#کیک_سیب
آرد 2 و 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
◀مایه این کیک سفت و غلیظ هست بنابراین توصیه میکنم جوش شیرین رو حذف یا جایگزین نکنید تا در نهایت کیک خوش بافت و عالی و سبک داشته باشید...
دارچین 1 قاشق چایخوری استاندارد
(من نصف قاشق چایخوری ریختم)
کره 2/3 پیمانه معادل 145گرم
◀به جای کره میتوانید از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کنید
شکر 2/3 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
ماست کم آب و غلیظ 1 پیمانه سرخالی=230 گرم
سیب پوست کنده و خورد شده 2 پیمانه
.
◀همه موادرا از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
◀فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد+بیکینگ پودر+جوش شیرین+دارچین را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
شکر+کره را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
◀حتما یکی دو مرتبه دور کاسه را تمیز کنید تا همه ذرات کره که به دیواره کاسه پاشیده شدند یکنواخت همزده شود.
سپس تخم مرغ اول را بشکنید و 1 تا 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
بعد تخم مرغ دوم+وانیل را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن مخلوط کنید.
سپس ماست را اضافه و 2 دقیقه با دور تند هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و آرام فولد کنید.
در انتها سیبهای خورد شده را اضافه و آرام مخلوط کنید.
◀قالب به قطر 25 سانت را چرب و آردپاشی کنید.
مایه کیک را در قالب ریخته و روی آنرا صاف کنید.
سپس قالب را به مدت 45 تا 55 دقیقه یا تا زماتی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود در فر قرار دهید.
سپس از فر خارج کرده و یک دقیقه بعد از قالب در آورید و روی پنجره مشبک قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.
.
#سوپ_انار
🍞مواد لازم🍞
عدس ۳/۴ پیمانه
کره یا مارگارین ۲ ق غ
پیاز متوسط ۱ عدد
آب ۸ پیمانه
برنج دانه بلند ۱ پیمانه
زردچوبه ۱ ق چ
نمک و فلفل
جعفری ۱/۲ پیمانه
پیازچه ۱/۲ پیمانه
آب انار ۱ پیمانه
کره ۱ ق غ
نعنای تازه خردشده ۲ ق غ
کشمش ۱ ق غ
گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
مرحله اول
ابتدا عدس را بشویید. برای این کار عدس را داخل یک صافی بریزید و زیر آب سرد بگیرید. آن را خوب بشویید تا کاملا پاک شود.
قابلمهای را روی شعله قرار دهید و دو قاشق کره را داخل آن بریزید تا آب شود. پیاز را خرد کنید و داخل کره آب شده بریزید.
مرحله دوم
گوشت چرخکرده را با کمی نمک، فلفل و کمی از زردچوبه طعمدار کنید و به شکل کوفته دربیاورید. عدس را آبکش کنید و همراه با ۸ پیمانه آب، برنج، زردچوبه، کوفته ها، نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.
حدود ۴۰ دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند
مرحله سوم
در این مدت انار را دان کنید و آب آن را بگیرید. وقتی برنج و عدس نرم شد، آب انار، جعفری و پیازچه خردشده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر قل بخورد.
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مربایی ویژه ماه رمضان 🌙🌱^_^
┄┅═✧❁🍔❁✧═┅┄
کتلت آلمانی چگونه تهیه میشود؟😍😋
🥠مواد لازم🥠
🧇گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🧇باگت بیات حدود ۱۰ سانت
🧇خردل ۱ قاشق چایخوری
🧇نمک و فلفل به میزان لازم
🧇تخم مرغ ۱ عدد
🧇پیاز ۱ عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
🧇پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
🧇سیر ۱ حبه ( در صورت تمایل )
👩🏻🍳👩🏽🍳
🍔طرز تهیه🍔
*ابتدا باگت را با ۱ لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره )
*بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.
*پیاز و سیر را با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید )
*باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید , تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
*به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
*حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.
*میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.
*می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
عشق چون شربت تلخیست که اغفال کند
ورنه این رنج و بلا مزه ی شیرین دارد ؟؟!!
🍃صبرا
🍕 #پیتزا_لوبیا_قرمز🍕
🧈چی لازم داریم؟
لوبیاقرمز- نصف لیوان
سس گوجه فرنگی - 3 قاشق سوپخوری
پیاز کوچک - 1 عدد
کدو سبز کوچک - 1 عدد
فلفل دلمه ای - 1 عدد
قارچ - 4 عدد
ریحان خرد شده - 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده - 1 لیوان
🍞چه طوری بپزم؟
لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده ایم روی حرارت گذاشته و با کمی نمک و فلفل می پزیم بطوریکه آب آن بعد از پخت کشیده شده باشد. کدو را خیلی نازک حلقه ای برش زده و قارچ ها را نیز اسلایس میکنیم.
