#بستنی_پودینگی
با طعم شکلات و موز و فندق
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
شکر نصف پیمانه
موز خردشده مقداری
فندق خرد شده دو ق غ
پودر کاکائو یک ق م سرپر
برای روکش شکلاتی آخر دستور توضیح دادم
_ نشاسته رو با شکر و پودر کاکائو مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا از رو حرارت بردارید و خامه رو باهاش مخلوط و اجازه بدید تا خنک بشه، هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس فندق و موز رو اضافه کنید حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل ۸ ساعت در فریزر بذارید، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه.برای روکش شکلاتی ۱۰۰ گرم شکلاتشکلات تخته ای رو با 4 ق غ روغن مایع رو کرارت بنماری آب کنید بعد کمی فندق خرد شده بهش اضافه کنید و روی بستنی بریزید، سپس نیم ساعت دیگه بذارید فریزر و سپس نوش جان کنید.
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
#خورشت_ترش_واش
مواد لازم براي ٣نفر
٢٥٠گرم سبزي ترش واش
مرغ ٣تكه متوسط
پياز ١عددمتوسط
گوجه ۳عدد
بادمجان۳عدد
رب گوجه فرنگي ١قاشق چايخوري
نمک به میزان لازم
آبغوره به میزان دلخواه
سیر در صورت تمايل به میزانی که دوست دارید
به تكه هاي مرغ نمك وزردچوبه زده ودر روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم.
پياز را کاملا ریز نگيني خرد میکنیم ،
پياز های خرد شده را در روغن تفت مي دهيم تا سبك بشه و تغيير رنگ بده.
۲ عدد گوجه كه پوستش رو جدا كرده وبه صورت نگين خرده كرده ايم به پياز اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم.
رب و سبزي را اضافه
كرده وچند دقيقه تفت ميدهيم.
مرغ سرخ شده و سیر خرد شده و تفت داده شده را به سبزي اضافه كرده تقريبا نيم ليتر اب و به میزان لازم نمک به آن اضافه كرده با
حرارت ملايم حدودا دو ساعت ونيم روي شعله گاز گذاشته تا خورشت جا بيفته.
در صورت تمايل بادمجان را پوست كرده و نمك بهش ميزنيم و يك ساعت كنار مي گذاريم تا تلخي بادمجان از بين بره.و بعد سرخ میکنیم .
در ده دقیقه آخر مقدار دلخواه آبغوره و بادمجان سرخ كرده و یک گوجه که برش میزنیم و سرخ ميكنيم رو به خورشت اضافه ميكنيم.
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
#ترشی_یرالماسی
يه ترشي آسون و خوشمزه كه مناسب فصل زمستون هست.
🌀سيب زميني ترشي رو شستم و به قطعات كوچيك حلقه حلقه كردم ،داخل شيشه ريختم و بعد مخلوط سركه و كمي آب جوشيده سرد و يك قاشق نمك و يه قاشق شكر ،چند حبه سير ،نعناع خشك و كمي گلپر داخلش ريختم بعد از حدودا سي روز آماده ميشه
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
╭─╮
♥️
╰─╯
عاشق كه شدى
نمیدانى
به وقت ديدنش
از دلتنگيت بگويى يا از دوست داشتنش:)
#دسر_کاسترد_با_کنافه 🍨 😋
▫️اب ۴ لیوان
▫️پودر کرم کارامل یک بسته
▫️پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی
▫️شکر یک قاشق غذاخوری
▫️شیر خشک یک لیوان
▫️خامه صبحانه یک پاکت
▫️اسانس وانیل کمی
ک▫️نافه به مقدار لازم
🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل
رو اضافه کرده خوب هم میزنیم
غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده
خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته.
برای روی دسر هم #کنافه رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم.
میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید
♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
#باسلوق_شیره_انگور
🍭مواد لازم
🥣 آرد سفید یک پیمانه
🥣آب دو پیمانه
🥣شیره انگور (دوشاب) یک و نیم پیمانه
🥣گردو خرد شده یک و نیم پیمانه
🧉طرز تهیه:
آرد را در قابلمهای ریخته و آب را آرام به آن میافزاییم و با همزن دستی هم میزنیم تا آرد گلوله نشود، سپس شیره را اضافه کرده و با همزن دستی زده تا با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت قرار داده و مدام هم میزنیم تا به جوش آید و به قوام برسد. گردو را روی سینی که کیسه فریزر کف آن کشیدهایم، ریخته و پخش میکنیم طوری که تمام سطح سینی با گردو پوشیده شود.کرم آماده شده را به آرامی روی گردوها ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و یک روز کنار میگذاریم. سپس مقداری از گردو دو نیم شده را روی آن چیده و توسط کیسه باسلوق را لوله میکنیم و میگذاریم تا یک روز دیگر بماند و کاملا خشک شود.
🌿کانال آشپزباشی😉
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک خوشمزه درست کنیم😍
🌿کانال آشپزباشی😉
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
🍂🌻
🍃حسین بیگدل یہ جایے میگه:
«سختترین رنجش عشق
اونجاییہ ڪہ
معشوقت نزدیڪت باشہ
و رسیدن بهش محال ...
