eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. عزیزای دلم سلام 😍 الان که فصل انجیر هست حتما این کیک خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید بافتش رو توی کلیپ ببینید چقدر عالی میشه خیلیم راحته و این کیک رو هم باحال و راحت تو تابه و بدون فر میتونید درست کنید پف خیلی خوبی هم داره این کیک و عطر ک طعمش عالی 😋😋 تخم مرغ ۳ عدد شکر یک پیمانه ماست نصف پیمانه آرد دو پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر دو ق وانیل یک چهارم ق چ مقداری انجیر من ازظرف سرامیکی استقاده کردم و با کره صبحانه چرب کردم تخم مرغ و شکر و وانیل رو زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن اضافه و در حد مخلوط شدن زدم در آخر ارد و بکینگ پودر الک شده اضافه و مخلوط کردم ریختم‌تو قالب سطحش رو صاف کردم و انجیر های ورقه ای شده رو پشتش رو به ارد زدم و بعد چیدم روی کیک و با خلال بادام تزیین کردم گذاشتم تو فر ۱۸۰ درجه یه مدت چهل دقیقه خیلیم زود آماده میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پچ پچ🥐• مواد لازم خمیر:👇🏻 -آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی ) -شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان) -خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری ) -شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان) -نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری) -کره ۴۰ گرم برای رومال: ۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون (تخم مرغ قابل حذف) آماده سازی خمیر:👇🏻 در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر رو‌کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو‌ ورز بدید؛ خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه.
وافل مواد لازم: 🍸2 عدد تخم مرغ 🍸5 قاشق غذاخوری شکر 🍸1.5 لیوان شیر 🍸1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 🍸1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 🍸1 پنس نمک 🍸1.5 لیوان آرد 🍨 بستنی طرز تهیه: 🍻تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید سپس شکر و شیر و آرد و روغن و بکینگ پودر و وانیل را افزوده و ترکیب کنید ، دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز را گرم کرده با اسپری یا کره چرب کنید و با ملاقه مواد رو ریخته صبرکنید بپزد سپس خارج کرده و تزیین کنید (موز ، توت فرنگی ،شکلات خورد شده ، نوتلا ، پسته و فندق....به دلخواه) خانومی میگفت: ماه مبارک به حال خودم بستگی داشت چقدر به بچه ها غذا بدم😂 هر چی گرسنه تر میشدم بیشتر به بچه هام غذا میدادم😝 ،اگه سیر بودم همون دو وعده اصلی رو میدادم🤦‍♀😁
مواد لازم‍ 🍗 🍴سینه مرغ: 4 عدد 🍴زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری 🍴آبلیمو:دو قاشق غذاخوری 🍴ادویه کاری و پودرسیر و زنجبیل و نمک و فلفل 🍴آردسوخاری:4-5 قاشق غذاخوری 🍴آرد: یک قاشق غذا خوری سر پر 🍴تخم مرغ: یک عدد 🍴روغن مایع مخصوص سرخ کردن موادلازم برای تهیه : 🥄قارچ:سیصدگرم 🥄کره: سی گرم 🥄آب لیمو: یک قاشق غذاخوری 🥄آرد:یک قاشق غذاخوری سر پر 🥄شیر: یک ونیم لیوان 🥄نمک و فلفل: به میزان لازم 🥄پنیر پیتزارنده شده چهارقاشق غذا خوری 🥄خامه: دوقاشق غذا خوری ⇦آشـپز ایـــرونـی👩🏻‍🍳🍕⇨
قرابیه کَره ای✨💛 قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌 کره۲۵۰ گرم پودر قند ۱ لیوان نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده) آرد ۲ لیوان وانیل ۱ پاکت زعفران به مقدار کافی پودر پسته برای تزیین کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
🌞 به كارشيد و اين خوشمزه رو درست كنيد ✔️ ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال👩‍🍳
🌞 به كارشيد و اين خوشمزه رو درست كنيد ✔️ ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال👩‍🍳
پودر پودینگ وانیلی (فوری) 1 بسته شکلات 80 گرم پودر قند یا شکر 1 قاشق غذاخوری پودر پسته 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 200 میلی‌لیتر شیر 4 لیوان شیر و پودینگ را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. سپس پودر پسته را اضافه و مخلوط کنید. از روی حرارت برداشته در ظرف سرو بریزید وقتی حرارت اولیه خارج شد درون یخچال بذارید. شکلات را ذوب کنید. خامه سرد را درون ظرف استیل یا شیشه ای بریزید پودر قند را اضافه کرده و با هم زن بزنید تا فرم بگیره سپس شکلات را اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت یک تا دو دقیقه بزنید درون کیسه ریخته به مدت 20 دقیقه درون یخچال بذارید سپس روی پودینگ را به صورت دلخواه با آن تزئین کنید. به مدت 3 تا 4 ساعت درون یخچال بذارید.
