eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ای🥐🥐 بدون شیر و تخم مرغ😍 خودمم درس کردم عالی بودد برای یک قالب 28 سانتیمتری حدود 700 گرم آرد قوی(گنبد) 25-40 میلی لیتر روغن مایع 400 میلی لیتر آب یا شیر ولرم 21 گرم خمیر مایه خیس یا 10 گرم خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری پر شکر 1 قاشق چایخوری پر نمک 1/2 الی 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل (اختیاری) نصف قاشق چایخوری بهبود دهنده (اختیاری) برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری روغن مایع کنجد شکر ،آب و خمیر مایه خیس یا فوری رو با چنگال مخلوط کنین تا ترکیب شن و 5-10 دقیقه استراحت بدین.بعد روغن مایع و نمک رو اضافه و مخلوط کنین بعد آرد و بهبود دهنده رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه.به هیچوجه آرد زیاد نزنین. کمی به دست خواهد چسبید.این نکته مهمه.شاید آرد کمتر بخواد یا بیشتر.حالا خمیر رو 15 دقیقه اینا ورز بدین و روشو بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین ، بیشتر بمونه بوی ترشی میگیره.بعد دستتون رو چرب کنین و خمیر رو به حدود 7 قسمت تقسیم کنین و مثل ویدیو خمیر رو دراز کنین و تا کنین و چنبار که این کار رو کردین، خمیر رو گرد کنین و داخل قالب که چرب کردین بچینین با فاصله و روشو بپوشونین تا 15-20 دقیقه استراحت کنن بعد روی خمیر زرده و روغن مایع بمالین با فرچه و کنجد بپاشین و در فر از قبل گرم شده 200 درجه ، حدود 25-30 دقیقه بپزین تا روش قشنگ سرخ شه.از فر درآورین روش حوله یا دستمال بزارین بمدت 5-10 دقیقه ، بعد سرو کنین . نکته: میتونین با اضافه کردن شکر بیشتر، نان رو شیرین کنین. من خودم نصف دستورو درس کردم و بجای آب شیر زدم و حدود 10 گرم اینام کره زدم و آرد هم یمقدار اضافی اومد چون گفته بود باید کمی بدست بچسبه. و داخل قالب کیک تفلون بدون کاغذ روغنی پختم، فوقالعاده بود.البته باید همه نکاتو رعایت کنین. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
طرز تهیه🥙 صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده پروری رو با یک عدد سینه مرغ متوسط چرخکرده ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده ، نمک ، فلفل ،پودر سماق ، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ، زردچوبه ، یک عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم . قلقلی درست کردم و اول با حرارت زیاد سرخ کردم ، کمی که سرخ شد ، شعله رو کم کردم ، در ظرف رو گذاشتم تا مغز پخت بشه کدو و سیب زمینی و گوجه رو هم سرخ کردم . برای ماست هم دو عدد کدوی متوسط ، یک عدد خیار متوسط ، نمک ، فلفل سیاه ، نعنا خشک ، شوید خشک و پودر گل محمدی رو توی ماست کم چرب ریختم . خیلی خوشمزه و سالم هست . می تونید کمی گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنید . 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
سلام دوستای گلم 🌹🌹 امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید 🌱 معروف به ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید 👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید ) 👈اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با 3 برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید ) مواد لازم تخم مرغ: 1 عدد متوسط شکر: 3 ق غ شیر: 2 ق غ روغن: 1/4 پیمانه وانیل: 1 ق چ آرد سفید (نول): 1/2 پیمانه بکینگ پودر : 1/2 ق چ 👈 توی همه پست ها منظور از پیمانه، پیمانه استاندارد 250 میلی یا لیوان دسته دار فرانسویه 🔈با این میزان مواد حدودا 5 تا کیک میتونید داشته باشید طرز تهیه 1.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید 2.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا‌مثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه 3.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن 4. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه 5. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید 👈خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه 6. در میکر رو ببندید و از 3 تا 5 دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
