#نان_چای
#نان_چای_قزوین
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
پودر قند ۱/۲ لیوان
روغن جامد یا کره ۱/۲ لیوان
زرده ی تخم ۲ عدد
ماست ۲ ق غ
زعفران دم کرده ۲ ق غ
پودر هل ۱ ق چ پر
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه
( روغن جامد رو اول بزارید رو گاز یکم شل بشه نباید سفت،سفت باشه اگه شل باشه خمیر زود جمع میشه دیگه به ورز دادن زیاد لازم نیست )
روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی خوب بزنید سفید بشه
بعد زرده ی تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید بعد هل و ماست و زغفران دم کرده را اضافه کنید حدود دو دقیقه مواد را خوب هم بزنید
بعد بکینگ پودر و نصف آرد الک شده را اضافه کنید با همزن هم بزنید.بعد بقیه آرد را کم کم اضافه کنید خمیر را ورز بدید تا کاملا یک دست شود. خمیر رو تا جایی ورز بدید که به دست نچسبه خمیر نرمی به دست بیاد
خمیر رو بپوشانید یک ساعت در جای خنک بگذارید
در سینی چرب شده کاغذ روغنی پهن کرده
خمیر را به وسیله وردنه روی نایلون فریزر به ضخامت ۳ یا ۴ میلی متر پهن کنید بعد با کاتر دلخواه برش بزنید
برا رومال
یک ق چ ماست و یک عدد زرده ی تخم مرغ یک ق چ زعفران دم کرده یک ق چ عسل را با هم خوب مخلوط کنید. رومال کنید با چنگال روش خط بیاندازیدروش کنجد بپاشید.
فر رو از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا جای که روش طلای بشه.
بعد از فر خارج کنید و پس از خنک شدن آن ها را در ظرف سرو بچینید. نوش جان کنید
برای نگهداری شیرینی در ظرف دربسته گذاشته و در جای خنک نگهدارید
.
#غوره_بادمجون_با_گوشت
دستور👇
دوتادونه پیاز روخلالی میکنیم وبامقداری زردچوبه واسه خوش رنگ شدنش توروغن تفت میدیم وفلفل قرمز چرخ شده روهم بهش اضافه وگوشت روهم بهمین صورت اضافه می کنیم وخوب تفت میدیم ودر ادامه غوره ودوتادونه گوجهفرنگی رنده شده وکمی رب گوجه ومقداری آب اضافه می کنیم یکی دوتا قل که زد نمکشو هم میزون میکنیم و میریزیم تو زودپز تاگوشتمون کاملا بپزه وخورشتمون جابیوفته وجداگانه بادمجونا وگوجه فرنگیمونو سرخ میکنیم ودرآخر به خورشتمون اضافه می کنیم تایکی دوتا قل باهم بزنن امادس
#تهچین_شوید_باقلا_مرغ
برنج ۲پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دم کرده ۶ق غ
باقلا پخته ۱پیمانه
شویدخشک ۱/۲پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲عدد
کره به میزان دلخواه
کشمش برای تزیین به دلخواه
ابتدا برنج را آبکش کنید
یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود.
در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید.
حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد.
مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید.
چند تکه کره روی پلو بگذارید.
قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم
#شنیسل
#شنیسل_مرغ
یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید
🌷#کوکو سبزی مجلسی🌷
خب بریم سراغ دستورش .اول یدونه سینه ی مرغ رو باااااریک برش زدم و با پیاز و زعفرون و نمک و فلفل و پاپریکا مزه دار کردم و گذاشتم دوساعت تو یخچال استراحت کنه.
پنج تا تخم مرغ رو نطفه شون رو گرفتم و با یک کیلو سبزی کوکو مخلوط کردم و ادویه های دلخواه زدم(شما بخون: زردچوبه، پاپریکا، آویشن،پولبیبر، فیرتاتای،نمک و پودر سیر و پیاز، از هر کدوم یک قاشق چایخوری)بچه ها نطفه های تخم مرغ علت اصلی بوی زهم هست واسه همه غذاها و کیک ها حتما نطفه ها رو جدا کنید!
خب همینطور که میبینن: ماهیتابه رو روغن ریختم و سبزی کوکو ریختم. زرشک و گردو خرد شده ریختم، اگر پیاز داغ کریسپی هم دارین حتماااا بریزین فوق العاده میشه من تموم کرده بودم. روشو کاملا با سبزی کوکو میپوشونم. مرغ های مزه دار شده رو روش میچینم
خب میره رو گاز وقتی سرخ شد ،توی ماهیتابه ی دیگه ای برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ شه و نگم براتون
#رولت_جعفري
گوشت چرخکرده 150 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
جعفری 1 پیمانه
زرشک به مقدار لازم
تخم مرغ 6 عدد 2عددآبپز 4عدد خام
پیاز 2عدد متوسط
آرد 2قاشق غذاخوری
سیر 1عددخلالی
نمک فلفل زغفران کاری
ابتدا پیاز رو سرخ کرده گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای سیر به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز توی مواد گوشتی رنده میکنیم.
