#راتای_لبو
نان اسنک به مقدار لازم
ژامبون ۱۰۰ گرم
سیب زمینی و رنده شده ۲ عدد متوسط
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
ماست چکیده ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت نصف لیوان
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
لبوی پخته و رنده شده یک فنجان
نمک و آویشن به مقدار لازم
همه مواد و با هم میکس میکنیم و میزاریم کنار
نون های تست و با قالبهای دلخواه قالب میزنیم
بعد از نونهای قالب خورده برمیداریم میزاریم داخل قالب ها و از مواد پر میکنیم و روش و کاملا روش و صاف میکنیم و مجدد روش ی نون قالب خورده دیگه میزاریم و برای یک ساعت میزاریم تو یخچال و بعد از قالب ب ارومی خارج میکنیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#نان_بلغاری:
شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
کره نرم ۲ قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
پودر خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری سرصاف
آرد حدودا ۳ الی ۴ لیوان
مواد میانی:
شکر ترجیحا قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
کره آب شده ۲۰ گرم
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
گردو نصف پیمانه
شیر ولرم( دست رو نسوزونه) رو با یک قاشق از شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و جای نسبتا گرم میزاریم ۱۵ دقیقه تا عمل بیاد ، تخم مرغ، کره و مخلوط شیر رو باهم مخلوط کرده و هم میزنیم یک دقیقه ، آرد رو به تدریج اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاریم و به دست نچسبه، ممکنه آرد کمتر از این مقدار یا بیشتر هم بخواد بستگی به نوع آرد و مارک فرق داره ، همینکه خمیر به دست نچسبه کافیه آرد بیشتر اضافه نکنید کیفیت نون پایین میاد ، ورز هم خیلی ندید خیلی آهسته با نوک انگشت ،ظرفتون رو چرب کنید خمیر رو داخلش بزارید روشو بپوشونید و یه جای کمی گرم بزارید حدود یک ساعت بمونه تا کاملا حجمش دو برابر بشه، برای مواد میانی همه مواد رو به جز کره باهم مخلوط و میکس کنید ، پف خمیر رو بگیرید خیلی کم ورز بدید تا خمیر دوباره لطیف بشه، سطح کارتون رو کمی آرد بپاشید و خمیر رو باز کنید با کاتر گرد یا لیوان برش بزنید، کمی کره با فرچه روش بکشید بعد از مواد داخلش بزارید و مثل قطاب بپیچید و داخل قالب کمربندی قرار بدید ، قالب حتما چرب بشه ، بزارید حدود نیم ساعت دیگه بمونه روشو با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید و بعد داخل فر ازقبل گرم شده حدود نیم ساعت بزارید با دمای ۱۸۰ درجه. دو سه دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_شیری 🥯 😋
🔸اول یک بسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور رو کاملا پودر میکنیم و ته قالب سی در چهل سانت میریزیم و یکنواخت پخش میکنیم طوری که کل قالب پوشیده بشه
چهار لیوان شیر و یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان آرد و یک قاشق کره رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا هم کاملا مخلوط بشه و هم به غلظت فرنی برسه طی این مدت هم خامی آرد گرفته میشه
وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت رو خاموش میکنیم و با همزن حدود چهار الی پنج دقیقه هم میزنیم و بعد مواد رو روی بیسکوییت میریزیم طوری که کل سطح پوشیده بشه با فرنی
اجازه بدید مواد نیم ساعتی در دمای محیط خنک بشه بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید
بعد از طی این زمان با چاقو برش های روی دسر از عرض ایجاد کنید و هر لایه رو رول کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید و روشو با میوه یا پود پسته یا شکلات و ..... تزیین کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
اینم یه حلوای بوتیکی .🌸
#حلوا_شکلاتی
یک پیمانه آرد سبوسدار
پودر قند یک قاشق غذاخوری پر
روغن و کره دو قاشق غذاخوری از هر کدوم
نوتلا یه قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای تلخ یک قاشق غذا خوری
آرد رو تف می دهیم مخلوط روغن و کره رو بعد از اینکه رنگ آرد برگشت بهش اضافه می کنیم و کمی تف می دهیم .بعد شعله رو خانوش می کنیم و پودر قند رو بهش اضافه می کنیم در این حالت یه خمیر سفت باید داشته باشیم اگه خیلی سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد تف داده شده بهش اضافه می کنیم در آخر هم نوتلا و شکلات دارک بن ماری شده رو بهش اضافه می کنیم و در قالب های سیلیکونی یا بشقاب می ریزیم و می زاریم توی فریزر به مدت یک ساعت تا ببنده .اگه توی بشقاب ریختیم می تونیم بصورت لوز برش بزنیم.
این حلوا رو می تونید با نوتلا خالی درست کنید که رنگش روشن تر میشه .یا با شکلات تنها
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر نسکافه موز🍌🥃🍌
۱عددپودر ژلاتین رو در داخل۱🥛 شیر سرد می ریزیم ومیزاریم رو بخار کتری تا پودر ژلاتین کاملا حل بشه و صاف و یکدست بشه کنار گذاشته و۱ق.غ نسکافهرو به شیر اضافه و مخلوط میکنیم.و۲ق.غ خامه هم به شیر سرد مخلوط و کمی میزنیم تا یکدست بشه.
