eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خورشت داوود پاشا همونطور که از اسمش پیداست یه غذای فوق العاده ترکیه ایه حتما درستش کنید ❤️مواد لازم:250گرم گوشت چرخ کرده دو عدد پیاز زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری پودر نان خشک بدلخواه یک تا سه قاشق رب انار ❤️طرز تهیه:. گوشت ادویه و پیاز رنده و آب گرفته رو ترکیب کرده و ورز میدیم و قلقلی میکنیم قلقلی ها رو سرخ میکنیم پیاز رو تفت میدیم زردچوبه فلفل نمک میزنیم گوشت قلقلی نعناع و رب انار رو اضافه کرده و ابجوش اضافه میکنیم روی حرارت بمونه تا جا بیفته نوش جونتون 😋😋😍 🌟
کاش وقتی دیگران رو قضاوت میکنی... .
زرشک پلو با ماهیچه😋😋😋 با تزیین من‌ماهیچه رو به این روش درست کردم👈یک عدد پیاز متوسط رو با کمی روغن تفت دادم تا طلایی رنگ بشه سپس سه حبه سیر رنده شده اضافه کردم و تفت دادم ماهیچه ها رو اضافه کردم (بدون هم زدن و تفت دادن)زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل و کمی ادویه خورشتی روی ماهیچه ها ریختم و یک عدد پیاز نسبتا درشت رو خورد کرده واضافه کردم و حرارت رو ملایم کردم تا ماهیچه خودش آب بندازه بعد از اینکه ماهیچه ها آب انداخت یک لیوان آب جوش اضافه کردم و با حرارت ملایم حدود دو ساعت زمان دادم تا ماهیچه ها کاملا پخته بشن سپس نمک دو ق رب گوجه و نصف استکان آبغوره(بدون همزدن) اضافه کردم و بعد از یک ربع سرو کردم پ.ن.من چندتا دونه قیصی و مقداری زرشک تازه هم در اواسط پخت به ماهیچه ها اضافه کردم که خوشمزگیش رو دو چندان کرد پ.ن۲.ماهیچه اگه زیر و رو نشه و هم زده نشه با پیاز خامی که بهش اضافه میشه به اندازه کافی آب می ندازه و با حرارت خیلی ملایم حتی نیازی به اضافه کردن آب نیست فقط باید چند بار بهش سر بزنید و چک کنید که نسوزه .اگه احساس کردید نیاز به اضافه کردن آب داره یک لیوان آب جوش بعد از نیم ساعت بهش اضافه کنید
ایده تزیین حلوا جهت ایده برای بانو💃 .
** *چگونه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشیم؟* 🫕 لازم است بدانیدکه خورش قورمه سبزی نیاز دارد در زمان طولانی پخته و جا بیافتد ، حداقل زمان پخت برای این غذا ۴ ساعت است ، بهتر است برای پخت این خورش خوشمزه از آب جوش استفاده کنید و اگر دنبال یک طعم فوق العاده هستید از سبزی تازه بهره ببرید ، البته نتیجه کار با سبزی فریزری هم خوب می شود. اگر دوست دارید خورش قورمه شما روغن بیاندازد در انتهای پخت چند قالب یخ کوچک داخل خورش بیاندازید تا شوک وارد کرده و روغن خورش را روی آن جمع کند ، لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که خورش خود را به علت کمبود وقت با زودپز نپزید ، زیرا نتیجه پخت با قابلمه معمولی و زمان طولانی ، بسیار بهتر خواهد بود
و 🍗و 🍆 تهچين مي تونه همزمان با لايه هايي از مرغ پخته و بادمجون سرخ شده هم همراه باشه ولي من جدا جدا دوسش دارم . اول بريم سراغ تهچين هزاران راه براي درست كردن تهچين وجود داره و اين هم مدلِ منِ كه مدلش خيلي هم خوبه 😜 (خودشيفته طور🙊) طرز تهيه: براي سه پيمانه پلو ي پخته و آبكش شده ( توجه داشته باشين كه پلو رو زودتر از حالت عادي آبكش كنين كه وقتي تهچين آماده شد شفته و نرم نباشه ) ٢پيمانه ماست چكيده ترش! داريم بهمراه دو عدد تخم مرغ كامل! ابتدا تخم مرغ ها را خووووب بهمراه زعفران غليظ آبزد و چند قطر گلاب و كمي نمك مي زنيم ، اضافه كردن زعفران و گلاب در اين مرحله باعث ميشه بوي نا مطبوع تخم مرغ از بين بره، بعد ماست را اضافه مي كنيم و در حدي كه با هم فقط تركيب بشن هم مي زنيم و در آخر برنج را بهمراه دو قاشق سر پر روغن حيواني (دوستان همه ي روغن حيواني ها كه بوي گوسفند نميده! خوش عطر و بوشم داريم) به مخلوط اضافه مي كنيم ، كف قابلمه تفلون روغن مي ريزيم و دور تا دورش روغن را حركت مي ديم كه همه جاي ظرف چرب بشه مي گذاريم روي گاز تا كمي گرم بشه بعد تركيبمون را بهش اضافه مي كنيم روي حرارت همراه با شعله پخش كن ! مي گذاريم و حداقل يك ساعت و نيم الي دو ساعت با حرارت ملايم زمان مي دهيم تا تهچين خوشرنگ و برشته بشه ، مي تونين اين مواد را داخل ظرف پيركس و يا قالب كه چرب شدن هم بريزيم و روش فويل بكشيم و در طبقه وسط فر به مدت يك ساعت و نيم با حرارت ١٦٠ درجه هم قرار بديم . دستم افتاد 😉😶⌨️✍🏻 براي بادمجون 🍆 بعد از اينكه چند ساعت بادمجون ها رو نمك زديم كه تلخيش گرفته بشه درون يك ظرف گود مثل شير داغ كن يا سرخ كن سرخ مي كنيم ، اين جوري سرخ كردن باعث ميشه كه همزمان مغز پخت هم بشه و ميشه همينجوري در كنار غذا سرو كرد براي مرغ 🍗 سرخ شده ي زعفروني بعد از اينكه مرغ را همراه با اب نمك فلفل پياز و چوب دارچين و اگر داشتين ساقه كرفس پختيم در همون روغن بادمجون ها بهمراه زعفران كه با قاشق روي همه قسمت هاي مرغ ريختيم سرخ مي كنيم