🥘 ته چین قالبی آلبالو نان سیر ژله بستنی سالاد کلم ماست خیار
😍 مواد لازم برای۸ نفر ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم پیاز ۵۰۰ گرم رب انار 0.5 پیمانه بادمجان متوسط ۵ عدد گوجه فرنگی ۵ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- پیاز را حلقه‌ای و نازک خرد می‌کنیم. ته یک قابلمه گود می‌چینیم. ۲- گوشت را مکعبی به اندازه‌های کوچک (دلخواه) خرد می‌کنیم. ۳- گوشت‌ها را روی پیازها می‌ریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می‌ریزیم. ۴- بادمجان‌ها را نازک خرد می‌کنیم. (برای این‌که بادمجان‌ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمی‌کنیم فقط دم آن را کوتاه کنید). ۵- گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید. ۶- وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد. ۷- 20 دقیقه پیش از آن ‌که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت‌ پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید) ۸- بسته به میل و ذائقه‌تان می‌توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. سایر نکات این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را می‌توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید البته خیلی از کاشانی ها بادمجان در این غذا نمیریزن
🥘یه سوپ مقوی و خوشمزه 🍲مواد لازم :🍲 ۱ قاشق غذاخوری جوی پرک ۲ قاشق غذاخوری رشته فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شیر ۳ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری کره ۳ لیوان آب ۲ فنجان آب گوشت مرغ خامه ۱۰۰ گرم مقدار کمی گوشت مرغ خرد شده پخته و یا نان باگت خرد شده به دلخواه مقداری شوید خرد شده 🫕طرز تهیه🫕 کره و روغن را داخل قابلمه بریزید، جوی پرک را تفت دهید (حدود ۳ دقیقه) سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. آب، شیر و آب گوشت اضافه می کنیم و تا آرد کاملا یکدست شود. رشته فرنگی و گوشت را اضافه میکنیم تا جوش بیاید. پس از چند دقیقه جوش آن را برای ۷-۸ دقیقه بجوشانیم. خامه را قبل از سرو اضافه می کنیم . و در آخر نمک اضافه می کنیم. اگر قوام آن خوب نباشد، می توان آب جوش، اضافه کرد. ۲ قاشق روغن زیتون و یا زعفران در صورت تمایل اضافه کنید. 👨‍🍳
🥘یه سوپ مقوی و خوشمزه 🍲مواد لازم :🍲 ۱ قاشق غذاخوری جوی پرک ۲ قاشق غذاخوری رشته فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شیر ۳ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری کره ۳ لیوان آب ۲ فنجان آب گوشت مرغ خامه ۱۰۰ گرم مقدار کمی گوشت مرغ خرد شده پخته و یا نان باگت خرد شده به دلخواه مقداری شوید خرد شده 🫕طرز تهیه🫕 کره و روغن را داخل قابلمه بریزید، جوی پرک را تفت دهید (حدود ۳ دقیقه) سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. آب، شیر و آب گوشت اضافه می کنیم و تا آرد کاملا یکدست شود. رشته فرنگی و گوشت را اضافه میکنیم تا جوش بیاید. پس از چند دقیقه جوش آن را برای ۷-۸ دقیقه بجوشانیم. خامه را قبل از سرو اضافه می کنیم . و در آخر نمک اضافه می کنیم. اگر قوام آن خوب نباشد، می توان آب جوش، اضافه کرد. ۲ قاشق روغن زیتون و یا زعفران در صورت تمایل اضافه کنید. 👨‍🍳
🥗سالاد قارچ با عدس و پیاز🥙 1عدد کنسروقارچ اسلایس شده 2 قاشق چای خوری روغن زیتون ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری روغن زیتون جهت سرخ کردن پیاز 2عدد پیاز بزرگ 1/4فنجان کنسرو عدس ¾ فنجان آب سبزی ¼ فنجان آجیل کاج ¼ فنجان گلک2 تا3 قاشق چای خوری سیر خرد شده برای چاشنی 🍱طرز تهیه پیاز را خرد کرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون مهرام سرخ کنید تا طلایی شود، پیاز سرخ شده، قارچ مهرام و عدس مهرام را با هم مخلوط کرده و نمک، گلک وآجیل کاج را به آن اضافه کرده به همراه مقدار زیادی سیر و پیاز و روغن زیتون سرو کنید. 👨‍🍳