پودر ژله موزی رو با ۱ لیوان آب جوش مخلوط بنماری کرده تا صاف و یکدست بشه وقتی کمی از گرما کمشد و خنک شد شیر را اضافه و یه موز رو میکس یا رنده اضافه کرده و کمی مخلوط و داخل ظرف مخصوصسرو بریزید و داخل یخچال بزارید ۱ساعت بعد می بنده وروش پودر قهوه الک کنید.. نکته:در تابستان این دسر رو می تونید با میوه های تابستانی درست کنید با همین روش و ژله همون میوه و می تونید دیگه از کاپوچینو یا نسکافه استفاده نکنید.البته بستگی به ذائقه شماداره
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#محلبی_توت_فرنگی
مواد لازم:
شیر: 3 لیوان، آرد برنج: 2 ق غ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، شکر : 3 تا 4 ق غ، گلاب: 1 ق غ، پوره توت فرنگی: نصف پ
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم.
در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
* این دسر اگر زیاد روی حرارت بمونه و غلیظ بشه میتونید توی قالب بریزید ، سه تا چهارساعت داخل یخچال قرار بدید و از قالب برگردونید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کاپ_کیک_شکلاتی_موزی 🧁 😋
یک رسپی ساده و خوشمزه👇
۱ آرد شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید.
🔸آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0
چیکن استراگانف
موادی هم که نیاز دارید برای ۲ یا ۳ نفر
سینه مرغ ۱عدد
قارچ ۵۰۰
پیاز ۱ عدد متوسط
خامه ۱۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نمک فلفل سیاه آویشن جوز هندی
روغن یا کره ۲ قاشق غذاخوری
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اینم دستور بیست پرس زرشک پلو 😘
چهارکیلو برنج
بیست عدد ران مرغ به وزن هر عدد سیصد و پنجاه گرم (و وزن کلی ۷ کیلو)
یک و نیم لیتر روغن
یک مثقال زعفران
یک کیلو زرشک پفکی
صد و پنجاه گرم خلال پسته
صد و پنجاه گرم خلال بادام
یک لیوان گلاب
سه عدد پیاز
دو عدد فلفل دلمه قرمز
سه عدد هویج
شش قاشق غذاخوری رب
ادویه ها شامل : نمک دو قاشق غذاخوری، فلفل قرمز یک ق غ، پودر پاپریکا دو ق غ، پودر سیر دو ق غ ، پودر زنجفیل (زنجبیل) یک ق غ، آویشن دو ق غ
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#قلیه_ماهی👩🍳
مواد لازم قلیه ماهی
ماهی به میزان لازم( اصولا برای قلیه از ماهی استفاده کنید که گوشت سفت تری از ماهی های دیگه داشته باشه تا در زمان پخت له نشه)
سیر خشک : 2 بوته(متوسط)
پیاز: 3 بوته (متوسط)
گشنیز خشک : 5 قاشق غذا خوری سر پر
شنبلیله خشک: ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه :1 قاشق غذا خوری
تمر هندی:نصف بسته( یا توجه به علاقه شما به میزان ترشی امکان کم یا اضافه کردن وجود داره
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_رولت_گوشت_بادمجون
رولت گوشت و بادمجان مواد لازم
بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم
پياز كوچك:1عدد
جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ
نمك و ادويه:به مقدار لازم
براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم
مواد لازم براي سس
كره ،مقدارى
رب گوجه فرنگي:1ق غ
آب:نصف استكان چ
طرز تهيه
همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پیتزای متفاوت و خیلی خوشمزه 👌🏽
🍕🍕
🔺چیا میخوایم:
بادمجون بزرگ
گوجه فرنگی
روغن زیتون
نمک
پنیر پیتزا
پنیر چدار (اختیاری)
🔺 مراحل کار رو تو ویدیو توضیح دادم
🔺دمای فر ۱۸۰ درجه
🔺مدت زمان: بار اول حدود نیم ساعت، تا وقتی بادمجون کاملا بپزه
🔺بار دوم حدود ۱۰ دقیقه ، تا زمانی که روی پنیر کاملا برشته شه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_خرمایی
🥳🥳🥳🥳
کره اطلس طلایی:۲۵۰گرم
کره پاستوریزه:۵۰گرم
تخم مرغ:۱عدد
پودر قند:۱۲۵گرم
شیر:۱/۵قاشق غذاخوری(یادم رفت فیلموشو بگیرم😅😅)
بکینگ پودر:۱/۲قاشق غذاخوری
آرد:انقدر بزنید تا به دستتون نچسبه(تقریبا۵۰۰گرم)
گردو،خرما و هل به مقدار لازم
۳الی۵ساعت در یخچال استراحت کنه
دمای فر ۱۵۰درجه بعد از ۱۵دقیقه چک کنید و آمادست😍آرد و بکینگ پودر رو از قبل باهم الک کنیدمیتونید خرما رو یه مقدار تفت بدید تا ماندگاری شیرینی بیشتر بشه ولی بذارید سرد شه بعد استفاده کنیدشیر رو بعد از تخم مرغ اضافه کنیداگه دوست دارید به خرما یه مقدار گلاب و دارچین بزنیدخمیر باید ۳الی۵ساعت داخل یخچال استراحت کنه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی سالاد فصل
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم🔻
لوبیا سبز ۱ کیلو
گل کلم ۱ عدد بزرگ
هویج ۵۰۰ گرم
سیر ۱۵۰ گرم
فلفل سبز تند ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲ کیلو
سبزی ترشی ۲۰۰ گرم
نمک،زردچوبه، برگ آویشن، تخم گشنیز و پودرگلپر از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
نکته :
برای قرمزتر شدن رنگ ترشی،می توانید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه را با سرکه مخلوط کنید و در آخر به ترشی اضافه کنید.
