فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کافه_گلاسه🌹🍃
مواد لازم
شیر ۱لیوان(به ازای هر لیوان)
نسکافه گلد ۲قاشق
شکر ۲قاشق
بستنی ۲اسکوپ
سس شکلات
طرز تهیه
ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋 💕
#رولت_خامه_ای🥳🥳🥳
🔸️ مواد لازم :
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
۴ ق غ خامه صبحانه
۳ ق غ پودر نارگیل
نصف لیوان شکلات اب شده
یک سوم لیوان شیر
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_مجلسی
🥳🥳🥳🥳
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.)
برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید.
به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه.
کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید.
برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره)
دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید.
جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید.
مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پاناکوتای پرتقالی🤩
مواد لازم برای قسمت پرتقالی :
آب پرتقال ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
نشاسته ۲ ق غ
شکر ۳ ق غ
مواد لازم قسمت پاناکوتای سفید :
آرد۴ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه نصف پاکت
ژلاتین ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_پلو
آلبالو پلو رو با هر چی که بخواید درست می تونین کنین ، چه گوشت قلقلی ، چه مرغ و .... هر طور دوست دارین 😊 . یه پلوی خوشمزه و عالی ، نه ترشه و نه شیرین ، ملس هست طعمش البته الباهاتون خیلی ترش نباشن البالو نرمال باشه این طعم ملسی میده .
ترجیحا با مربای آلبالو درست نکنین چون شیرینیه مربا زیاده پلوتون شیرین میشه و اینکه هر طور بخواید می تونین خود البالوها رو لاش بزارین از کمی از شربتش نگه دارین و موقع تزیین رنگیش کنین . می تونین هنش رو بریزین و لای پلو بزارین دم بکشه می تونین فقط کمی از شربتش بریزین و خود آلبالوها رو روی دیس بچینین بعد پخت 😊 .
برای ۳ تا ۴ نفر
آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته )
برنج ۳ پیمانه
شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان)
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد . حدودا معادل ۲ لیوان آلبالو شد .
داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه سب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب می اندازه .
بعد روی حرارت ملایم قرار دادم . کف هاش هم گرفتم . از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم .
اگر شربتتون رقیق نیست همون بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین .
برنج رو هم از قبل شستم و خیس کردم .
برنج رو آبکش کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_مرغ
یه غذای خوشمزه و عالی 😍 . هم خودش غذای کاملی هست و هم می تونید به عنوان پیش غذا و فینگرفود در مراسم ها استفاده کنید.می تونم بگم شبیه ناگت مرغ هست که مخصوصا بچه ها دوسش دارند 🤗.
.
برای حدودا ۹ تا ۱۰ عدد دونات مرغ(۳ تا ۴ نفر)
مرغ خام ۳۵۰ گرم (سینه مرغ یا ترکیب سینه و ران)
سیر ۲ حبه
سیب زمینی ۱ عدد
جعفری به میزان دلخواه
نان تست ۵ تا ۶ عدد
شیر یک لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا و کاری به میزان لازم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
می تونید هم از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید و هم از سینه مرغ و هم میشه از گوشت بوقلمون استفاده کنید .
سیب زمینی رو پختم و پوستش رو کندم و رنده کردم .
نون تست رو داخل شیر انداختم که به شیر آغشته بشه . نمی خواد خمیری بشه فقط با شیر نرم بشه .
توی یک ظرف سینه مرغ چرخ کرده و سیب زمینی و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و ادویه جات دلخواه رو با هم مخلوط کردم . نون تست ها رو از شیر بیرون اوردن و کمی فشار دادم که شیرش خارج بشه و بعد داخل مواد ریختم و ورز دادم . بیکینگ پودر هم اضافه کردم .
از مواد گوله ای برداشتم و داخل آرد سوخاری انداختم و غلتوندم و بعد کف دستم پهن کردم و به شکل گرد در آوردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم .
داخل یک ظرفی روغن ریختم و روی حرارت قرار دادم که گرم بشه و بعد داخل روغن انداختم . یک طرفَ سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش سرخ بشه و بعد خارج کردم . جذب روغن کمی هم داره 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پوکاچا
#نان
برای ۸ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان)
ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ سر پر)
آب ولرم ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان)
شکر ۱ ق چ
پودر خمیر مایه ۴ گرم ( ۱ ق م )
نمک نصف ق چ
برای مواد میانی ( پودر گردو ۴ ق غ و پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی)
شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به ۸ قسمت تقسیم کردم .
هر چونه رو تقریبا ۶۵ تا ۷۰ گرم شد .
البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر .
هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم .
مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_گوشت_و_قارچ
#فینگر_فود
سلام عزیزان این هم کلیپ تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی .
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . قبلا من خمیر تارت درست کرده بودم و دیده بودین که توش کره داره . این خمیر با روغن زیتون یا مایع درست میشه . به خصوص دوستانی که با طعم و بو و مزه کره مشکل داشتن دیگه مشکل حل میشه ☺. در مورد مواد داخلش و میانی هم کاملا سلیقه ای و به علاقه خودتون ربط داره .
برای ۱۸ عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان
روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان
آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت فینگر فودی😁
❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁
مواد لازم:
گوجه فرنگی 🍅
تخم مرغ 🥚
پیازچه🌱
نمک🧂
آرد🥡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی خوشحالی کودک😍👦🏻👧🏻
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆༊༊༊༊⋆⋆⋆⋆⋆⋆
این سینی رو می تونید برای دور همی کوچولوهاتون درست کنید تا تنقلات سالم و خوشمزه نوش جان کنن😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مدیترانه ای
༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆
مواد لازم:
انار شیرین
جعفری🍀
پیاز🧅
گوجه گیلاسی 🍅
کینوا پخته شده🌾
آب لیمو ترش🍋،روغن زیتون🫒، نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه ی خوراک مرغ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
طرز تهیه کرپ:
یک لیوان شیر🥛 رو با یک عدد تخم مرغ🥚 خیلی خوب هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاد،
بعد دو قاشق جعفری خرد شده🍀 و یک لیوان آرد🥡 رو آروم آروم بهش اضافه کنید تا مواد کرپ آماده بشه
و داخل ماهیتابه نچسب کرپهارو درست کنید و کنار بزارید
مواد لازم:
سینه یا فیله مرغ🍗
یک عدد پیاز🧅
قارچ خرد شده🍄
نمک و فلفل🌶🧂
سه قاشق خامه به دلخواه🥣
میتونید خوراک مرغتون رو هر جوری دوست دارید درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنه با سس بشامل
یه ايده جذاب و خوشمزه😋
برای سس بشامل :
٤٠گرم كره
١/٣ پيمانه آرد
٣ پيمانه
#ایــده_بــگــیــریــم💫♥️
#پنینی_مرغ
مرغ رو آبپز کنید و بعد به تکه های درشت خرد کنید. یه دونه پیاز متوسط رو کمی تفت بدید سبک که شد مرغ خرد شده رو همراه با کمی پودر آویشن اضافه کنید، به این ترکیب میتونید قارچ سرخ شده یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید، بعد از چند دقیقه یک قاشق سس مایونز بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
بادمجون رو برشهای نازک بزنید و سرخ کنید.
لای نان باگت کمی سس فرانسوی بمالید، یک ورق بادمجون، مخلوط مرغ، کمی پنیر پیتزا، یا یک ورق پنیر گودا بذارید. نان ساندویچی رو بذارید تو صفحه گریل ساندویچ میکر تا فشرده بشه و پنیرش آب شه.
اگر ساندویچ میکر ندارید بذاریدش تو تابه نچسب بدون روغن یک جسم سنگین بذارید روش تا فشرده بشه. (هایلایت پنینی مرغ رو ببینید).
برای سیب زمینی های تنوری، سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر، پاپریکا، آویشن، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم، گذاشتمش تو هواپز با دمای 200 تا طلایی بشه میتونید با دمای 180 توی فر بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخواییم باهم یه دسر فوق العاده خوشمزه و راحت درست کنیم😃😍
مواد لازم
شير چهار ليوان
پودر كرم كارامل يك بسته
خامه صبحانه دويست گرم
بيسكويت ۱بسته حدود ۱۵تا۲۰عدد
نسكافه ى اماده يك ق غ سر پر
پودر ژلاتين يك ق غ
شكر نصف ليوان
آب نصف لیوان
در ابتدا پودر ژلاتین و با آب حل کنید و بعد بزارید روی بخار آب تا بنماری بشه
بعد شير و شكر و نسكافه و يك بسته پودر كرم كارامل رو داخل ظرف ريخته و با حرارت كم مدام هم بزنيد تا شکر حل بشه شعله رو خاموش کنید و بعد بهش بيسكويت اضافه کنید مواد را داخل ميكسر بریزید خامه صبخانه رو هم اضافه کنید دستگاهو روشن كنيدتا مواد باهم حل و یکدست بشه (اگه يكدست نشد از صافى رد کنید)
حالا موادو داخل قالب میریزیم و میزاریم ۱شب یا چند ساعت داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره.