‌🥗خوراک برگ چغندر😋 🥗مواد مورد نیاز گوشت ریز خرد شده – ۱۰۰ گرم برگ چغندر سبز – ۴۵۰ گرم پیاز رنده شده – یک چهارم فنجان سیر بزرگ، خرد شده – یک عدد فلفل قرمز – یک چهارم قاشق غذاخوری سرکه – یک ششم فنجان نمک – به میزان لازم 🫕طرز تهیه گوشت را داخل تابه ای تفت دهید تا تغییر رنگ دهد ، در این مرحله پیاز را رنده و اضافه کنید تا خوب سرخ شود. در ادامه سیر را خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل را بیفزایید. در این فاصله چغندرها را بشویید و خرد کنید و داخل تابه بریزید تا ۱۵ دقیقه با مواد بپزد و جا بیفتد. خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و سرکه را اضافه و میل کنید. 🍀خواص برگ چغندر🍀 درمان بی خوابی درمان کمبود کلسیم درمان برای غلبه دم درمان ضعف اعصاب درمان تپش قلب و خفقان درمان لاغری و ضعف بدن صاف کننده خون 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خــــدایــــــا 💠💫یــاد تــو آرام بــخــش دلــهاســـت 🌸💫در هـــر ثــانــیــه صــدایــت 💠💫مــی زنــم و آرام مــی گــیــرم 🌸💫و روزم را بــــــا 💠💫نــام زیــبــای تــو آغــاز مــی ڪــنــم 🌸💫بــِســْمــِ الــلــّهِ الــرَّحــْمــَنــِ الــرَّحــيمــِ 💠💫الــهی بــه امــیــد رحــمــت تــو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫شروع هفته تـون رو مـعـطـر کنید 🤍💫نفستون رو خـوشبو کنید 🌸💫به ذکر پر برکت صلوات بر 🤍💫حضرت محمد(ص) و 🌸💫خاندان پاک و مطهرش 🌸💫بـرای امـروزتـون بـرکـتـی عظیم 🤍💫ومعجزه هایی بی بدیل آرزومندم 🌸💫اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ 🤍💫وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🌸💫وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🍛خوراک مرغ و بلغور گندم ؛ خوشمزه و مقوی😋 🍀مواد لازم ✔️ بلغور گندم- ۲ پیمانه سینه مرغ- ۲ عدد پیاز کوچک- یک عدد سیر ریز خرد شده- یک حبه آب- ۸ پیمانه نمک- به مقدار لازم 🍀مواد لازم رویه: کره – ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون – ۳ قاشق سوپ خوری پاپریکا – یک و یک دوم قاشق سوپ خوری فلفل قرمز (پودر شده) – یک قاشق سوپ خوری 🍛طرز تهیه 🍛 ۱-سینه‌های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد. ۲- سپس آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. ۳- بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. ۴- مقداری از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید. ۵- یک حبه سیر را تفت دهید و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقی‌مانده اضافه و روی خوراک پخش کنید. ۶-کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید. 👨‍🍳
🍲آش رشته رنگارنگ به سبک اردبیلی 🍲 مواد لازم: ▫️حبوبات پخته شامل ( نخود، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا سفید): از هر کدام یک پیمانه ▫️برگه زردآلو (قیصی): ۸ – ۱۰ عدد ▫️آلو بخارا: ۵-۸ عدد ▫️گوجه سبز تازه یا فریز شده: ۵ – ۸ عدد ▫️آلبالو خشک یا تازه یا فریز شده: سه چهارم پیمانه ▫️ذغال اخته: یک چهارم پیمانه ▫️رشته آش: حدود یک بسته ▫️نمک و زردچوبه: به مقدار لازم ▫️روغن و رب: به مقدار لازم ▫️نعناع داغ و پیاز داغ: برای تزئین 🍲طرز تهیه : آب را می جوشانیم ( از آب قلم یا آب گوشت هم می توان استفاده کرد ) میوه های خشک را که قبلا خوب شسته ایم اضافه می کنیم ( دقت شود در این مرحله فقط میوه های خشک را می ریزیم ) بعد از اینکه میوه های خشک پخت، حبوبات پخته را اضافه می کنیم. به محض اینکه چند جوش زد، رشته را می ریزیم و روغن، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.رب را هم می افزاییم.حدود ۱۵ دقیقه بعد که آش جا افتاد، در ظرف سرو می ریزیم و با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال بادام، گردوی خرد شده و … تزیین میکنیم. 👨‍🍳
-[-اللّهُمَّ‌اجْعَلْ‌عَواقِبَ‌امُورِنا‌خَیْراً-] خدایا‌عاقبت‌کارهای‌ما‌رابه‌خیرکن :)!💚 -طعم‌آرامش -
˝💙🔐˝ عـاشقۍ‌راچـہ‌نـیاز‌اسـت‌بہ‌دلـیل‌کہ‌تـواۍ ‌عــشق‌همـان‌پـرسش‌بۍ‌زیـرآبۍ..!
