فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_زمستونی
مواد لازم 👇
سفیده تخم مرغ دو عدد
پودر قند نصف لیوان
ژلاتین یک قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق چایخوری
سرکه یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات تخته ای
نان ویفر یا کیک لقمه ای
#موجور_مخلوط_کدو
موادلازم
1 کاسه کوچک برنج آب پز شده (به شکل آب پز شده 1 کاسه باشد)
1 عدد کدو متوسط
1 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد هویج کوچک
1 عدد پیاز متوسط
1 مشت جعفری و شوید
1 قاشق مربا خوری نعناع
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق آرد سوخاری
3 قاشق آرد
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا 5_4 قاشق برنج را آب پز کنید. بعد از آب پز شدن حدود 1 کاسه کوچک میشود. و یا از برنج مانده میتوانید استفاده کنید. کدو ، سیب زمینی و هویج را رنده کنید و آب هر سه را کاملا بگیرید. شوید و جعفری را ریز خرد کنید. پیاز را خیلی ریز خرد کنید. تمام مواد را داخل ظرفی بریزید آرد ، آرد سوخاری ، نمک ، تخم مرغ و نعناع را اضافه کنید و با دست هم بزنید. داخل قابلمه مناسب و یا ماهیتابه روغن بریزید و کمی گرم کنید و 1 قاشق از مواد داخل روغن بریزید و پشت و رو سرخ کنید
نوش جان 💖
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سالاد_میکس🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
برای سس با انواع ادویه ها، سرکه ها، آبلیمو، عسل و حتی ارده بسته به ذائقه میشه ده ها طعم مختلف درست کرد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا
🥳🥳🥳🥳
خمیر پیتزا
گوشت چرخکرده یا سوسیس کالباس
قارچ و فلفل دلمه ای از قبل تفت داده شده
سوسیس
زیتون حلقه ای
پنیر پیتزا
سس کچاپ یا باربیکیو
✅نکته :
اگر پیتزا رو میخواید بدون فر درست کنید حتما از قبل فلفل دلمه و قارچ و تفت بدید تا آبش کشیده بشه وگرنه پیتزا آب میوفته
خمیرو پهن کنید و سس و پنیر پیتزا به ترتیب و بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه و قارچ پنیر پیتزا اگر دوست داشتید برای دور پیتزا هم از خمیر پیتزا و سوسیس انگشتی سرخ شده استفاده کنید
✅نکته بعدی:اگر روی گاز پیتزارو درست میکنید حتما شعله پخش کن بزارید وگرنه خمیر میسوزه و نمیپزه و شعله باید ملایم باشه
کیک دو رنگ پنبه ای
میزان دقیق مواد در کپشن👇
بچه ها جونم سلام🥰🖐
امروز میخوام دستور یه کیک راحت وخوشمزه و خوش قیافه رو براتون بذارم🤗
حتما درستش کنید برای عصرونه و دورهمی هاتون،حتی واسه میان وعده مدرسه بچه ها هم عالیه👌
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد
پودر کاکائو ده گرم
آردقنادی ۲۵۰ گرم(دوپیمانه به اضافه یک قاشق سوپخوری)
شکر ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)
روغن ۲۰۰ گرم (یک پیمانه )
ماست پرچرب ۲۰۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پوست رنده شده لیمو یک قاشق چایخوری به دلخواه
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه طبقه وسط.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_شکلاتی🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
۳ تا ۴ لیوان ارد
۱ دونه تخم مرغ
۱ لیوان شیر ولرم
۳ ق.غ شکر
۲۵ کره ذوب شده
۱ ق.چ نمک
۱ ق .غ سرخالی خمیر مایه
نوش جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی🥳🥳🥳🥳
سیب زمینی آب پز(خیلی ابپز نکنید چون وا میره نیم پز بشه) ۶ عدد
پیاز رنده شده و ابگیری شده ۱ عدد کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
ارد سفید یا ارد نخودچی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری بستگی به اندازه تخم مرغ و سیب زمینی داره اما در نهایت غلظتش جوری باشه که شل نباشه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود🥳🥳🥳🥳
۴ عدد سیب زمینی کوچک رو با گوشتکوب له کنید
۱۰۰ گرم ژامبون نگینی
۱دسته جعفری ساتوری
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق آرد
نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن
اضافه و ترکیب کنید
#کیک_پودینگ_فنجانی 🥧 😋
▫️دو عدد تخم مرغ
▫️یک استکان شکر(70 گرم)
▫️نصف لیوان شیر
▫️یک استکان روغن مایع(80گرم)
▫️یک ونیم لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
▫️دو قاشق غذاخوری کاکائو(من بدون کاکائو درست کردم)
▫️یک پاکت بيكينگ پودر (2.5 ق چ یا 10 گرم)
▫️یک پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
