eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کامل با تمام نکات👌 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
. هستن ایشون😜😋 الان ک فصلشه دست بجنبونید,خیلی راحته. ها رو تمیز کنید و بشورید, تو ی سینی یه ردیف پخش کنید,یعنی آلبالوها رو هم نیفتن,کنار هم باشن,نمک بزنید و بزارید توی بالکن یا پشت بوم,احتیاج به آفتاب مستقیم نیست البته اگه باشه که چه بهتر ,آلبالوها زودتر خشک میشن😉. من تو یخچال نگهداری میکنم توی ظرف دربسته,اگه کامل خشک بشه بیرون یخچال هم میشه نگه داشت. قبل از مصرف بشورید😉☺😊. به همین راحتی-به همین خوشمزگی راستی دقت کنید ازین آلبالو پیوندیا نباشه,خیلی جالب نمیشه😚 .. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#کیک_بدون_روغن این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره کیک ارزون و مناسبی در میاد تخم مرغ 5 عدد شکر 300 گرم ارد 300 گرم ارد برنج50 گرم بکینگ پودر 1/2ق سوپخوری وانیل 1/4ق چ شیر سرد 1 لیوان شربت 1و 1/2ق سوپ خوری(برای تهیه شربت 1/2 پیمانه اب و1/2 پیمانه گلاب و1/2شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در اب حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوریه برسه) حتما اجازه بدین شربت سرد بشه. میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیکو تیره تر کنه فقط زرده و سفیده تخم مرغهارو جدا کنید.سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم یک سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره زرده رو بهمرا وانیل و مابقی شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه در حین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید و در اخر نصف مقدار شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید. اردهارو مخلوط و با بکینگ پودر سه بار الک کنید سفیده زده شده و اردهاروبه تناوب به زرده ها اضافه کنید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید حتما با لیستک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله نباید ارد داخل مواد گلوله گلوله بشه نصف دیگه شیر سرد رو هم با مواد مخلوط کنید و بازم با لیستک هم بزنید تا مواد یکدست بشه مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و ارد پاشی شده با قطر 25 سانت بریزید با فر از پیش گرم شده در دمای 185 درجه بمدت تقریبی 55 دقیقه لطفا در اخر پخت با خلال چوبی امتحانش کنید اگر نپخته بود حدود 10 دقیقه دیگه بهش زمان بدین این کیک بافت پوک و نرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید چون یجورایی مثل کیکهای شیفون هست ته مزه ارد برنج داره که خیلی خوش بو و خوشمزه میشه البته اگه ارد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید. در اخر بگم که چون قالب من کوچکتر بود من با 4 تخم مرغ کیکم رو درست کردم قطر قالب من در کف 20 هست وقسمت بالاش 24 میشه حتما قالب کیکتون دیواره اش از 7 سانت بیشتر باشه چون این کیک پف زیادی میکنه و ممکنه از قالب سر ریز شه. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به یک دونه سفیده تخم مرغ چند قطره سرکه اضافه کنید،هم بزنید تا سفیده از حالت اولیش در بیاد روی خمیر رو اول با سفیده تخم مرغ براش کنید روی خمیر رو با بادوم زمینی خرد شده بپوشونید داخل سینی فر بچینید و با حرارت۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت۲۰الی۲۵ دقیقه بپزید بفرمایید اینم از شیرینی بادوم زمینی خوشمزه و ترد شما نوش جان 🥦 آشپزی با عشق 3⃣ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. در عرض یک ربع یه پنکیک سریع و سالم درست کنید و نوش جان کنید. مواد اولیه پنکیک : آرد یک پیمانه شکر 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری تخم مرغ یک عدد بزرگ شیر یک پیمانه روغن 2 قاشق غذاخوری همه مواد رو طبق ویدئو باهم کاملا ترکیب کنید تا مایع کاملا یکدست بشه بعد روی تابه چرب شده سرخ کنید. هرچه قدر مایع