#كورابيه_چاي
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
روغن يك ليوان
مارگارين ١٢٥ گرم
يك قاشق غ خ پودر نارگيل
يك ق غ خ پودر چاي(خودتون پودر كنيد)
يك و نيم ق م خ پودر قهوه
بك و نيم ق م خ پودر قند
نيم ليوان شكر
بيكينگ پودر ١٥ گرم
يك عدد تخم مرغ
آرد هرچقدر خمير لازم داشت
براي روي كورابيه نيم ليوان گردوي ريز شده
روغن+نيم پاكت مارگارين+پودر نارگيل+ پودر چاي + پودر قند و قهوه (پودر قند و قهوه قبلاً با هم قاطي شدن)رو هم مي زنيم و حسابي مخلوط مي كنيم.بعد نصف ليوان شكر+ بيكينگ پودر+ آرد به مقدار كافي مي ريزيم تا جايي آرد اضافه مي كنيم كه خمير شل نباشه اما انقدر زياد نمي كنيم كه ديگه شكل خمير نداشته باشه، اگر خمير سفت شد روغن اضافه مي كنيم. بعد ورز مي ديم+ زرده
تخم مرغ. و بعد تو دست گرد كنيم و گلوله هاي كوچيك درست مي كنيم در سفيده تخم مرغ ميزنيم و بعد پودر گردو.حالا كه تو سيني و روي ورق روغني چيديم مي ذاريم ده دقيقه داخل فري كه از قبل با دماي
١٨٠ درجه گرم شده.زيرش كه سرخ شد در مياريم. وقتي بيرون اومد دست نمي زنيم تا سرد بشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد_بادمجان
فلفل قرمز 5 عدد - روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری - جعفری1 مشت - سیر4 حبه - بادمجان 4 عدد - ماست 1.5 لیوان - نمک به مقدار لازم
ابتدا بادمجان و فلفل را داخل فر کباب کنید. سپس در اندازه های کوچک برش بزنید . سیر را رنده کنید . جعفری را خرد کنید و تمام مواد را داخل ظرفی مخلوط کنید
نوش جان 💖
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مُرغ_وَحشی
فوقالعاده خوشمزه😋😋😋
طرزتهیه
اول یک پیاز چاق و چله خرد کنیم کف قابلمه بچینیم بعد مرغ به دلخواه قطعه قطعه کنیم وروی پیازها بچینیم بعد زنجبیل تازه راروش رنده کرده اگرتازه نبودهمون پودرزنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو بخارا کمی شکر (درحدنصف قاشق)روش بپاشیم ویک قاشق غذا خوری روغن بریزیم یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزاریم شعله روخیلی کم کنیم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که قبلش در آب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزیم (هرچقد ک دوس دارید)و درشو میزاریم تا ب روغن بیفته بعد
مرغهارابرمیگردونیم ده دقیقه دیگه میزاریم اونطرفشونم کمی سرخ بشه بعد شعله خاموش کنید
نهایت زمان ۲ ساعت😊
پ.ن:اصلاوابداآب نمیخواد
پ.ن:مرغ بدون پوست باشه
پ.ن:تالحظه آخرهیچ جابجایی انجام نشه
نوش جان 💕
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فوت_وفن😍🤗
#كيك_يزدى 🧁🧁🧁
دستورهاى كيك يزدى زيادى امتحان كردم ولى به نظرم اين راحتترين دستوره و نتيجه كار از لحاظ بافت و مزه خيلى شبيه كيك يزدى اصل مى شه
تخم مرغ ٣ عدد
شكر يك پيمانه
روغن مايع ١ پيمانه سرخالى
ماست ٢/٣ پيمانه
وانيل١/٢ ق چ
گلاب ٣ ق غ
آرد دو و نيم پيمانه
بكينگ پودر ١ ق غ
📝 تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بزارید
➖➖➖➖➖➖➖➖᯾❁ @fast_food ❁᯾
#روکش_كيك
شیر: نصف استکان
شکر 4 الی 5 ق غ
نشاسته ذرت: ١/٢ق غ
آرد :١ق غ
پودر کاکائو :2 ق غ
موادرومخلوط روی شعله بزار غليظ شه،بعدآماده شدن روی کیک(دلخواه)بريز وتزيين كن
#خوشمزه_هاي_شيك
᯾❁ @fast_food ❁᯾
سیب زمینی رست شده با طعم چیلی🥔😋
🍀سیب رمینی پخته شده ۳ عدد
🍀2 ق س روغن زیتون
🍀لیمو ترش ۲ عدد
🍀رزماری پودر شده ۲ ق س
🍀پودر سیر ۲ ق س
🍀چیلی ۲ ق س .
🧅سیب زمینی ها را پخته و با پوست برشهای درشت زده، سپس همه مواد را به انها زده و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط گذاشته، و سینی فر را اسپری روغن زده و سیب زمینی ها را درون سینی قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم و دوباره انها را زیر و رو کرده و میگذاریم در فر و گریل هم روشن کرده و ۱۰ دقیقه و این میان وعده اماده میباشد . درست کنید و نوش جان کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
منِ عزیزم ... بهت قول میدم باعث شم به خودت افتخار کنی :) 👩🏻🦰✨
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید
۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه)
پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون)
این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
زندگے واقعے زمانے ست
ڪہ تغییرات ڪوچڪ رخ دهد
شاید یڪ گلدانِ ڪوچڪ
یا یڪ ڪتابِ جدید...
#خورشت_آلو_اسفناج
مواد لازم:
گوشت گوسفندی با استخوان ۴۰۰ گرم
اسفناج ۷۰۰ گرم
جعفری و تره ۲۰۰ گرم
آلو خورشتی یا بخارا ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
رب انار یا آبلیمو به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و قرمز، زرد چوبه
طرز تهیه:
پیاز را خلالی خرد می کنیم به همراه چند قاشق روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم وسرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن گوشت ، سیر و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس به اندازه کافی آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد. در این مدت زمان اسفناج ها رابه صورت ریز خرد می کنیم و در ی دقیقه آخر پخت، از رب انار و آبلیمو هم استفاده کنید. بعد از اینکه خورشت جا افتاد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه پلو سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورشت آلو اسفناج نهایت لذت را ببرید.
نخواب ،اشپزی کن
یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ساندویچ_گوشت_وقارچ
طرز تهیه:
يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه، يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد، نمك، فلفل سياه، پاپريكا، چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه، توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد آماده
نخواب ،اشپزی کن
یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون᯾❁ @fast_food ❁᯾