🔸تخم مرغ وشکر رو به خوبی بزنید تا کف کند و کرم رنک شود بعد مواد مايع رو اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر مواد خشک رو الك كنيد واضافه کرده ومخلوط کنید .مایه کیک آماده شده را تا نصفه فنجانها پر كنيد. فنجان هارو در قابلمه بزارید. در قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که آب داخل فنجان ها پاشیده و ریخته نشود روی آن را یه پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید ودر قابلمه ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زود تر میپزد وقتی آرام با انگشتتون لمسش کنید متوجه می شوید اماده است یا نه. (و یا از تست خلال دندان برای پخت بعد از این زمان استفاده کنید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه
به همین راحتی ماگ کیک درست کن♥️
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سیب😍😋
مواد لازم:
سیب🍎
شکر 🍚
دارچین
خامه🧁
پنیر فتا(یا پنیر خامه ای)🧀
شیر عسلی 🍯🥛
بیسکوییت پتی بور 🧇
༺🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی ۳ رنگ مجلسی
✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬
مواد لازم:
شیر🥛
آرد برنج🍙
خامه🥣
گلاب🌸
شکر🍚
زعفران
پودر کاکائو 🍫
#شیرینی_برنجی
#شیرینی
✍موادلازم
آرد برنج مرغوب ۲۵۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
روغن نیمه جامد ۱۲۵ گرم(میتونید از مخلوط روغن صاف و روغن نیمه جامد استفاده کنید)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل ۱/۲ ق چ
گلاب ۱ ق غ
نکات 👇
🔸حتما آرد برنج و پودر قند رو ۲ بار با الک ریز الک کنید یا از پارچه حریر رد کنید تا کاملا لطیف بشه.
🔹 حتما خمیر رو داخل مشما بزارید و در جای خنک خارج از یخچال ۱۲ تا ۲۴ ساعت بهش استراحت بدید.
🔸در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵-۲۰ دقیقه بزارید بپزه.
🔹بعد از پخت صبر کنید کاملاً خنک بشه بعد از روی سینی بردارید.
🔸این شیرینی تو ظرف در دار و محیط خنک ماندگاری خیلی طولانی تره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کافه_گلاسه🌹🍃
مواد لازم
شیر ۱لیوان(به ازای هر لیوان)
نسکافه گلد ۲قاشق
شکر ۲قاشق
بستنی ۲اسکوپ
سس شکلات
طرز تهیه
ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋 💕
#رولت_خامه_ای🥳🥳🥳
🔸️ مواد لازم :
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
۴ ق غ خامه صبحانه
۳ ق غ پودر نارگیل
نصف لیوان شکلات اب شده
یک سوم لیوان شیر
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_مجلسی
🥳🥳🥳🥳
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.)
برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید.
به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه.
کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید.
برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره)
دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید.
جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید.
مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پاناکوتای پرتقالی🤩
مواد لازم برای قسمت پرتقالی :
آب پرتقال ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
نشاسته ۲ ق غ
شکر ۳ ق غ
مواد لازم قسمت پاناکوتای سفید :
آرد۴ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه نصف پاکت
ژلاتین ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_پلو
آلبالو پلو رو با هر چی که بخواید درست می تونین کنین ، چه گوشت قلقلی ، چه مرغ و .... هر طور دوست دارین 😊 . یه پلوی خوشمزه و عالی ، نه ترشه و نه شیرین ، ملس هست طعمش البته الباهاتون خیلی ترش نباشن البالو نرمال باشه این طعم ملسی میده .
ترجیحا با مربای آلبالو درست نکنین چون شیرینیه مربا زیاده پلوتون شیرین میشه و اینکه هر طور بخواید می تونین خود البالوها رو لاش بزارین از کمی از شربتش نگه دارین و موقع تزیین رنگیش کنین . می تونین هنش رو بریزین و لای پلو بزارین دم بکشه می تونین فقط کمی از شربتش بریزین و خود آلبالوها رو روی دیس بچینین بعد پخت 😊 .
برای ۳ تا ۴ نفر
آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته )
برنج ۳ پیمانه
شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان)
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد . حدودا معادل ۲ لیوان آلبالو شد .
داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه سب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب می اندازه .
بعد روی حرارت ملایم قرار دادم . کف هاش هم گرفتم . از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم .
اگر شربتتون رقیق نیست همون بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین .
برنج رو هم از قبل شستم و خیس کردم .
برنج رو آبکش کردم .