eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 عمرا اگه این ترفند عالی برای پختن نان رو میدونستید😍 ما نیاز داریم‌به اب و خمیر‌مایع و نمک داخل یه کاسه اب و یه قاشق خمیر‌مایع و یه قاشق نمک بزازید تا‌خمیر‌مایع عمل بیاد (۱۰ دقیقه ای زمان‌کافیه) . ارد و روغن‌و نمک‌رو با هم‌مخلوط‌کنید یه کاسه اب به عمل اومده رو اضافه کنید خوب‌مخلوط کنید بزارید یک‌ساعت استراحت کنه تا حجم اون‌دوباربر بشه . قابلمه رو بزازید روی‌گاز تا کمی‌گرم‌بشه بهتره از قابلمه‌های کهنه‌استفاده کنید درب قابلمه رو مستقیم‌روی شعله بزازید ۱ دقیقه تا کاملا داغ بشه خمر رو دربیارید چند قسمت کنید و به صورت کلفت پهن کنید به ماهیتابه داغ بچسبونید و روی سطحش کره و زرده تخم‌مرغ و کنجد بپاشید و بزازید روی قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰‌دقیقه با شعله کم‌تا کاملا بپزه . بسیار پف و خوشمزه میشه . نوووووش جاااان ✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم گوشت گوساله ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم پیاز بزرگ یک عدد نمک و زردچوبه( برای سرخ کردن پیاز) فلفل،پودر دارچین،پودر پاپریکا،پودر گل سرخ،چوب دارچین،هل (برای تفت دادن گوشت) رب گوجه فرنگی ۱ ق غ(دلخواه) 🌼طرزتهیه ابتدا پیاز ها را خیلی ریز خرد کرده داخل روغن با نمک و زردچوبه تفت میدیم.وقتی سبک شد گوشت هم اضافه کرده و تفت میدیم.گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها(داخل کپشن)اضافه کرده و تفت میدیم.یک ق رب(دلخواه) هم داخل همون تابه با روغن تفت داده تا خوشرنگ بشه و خامیش گرفته بشه.زعفران دم کرده هم اضافه کرده.در نهایت آب جوش را تا حدی که روی گوشتها را بگیره اضافه کرده حرارت کم کرده و در تابه گذاشته تا هم گوشت مغز پخت بشه و هم سس غلیظ بشه. 🌼برای تهیه خلال ها و زرشک برای تزئین خلال پسته و بادام را دو ساعت داخل آب خیس کرده در تابه با کره تفت میدیم زرشک هم در تابه با کره و یک ق شکر و زعفران تفت میدیم. پلو را آبکش کرده و دم بذارید.نوش جان ✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو داریم تا عدس پلو 🥸😇 کته و‌ راحت مواد لازم برای هر پرس عدس پلو ۱۱۰ گرم برنج ۵۰ گرم عدس ۴۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین 😇 ✦᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاهو چینی رو به هر اندازه ای که دوست داشتید خورد کنید و یا چهار تیکه کنید با آب و نمک فراوون نمکسود کنید و یک ساعت اجازه بدید بمونه و بعد بشورید. سیر زیاد، نمک، زنجبیل و مقدار خیلی زیاد فلفل و پولپیبر و تربچه میکس کنید و با سرکه یا ترجیحا بالزامیک مخلوط کنید. شما اگر دوست داشتید فلفل بیشتر از کلیپ بریزید جوری که کاهو ها رو حسابی قرمز کنه. هویج و ترب سفید رو خلالی خورد کنید پیازچه رو خورد کنید و همه رو با کاهو ها مخلوط کنید و تو ظرف در بسته دو روز در دمای محیط بذارید و بعد تو یخچال نگه دارید این شور کره ای رو میتونید با غذاهای گوشتی مخصوصا و میل کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سلامتی کسی که خودشو سیاه میکنه تا خانوادشو سیر کنه نه اون کسی که مردمو سیاه میکنه تا خودشو سیر کنه … ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌
جدا شدن از بعضی آدمای زندگی بده، سخته، اما لازمه ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" طریقه نگه داری زرشک داخل فریزرِ"😊 پاک شده و تمیز 🤌 اینجوری هم مصرفش راحته و هم تازه تره😊🤌 زرشکامو پاک کردم بعد داخل لگن آب سرد ، چندباری آبکشیش کردم چون خیلی خاک ریزه داره ،باید این کار چندبار تکرار بشه 📌فقط یه نکته ی خیلی مهم ،نباید داخل آب بمونه،وگرنه آب به خودش میگیره پس این مراحل باید سریع انجام بشه📌 یکم که آبش رفت سریع روی دستمال میرزم و باز میکنم تا هوا بهش بخوره تقریبا دو روزه خشک میشه 📌بیشتر نزارید بمونه که خیلی خشک میشه📌 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم پراست پراز ذکر دوست داشتن تو آنقدر که اگر در آغوشم بگیری درمیان بازوانت دنیا را گم می کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و با خیلی خوشمزه اس امتحان کنین😍 ران و سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، سیر ۲حبه اختیاری، فلفل دلمه متوسط ۱ عدد، بادمجون ۳ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، رب گوجه ۱ ق غ، زعفران دم کرده مقداری، نمک، زردچوبه و فلفل و ادویه کاری، پودر سیر ❌️نکته:میتونید به جای بادمجون کبابی پوست بادمجون و بگیرید و خوردشون بکنید وتفت بدید وآب داخلش بریزید آبش کشیده شد لهش بکنید و بقیه مراحل و انجام بدید Join👇 ༅࿐ྀུ༅🌴✿❥🦋🌸🦋❥✿🌴༅࿐ྀུ༅ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عدد پیاز قرمز رو اسلایس کنین حلقه های بزرگتر رو جدا و بقیه رو خرد کنین داخل ‌کاسه با ۲ عدد تخم مرغ، پیازچه، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنین کمی روغن بریزین، حلقه های پیاز رو بچینین وسطش از مواد و روش کمی کنجد بریزین و درشو ببندین برگردونین تا طرف دیگه ش هم برشته بشه بعد از تابه خارج کنین در عین سادگی، طعم و ظاهرش عاالیه ✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 اولین غذای تبریزی که به ذهن شما میرسه چیه؟ من اولین بار این غذای خوشمزه ی تبریزی‌ها رو از رفیقِ آذربایجانیم یاد گرفتم و از همون موقع بود که فهمیدم با هویج، به جز مربا بازم میشه چیزای جذابی درست کرد🤤😍 اگه جسارت نباشه خدمت دوستان تبریزی مقدار مواد لازمش برای چهار الی پنج نفر اینهاست: گوشت: ۴۰۰ گرم هویج خلال شده: ۴۰۰ گرم آلو: ۱۵ عدد پیاز: یک عدد لیمو ترش: یک عدد زعفران به مقدار لازم (هرچی بیشتر بهتر) رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری چوب دارچین: ۱ عدد گل محمدی: ۲ عدد هل: ۲ عدد زردچوبه و نمک و فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری. نوش جونتون🙌😍 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. طرفدار غذای ملس بدون شک عاشقش میشین😋 ۱ عدد پیاز بزرگ، ۱۳۰ گرم لپه، ۳ عدد هویج، ۱ عدد کلم قمری بزرگ، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق غ رب انار، ۱ ق غ پرک لیمو، زردچوبه، کمی پودر کاری، فلفل سیاه، پودر زنجفیل(زنجبیل)، چوب دارچین، محلول زعفران و‌نمک، ۱۰ عدد آلو، ۱ عدد سیب زمینی سرخ شده . - پیاز رنده شده به غذاتون لعاب میده، بهتره برای خورش از این نوع پیاز استفاده کنید . -لپه حتما نصف روز خیس بخوره، و اینکه زیاد تفت ندین‌، چون سفت میشه، در حد چند دقیقه برای وا نرفتن و له نشدن داخل خورش عالیه. . -میزان رب‌انار، آلو ، پرک ‌‌لیمو بر اساس ذائقتون قابل تغییره . - درصورت تمایل میتونین از عصاره گوشت استفاده کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از ماها زمان جشن تولد یا دورهمی ژله درست میکنیم چ بهتر از اینکه بتونیم یک ایده جدید بدیم تا میزمون قشنگتر بشه🌈🥰 من این ژله رو تو قالب پاپسیکل درست کردم به نظرم خیلی شیک و‌مجلسی شده😍🥺 روند تهیه این ژله ب این صورت که من چند رنگ ژله درست کردم وقتی که ژله ها بست اونارو خرد کردم یک ژله ماتم درست کردم(ژله آلورا یک لیوان آب جوش و‌یک لیوان شیر) کمی از ژله مات داخل قالب ریختم بعد ژله های خرد شده ریختم گذاشتم یخچال یکم که نیم بند شد دوباره همین تکرار کردم تا قالب پر بشه و گذاشتم یخچال تا کاملا بست. چون قالبم سیلیکونی بود نیازی نبود تو اب جوش بزارم یا چربش کنم راحت از قالب جدا شد😍 شما اگه تو قالب معمولی درست کردین میتونین داخل اب گرم بزارید تا راحت جدا شه😉 نکته؛موقع ریختن ژله مات دقت کنید کاملا خنک شده باشه چون اگه گرم باشه ژله ها اب میشه و‌رنگاشون باهم قاطی میشه بعد ژله تون دیگ خوشگل نمیشه☺️ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تردوخوشمزه یک کاسه آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنج‌زرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رپ مرغ با سس شگفت انگیز😍 مواد لازم : ۱.۵عدد سینه مرغ آب پز ۳ قاشق غذاخورے ذرت کنسرو شده ۱ قاشق مرباخورے فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخورے فلفل قرمز نمک پنیر چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخورے ماست ۱ قاشق غذاخورے سس مایونز ۳ قاشق غذاخورے سس تند ۸ تکه نان لواش یا نان تورتیلا که به صورت دایره هاے کوچڪ بریده شده است دستور پخت : مرغآب پز را داخل کاسه بریزید و بقیه مواد به جز پنیر چدار را اضافه کنید و مخلوط کنید.وسط نان مقدارے پنیر چدار بریزید.روے آن مخلوط مرغ را بریزید و دو طرف آن را بپوشانید و هر دو طرف را در کمے روغن سرخ کنید. نوشجون😍 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍛🍲 برنج: ۱/۵ پ عدس خیس خورده: ۳/۴ پ گوشت چرخشده: ۲۰۰ گرم پیاز: ۱ دونه تپل ترجیحا رب گوجه فرنگی: ۱ ق م کشمش، زرشک، گردو: هر کدوم ۲ ق غ زعفرون دم کشیده ادویه ها: نمک فلفل سیاه فلفل قرمز دارچین ᯾❁ @fast_food ❁᯾