مثل قافلهے شترے ڪہ
تو صحرا تلف میشہ
و میمیرہ درحالیڪہ دارہ
آب حمل میڪنه»
امان از این توصیف
#جوجه_اناری 🥘 😋
🔸۱ عدد سینه مرغه درسته و یا ۵ تیکه فیله مرغ رو به قطعات دلخواه برش میزنیم توی کاسه بزرگ با پیاز رنده شده، سیر خورد شده، ۲ ق غ خ رب انار ترش،۲ ق غ خ روغن زیتون سبز، نمک،فلفل سیاه، ۱ ق غ خ آبلیموی تازه و سس قرمز تند و یا رب فلفل همه رو با هم به خوبی مخلوط کرده و میذاریم توی یخچال ۲ ساعت مزه دار بشن.
برای تهیه پوره سیبزمینی ۲ عدد سیبزمینی رو خورد کردم توی قابلمه و به اندازه ای که سطح سیبزمینی رو بپوشونه روش شیر ریختم و نمک و فلفل سیاه و گذاشتم به مدت ۲۰ دقیقه پخت سپس به کمک بلندر اونو پوره کردم و بهش جعفری خورد شده تازه اضافه کردم و گذاشتم روی احاق یه ۳ دقیقه دیگه پخت و خوب غلیظ شد و زیرشو خاموش کردم.
تکه های مرغ مزه دار شده رو توی تابه رژیمی بدون روغن اول به مدت ۲ دقیقه با شعله بالا هر طرف رو سرخ کردم سپس شعله رو ملایم کرده و گذاشتم خوب مغزپخت بشه بدون اینکه آبی پس بده و مرغ کاملا آبدار و خوشمزه باقی بمونه.
حالا توی بشقاب سرو اول از پوره سیبزمینی سپس تکه های مرغ رو گذاشتم روش و روی اونم کنجد و پیازچه خورد شده ریختم
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلت توت فرنگی:
کره ۷۰گرم
شکر ۵۰گرم
توت فرنگی ۳۰۰گرم
آب و یخ ۱۰۰میلی لیتر(حدودا نصف لیوان)
آرد ۲۲۰گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
آبلیمو یک ق غ
نشاسته ذرت یک ق غ
.
.
آرد ،نمک و کره را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و مخلوط میکنیم
آب سرد همراه یخ را به این مخلوط اضافه و ورز میدهیم روی خمیر را پلاستیک بکشید داخل یخچال حداقل یک ساعت قرار بدهید
توت فرنگی رو با شکر نشاسته و آبلیمو ترکیب کنید
خمیر را با وردنه صاف کنید روی کاغذ روغنی قرار بدید توت فرنگی را وسطش قرار بدید خمیر را بصورتی که داخل ویدیو هست روی هم قرار بدید با یک عدد زرده تخم مرغ رومال بزنید داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰درجه بیست دقیقه که این با توجه به فر شما متفاوت میتونه باشه😍
در صورت تمایل با یک اسکوپ بستنی میل کنید🍓🤤
❣️ ᯾❁ @fast_food ❁᯾❣️
💜
🌸💜
💜🌸💜
🌿کانال آشپزباشی😉
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
Heydoo-Hedayati-Monge-320.mp3
7.19M
#موزیک 🎶❤️
✨از لحاظ روحے نیاز دارم
یہ شب بیاے دستمو بگیرے
و منو ببرے یہ جاے دور،
یہ جایے ڪہ هیچڪس مارو نشناسہ،
باهم آهنگاے مورد علاقمون رو گوش ڪنیم،
با همدیگہ سیب زمینے آتیشے بخوریم،
از خاطرہ هاے قشنگت واسم بگے...
من واقعا بہ این نیاز دارم
بیا باهم انجامش
#سوپ_دال_عدس_کودک
🍖گوشت ماهیچه ۴۰گرم
🧅پیاز ۱عدد کوچک
🥕هویج و سیب زمینی ۱عدد متوسط
🥔دال عدس یا عدس قرمز ۱فنجان
🍚برنج ایرانی ۱فنجان
🍃جعفری و گشنیز به مقدار لازم
🍲طرز تهیه سوپ دال عدس کودک
ابتدا گوشت را با پیاز کمی تفت میدهیم بعد آب اضاف میکنیم اجازه میدهیم تا بپزد ،دال عدس ها را که از ۲ساعت قبل خیس کرده ایم در ظرف جدا گانه ای میگذاریم تا با آب جوش ،یک ربع بجوشد بعد کف میکند کفش را گرفته بعد هم از آبکش رد میکنیم و به سوپ اضاف میکنیم
➕اینکار را انجام میدهیم تا نفخ دال عدس گرفته شود ،بعد به ترتیب ،برنج،هویج و سیب زمینی را اضاف میکنیم چند دقیقه آخر پخت هم جعفری و گشنیز را اضاف میکنیم. بسته به سلیقه نینی غذا را میکس کنید.
🌿کانال آشپزباشی😉
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