🍥طرز تهیه سس سیر: ▫️ابتدا سیرها را با رنده ریز,ریز میکنیم بعد از آن با خامه,روغن زیتون,نمک و فلفل,جعفری خرد شده,خامه,سس خردل و آبلیمو مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. 👨‍🍳
 مغزدار برای شربتش نصف🥛 شکر و نصف🥛 آب و یک چهارم🥛گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت . برای خود خاگینه هم من۲تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش۲ق غ پر ماست سفت و دو ق غ ارد سفید و یه ق چ بکینگ پودر اضافه کردم و با ق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم. ‌ بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🍚سالاد تار تار سیب زمینی مواد لازم🫑 ▢2 عدد سیب زمینی بزرگ ▢2 عدد خیار بزرگ ▢2 شاخه شوید ▢1 حبه سیر ▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▢2 قاشق غذاخوری ماست ▢2 قاشق غذاخوری سس مایونز دستور تهیه🥔 سیب زمینی رو آبپز می کنیم و داخل یه کاسه بزرگ رنده میکنیم. توی یه ظرف دیگه خیارها رو رنده میکنیم و آبشونو می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. بعد ماست ، سس مایونز ، شوید ریز خرد شده ، روغن زیتون و نمک رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سالاد رو داخل بشقاب سرو میریزیم و تزئینش میکنیم. 👨‍🍳
گرون باش خودت را تحمیل نکن بذار انتخابت کنن، تا جرأت نکنن بهت بی احترامی کنن👌
🍔استیک ماهی فیلیپینی 🥪مواد لازم🥪 ▢2 عدد ماهی شیر ▢2 قاشق غذا خوری آب لیمو ▢1/4 پیمانه سس سویا ▢3 حبه سیر (خرد شده) ▢1/4 پیمانه آب ▢1 قاشق چای خوری جعفری (خرد شده) ▢1 عدد پیاز سفید (خلال شده) ▢1/2 پیمانه روغن (پخت و پز) ▢به میزان لازم نمک وفلفل (برای مزه دار کردن) دستور تهیه🥘🥘🥘 روغن رو در تابه گرم می کنیم. هنگامی که روغن داغ شد، شکم ماهی شیر خرد شده رو سرخ می کنیم تا رنگش قهوه ای روشن بشه. ماهی رو می چرخونیم تا طرف دیگه اش سرخ بشه. ماهی رو بعد از سرخ شدن از ماهیتابه خارج می کنیم. بیشتر روغن پخت و پز رو از ظرف دور می ریزیم و حدود 1 قاشق غذاخوری روغن باقی میزاریم. در همون تابه با روغن کم، سیر رو تفت میدیم تا قهوه ای روشن بشه. سس سویا، آب و آب لیمو رو داخل اون میریزیم و هم میزنیم. ماهی سرخ شده رو اضافه می کنیم. روی اون رو میپوشونیم و به مدت 3 دقیقه میپزیم پیاز، نمک، و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم دربش رو میزاریم و به مدت 2 تا 5 دقیقه میپزیم. در صورت نیاز ممکنه آب اضافه کنید. به بشقاب سرو منتقل می کنیم. روی اون رو جعفری خرد شده برای تزیین میزاریم. 👨‍🍳
مواد لازم 0.5 پیمانه نخود 0.5 پیمانه لوبیا چیتی 0.66 پیمانه عدس 200 گرم کلم برگ (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری سیر داغ 3 عدد هویج نگینی (خرد شده) 50 گرم برگ کرفس 200 گرم رشته آش 0.5 پیمانه کشک طرز تهیه نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید. حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند. اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود. در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید
🍬شیرینی برفی🍭🍭 🧉مواد لازم🧉 ▢180 گرم خامه صبحانه (یا خامه قنادی) ▢200 گرم پودر نارگیل ▢4 قاشق غذا خوری پودر قند دستور تهیه🥣 در ظرفی۱۸۰ گرم خامه و۴ ق.غ پودرقند رو باهمزن ۳ الی ۵ دقیقه می زنیم تا حجم بگیره. همزن رو کنار گذاشته و ۲۰۰ گرم پودرنارگیل رو در چند مرحله اضافه کرده و با قاشق بخورد همدیگه داده تا بحالتی برسه که کاملا با دست قابل فرم دادن باشه. حالا توپ هایی به اندازه دلخواه درست کرده و در پودر نارگیل میغلتونیم تا ظاهر زیباتری داشته باشه. اگر شیرینیش براتون کم بود در آخر یکم پودرقند روش الک کنین تا شیرینیش بالانس بشه.بذارین یخچال تا کاملا سرد بشه.بعد نوش جان کنید 🧁نکات شیرنی برفی🧁 میتونین داخلش معز فندق درسته یا یه تیکه مغز گردو هم بذارین.من تو بعضیاش گذاشتم. 👨‍🍳
🥤معجون خوشمزه🧋 2 لیوان و یا 2 و نیم لیوان شیر 1 یا 2 عدد موز من دو تا استفاده کردم خامه (دلخواه) من نصف قاشق غذاخوری استفاده کردم شیرین کننده به مقدار لازم من شیره انگور استفاده کردم مغزیجات: پسته،گردو،بادام،بادام هندی یا زمینی،فندق هرکدوم که دارین مغز تخمه پودر سنجد (دلخواه) پنیر خامه ای به مقدار لازم (دلخواه) 1 الی 2 قاشق غذاخور پودر نارگیل و کنجدی 1-2 عدد خرما به ازای هر لیوان بیسکوئیت پودر شده به دلخواه سس شکلات به دل خواه بستنی به دلخواه 🧋توی این مدت معجون رو درست میکنیم تمام مواد را داخل مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا داخل پارچ میریزیم و داخل فریزر قرار میدهیم.به مدت ۱ الی ۶ ساعت بیشتر هم میشود. بعد ۲۰ دقیقه لیوان ها را از فریزر بیرون بیارید و درون یخچال قرار دهید حالا معجون را فریزر بیرون آورده ،همچنین لیوان ها را.رو خرما مقداری معجون ریخته به دلخوه سس شکلات و بیسکوئیت پودر شده بریزید و روش معجون بریزید.میتونید با بستنی هم میل کنید. نکته: میتونید تمام مواد به اضافه ی خرما و بیسکوئیت پودر شده و بستنی رو با هم مخلوط کنید در فریزر قرار دهید و نوش جان کنید. 👨‍🍳
🥖سالاد مرغ و پیازچه قیفی🥖 🥙مواد لازم 🍗 4_5 نفر🥔 1 عدد كامل سينه مرغ پخته و خرد شده 3 پيمانه پيازچه خرد شده 10 عدد گردو خرد شده 100 گرم پنیر خامه ای 1 شيشه كوچك سس مايونز 2 پيمانه ماست چكيده جعفری خرد شده مقداری 1 قوطی کنسرو ذرت 2 عدد هویج نمک و فلفل گوجه گیلاسی برای تزیین 22 عدد نون قیفی مراحل🥦🥙🥙 سس مايونز و ماست و پنیر خامه ای را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار مي كنيم. در ظرفي مرغ پيازچه و گردوي خرد شده را با نيمي از سس مخلوط مي كنيم. جعفری خرد شده و هویج وذرت با بقیه سس اضافه میکنیم. دریخچال سه ساعت قرار میدهیم تا مزه دار شود. نیم ساعت قبل سرو نون ها با مواد پر کنید تا خیس نشوند 👨‍🍳
🍘کیک شیفون🍘 🍮مواد لازم🍮 ▢180 گرم شکر (دانه ریز) ▢140 گرم آرد (سفید) ▢40 گرم نشاسته ذرت ▢1 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر ▢1/2 قاشق چای خوری وانیل ▢6 عدد تخم مرغ (همدمای محیط) دستور تهیه🥧🥧🥧 آرد، نشاسته، بیکینگ پودر رو الک می کنیم. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل توی یک کاسه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه این خیلی مهمه حتما باید تخم مرغ خوب زده بشه. فر رو روی دمای 180 روشن کنین تا گرم بشه. آرد و بکینگ پودر و نشاسته رو که الک کردیم را کم کم به مواد نخم مرغ اضافه و با یک همزن دستی به صورت دورانی مخلوط می کنیم. با سرعت کم زیاد هم نمی زنیم فقط در حد مخلوط شدن آرد هم می زنیم نه بیشتر. ته قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخل قالب می ریزیم. کیک رو در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت پنجاه دقیقه میپزیم . وقتی که کیک پخته شد روی توری سیمی می گذاریم تا خوب خنک بشه و بعد داخل سلفون می پیچیم حداقل 5-6 ساعت داخل یخچال استراحت کنه و برش میدیم و برای خامه کشی استفاده می کنیم. 👨‍🍳