طرز تهیه🥙 صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده پروری رو با یک عدد سینه مرغ متوسط چرخکرده ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده ، نمک ، فلفل ،پودر سماق ، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ، زردچوبه ، یک عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم . قلقلی درست کردم و اول با حرارت زیاد سرخ کردم ، کمی که سرخ شد ، شعله رو کم کردم ، در ظرف رو گذاشتم تا مغز پخت بشه کدو و سیب زمینی و گوجه رو هم سرخ کردم . برای ماست هم دو عدد کدوی متوسط ، یک عدد خیار متوسط ، نمک ، فلفل سیاه ، نعنا خشک ، شوید خشک و پودر گل محمدی رو توی ماست کم چرب ریختم . خیلی خوشمزه و سالم هست . می تونید کمی گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنید . 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
مواد لازم برای خمیر: 500 گرم آرد(تقریبا 3.5 لیوان) 50 گرم شکر (1/4 لیوان) 1 قاشق چایخوری نمک 25 گرم شیر خشک قنادی 8 گرم خمیر مایه(تقریبا 1.5 قاشق چایخوری) 2تا 3 قاشق آب ولرم برای عمل آوردن خمیر مایه 300 میلی لیتر آب ولرم 80 گرم کره هم دمای اتاق مواد گوشتی: 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 1/2 لیوان فلفل دلمه سبز و قرمز 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 2 قاشق غذاخوری روغن نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در این لیوان خمیر مایه را با آب مخلوط کرده ،سر ظرف گذاشته و برای حدود 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید تا کف کند و به عمل بیاید،سپس در یک ظرف آرد،نمک،شکر، شیر خشک و خمیر مایه ریخته و کم کم آب ولرم را اضافه کنید و مرتب با دست مخلوط کنید مواد خمیر را برای حدود 5 تا 10 دقیقه سپس کره را اضافه کنید و ورز دهید تا دیگر خمیر به دیواره ظرف نچسبد(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)سپس دستان خود را با روغن چرب کنید و خمیر را مانند یه توپ بزرگ در اورده و در وسط کاسه بزرگ که چرب کردید گذاشته و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید 1 تا 2 ساعت خمیر استراحت کند،در همین زمان در یک ماهیتابه روغن ریخته و پیاز اضافه کنید تفت دهید تا پیاز سبک شود سپس فلفل ها را هم اضافه کنید مقداری تفت دهید در این مرحله گوشت را ریخته و هم بزنید تا کاملا با پیاز و فلفل مخلوط شود و در آخر فلفل،پاپریکا، ادویه ها و مقداری گشنیز تازه خرده شده را هم بزنید،در صورت تمایل میتوانید مقداری رب گوجه هم به مواد گوشتی برنید،پس از پخت ،مواد گوشتی را کنار گذاشته تا خنک شود،و سراغ خمیر رفته و مانند کلیپ به توپکهای کوچک تقسیم کنید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)سپس با دست مقداری خمیر را پهن کرده و از مواد گوشتی به همراه پنیر فتا،یا پنیر پیتزا وسط خمیر گذاشته و با دقت خمیر را گوله کنید،سپس کف یک سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و نان ها را در آن بچینید و روی سینی برای 40 دقیقه دیگر بپوشانید تا خمیر دوباره استراحت کند،سپس روی نانها را با برس زرده تخم مرغ زده و کنجد ریخته برای حدود 15 تا 20 دقیقه( یا تا زمانی که روی نان ها طلایی و پخته شود) در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گذاشته،از فر خارج کرده و گرم سرو کنید،نوش جان🤗 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻 آب 4 لیوان شکر 2ونیم لیوان گلاب 5 ق غ هل نوک قاشق ‌ طرز تهیه : ‌ آب و شکر رو میزاریم‌ رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی 12 ساعت میزاریم