غلیظ تر باشه پنکیک ضخیم تر میشه با انواع شکلات صبحانه،مربا،عسل و هرچی که دوست دارید میل کنید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍮 مواد لازم: شیر پنج لیوان پودر کاکائو یک چهارم لیوان شکر یک لیوان کره شصت گرم نشاسته ذرت یک چهارم لیوان پودر ژلاتین چهار قاشق س قهوه فوری دو ق س شکلات تلخ صد گرم خامه صبحانه یک و نیم لیوان آب جوش یک چهارم لیوان ‌ طرزتهیه: اول پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد بریزید و بعد بصورت بنماری ذوب کنید قهوه فوری و ابجوش رو هم‌مخلوط کنید شکلات رو هم در مایکروفر ذوب کنید مابقی شیر،شکر ،خامه،نشاسته پودر کاکائو رو ترکیب و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم مدام هم زده تا غلیظ شود در اخر کره شکلات مذاب رو اضافه کرده تا مجدد بجوش آید از روی حرارت برداشته وقتی از داغی افتاد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و سریعا هم میزنیم تا یکنواخت شود و مجدد از صافی رد کنید در قالب بریزید...بهتره یک شب داخل یخچال بمونه و روز بعد از قالب براحتی درمیاد.میتونید بصورت لیوانی هم سرو کنید 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به درست کن 😋😋😋 🍭 ✨ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
رفتنی ها رفتند غمها آمدند ردپای رفتن شان خشک شد اما اینبار غم، با سوز بیشتری در قلب رسوخ کرد:) -نرگس سیلی ریز🌿🌸
🥯 😋 آرد سفید 1/2/3 پیمانه کره 100 گرم پودر قند 1/2 پیمانه تخم مرغ 1 عدد وانیل‏ 1/2 ق چ بیکینگ پودر 1 ق چ شکلات تخته ای 100 گرم پودر نارگیل پسته، کنجد، بادام به مقدار لازم 🔸ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم در فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه سانتیگراد طبقه وسط 15 دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده ودر پودر بزنین 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن اسفناج و سیب زمینی یه شام خوشمزه😋😋😋 مواد لازم: 5-6 سیب زمینی متوسط 2_3 مشت اسفناج 1 پیاز بزرگ 2 حبه سیر 2 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه 4 قاشق غذاخوری روغن نمک،فلفل سیاه ،فلفل چیلی طبق ذائقه 150 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده مواد سس بشامل👇 2 لیوان شیر 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد مقداری نمک ، جوز هندی طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید،برش ها خیلی نازک نباشند. سپس انها را با مقداری اب و نمک بپزید(زیاد نجوشانید تا سیب زمینی له نشوند)در یک تابه پیاز و سیر را خرد شده را به همراه 3 قاشق غذاخوری روغن به مدت 1 دقیقه تفت دهید،فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید،سپس اسفناج شسته و درشت خرد شده را اضافه کنید،روی آنها فلفل سیاه و فلفل قرمز پرک شده بپاشید. اسفناج را روی حرارت متوسط ​​بپزید تا آب آن کامل کشیده شود، 🥦 آشپزی با عشق 1⃣ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🌯 600 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله مخلوط رو با 1 عدد پیاز رنده شده و آبش گرفته شده، نصف پیمانه آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و 2 ق غ خ جعفری ریز خورد شده به خوبی ورز دادم به مدت 5 دقیقه مدام ورز دادم سپس روش یه سلفون کشیدم و 1 ساعت بهش استراحت دادم سپس توی دستم به شکل سوسیس دراوردم و توی مقدار خیلی کمی روغن سرخشون کردم. سپس نون پیتا رو باز کردم و از کوفته ها و سیبزمینی سرخ شده و به سالاد که محتویاتش( گوجه خلالی و پیاز خلالی و جعفری ساطوری و آبلیمو و نمک بود) روش ریختم و ساندویچش کردم که فوق العاده لذیذ و خوشمزه بود. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
