eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بامیه رو امتحان کن😀 ‌‌✍ کامل با تمام نکات ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
. . , خوشرنگ 😍 ارد:یک پیمانه شیر:یک پیمانه اب:یک پیمانه شکر:یک پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه گلاب:یک چهارم پیمانه عرق هل:یک قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ:به مقدار لازم ارد رو یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم داخل تابه نچسب مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره (دقت کنید اصلاااا رنگ ارد تغییر نکنه) بزارید خنک بشه ارد رو الک کنید ودوباره بریزید داخل تابه روغن مایع رو بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم هم بزنید تا گرم بشه یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه وبا لیسک یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید حالت خمیر لطیف ویکدست پیدا میکنه بیست دقیقه روی شعله ملایم مداوم هم بزنید. در این فاصله اب وشکر رو مخلوط روی حرارت بزارید تا ریز ریز قل بزنه نیاز به غلیظ شدن شربت نیست در انتها که شکر حل شد حرارت رو خاموش گلاب وهل وزعفرون رو اضافه کنید  مخلوط ارد وشیر وروغن رو هم حتما مداوم هم بزنید بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت هم زدن شربت رو کم کم (یکدفعه اضافه نکنید) در حین هم زدن اضافه کنید ومخلوط کنید حرارت رو خاموش کنید ومرتب هم بزنید کمی تابه رو گهواره کنید(تکان دادن تابه به چپ وراست) این حلوا شلتر از حلوای زعفرونی هست خیلی خوش طعم وخوش عطره مزه بهشت میده نکته؛در تمامی مراحل کار حرارت ملایم باشه حتمااا واز هم زدن مخلوط آردی غافل نشید آشپزی مدرن 😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍨 😋 ▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ ▫️آب سرد ۴ لیوان ▫️شکر یه لیوان ▫️گلاب نصف لیوان ▫️کره یه ق غ خ ▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ ▫️خلال بادم به مقدار لازم ▫️زرشک به دلخواه 🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
بادمجان را پوست گرفته و يك برش بزنيد و سرخ كرده ، پياز داغ و گوشت چرخ شده را به همراه ،ادويه كاري، زردچوبه و رب گوجه و نمك تفت داده ،،سپس مايه گوشت را در شكم بادمجان ها قرار بديد ، بادمجان ها را در سس كه از قبل آماده كرده ايد ، بگذاريد . سس : 👇 👈(پيازداغ،ادويه كاري،زردچوبه،رب گوجه و كمي آب ، نمك) بادمجونها رو ميخوابانيم و در فر ميگذاريم. به مدت نيم ساعت و دماي ١٦٠ درجه و با ديد چشم مراقب باشيدتا آب بادمجونها زياد تبخير نشود . و يا مي تونيد در ماهي تابه سس گوجه رو بذاريد و بعد بادمجانها رو بچينيد و روي شعله ملايم اجاق گاز قرار بديد ، بعد از طعم دار شدنه بادمجان ها با سس ، در ظرف مورد نظر ( ظرف سرو) قرار بديد ، و در آخر از زرشك سرخ شده به همراه خلال پسته بعنوان تزيين استفاده كنيد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب پاستا و پنیر محشره🥰 ‌ ‌‌✍ کامل با تمام نکات ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
۲🥛شیر و ۱بسته پودر کرم کارامل و کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، روز حرارت مبذاریم حل که شد از حرارتت برمیداریم و میزاریم یکم خنک بشه داخل مخلوط کن میریزیم ۱بسته یسکوییت پتی بور ونصف بسته خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ۱ق غ ژلاتین رو که با نصف 🥛آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم، سس کارامل رو ته قالب ریخته سپس مواد رو روی سس ریخته به مدت چهار ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
ئەڵێن ئەگەر گوڵێکت خۆش ویست لی ئەکەیتۆ بەڵام ئەگەر عاشقی بووی ئاوی ئەدەی ( کوردی)🤍🌱✨ میگن اگر گلی رو دوست داشته باشی میچینیش ولی اگر عاشقش باشی بهش آب میدی!