برای رول جعفری ابتدا 2قاشق آرد را با 1قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4عددتخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم یک عدد پیاز هم توش رنده میکنیم باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول توش میریزیم در تابه رو میزاریم اجازه میدیم خودش رو بگیره سرخ بشه بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
#قورمه_سبزی_بامرغ
#خورشت
اگه يه روز عين من ساعت ١١ صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره، گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم. ما اين مدلي دوست ميدارم. 😉برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم
.
#كباب_تابه_اى 🥙 😋
🔸چهارصد گرم گوشت دوبار چرخ شده ی گوساله دوعدد پیاز ی که کاملا ریز رنده شده، کمی نمک،نوک قاشق فلفل سیاه،دوقاشق زعفران غلیظ،مقدار کمی زردچوبه ،نوک قاشق پاپریکا و نوک قاشق پودرسیر مخلوط کردم و حدودا یک ربع ورز دادم.
گوشت رو بدون اضافه کردن روغن داخل تابه گریل کاملا پهن کردم با دست کاملا فشار دادم تا داخل تابه منسجم بشه و اطرافش رو مرتب کردم و برش زدم( با کفگیر) گذاشتم روی شعله ی کم، تا گوشتمون اب بندازه و بپزه بعد که آبش کاملا تبخیر شد با کاردک یا کفگیر مجددا کبابها رو برش دادم (چون با حرارت یکم بهم میچسبن)و کمی روغن اضافه کردم و یکطرفش که کمی برشته شد طرف دیگرش رو هم کمی سرخ کردم
.
#کیک_لیمو 🥧 🍋 😋
▫️۴ عدد تخم مرغ
▫️یک لیوان شیر
▫️یک لیوان شکر
▫️نصف لیوان روغن مایع
▫️۵ گرم وانیل(یک قاشق مربا خوری )
▫️۱۰گرم بکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری )
▫️یک قاشق چایخوری زردچوبه
▫️رنده پوست یک عدد لیمو وآب لیمو
▫️دو ونیم لیوان آرد
🔸ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد به ترتیب بقیه مواد رو اضافه کرده حتما آخر سر آرد رو الک کرده و اضافه کرده با لیسک مخلوط مواد میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه می پزیم
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
عشق...
آغازِ فراموشی ست ، می پرسی چطور؟!
اینکه تا عاشق شدم ، از یاد بردم کیستم!
.
#سوپ_جو_پرک
اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
به من می گفت
کم حرف می زنی
باور کنید
هر کس چشمانش را می دید
الفبا یادش می رفت...
.
#دمی_گوجه_باگوشت_قلقلی
سلام دوستان شبتون به خیر و شادی
اینم از دمی ما همراه گوشت قلقلی
برای درست کردن این غذا ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس زردچوبه رو اضافه میکنیم و چهار عدد گوجه رو رنده میکنیم و میریزیم داخل قابلمه تا آبش جمع بشه و از خامی دربیاد من کمی رب هم میزنم برنج خوشرنگتر بشه بعد که خوب تفت خورد یک عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خورد میکنبم و داخل قابلمه تفت میدیم
بعد دو پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک میزنیم و آب میریزیم تا برنج و سیب زمینی بپزه
من دویست گرم گوشت رو با یه عدد پیاز متوسط و نمک مخلوط میکنیم و قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم
وقتی برنج بی آب شد قاطی برنج میکنیم و دم میکنیم
#فوت_وفن😍🤗
#کیک_کاکائویی
۱.ارد یه لیوان
۲.تخم مرغ ۲عدد
۳.شکر۳/۴لیوان
۴.روغن نصف لیوان
۵.شیر نصف لیوان
۶.پودر کاکائو ۱قاشق غذا خوری پر
۷.بکینگ پودر یه قاشق چای خوری
۸.وانیل نصف قاشق چ خ
📝 آرد و بکینگ پودر رو ۳بار باهم الک کنید و بزارید کنار
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۸ دقیقه باهمزن برقی بزنید
پودر کاکائو را با روغن هم بزنید و به مواد تخم مرغ اضافه کنید و حالا شیر رو اضافه کنید و در آخر آرد رو اضافه کنید و با همزن رو دور کندش هم بزنید یا با لیسک به طور دورانی هم بزنید
داخل قالب رو با روغن چرب کنید مایع کیک رو بریزید و قالب رو بزارید تو فری که از قبل گرم کردید رو دمای ۱۷۰درجه به مدت ۳۵دقیقه
کیک بعد پخت کمی خنک شد از قالب در بیارید وتزیینش کنید و نوش جان کنید
نکته ؛اگه دوست دارید کیکتون مقدارش زیاد باشه موادهای لازم رو دو برابر کنید
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🍃🌼 ᯾❁ @fast_food ❁᯾