هدایت شده از 
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
🥣طرز تهیه موسلی صبحانه 🔹برای تهیه کردن موسلی به عنوان صبحانه شما می‌توانید از شب قبل ½ پیمانه موسلی، یک پیمانه ماست شیرین یا شیر (شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام) و یا ترکیبی از هر دو را با یکدیگر مخلوط کنید و در نهایت با تاپینگ میوه‌های فصل اسلایس شده دلخواه (سیب، توت فرنگی، موز، هلو، شلیل، انبه و…) و دارچین سرو و نوش جان کنید. (تاپینگ‌ها تمام آن چیزی هستند که شما با انتخاب خود روی دسر خواهید گذاشت!) در صورت تمایل شما می‌توانید از عسل، شیره خرما یا انگور نیز به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده طبیعی استفاده کنید. 👨‍🍳
🥩🥘طرز تهیه روگان جوش 🍖مواد لازم🍖 ▢400 گرم گوشت ماهیچه ▢1 عدد پیاز ▢2 لیوان گوجه فرنگی ▢4 عدد فلفل قرمز خشک ▢1 لیوان گشنیز خرد شده ▢2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ▢3 قاشق غذاخوری روغن ▢10 گرم زنجبیل تازه ▢1 قاشق چای‌خوری برگ بو ▢1 قاشق چای‌خوری گل میخک ▢1 قاشق چای‌خوری هل ▢1 قاشق چای‌خوری پودر سیر ▢1 قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز ▢1 قاشق چای‌خوری رازیانه ▢به مقدار لازم نمک ▢به مقدار لازم زردچوبه 🌶دستور تهیه🫑 فلفل‌های قرمز خشک رو 15 دقیقه توی آب گرم بذارید تا فلفل ها نرم بشن و بعد اونا رو له کنید. در تابه‌ای بزرگ روغن رو داغ کنید و کره، برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز رو داخلش بریزید و کمی سرخ کنید. بعد از چند دقیقه پیازها و زنجبیل تازه خلال‌ شده رو بهش اضافه کنید. بعد از کمی سرخ کردن زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو به همراه گوجه‌ فرنگی‌ های خرد شده و رب اضافه کنید. نمک رو بریزید و خوب تفت بدید. گوشت‌ها رو اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید و زمان بدید تا خورشت پخته و جابیفته. بعد از پختن درون ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزیین کنید. 👨‍🍳
🌭طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و اصل! 🔸مواد لازم (برای ۳ نفر) ▫️سوسیس خرد شده نیم کیلو ▫️پیاز خلال شده3 عدد ▫️رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری ▫️زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم 🔶دستور تهیه : ابتدا پیازهای خلالی شده را در تابه‌ای مناسب همراه با کمی روغن تفت دهید تا پیازها نرم و سبک شوند. حالا سوسیس‌های ورقه شده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز به مواد اضافه کنید.رب گوجه فرنگی را در تابه ای جداگانه با مقدار کمی روغن تفت دهید و صبر کنید تا کاملا بوی خامی رب گرفته شود.در این مرحله، سس را روی ترکیب پیاز و سوسیس بریزید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید، طوری که سس به همه قسمت‌های تابه برسد و مواد کاملا با هم تفت بخورند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه بیسکوییت های لیدی فینگر و با توجه به سایز ظرفتون برش بزنید و تو شیر گرم بزنید و داخل ظرفی که نایلون یا سلفون گذاشتین بچینید ۱ لیتر شیر یک سوم لیوان شکر ۵ ق غ پودر نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر پودر کاستارد مخلوط کنید و بزارید رو حرارت تا غلیظ بشه. نصف مواد رو با شکلات تلخ و نصف دیگه رو با شکلات شیری مخلوط کنید (از هر شکلات ۸۰ گرم) اول مواد شیری بعد شکلاتی رو بریزید روش رو هم از تیکه های باقی مانده لیدی فینگر بزارید روشو بپوشونید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بزاریدتو ظرف سرو برگردونیدبا شکلات ذوب شده و ترافل هم تزیین کنید به جای لیدی فینگر میتونید از دولایه بیسکوییت معمولی هم استفاده کنید