voice.ogg
840.4K
Kurdish..☁️ | amin 🔐 | ♡
شیر ۲/۵پیمانه شکر۱/۴پ(میتونید بچشین و کمتر یا بیشتر استفاده کنید)خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم،پودر ژلاتین ۲ ق غ خ،موز۱عدد،اسانس کارامل ۱ ق چای خوری اما اگر پودر نسکافه برای طعم این دسر بخواهین استفاده کنید ۱ مربا خوری کافیه گردو به اندازه دلخواه نوتلا و کرمفیل کارامل کمی،بیسکوییت بتی بور کمی،شیر و شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم، وقتی کامل حل شد میزاریم روی حرارت ملایم تا پودر ژلاتین باز شود و بعد از روی حرارت برمیداریم...خامه رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره و همراه با اسانس به شیر اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود...بعد به دلخواه حالت مرحله به مرحله ظرف های دسرو و پر میکنیم.. نصف ظرف و با دسر پر کردم و گذاشتم تو یخچال و بعد از اون کمی نوتلا دور ظرف ریختم و بعدش کنی بیسکوییت پودر شده و موز ریز شده و کمی گردو ریختم و بقیه ظرفو با دسر پر کردم و گذاشتم یخچال تا ببنده سپس و سپس تزیین میشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرزتهیه فر رو با دمای 180 درجه گرم می کنیم.  اسفناج رو می شوییم و آبکش می کنیم و در قابلمه در بسته 5 دقیقه می پزیم تا نرم بشه. دوباره آبکش می کنیم و خوب می چلونیم تا آبش کاملاً بره.  سیر و شوید و نمک و جوز هندی رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.  سفیده های تخم مرغ رو می زنیم نه خیلی زیاد و به اسفناج اضافه می کنیم.  آرد ذرت رو اضافه می کنیم.  مخلوط رو روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن می کنیم و 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم کردیم می پزیم.  از فر در میاریم و صبر می کنیم کمی خنک بشه با کاغذ لوله ش می کنیم تا فرم بگیره.  و می گذاریم کاملاً سرد بشه.  در این فاصله ماست و پنیر رو مخلوط می کنیم و روی سطح اسفناج پخته پهن می کنیم.  تکه های کالباس رو روی پنیر می چینیم و رولت رو سفت می پیچیم و داخل یک فویل می بندیم و 20 دقیقه فریز می کنیم.  موقع سرو با یک کارد تیزبه ضخامت 2و نیم سانت برش می زنیم.  ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋سینه مرغ پر شده با سبزیجات 😋 اول از همه نیاز داریم به دو تا سینه مرغ ( برای دو نفر ) دو حبه سیر ، آب دو تا لیمو ترش ، یک قاشق روغن مایع ادویه هم : نمک ،پودر گوجه( جهت رنگ دهی)، فلفل سیاه، پودرتخم گشنیز، پاپریکا، پودر زنجبیل، و آویشن . ( طبق سلیقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید ) یک عدد پیاز ( من پیاز بنفش استفاده کردم چون خیلی خوشرنگه ) ، فلفل دلمه ای سبز ؛ قرمز و زرد از هرکدوم نصف . . . اول از همه روی سینه های مرغ رو با فاصله یک سانت برش های سطحی میزنیم ( یعنی کاملا برش ندید‌ که تکه ها جدا بشن ، فقط شیار ایجاد کنید ) . بعد ادویه ها و سیر و آب لیمو و روغن رو به مرغ اضافه میکنیم و خوب ماساژ میدیم تا مواد به همه ی قسمت ها برسه و بعد اجازه میدیم تا برای چند ساعت کاملا مزه دار بشن(یک ساعتم کافیه) . (📸 میتونید ورق بزنید و مراحلش رو ببینید 👉) بعد پیاز و فلفل دلمه ای هارو برش های نازک میزنیم و وقتی مرغ ها مزه دار شدن، داخل شیار هارو با سبزیجات پر میکنیم . داخل تابه (که بشه توی فر گذاشت) چند قطره روغن میریزیم و کفش از باقی مونده پیاز ها و فلفل دلمه ای هامون میچینیم و سینه های اماده شده رو روشون قرار میدیم . سپس میفرستیم توی فر ۲۰۰ درجه . ( اگر خواستید روی گاز هم درست کنید به همین روش عمل کنید، فقط در تابه رو ببندید ) حدودا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه تا سینه های مرغ بپزن ،(بستگی به قدرت فرتون داره) چند دقیقه اخر اگه مایل بودید میتونید روش کمی پنیر پیتزا بریزید و اگه دوست نداشتید هم که هیچی ❤️ کاملا سینه های مرغ آبدار بود و اصلا خشک نشد ❤ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید ◾️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد. ◾️پنبـه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد. ◾️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید. ◾️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی!᯾❁ @fast_food ❁᯾