فریزر،بعد از 12ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه. ‌ ❌در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه❌ ‌ 📌ظرف حتما باید فلزی باشه. یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،5دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم(شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تاااا بالا بعد دوباره 15 دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون. با لیموی تازه و شربت سرو کنین😊 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️4ق غ ارد ▫️ 3 ق غ شکر ▫️2 ق چایخوری پودر کاکائو ▫️ 1 ق چ بکینگ پودر ▫️ یک عدد تخم مرغ ▫️3 ق غ روغن مایع ▫️5 ق غ شیر ▫️دو ق غ شکلات بنماری فرقی نمیکنه تلخ یا شیرین بستگی به ذائقه خودتون داره ▫️من کمی مغز بادام و کمی کنجد زدم شما میتونید حذف کنید دو قاشق بادام و یک ق غ کنجد 🔴طرز تهیه🔻🍩 🔸مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط میکنیم، ، 1 عدد تخم مرغ را اضافه کرده با...چنگال مخلوط میکنیم درآخر 3 ق روغن مایع و5 ق شیر و شکلات بنماری و مغزهارو را به مخلوط اضافه کرده هم میزنیم 🔸تا یکدست بشه، توی قابلمه ای آب میریزیم تا حدی که ارتفاع آن تا نصف بلندی فنجانها باشد، میزاریم تا جوش بیاد فنجانها را چرب میکنیم، مایه کیک را تا نصفه کمتر میریزیم داخلشون فنجانها را می زاریم توی قابلمه آب جوش وشعله گاز را کم میکنیم ودر قابلمه را با دمکنی می پوشانیم و15 دقیقه زمان میدهیم بعد گاز را خا موش میکنیم، و15 دقیقه استراحت میدیم دیگه میتونیم در قابلمه رو بر داریم ،، وای چه پفی وطعمی داره 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍕 مواد لازم برای کرپ یک لیوان شیر نصف لیوان آب یک عدد تخم مرغ نصف ق چ نمک یک ق غ روغن یک لیوان آرد شیرینی پزی 1 ق چ پودر بکینگ برای ملات داخلی: پنیر پیتزا یک کاسه فلفل دلمه یک عدد 1 عدد فلفل سوسیس به مقدار دلخواه برای کرپ شیر و اب و تخم مرغ به دمای محیط رسیده و نمک و روغن و آرد الک شده و بکینگ پودر رو مخلوط و خوب هم میزنیم و داخل تابه نچسب بدون روغن با ربی یا ملاقه سر خالی میریزیم و وقتی یک‌ طرف پخت و شروع به حباب زدن کرد برمیداریم( فقط از یک‌طرف میپزیم) و پنیر پیتزا و فلفل دلمه و فلفل و سوسیس رو با هم مخلوط کرده و داخل کرپ ها ریخته و مطابق فیلم میبندیم و داخل تابه که مقداری روغن ریختیم میچینیم و یک عدد سفیده ی تخم مرغ هم زده شده ریخته و میذاریم ده دقیقه تا پنیر ذوب شه😋 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
طرز تهیه ابتدا 1/4سینه مرغ رو آبپز کردم, بعد یدونه پیاز بزرگ نگینی خرد کرده و سرخ کردم, 2تا سیب زمینی هم نگینی خرد کرده و سرخ کردم, بعد نصف پیاله فلفل دلمه رنگی رو هم کمی تفت دادم. داخل یه کاسه بزرگ 3تا تخم مرغ شکوندم و مقداری نمک,زردچوبه,فلفل,کاری و تخم کشنیز اضافه کرده و با چنگال خوب مخلوط کردم و بعد مرغ رو ریش ریش کرده و به همراه بقیه مواد به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کردم و داخل روغن داغ سرخ کردم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
سلام دوستای گلم🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ سالاد کلم🥗 🥗 مواد لازم: 2 تا 3 لیوان کلم بروکلی خرد شده 1 تا 2 لیوان گل کلم ریز خرد شده 1 و 1/4 لیوان هویج خرد شده مواد سس👇 3/4 لیوان ماست یونانی 1/3 لیوان سس مایونز 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آبلیمو 3 قاشق غذاخوری عسل(اختیاری) نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: در یک کاسه مواد سس: ​​ماست ، مایونز ، سرکه سیب ، عسل،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.سپس کلم بروکلی ، گل کلم و هویج را در یک کاسه سالاد ریخته و 30 دقیقه قبل از سرو سس را اضافه کنید و کامل مخلوط کنید،نوش جان.