🍃 هر گوشه از حریمت پیچیده عطری از عشق تا کربلا دلم رفت وقت نماز در صحن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر 30تکه جوجه زعفران به میزان لازم 2 ق غ ماست 1 ق غ آبلیمو زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم . ادویه تندوری و پاپریکا به میزان لازم (البته به دلخواه) 1عدد پیاز قارچ به میزان لازم سب زمینی 10عدد سیخ چوبی به تعداد نیاز مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته کنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید و 1 ساعت بذارید که مزه دار و نرم بشه. بعد کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید و روی سینی بذارید و قارچ ها رو هم اضافه کنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید. سینی دیگه فر رو چرب کنید و سیب زمینی و که بانمک و فلفل و ادویه تندوری که مزه دار کردیم و بریزید. و در طبقه اول فر قرار بدید. با درجه 210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میکنه و ممکنه زمانش کم یا زیاد بشه . البته توی تابه هم میشه درست کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون دستور دو مدل فینگر ساده اوردم ک راحت و خوشمزست. برا فینگر کلیپ اول🔻 ب ۵لایه نون تست پنیر یا هر سسی ک دوس دارید هویج خام یا نیم پز خیار پنیر ورقه ای گودا کالباس کنارهای ۵ لایه نون تست رو بگیرید چون ی مقدار سفته برا سرو جالب نمیشه روی هر برش نون تست پنیر یا سس رو زده (اینکار برا چسبندگی بین لایه‌هاست، جدا از اون فینگر رو از خشکی زیاد در میاره) بعد دو ورق پنیر ورقه ای گودا رو لایه اول گذاشته، لایه دوم نان تست هم پنیر زده بعد هویج ورقه ای گذاشته لایه سوم هم پنیر زده و برش خیارو میزاریم (دقت کنید مواد بین نون تست از کنارهای تست بیرون نزنن،تا فینگر ترو تمیزی داشته باشیم) لایه اخر هم پنیر و ورقه های کالباس گذاشته روش ی چیز نسبتا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبه بعد با سیخ چوبی طبق کلیپ فیکس کنید با ی چاقوی تیز اروم برش بزنید امادست میتونید دورشم برا اینکه خشک نشه با سس یا پنیر کاور کنید، مواد بین نون کاملا سلیقه ایه میشه از گوجه یا کاهو یا هر سبزیجات دیگه هم استفاده کرد، بالای ورق گودا ی برش گوجه میزاشتم خوشگلترم میشد.
💌 من دلم حتی برای چای حَرمت تنگ می‌شه... یه وقتا توی دلم سرِ اینکه بیام حَرمت جنگ می‌شه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر 30تکه جوجه زعفران به میزان لازم 2 ق غ ماست 1 ق غ آبلیمو زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم . ادویه تندوری و پاپریکا به میزان لازم (البته به دلخواه) 1عدد پیاز قارچ به میزان لازم سب زمینی 10عدد سیخ چوبی به تعداد نیاز مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته کنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید و 1 ساعت بذارید که مزه دار و نرم بشه. بعد کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید و روی سینی بذارید و قارچ ها رو هم اضافه کنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید. سینی دیگه فر رو چرب کنید و سیب زمینی و که بانمک و فلفل و ادویه تندوری که مزه دار کردیم و بریزید. و در طبقه اول فر قرار بدید. با درجه 210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میکنه و ممکنه زمانش کم یا زیاد بشه . البته توی تابه هم میشه درست کرد.
موادلازم کره ۱۲۵ گرم پودرشکر نصف پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد آرد ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر و پودر پسته برای تزیین طرزتهیه کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم و‌سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم و‌قالب میزنیم سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم نوش جان 💖  ༺🍉 ⃟
هدایت شده از خانومانه ⭐
از عشق مرا همین یک نکته کافیست که تو محرم جانی و بس .
از دوست هنرمندم فاطیما تعدادى نان تست كه با چاقو لبه هاشو جدا كردم وبا وردنه روشو صاف كردم يه لايه پنير خامه اى روش ماليدم(فرقى نميكنه چه ماركى)بعد يه لايه پنير ورقه اى چدار روش گذاشتم ويه لايه ژامبون (ميتونيد بنا به ذائقه از فيله ى مرغ هم استفاده كنيد)دوباره يه لايه پنير چدارسپس اونو رول كردم داخل ورق الومينيومى پيچيدن وبه مدت ١٥دقيقه داخل فريزر قراردادم اينكار به رول موندنش كمك ميكنه😉 رولهاى فريز شده رو از داخل فويل دراوردم بعد توى تخم مرغ ومخلوط آرد سوخارى وجعفرى خرد شده غلتوندم وداخل تابه كمى روغن سرخشون كردم وروى دستمال مخصوص قراردادم روغن اضافه ش گرفته بشه وجاتوووون سبز  ༺🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه  ༺🍉 ⃟