محلبی توتفرنگی 😍😍 ✍مواد لازم: شیر 2لیوان شکر نصف لیوان نشاسته 4 ق غ گلاب به مقدار لازم توت فرنگی نصف پیمانه تخم خرفه یک ق غ 🍜 طرز تهیه: داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخم خرفه را با مقدار کمی آب خیس میدیم تا پف کنه. سپس یک سوم مواد را با آن مخلوط کرده و داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل فریزر تا خودشو بگیره و رویه ببنده. حالا توت فرنگی را میکس کرده و با بقیه محلبی مخلوط میکنیم سپس به آرامی روی مخلوط محلبی با تخم خرفه میریزیم. ✔️پ ن1: حتما حتما محلبی ها خنک باشند. ✔️پ ن2:اگه قسمت اول محلبی رویه نبنده وقتی قسمت دوم رو بریزین با هم مخلوط میشن و دورنگ درنمیاد. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
همزمان در یک قابلمه دیگر کره را ذوب کنید،آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود شیر سرد را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود نمک و جوز هندی بزنید و از روی حرارت بردارید،ظرف پیرکس را کمی چرب کنید،سیب زمینی ها را کف ظرف بچینید لایه بعد مخلوط اسفناج را بریزید و با قاشق روی تمام سطح پخش کنید ودر اخر سس بشامل و پنیر رنده شده بریزید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانیکه روی پنیر برشته و طلایی شود ،قرار دهید،سپس از فر در اورده و بعد 10 دقیقه استراحت برش بزنید و سرو کنید،نوش جان🤗 . 🥦 آشپزی با عشق 2⃣ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥔🍥 مواد لازم سیب زمینی متوسط ۲ عدد پنیر گودا ۲ عدد شیر یک پیمانه خامه ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر نمک و فلفل به میزان لازم آویشن ۱/۵ ق چ قارچ ۱۰۰ گرم کره ۱۵ گرم روغن زیتون ۱ ق غ جعفری خرد شده ۱ ق غ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔
👩‍🍳 🍲 ▫️ماکارونی فرم دار دو لیوان ▫️نخودفرنگی نصف لیوان ▫️کالباس خرد کرده یک لیوان ▫️کنسرو ذرت نصف لیوان ▫️سس مایونز یک لیوان ▫️ماست یک لیوان ▫️خیارشور خرد کرده نصف لیوان ▫️نمک و فلفل به میزان لازم آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم. یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده 🔚فوروارد یادتون نره 🍔
🖼 صبر میڪنم ...🍃 ❄️☃️
هدایت شده از 
**🔴 🔴 عزادار شد‼️ ⬛️⬛️ إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ ⬛️⬛️ ⬛️ معروف سینما و تلویزیون کشورمان ساعاتی قبل درگذشت😔 ✅شرح کامل خبر در لینک زیر👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/249233410C3e16c370aa https://eitaa.com/joinchat/249233410C3e16c370aa **
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥮 ۶عدد تخم مرغ ۱/۵پیمانه شکر ۱ق غ زست لیموترش ۱ق چ وانیل ۱/۵پیمانه روغن ۱/۵پیمانه ماست پرچرب ۳ق چ بکینگ پودر ۳پیمانه آرد ۱ق غ پودر کاکائو 🔚فوروارد یادتون نره
👩‍🍳 🥯 یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هر ماستی میشه) با هم مخلوط کنید بعد 1.5 پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی. میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥦🥕🧄🌶🫑 پارت اول گل کلم بزرگ یک عدد هویج سه عدد کرفس یک عدد سیر دو تا بوته خیار ۴ عدد فلفل تند چند عدد سبزی شور ،مرزه ترخون شوید کمی جعفری اب نمک ۲۰ لیوان اب جوشیده خنک سرکه یک لیوان نمک ۲/۳ لیوان 🔚فوروارد یادتون نره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه‌ای گوشت چرخ کرده ۱کیلو پیاز ۲عدد تخم گشنیز ۱ق م خ دانه فلفل ۱ق م خ نمک ۱ق م خ زرد چوبه ۱ق م خ زعفران دم کرده ۴ق م خ امروز اموزش یه کباب تابه ای خیلی خوشمزه داریم پیاز را با غذاساز رنده کنید و آبش رو بگیرید گوشت رو چرخ کنید و کنار بگذارید تخم گشنیز دانه فلفل رو آسیاب کن و با نمک و زردچوبه مخلوط کن پیاز و گوشت رو حسابی مخلوط کن ادویه رو اضافه کن و ماساژ بده زعفران دم کرده رو اضافه کن و دوباره ۱۰ دقیقه دیگه ماساژ بده تا به انسجام کامل برسه ۱ساعت استراحت داخل یخچال یک کیسه فریزر رو باز کن ۱۰۰ گرم از گوشت را به شکل داخل ویدیو بزار روی کیسه و ۲بار دور گوشت تا بزن و گوشت رو آروم به طرفین فشار بده حالا هر طرف بزارید بپزه