کلم ها را میتوانید چند دقیقه بخار پز کنید تا هضمشون راحت باشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍜 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍛 😋 رشته رو روى حرارت يه تفت كوچيك ميدیم تا بوى خاميش گرفته بشه،دوسه دقيقه ى آخرى كه برنج روى گاز داره قل قل ميكنه رشته رو اضافه ميكنم و بعد آبكش ميكنم. کنار رشته پلو من از کوفته قل قلی سینه مرغ چرخکرده همراه یه دونه پیاز رنده شده و نمک و‌فلفل و‌زردچوبه استفاده کردم و‌سرخ کردم ، پیاز داغ سرخ شده به صورت سلیقه ای کنارش گذاشتم، و‌کشمشم براش تفت دادم. در آخر با برنج‌زعفرانی‌و‌قل قلی و‌پیاز داغ و‌کشمش تزیین کردم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍜 😋 ▫️رشته آش زر ماکارون: 1بسته ▫️سبزی آش رشته:1کیلو گرم ▫️نخود،لوبیا،عدس (پخته شده) :هر کدام 100گرم ▫️پیاز:4عدد(بزرگ) ▫️نعنا خشک:1قاشق غذا خوری ▫️نعنا داغ ،پیاز داغ وکشک:برای تزیین ابتدا دو عدد پیاز را ریز نگینی میکنیم و تفت میدهیم،نمک،زرد چوبه و فلفل و بعد سبزی آش،نخود لوبیا و عدس را ب مواد اضافه میکنیم اب جوش روی مواد ریخته و اجازه میدهیم تا سبزی بپزد. 2عدد پیاز را خلال کرده و سرخ میکنیم.مقداری نعنا خشک را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت میدهیم و ب همراه رشته آش(زر ماکارون) در نیم ساعت آخر ب آش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا آش رشته بپزد و جا بیافتد. آش را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با کشک،نعنا و پیاز داغ تزیین میکنیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
می‌گفت اشک مدت‌هاست که با خانه‌ی چشمش قهر کرده، قوی‌دل را چه به بغض دیدار؟! حَـنـآ🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍜 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فرش نشین بودم،درمیان مردمک های چشمانت عرش نشین شدم هیما🌱
عزیزان این خوشگلا ژله هستن گلدون نیستن😊😋😍 کافیه ژله رنگ دلخواه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید ژله هم خنک بشه. حالا ژله رو تو یخچال بذارید که کاملا ببنده. بعد به تعداد مورد نیاز کیک صبحانه شکلاتی رو خرد کنید و سر ژله بریزید و روش نعناع بذارید. (از کیک صبحانه های بسته ای استفاده کنید) ساده و جالب و متفاوت 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍮 😋 ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🥮 😋 🔸سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥚 اول کف تابتون رو کمی شکر بپاشید دو عدد موز رو حلقه حلقه کنید و کف تابه بچینید حالا تو یه ظرف یک عدد تخم مرغ، مقدار خیلی کمی نمک، حدود هفت گرم وانیل، هشتاد گرم شکر رو باهم ترکیب کنید یک پیمانه شیر(صدو پنجاه میلی لیتر) رو بهش اضافه کنید و هم بزنید یک پنجم پیمانه (حدود شصت میلی لیتر ) روغن مایع روهم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید* حالا صدو پنجاه گرم آرد سفید رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید یک قاشق (معادل هشتاد گرم) بکینگ پودر رو اضافه کنید و باهم ترکیب کنید مایع رو آروم آروم روی موزها بریزید تابه رو روی حرارت کم بزارید به مدت بیست دقیقه بپزه حالا اونو برگودونید و بزارید حدود سه دقیقه طرف دیگش بپزه** این کیک رو به همه اونایی که به هر دلیلی نمی تونن زیاد تخم مرغ مصرف کنند پیشنهاد می کنم. امیدواریم از خوردن این کیک یک تخم مرغی خوشمزه لذت ببرید. قسمت اول 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🥒 😋 🔸برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ... سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم ♦️اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍍🥯 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🧁 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥚 قسمت دوم 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