ورقهای نازک سیب زمینی رو داخل قالب مستطیلی بزار و تو فر بزار تا چیپس بشن.داخلشو با سبزیجات و مواد گوشتی دلخواه پر کن این خوشمزه شیک رو برای تولد پیش_غذا عصرونه میتونی درست کنی ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌸 تخم‌مرغ ٣ عدد شکر ٢٠٠ گرم آرد ١٩٠ گرم پودر کاکائو ۴۵ گرم شیر ١۶٠ میلی لیتر کره آب شده ٨٠ گرم شکلات خرد شده ۵٠ گرم بکینگ پودر ١ قاشق چایخوری مواد لایه نارگیلی: پودر نارگیل ١۵٠ گرم شکر ٢٠٠ گرم شیر ٨٠ میلی لیتر کره آب شده ١٣٠ گرم نمک ١ پنس‌ مواد گاناش شکلاتی: خامه ٢۵٠ میلی لیتر شکلات خرد شده ٢٠٠ گرم پودر نارگیل برای تزیین ابتدا فر رو روی دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد میذاریم تا گرم بشه و قالب کمربندی رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم.حالا تخم مرغ ها و شکر رو با هم می‌زنیم تا رنگش روشن بشه.بعد آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم و در چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم می‌زنیم و بعد شیر و کره آب شده رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم تا مایه کاملا یکدست بشه.در آخر هم شکلات خرد شده و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم. مایه رو داخل قالب میریزیم و به مدت ٣٠ دقیقه داخل فر میذاریم.تو این فاصله لایه نارگیلی رو آماده میکنیم.همه مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم و وقتی کیک رو از فر درآوردیم روی کیک میریزیم و خوب پخش میکنیم و دوباره به مدت ١٠ دقیقه با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ؛ ۲ عدد تخم مرغ ۱ لیوان آب شیر ۲ قاشق غذاخوری روغن نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری نمک ۱/۵ فنجان آرد نصف بسته بکینگ پودر نصف دسته جعفری ۱ فنجان چدار رنده شده نصف فلفل و سوسیس، ریز خرد شده ᯾❁ @fast_food ❁᯾
💕 موادلازم 🥔سیب زمینی 3عدد 🥚تخم مرغ 2عدد سیر رنده شده 2حبه پودرزیره یک قاشق سوپخوری 🍀برگ گشنیزیا ریحان خرد شده 1مشت نمک و فلفل سیاه پودر شده 🧀پنیر پیتزا 1پیمانه طرزتهيه سیب زمینی ها رو بپزید تا مغز پخت بشه بعد رنده کنید تخم مرغ ها رو اضافه کنید یک عدد سفیده رو نگه دارید به همراه سبزی خرد شده و ادویه مواد رو به خوبی با هم‌مخلوط کنید تا یکدست بشه گلوله هایی از خمیر جدا کرده وسط اون رو سوراخ کنید یک مقدار پنیر پیتزا قرار بدین و جمع کنید و کمی صاف کنید گلوله ها رو تو سفیده تخم مرغ بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شیر ۲ لیوان پودرژلاتین ۲ ق غ شڪر نصف لیوان وانیل ڪمے رنگ مجاز خوراڪی،سبز و قرمز طرز تهیه🔻 شیر و شڪر و پودرژلاتین و خامه و وانیل رو مخلوط ڪرده و روے حرارت ملایم قرار میدیم تا پودرژلاتین و شڪر حل بشه،حواستون باشه نجوشه از روے حرارت برداشته وقتے ڪمے از داغے افتاد به سه قسمت تقسیم میڪنیم یه قسمت رو ڪمتر از دوتاے دیگه برمیداریم ،حالا به یڪے رنگ قرمز و به دیگرے رنگ قرمز رو اضافه میڪنیم و اونے ڪه ڪمتر هست رو بهش رنگ نمیزنیم،حالا ڪمے از مواد سبز رو داخل ظرف مورد نظر ریخته داخل یخچال قرار میدیم وقتے بست ،درش میاریم ڪمے از مواد سفید رو روش میریزیم و بازم داخل یخچال قرار میدیم و دوباره وقتے بست ،از مواد قرمز رنگ روش میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده بعد هم شڪلات چیپسے هاے اشڪے رو میچینیم روش تا شڪل هندونه بشه و تمام. ⚠️ےه نڪته نگران بستن پاناڪوتا تو محیط نباشید ،اگه تو یخچال نباشه سفت نمیشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍓بیسکویت بستنی توت فرنگی 🍧 مواد لازم : 🔻 خامهﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ 🔻ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ خرد شده ۲۰ ﻋﺪﺩ 🔻ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻭﺍﻧﯿﻠﯽﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ 🔻ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺳﺎﻗﻪ ﻃﻼﯾﯽیک بسته 🍧روش تهیه : یک ﻗﺎﻟﺐ ﮐﯿﮏ را ﺑﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﯾﺎ ﻓﻮﯾﻞ می پوشانیم ﻭ به مدﺕ ۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ در فریزر می گذاریم تا سرد شود. ﺑﺴﺘﻨﯽ را در یک ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ هم می زﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ شود. ﻧﺼﻒ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ را ﺑﻪ بستنی ﺍﺿﺎﻓﻪ و خوب مخلوط می کنیم. ﺳﭙﺲ بقیه ﺗﻮﺕ فرنگی ها را اضافه می کنیم ﻭ ﺑﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﯿﮏ ﻣﻨﺘﻘﻞ و ﺳﻄﺤﺶ را ﺻﺎﻑ می کنیم. ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ های ﺧﺮﺩ شده را ﺑﺎ ﻧﺼﻒ ﺧﺎﻣﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ می کنیم ﻭ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽ می ریزیم ﻭ ﺣﺪﺍﻗﻞ ۲ ﺳﺎﻋﺖ در ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ می دهیم. ﺑﻘﯿﻪ ﺧﺎﻣﻪ را هم می زنیم ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮد. ﺑﺴﺘﻨﯽ را ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﯿﺮﻭﻥ می آوریم ﻭ با ﺧﺎﻣﻪ ﺗﺰﺋﯿﻦ می کنیم. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﺴﺘﻨﯽ را ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﮐﻤﯽ ﺭﻗﯿﻖ ﮐﻨﯿﺪ. همچنین می توانید ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻣﻮﺯ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: ۶۰۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد تخم مرغ فلفل سیاه نمک جعفری ۲۰۰ گرم پنیرپیتزا مواد رو خوب مخلوط کنید و داخل سینی فر پهن کرده و  ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید. برای مواد گوشتی: ۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده روغن پیاز فلفل دلمه سبز و قرمز ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه نمک فلفل سیاه سیر رنده شده کمی آب مواد رو روی اجاق بپزید روی سطح سیب زمینی پهن کرده و رول کنید روش رو پنیر پیتزا ریخته و ۱۵ دقیقه دیگه داخل فر بپزید. ‌‌᯾❁ @fast_food ❁᯾
سینه مرغو با نمک و فلفل و پیاز و برگ بو پختم بعد که خنک شد ریز خرد کردم ساقه پیازچه و جعفری هم ساطوری کردم؛ خیارشور هم خیلی ریز خرد کردم و داخل کاسه ریختم کمی ذرت کنسروی هم اضافه کردم برای سس هم سه ق مایونز و یک قاشق پنیر خامه ای و نمک وفلفل با هم مخلوط کردم و به مواد بالا اضافه کردم و خوب مخلوط کردم .موادو گذاشتم داخل یخچال تا خوب مزه ها به خورد هم بره و خوشمزه تر بشه در آخر هم داخل نان ساندویچی خالی کردم و از مواد پر کردم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین حرفه‌ای😋 مواد لازم🔻 برنج ۵ پیمانه پیاز قرمز ۲ عدد سیر ۴ حبه مرغ ۵ تکه سینه و ران کره ۱۰۰ گرم زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه کمی جوز هندی کمی زرده تخم مرغ ۴ عدد ماست چکیده ۱ لیوان خلال پسته ۵۰ گرم خلال بادام ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه کمی وانیل زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیر اضافه کردم وهم زدم دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری یا یک پاکت پکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم و آخر سر شکلات تخته ای خرد شده ۲۰۰ گرم اضافه کردم و مخلوط کردم داخل قالب مافین کپسول مخصوص مافین گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات خرد شده یا شکلات ریز اشکی ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بیست دقیقه گذاشتم تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر خارج کردم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
حرفایی که خیلی وقتا به خیلیا زدم ؛ حرفایی بود که خودم نیاز داشتم بشنومشون .
[نبودنت را با ساعت شنی اندازه گرفته‌ام یک صحرا گذشته است ]
فلفل سبز یک کیلو سرکه یک و نیم کیلو نمک یک قاشق ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم. باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد. بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود. در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم. مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است. ᯾❁ @fast_food ❁᯾