این دسر چون خامه داره راحت از قالب در میاد و نیاز ب چرب کردن قالب نداره
این دسرو میتونید با انواع میوه و شکلات و بیسکوییت دیزاین کنید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین شکلاتی 🍫
اگه عاشق کیک شکلاتی هستی، مطمئن باش نمیتونی براحتی از کنار این مافین های خوشمزه بگذری.☺️😉
مواد لازم:
آرد ۲/۵ پیمانه
تخم مرغ ۳ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
کاکائو ۲/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
شکلات خورد شده ۳/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱ چ
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کاملا روشن و کشدار شه.
بعد ماست رو اضافه کرده و چند لحظه هم بزنی د تا یکدست شه.
شیر و روغن را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم بزنید .
شکلات خورد شده رو اضافه کنید.
در انتها آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودری که از قبل باهم سه بار الک شده اند رو به تدریج به مواد اضافه کرده، اول با همزن مفتولی و بعد با هم زن برقی هم بزنید تا یکدست شه.
مایه را داخل کپسول های مورد نظر بریزید ولی حداکثر تا دوسوم کپسول رو پر کنید چون ممکنه سر ریز شه.
روی مافین ها رو به دلخواه شکلات چیپسی بریزین.
۶ دقیقه اول دمای فر ۲۲۰ درجه باشه و بعد حدود ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بعدی هم روی ۱۸۰ درجه.
نوش جان 🌸
🍕پیتزا گیاهی روسی🍕
🥓مواد لازم:
🍕۱۵۰ گرم روغن
🍕۳۰۰ گرم آرد
🍕۷ قاشق غذا خوری آب یخ
🍕۲ هویج بزرگ
🍕۵۰ گرم پنیر پیتزا
🍕۲ کدو سبز متوسط
🍕۳۰۰ گرم خامه، یا شیر
🍕۴ تخم مرغ
🍕مقدار کمی گردوی خورد شده
🍔طرز تهیه
کره را از یخچال درآورده، خرد میکنیم و با آرد حسابی مخلوط میکنیم. بعد آب یخ رو از یخچال دراورده، کمی نمک اضافه کرده، بمواد اضافه می کنیم و با دست حسابی ورز میدیم. خمیر آماده است. .حالا یه گلوله از خمیر برداشته و روی سطح مورد نظر باز میکنیم.فقط حواسمون هست لایه نازکی بدست بیاد.
خمیر رو با ظرف مورد نظر داخل یخچال میذاریم و میریم سراغ مواد میانی:
طرز تهیه مواد میانی:
هویج و کدو رو نازک از طول برش میزنیم، بهتره برای بدست اوردن لایه های یه دست از پوست کن استفاده کنیم.چون نازک بودن کار برامون خیلی مهمه.
حالا خمیر رو از یخچال دراورده و از لبه کار شروع میکنیم به گذاشتن لایه های یه درمیون،تا برسیم به مرکز کار.
طرز تهیه سس
تخم مرغ ها رو.زده، سیر رو.رنده کرده و اصافه میکنیم،خامه رو هم میریزیم داخل مواد، پنیر رو هم رنده میگنیم، و در اخر هم گردو رو رنده ریز می کنیم و داخل مواد میریزیم.
👨🍳
#پیتزا_سیب_زمینی 🍲 😋
🔸 سیب زمینی هارو خلالی خیلی درشت یا ورقه ای برش بدین وبعد داخل اب جوش ونمک چند دقیقه ای بپزیید ،حواستون باشه زیادی نپزه که خرد بشه،بعد بچینید داخل سینی فر بهش نمک وفلفل وروغن زیتون یا کره بریزیید واجازه بدین در دمای ۲۰۰درجه سرخ بشن بعد بهش سس های دلخواه رواضافه کنید وهمچنین هرنوع موادی که به پیتزا دوست دارین اضافه بشه روهم خردکنید وروی سیب زمینی ها بریزیید من از قارچ وپنیر استفاده کردم شما ازژامبون ،فلفل دلمه،گریل مرغ یاهرچیز دیگه ای که خواستین استفاده کنیددراخر هم پنیر بریزیید وبزارین داخل فرتاپنیر اب بشه وگریل بشه
#سس_شکلاتی_کیک
برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین که عااالی میشه
#سس_شکلاتی
#سس_شکلاتی_کیک
#شکلاتی
#شیرینی_میکادو🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
آرد نخودچی : یک لیوان
آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان
پودر قند : سه چهارم لیوان
کره : صد گرم
روغن مایع : سه چهارم لیوان
پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری
نان میکادو : ۶ ورق
طرزتهیه
👇👇👇
آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم.
میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید
نوش جان👌
#میکادو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋
با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی.
برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم.
سس
2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا
سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_ذرت ۳ نفر😍😋
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل
🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
🌟