#گراتن_بادمجان 🍲 😋
مواد لازم
بادمجان قلمی : 6 عدد
گوشت چرخ کرده : 1 لیوان
پیاز متوسط : 1 عدد
پنیر پیتزا : 1 لیوان سرخالی
نمک و روغن : به میزان لازم
#طرز_تهیه
بادمجان ها را پوست گرفته ، به صورت نازک ورقه ای می کنیم . سپس آن ها را سرخ کرده ، با دستمال آشپزخانه روغن اضافیشان را می گیریم .
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده ، تفت می دهیم تا سبک شود . سپس گوشت را افزوده ، خوب سرخ می کنیم . نمک را نیز اضافه می کنیم .
بادمجانها را در سینی فر یا ظرف پیرکس میچینیم وسط آن از مایه فوق و مقداری پنیر می ریزیم ، سینی را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود . می توان این غذا را با سس سفید نیز تهیه کرد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_پنیری_خونگی با عطر دلپذیر لیمو🍋
مواد لازم
آرد الک شده دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
وانیل نصف ق،چ
پکینگ پاودر یک ق
غ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته
تخم مرغ چهار عدد
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ و وانیل خوب بهم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن به ترتیب اضافه کردم و هم زدم....پوست دو عدد لیمو ترش تازه رو رنده کردم و به مایع کیک اضافه کردم و هم زدم سپس اب دو عدد لیمو ترش تازه رو اضافه کردم خوب هم زدم سپس به تدریج ارد و پکینگ پاودرو به مخلوطم اضافه کردم و هم زدم.نصف مایع کیکو در قالبم ریختم و روشو پنیر خامه ای رنده درشت ریختم سپس بقیه مایع کیکو ریختم .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي🍞
#طرز_تهيه_نان_شکم_پر_لاک_پشتي
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
کراکت سیب زمینی پنیری😍
🍜طرز تهیه
چند تا سیب زمینی رو ابپز می کنیم,نمک وفلفل و زردچوبه و پاپریکا و کمی جعفری و شوید تازه و خرد شده اضافه میکنیم ,کمی هم پنیر موزارلا اضافه میکنیم وهمه رو با هم مخلوط میکنیم و اندازه ی نارنگی بر میداریم و اول توی ارد گندم بعد تخم مرغ زده شده و بعد تو ارد سوخاری می غلتونیم و توی روغن فراوون سرخ میکنیم و بعد روی یه دستمال میذاریم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خاگینه_قالبی
.
اول کار شربت خاگینه رو آماده میکنیم به اینصورت که یه پیمانه شکر،۱/۲پیمانه اب،۱/۴پیمانه گلاب ، به مقدار دلخواه زعفران رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم رو حرارت تا قوام بیاد بعد میذاریم کنار تا خنک بشه.
حالا ۳تا تخم مرغ و نوک قاشق چایخوری وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا کرمی رنگ بشه،بعد ۲قاشق غذاخوری ماست سفت و شیرین،۱/۴ پیمانه روغن مایع،۴قاشق سوپخوری آردو و ۱ق چایخوری بیکینگ پودر رو اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم.قالبمون رو خوب چرب میکنیم (من از قالب سیلیکونی ساوارین استفاده کردم)و موادو داخلش میریزیم.قالبو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت حدودا ۲۰دقیقه،بعد این زمان چک میکنیم اگه پخته بودن از فر درمیاریم و شربت خنک رو روی خاگینه داغ میریزیم (تو همون قالب خودش.اگه قالب مستطیل ساده استفاده کردین اول خاگینه رو تو قالب برش بدین بعد شربتو بریزید روش). حدودا ۱۵_۲۰ دقیقه اجازه میدیم شربت جذب بشه بعد از قالب جدا میکنیم و بعد خنک شدن سرو میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
خورش بامیه👌👌
ابتدا برای اینکه لیزی بامیه ها از بین بره چوب ته بامیه هارو فقط کمی کوتاه میکنیم، بعد اونها رو توی ظرف آب سرد ریخته و کمی نمک روشون میریزیم، و اجازه میدیم دو ساعت توی آب نمک بمونن.
بعد ازین مدت بامیه ها رو شسته و کمی با روغن تفتشون میدیم .
در ظرفی دیگر پیاز رو خرد کرده همراه گوشت خورشتی و زردچوبه و فلفل و ادویه کمی تفت میدیم و بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم، اجازه میدیم مواد خوب تفت بخورن بعد دو لیوان آب اضافه میکنیم ، سه ساعت زمان میدیم تا گوشت خوب بپزه و خورشت جابیفته.
نیم ساعت آخر بامیه های سرخ شده رو توی خورشت میریزیم و کمی نمک هم به خورشت اضافه میکنیم و اجازه میدیم بامیه ها با حرارت ملایم بپزن.
چاشنی این خورشت میتونه غوره باشه که توی طعمش خیلی تاثیر داره.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
#دیزاین_الویه😍
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندی عالی برای 👌👌
🍎خشک کردن میوه داخل فر😊
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ماست_و_خيار_رولتي 😋
مواد لازم
خیار۳: عدد
ماست چکیده: ۶ قاش ق غذا خوری
نعنا خشک : به مقدار لازم
پودر گل محمدی: به مقدار لازم
شوید: به مقدار لازم
کشمش : (اختیاری )به مقدار لازم
#طرز_تهیه
🔸 ابتدا خیار ها را پوست گرفته و به وسیله پوست کن آنها را به صورت لایه های نازک درآورید.
سه لایه خیار را روی هم گذاشته و روی آن را با یک قاشق ماست چکیده سفت بپوشانید .
روی ماست پونه ، شوید ،گل محمدی و نمک بپاشید .
دو لایه خیار روی ماست گذاشته و به آرامی آن را رول کنید
در صورت تمایل دو عدد کشمش روی رول قرار دهید یا با ماست چکیده به وسیله قیف و ماسوره تزیین کنید
روی رولت های ماست و خیار را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا زمان سرو خیار ها پژمرده نشوند.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#عدس_پلو_با_مرغ 🍛 😋
🔸اول مرغ رو تو کمی زردچوبه و زعفرون و پیاز تفت داده, سرخ کنید, کمی آب بریزید تا بپزه. آب مرغ رو دور نریزید! مرغها رو در بیارید و عدس رو با آب مرغ بپزید. بعد برنج شسته رو بدون آب توی قابلمه بریزید, عدس پخته رو با آبی که پس از پخت باقی مونده به برنج اضافه کنید. نمک و روغن اضافه کنید.
🔸آب برنج کته باید یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشه. اگه کم بود, آب اضافه کنید. موقع خشک شدن آب برنج آروم بهم بزنید تا عدس یکنواخت پخش بشه, دمکنی بذارید تا روی حرارت کم, دم بکشه. اینجوری آب مرغ مقوی و آب پخت عدس هدر نمیره و برنجتون یه برنج بی خاصیت و سفید با دونه های عدس نیست! بخاطر زعفرون و زردچوبه ی آب مرغ, برنجتون خوشرنگ هم میشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_شکلاتی ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️شیر : ۱ لیتر
▫️تخم مرغ : ۱ عدد
▫️آرد : ۳ قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
▫️شکر : ۷ قاشق غذاخوری
▫️شکلات تلخ : (۸۰ گرم) ۱ پاکت
▫️ مارگارین (یا کره) : ۱ قاشق غذاخوری
▫️کیک و موز برای لایه وسط
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh