#پیراشکی_گوشت_و_قارچ
خمیر پیراشکی:دو لیوان آرد ،نصف سیب زمینی متوسط پخته شده و له شده
یک قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه رو با کمی آب ولرم و شکر حل کنید(یک قاشق مربا خوریشکر)
نصف لیوان شیر ، نصف لیوان اب ولرم ،آرد به اندازه ایکه خمیر به دست نچسبه،تمام مواد رو مخلوط کنید ورز بدید روی خمیر رو با یک دستمال تمیز بپوشونید و بزارید یکی دو ساعتی استراحت کنه بعد سیب زمینی پخته شده و له شده رو به خمیر اضافه کنید و هر موادی که دوست دارید پر کنید من گوشت چرخ کرده رو با پیاز فراوون سرخ کردم البته پیازهرو با غذاساز خیلی ریز کردم و ادویه کاری ،اویشن و فلفل سیاه و درصورت تمایل فلفل قرمز و چند قاشق جعفری و گشنیز خرد شده و قارچ و هویج ابپز با مواد مخلوط کردم و سرخش کردم و بعد از سرد شدن بین خمیر گذاشتم و در ظرف روغن خیلی داغ سرخ کردم. از خمیر یک گلوله بردارید و با وردنه پهن کنید (بصورت گرد ،ضخیم نباشه)و از مواد وسط خمیر بزارید و دو طرف رو روی هم بزارید و دالبری بپیچونید و یا میتونید با انگشت خمیرو بهم بچسبونید و یا با چنگال خمیرو روی هم بزارید و بچسبونید و یا خمیر رو روی هم بیارید و بپیچونید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_فنجونی👩🍳
مواد لازم
آرد:یک لیوان
شکر :نصف لیوان
روغن مایع :نصف لیوان
شیر : نصف لیوان
تخم مرغ : دو عدد
بیکینگ پودر : یک ق م
وانیل : نصف ق چ
پودر کاکائو : یک ق غ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل بستنی بدون شیر و خامه🤩🤩
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی کنجدی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_میت_بال😍😋
۱۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز رنده شده
۱ قاشق ارد سفید یا پودر سوخاری
۱ قچ نمک
۱ قچ فلفل سیاه
۱ قچ پودر سیر یا دو حبه سیر تازه
۱ قاشق جعفری خرد شده
۱ الی ۲ قغ رب گوجهفرنگی
نصف فنجان آب جوش
۱ ق چ آویشن
۱ ق چ ریحان خشک یا ریحان تازه خرد شده
نصف بسته پاستا
نکته ها:
1⃣آب پیاز برای اضافه کردن ب گوشت حتما بگیرید
2⃣ گوشت تا زمانی ک چسبنده بشه ورز بدید
3⃣ برای درست کردن توپک گوشت دستتونو دائم خیس کنید
4⃣بعد از اضافه کردن رب و تفت دادنش نصف فنجون آب جوش یا آب پاستا اضافه کنید و ده دقیقه در تابه رو بزارید تا گوشت بپزه
5⃣بعد از مخلوط کردن مواد با پاستا میتونید بزارید دم بکشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌
این کانال حرف نداره😍💋
🔽🔽🔽
#مدل_مو2022 🤩🧝🏽♀
#مدلشینیون_2022 😍
مدل طراحی ناخن💅
💆🏻♀مدل #رنگ_مو🎊🌈
خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی تنوری😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
سیر🧄
جعفری🍀
نمک🧂
روغن زیتون 🫒
قارچ🍄
برای سس بشامل
کره🧈
آرد🥡
شیر🥛
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ایی😋
📌مواد لازم👇
📌هرنوع گوشت چرخ كرده اى كه استفاده ميكنيد
براى هر نفر صد گرم
📌پياز براى هرنفر يك عدد كوچك
📌نمك فلفل زردچوبه
📌سبزى خشك معطر(من ريحان زدم)
📌گوجه دوعدد
📌فلفل دلمه يك عدد
📌سير دوعدداختيار
📌رب گوجه يك قاشق غذا خورى
طرز تهیه👇
📌حتما آب پياز رو بگيريد ابتدا حرارت زياد وبعد با شعله ملايم اجازه بديد كه بپزه
📌آبدار بودن سس كباب هم سليقه ايست
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍰🌹کیک کشمش و گردو🌹🍰
آردسفید قنادی(آردسه صفر ) ۲ونیم لیوان__
شکر۱لیوان__
روغن مایع ۱لیوان__
شیر۱لیوان__
وانیل نوک ق چ__
بکینگ پودر۱ق غ__
کشمش نصف لیوان__
گردو خورد شده ۲ق غ__
تخم مرغ۳عدد__
پودرهل نصف ق چ__
تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حدودا ۲دقیقه هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه.حالا شیر رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد روغن رو اضافه کرده بازم هم میزنیم حالا همزن رو میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و پودرهل رو که سه بار باهم الک کردیم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک و بصورت دورانی هم میزنیم تا کاملا یکدست و بدون هیچ گلوله ای از آرد باشه.کشمش ها و گردو رو داخل آرد غلتانده .قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم مواد کیک رو داخلش ریخته گردو و کشمش رو روی اون میریزیم و در فر با دمای ۱۷۰درجه که از یک ربع قبل گرمش کردیم قرار میدیم حدودا ۳۵تا۴۵دقیقه ای میپزه.
این رسپی رو با خیال راحت امتحان کنید🌹
هنر زیبای استاد رویابانو🌹
#کیک
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_میت_بال😍😋
۱۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز رنده شده
۱ قاشق ارد سفید یا پودر سوخاری
۱ قچ نمک
۱ قچ فلفل سیاه
۱ قچ پودر سیر یا دو حبه سیر تازه
۱ قاشق جعفری خرد شده
۱ الی ۲ قغ رب گوجهفرنگی
نصف فنجان آب جوش
۱ ق چ آویشن
۱ ق چ ریحان خشک یا ریحان تازه خرد شده
نصف بسته پاستا
نکته ها:
1⃣آب پیاز برای اضافه کردن ب گوشت حتما بگیرید
2⃣ گوشت تا زمانی ک چسبنده بشه ورز بدید
3⃣ برای درست کردن توپک گوشت دستتونو دائم خیس کنید
4⃣بعد از اضافه کردن رب و تفت دادنش نصف فنجون آب جوش یا آب پاستا اضافه کنید و ده دقیقه در تابه رو بزارید تا گوشت بپزه
5⃣بعد از مخلوط کردن مواد با پاستا میتونید بزارید دم بکشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب قجری😍😋
مواد لازم:
۳۰۰ گرم راسته گوساله یا گوسفندی🥩
۱ قاشق روغن🥃
۱ دونه پیاز درشت🧅
۱ دونه بِه یا سیب🍎
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
۱ دونه زردک(هویج زرد یا نارنجی)🥕
۱ دونه سیب زمینی درشت🥔
۶.۷ تا دونه گوجه خشک🍅
۱ مشت آلو خورشتی
زعفران،زردچوبه،گرد لیمو،سماق🍋
نیم لیتر آب جوش🔥💧
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#راتاتویی👩🍳
مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان بزرگ ۱ عدد 🍆
کدو متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد 🥔
پیاز ۲ عدد متوسط 🧅
گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ 🍅
.
مواد سس:
گوجه فرنگی ۴ عدد 🍅
فلفل سبز ۱ عدد 🌶
پیاز متوسط۲ عدد 🧅
سیر ۵ حبه 🧄
روغن زیتون با بو ۳ ق غ 🫒
نمک و فلفل سیاه نصف ق چ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فلافل_اسفناج
نخود را از شب قبل بخیسانید و در صافی بریزید. آنگاه نخود را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس بقیة مواد لازم به جز روغن را به نخود بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا به میزان كافی روغن در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هربار به اندازة ۲ قاشق سوپخوری از مایة فراهم كرده بردارید و آن را به شكل فلافل درست كنید. اینك فلافلها را در روغن سرخ كنید تا بپزند و طلائی رنگ شوند
نوش جان 💖
᯾❁ @fast_food ❁᯾
چوروس که یه خوشمزه اسپانیایه و خمیرش مشابه نون خامه ایه و بامیه بدون شهد 😋
مواد لازم:
نصف پیمانه آب
نصف پیمانه شیر
کره ۱۲۰ گرم
شکر یک ق غ
نمک نصف ق چ
یک پیمانه آرد سر پر
چهار عدد تخم مرغ سرد متوسط اگه بزرگ بود سه عدد
وانیل ۵ گرم
برای تزیین
شکر نصف پیمانه
دارچین یک ق چ
روغن برای سرخ کردن
❤ ۱_آب و شیر و شکر و نمک و کره رو داخل قابلمه ریخته میزاریم به نقطه جوش برسه و کره آب بشه
۲_آرد و به یکباره داخل مواد بالا ریخته و مدام روی حرارت ملایم که زیاد تند نباشه هم میرنیم
تا وقتی که خمیر یکدست بشه و از قابلمه جدا بشه حدود پنج دقیقه روی حرارت هم میزنیم
خمیر و داخل کاسه ریخته و می زاریم کمی خنک بشه
با همرن برقی کمی خمیر و هم میزنیم و بعد به نوبت دانه دانه تخم مرغها رو به خمیر اضافه کنید حالا یه خمیر بدست میاد که نه زیاد سفته نه شل
خمیرو داخل قیف با ماسوره ریخته و داخل روغن داغ که داخل قابلمه گود ریختیم زیر حرارت زیاد نباشه چون خیلی زود میسوزه از خمیر میزنیم و با کمک قیچی خمیر و قیجی کرده و اجازه بدین همه طرفش سرخ و طلایی بشه و بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارید روغن اضافیش گرفته بشه و بلافاصله موقعی که گرم داخل شکر و دارچین که با هم داخل کاسه ای جداگانه مخلوط کردین بغلطانید میتونید با نوتلا یا هر نوع سس شکلات یا کرم شکلاتی که دوست دارین سرو کنید.
بهتره این دسر رو گرم سرو کنید با چای یا قهوه
نوش جان 😊
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فیله_ماهی 🥩 😋
▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه
▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه
▫️سیر رنده شده: دوحبه
▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد
▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری
▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم
🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم
در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد.
در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود.
تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسر زعفرانی بهشتی
مواد لازم :زرده ی تخم مرغ ۳ عدد
شیر سه لیوان
شکر یک لیوان سرخالی
خامه ی صبحانه ۱ قوطی (۲۰۰ گرم)
زعفران دم کرده ۵ ق غ
خلال پسته ۳۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
طرز تهیه:
شیر و نمی از شمر را روی حرارت بزارید تا شکر کاملا حل شود
زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید
در یک ظرفی زرده ی تخم مرغ و مابقی شکر رو با هم زن خووووووب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود
خامه ی صبحانه را اضافه کرده
و کمی دیگر بزنید
شیر داغ را کم کم به مایع تخم مرغ اضافه کنید و همین طور با هم زن بزنید
پودر ژلاتین بنماری شده و خلال پسته را اضافه کنید و در قالب مورد نظر بریزید و دریخچال به مدت ۴ ساعت بزارید تا ببنده و آماده شده
در آخر سر که از قالب خارج کردید
با کمی خلال پسته
و زعفران ناساب روی دسر رو تزیین کنید
یک دسر بسیار بسیار خوشمزه و لاکچریه🤗
دستور این خوشمزه ی فوق العاده از خواهر جونمه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کلوچه_ژله_ای 😋
پنير خامه ای: 200 گرم کره نرم: سه چهارم پيمانه شکر: يک فنجان وانيل: کمي آرد: دو و يک چهارم پيمانه پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته جوش شيرين: نصف ق م
چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
᯾❁ @fast_food ❁᯾