برای ترشی ها سرکه به اندازه ای است که سر ظرف ترشی پر شود.
این ترشی رو همون موقع هم به عنوان سالاد می تونید استفاده کنید و هم میشه بزارید چند هفته بمونه تا برسه و بعد نوش جان کنید.
اگر دوست داشتید می تونید بهش کرفس هم اضافه کنید.
اگر خواستید تند بشه که مقدار فلفل تند
رو بیشتر کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ لواش لاکچری
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
فلفل دلمه ای 🫑
کالباس🥓
ذرت🌽
پنیر پیتزا 🧀
سس کچاپ یا سالسا🍅
نون لواش🫓
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سالادتخم_مرغ
موادلازم
تخم مرغ آبپز
کمی ساقه کرفس خورد شده
کمی پیازچه
سس مایونز
نمک
میتونیدازخیارشور خردنگینی شده هم به دلخواه استفاده کنید
نوش جان 💖
🥗🥚🥗🥚🥗🥚🥗
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#جوجه_كباب_تابه_اي
ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید
1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید
بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید
تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید
در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن
بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن
برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب
با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید
🍢🍗🍢🍗🍢🍗🍢
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_مغزدارقالبی
مواد لازم
آرد دو پیمانه
بکینگ سودا یک ق چ
نمک یک پنس
کره نرم سه چهارم پیمانه
شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
عصاره وانیل دو ق چ
تخم مرغ یک عدد
چیپس شکلات یک پیمانه
کره بادام زمینی یک دوم پیمانه
بستنی به میزان دلخواه
طرز تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در ظرفی آرد بکینگ سودا و نمک را مخلوط کنید . در ظرفی دیگر کره نرم ، شکر را مخلوط کنید تا کرمی شود سپس عصاره وانیل و تخم مرغ را افزوده و ترکیب کنید. مخلوط آرد را به کرم اضافه و مخلوط کنید . چیپس شکلات را به خمیر اضافه و فولد کنید . نصف خمیر را در قالب که از قبل چرب کرده اید ریخته و سطح را کاملا صاف و پرس کنید .کره بادام زمینی را روی خمیر ریخته و نصف دیگر خمیر را در قالب ریخته ومجددا صاف و پرس کنید . و برای مدت 35 الی 40 دقیقه در فر بگذارید تا لبه ها کاملا طلایی شوند . کوکی مغزدار قالبی را پس از برش با بستنی دلخواه سرو کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
.
⚘روزهای خوب خواهند آمد ...
⚘هر سر بالایی یک سرازیری دارد ،
⚘نفس عمیق بکش ،
⚘ بیخیال همه اتفاقای عجیب و غریب ،
⚘هم اکنون زندگی کن !
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_پای_ژولین
مواد لازم:
خمیر پف دار بدون مخمر (ستور در هایلایت)
خامه 20%- 200 میلی لیتر
تخم مرغ - 2 عدد
پنیر موزارلا - 150 گرم
فیله مرغ - 450 گرم
قارچ - 300 گرم
زردچوبه- 1 قاشق چایخوری
پیاز - 1 عدد
سیر - 1 حبه
جعفری تازه خرد شده - برای تزئین
نمک، فلفل، گیاهان معطر - به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را در کره و روغن نباتی سرخ کنید تا طلایی شود و از روی حرارت بردارید. سپس قارچ ها، نمک را سرخ کرده و از روی حرارت بردارید. در آخر فیله مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را سرخ کرده و از روی حرارت بردارید.
همه مواد سرخ شده را به یک ظرف منتقل کرده سیر له شده را به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید.
خمیر پفکی را رول کنید و آن را در قالب قرار دهید، سپس همه مواد سرخ شده را داخلش بریزید و رویشان را با پنیر بپوشانید.
تخم مرغ، خامه، گیاهان معطر و نمک را باهم درون ظرفی مخلوط کرده و روی پنیر بریزید . سپس گوشه های خمیر که آزادند را روی پای قرار دهید و با چند ورقه قارچ تزئینش کنید.
به مدت 30-40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه قرار میدهیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