🧇خمیر پیتزا را با وردنه به اندازه قالب پهن میکنیم و روی خمیر را با سس گوجه فرنگی آغشته میکنیم و پیاز خرد شده ، کدو ، قارچ ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، لوبیای پخته شده و ریحان ریز خرد شده را روی خمیر ریخته و در آخر پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و پیتزا لوبیا قرمز را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر پیتزا طلایی رنگ شود. فر را از قبل گرم میکنیم.
🍅🥕#دلمه_گوجه_مدیترانه_ای
مواد لازم:🥣🥣
تخم مرغ ————— ۲ عدد
گوجهفرنگی ————— ۷۰۰ گرم
گوشت چرخکرده ————— ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ————— ۱۵۰ گرم
پنیر فتا ————— ۲۰۰ گرم
گردو ————— ۱۰ عدد
سس فلفل تند————— ۳ ق غ
🥮طرز تهیه:
ابتدا گردو را خرد کرده و همراه گوشت چرخکرده تفت میدهیم .
سپس به آن کمی نمک،فلفل و سس فلفل اضافه میکنیم.
داخل گوجهفرنگی ها را خالی کنید و مایع درون آن را با گوشت مخلوط کنید .
در یک ظرف دیگر تخم مرغ ، پنیر فتا و پنیر پیتزا را خوب مخلوط کنید.
حالا گوشت آماده شده را درون گوجهفرنگی ها بریزید و روی آن را با مایع پنیر بپوشانید .
دلمه ها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه و زمان ۳۰ دقیقه بگذارید تا خوب پخته شوند.
نوش جان
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
باران را می بینی چه باشتاب فرود می آید ؟از شوق بوسیدن جای قدم های توست که از عرش گذشته و فرش نشین می شود...
ای برکت آسمان و زمین به تعداد تمام دانه های باران سر برخاک ساییده؛
اللـهــــم عجـــــــــل لولیــــک الفرج
هیما🌱
🫕 #آبگوشت_برشی_گیلانی
مواد لازم:🍵🍵
هویج ————3عدد
گوشت ————200گرم
کلم برگ کوچک——— 1 عدد
لبو ———3 عدد
سیب زمینی——— 2عدد
پیاز——— 2 عدد
فلفل سیاه——— 1 ق م
سس فلفل تند ———2 ق غ
رب گوجه——— 2 ق غ
خامه ———2 ق غ
زردچوبه——— 1 ق غ
سبزی مخلوط——— 1 کیلو
🍴ابتدا پیاز و گوشت خرد شده را با کمی روغن تفت دهید. سپس سیب زمینی، هویج، لبو و کلم خرد شده را افزوده و مخلوط کنید.
زردچوبه، فلفل سیاه، رب گوجه و سس فلفل تند را نیز اضافه کنید.
سبزی مخلوط را خرد کرده و به همراه 3 لیتر آب، خامه و نمک به مواد افزوده و اجازه دهید تا آبگوشت خوب جا بیفتد.
نوش جان
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
قلم تاب ندارد،
کاغذ دل پاره می کند و واژگان یکی پس از دیگری در مقابل نامت زانو می زنند.
نمی شود تو را به جمله کشاند، که فرای قلب هایی.
نها🌱
🍱#ته_چین_شیرین_پلو
🥘🥗مواد لازم:
برنج ————— 3 پیمانه
ماست ————— 500 گرم
هویج ————— 2 عدد
مرغ ————— 400 گرم
زرشک ————— 50 گرم
خلال بادام————— 50 گرم
خلال پسته—————50 گرم
زعفران دم کرده—————1 استکان
خلال پوست پرتقال—————50 گرم
تخم مرغ—————3 عدد
🍥طرز تهیه:
ابتدا برنج را در آب در حال جوش ریخته تا پخته شود.
سپس هویج ، زرشک ، خلال بادام و پسته ، خلال پوست پرتقال و کمی زعفران را در یک تابه کمی تفت میدهیم و بعد مرغ پخته و خلال شده را هم به آنها اضافه می کنیم .
در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها ، زعفران و ماست را با هم خوب مخلوط می کنیم .
بعد از پختن برنج آن را آبکش کنید و دو سوم آن را به ماست و زعفران اضافه کنید مایع مرغ را هم به مخلوط برنج و زعفران و ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا مایع ته چین را درون ظرف ریخته و در نهایت الباقی برنج ساده و مایع مرغ را هم روی آن میریزیم و درب آن را با دم کنی ببندید و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید خوب دم بکشد.