eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش غذای مخصوص🍓 😋 .
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش استیک🍓 😋 .
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-ته‌رویای‌منه‌کربلا :)💛 -ارباب
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پاستا سوخاری شکمپر🍓 😋 .
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 فیله مرغ ۴ عدد خردل ۱ قاشق پوست لیمو نصف لیمو نمک فلفل سیاه اورگانو ۱ قاشق مواد سس 👇 سیر ۱ حبه گردو ۴ عدد روغن زیتون ۵ قاشق لیمو نصف نمک و فلفل پاستا ۱۰۰ گرم چیلی ۱/۵ قاشق اورگانو ۱ قاشق سس این سالاد رو برای اکثر سالاد های رژیمی و سالاد ماکارونی میتونید استفاده .
-کاش‌دلم‌شبیہ‌یہ‌فرش‌فقط ازداخل‌صحن‌های‌تو‌واردمیشد✨️!' -امام‌رضا -
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 سبزی کوکو ۴۰۰ گرم شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید تخم مرغ ۳ عدد سیر ۳ حبه نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه ۲ ق چ گردو خرد شده ۲ ق غ زرشک خرد شده ۲ ق غ آرد ۱ ق غ سبزی رو همراه سیر خرد میکنیم و داخل کاسه ای بزرگ میریزیم ، تخم مرغ ها ، نمک، فلفل،زردچوبه ، آرد ، گردو و زرشک رو به سبزی ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم داخل تابه روغن میریزیم کمی داغ که شد مواد رو داخل تابه میریزیم و روی مواد رو صاف میکنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با شعله کم اجازه میدیم که سرخ بشه بعد کوکو ر برمیگردونیم و طرف دیگه اون رو سرخ میکنیم .
-سلام‌برتو‌که‌حقیقتا‌دلتنگِ‌توام🚶🏾‍♂️!' -ارباب
شیر: نصف استکان شکر 4 الی 5 ق غ نشاسته ذرت: ١/٢ق غ آرد :١ق غ پودر کاکائو :2 ق غ موادرومخلوط روی شعله بزار غليظ شه،بعدآماده شدن روی کیک(دلخواه)بريز وتزيين كن
🍗🌮 سینه مرغ رو با نمک،فلفل،ادویه کاری،زردچوبه،یه تیکه فلفل دلمه ،پیاز درسته و با کمک دیگ زودپز ۲۰دقیقه گذاشتم تا بپزه،بعد ریش ریش کردم و با کمی کره تفت دادم، هم اسلایس کرده و داخل تابه ریختم و روی حرارت بالا گذاشتم تا آب اضافیش تبخیر بشه و بعد یه کم کره بهش اضافه کردم و تفت دادم،روی قارچ ها نمک و آویشن فراوون و پودر فلفل قرمز هم ریختم و تمام
🥞سس توم (سس سیر لبنانی) 🧅مواد لازم🧄 ▢1 پیمانه سیر ▢1 عدد لیموترش (آب گرفته) ▢1 پیمانه روغن زیتون ▢1 قاشق چای خوری نمک ▢4 قاشق غذا خوری آب (یخ) 🥦دستور تهیه✔️ حبه های سیر رو پوست می کنیم و اون ها رو به صورت عمودی برش میدیم. تکه های سبز اون رو جدا می کنیم تا تلخی نداشته باشه. حبه های سیر رو با نمک داخل غذاساز می ریزیم و مخلوط می کنیم تا سیر ریز بشه. آب لیموترش رو اضافه می کنیم و چند دفعه می زنیم تا مخلوط بشه. در حالی که غذاساز روشنه، روغن رو قطره قطره داخلش می ریزیم. بعد از اضافه کردن 1/4 پیمانه روغن، 1 قاشق غذاخوری آب یخ اضافه می کنیم. به همین ترتیب ادامه میدیم تا کل روغن اضافه بشه و سس غلیظ بشه. (حدود 7 دقیقه سس توم رو داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و تا چند هفته داخل خچال قابل نگهداریه. 👨‍🍳
ترکیبات بورک من دوتا هویج خرد شده، دویست گرم کلم سفید خرد شده و سه تا از اون فلفل سبزای معرف خرد شده اس که با یکم روغنو نمک تفتشون دادم تا نرم بشن. تو یه ماهیتابه دیگه هم یدونه پیازو سرخ کردم بهش یه قاشق چایخوری سیر رنده شده و نمک و فلفل اضافه کردم بعدم دویست گرم گوشت چرخیو وقتی گوشتم تفت دادم یه قاشق ربم زدمو وقتی مایه گوشتم پخت اضافه اش کردم به سبزیجاتمو یه تفت کوچولو دادمو تموم. بعدشم لای خمیر یوفکا پیچیدمو سرخ کردم. 🍕