لگیمات امینه بانو
مواد لازم:
آردسفید ۱/۵پیمانه
پودر نشاسته ۱/۳پیمانه
شیر خشک شیرین ۲قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱قاشق مربا خوری
روغن مایع ۴قاشق غذاخوری
شکر ۱قاشق غذاخوری
آب ولرم ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
مواد لازم شربت لگیمات
شکر ۱لیوان
آب ۲لیوان
زعفران و گلاب کمی
آرد پودر نشاسته شیرخشک پودر مخمر و شکر وانیل ونمک را باهم درظرفی ترکیب کرده تخم مرغ روغن وآب رااضافه کرده به مدت ۳ دقیقه مواد را باهم ترکیب کرده تا خمیر یکدست بشه روی خمیر سلوفان کشیده و بازارچه یا حوله میپیچونیم ودر محیط گرم آشپزخونه قرار می دهیم بعد از یک ساعت استراحت خمیر ور میاد نه خیلی رقیق هست و نه خیلی سفت شربت را که از قبل آماده کردیم (آب وشکر را باهم ترکیب کرده و روی حرارت قرار داده تا غلیظ شود و در آخر گلاب و زعفران را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود) در ظرفی دیگر روغن قرار داده میگذاریم تا خوب داغ شود و شروع به سرخ کردن لگیمات ها می کنیم طریقه ی سرخ کردن لگیمات مثل بامیه اس خمیر غلظتش طوری هست که با فشار به قیف خمیر خارج میشه و با قیچی چرب شده به اندازه ای که می خواهیم برش می زنیم نوش جان🌹
#یخ_ترکیبی تخم شربتی و خاکشیر ....
ابتدا تخم شربتی و خاکشیر را در آب میخیسانیم سپس به ترتیب درون قالب ها ریخته و در فریزر قرار میدهیم و هنگام سرو شربت داخل لیوان میندازیم 😋😋
#شیک_پذیرایی_کن
🌸🍃🌸🍃
ایده سرو نوشیدنی و یا حتی بستنی موقع مهمونی ها داخل نارگیل 🥥🥥
#ته_دیگ_زعفرانی
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید
و بعد برنج ابکش شده را روی ان بریزید.
دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
#مرغ_پرتقالی🥘
.
🌀مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید.
🔆هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه.
.
🌈طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید.
🥘مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن.
در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید.
🔘بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه
#بستنی_سنتی🥳🥳
مواد لازم:
شکر:۱لیوان و ۱/۲لیوان
ثعلب:۲قاشق چای خوری
شیر:۴لیوان
خامه صبحانه:۱/۲لیوان(برای داخل بستنی)
خامه صبحانه:۲۰۰گرم(برای یخ زدن)
پسته:مقدار لازم
زعفران:۲قاشق غذاخوری
گلاب:۱/۳ لیوان
#رولت_يخچالى 🧁 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
#تجربه
نکات تهیه ی #گوشت_چرخ_کرده 👇
من همیشه برای تهیه ی گوشت چرخ کرده، به شکل مساوی گوشت گوساله و گوسفند میگیرم و بعد از شستن اونو چرخ میکنم گوشت گوساله طبع سرد داره و با اینکار یعنی مخلوط کردن با گوشت گوسفندی اعتدال اون حفظ میشه، گوشتی که شسته و تکه شده و آماده چرخ کردن هست رو توی سینی استیل میچینم و در فریزر میذارم تا نیم بند (نیمه منجمد) بشه تو این حالت خیلی سریعتر چرخ میشه بعد سریع بسته بندی میکنم و داخل فریزر میذارم، این کار چون سریع انجام میشه گوشت حالت نیمه منجمدش حفظ میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه لحظه زندگیتون
توأم با آرامش و سلامتی
🌙 شبتون خوش ⭐️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖✨الـــهــــی
🤍✨ای نفست هم نفس ِ"بیڪَسان"
💖✨جز تو کسی نیست کَس ِ"بیڪَسان"
💖✨بیڪَسَم و هم نفس من"تویی"
🤍✨رو به که آرم که ڪَس ِ من "تویی"
💖✨با توڪل به اسم اعظمت
🤍✨روزمان را آغاز میڪنیم
💖✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🤍✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ولادت کریمه اهل بیت
🌺حضرت معصومه
🌸سلام الله علیها مبارک
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 ابرها آمدهاند
تا بگویند آقا:
به شما این عید،
تبریک، تبریک، تبریک...😍
#یخ خاکشیر #یخ تخم شربتی
خاکشیر رو تو یه ظرف آب خیس بزارید وبعد ده دقیقه بشویید چند بار از این ظرف به یه ظرف دیگه انتقالش بدید تا شن ته ظرف رو بشورید و شنی باقی نمونه تخم شربتی هم که شستنش راحته خیسش کنید وچند بار آب بکشید بعد خاکشیر و تخم شربتی رو با مقدار کمی آب داخل یه ظرف بریزید عسل وگلاب رو بهش اضافه کنید وبعد تو قالب یخ بریزید برای اینکه عسل حل بشه اول با چند قاشق آب ولرم مخلوطش کنید از زعفران دم کرده هم میتونید برای تهیّه یخ استفاده کنید و تو شربت بندازید ...
#کراکت_مرغ_پنیری
۳۰۰گرممرغ چرخ شده بایه پیاز رنده آب گرفته یه دونه زرده تخم مرغ ونمک وپودرسیروکمی جعفری و آرد سوخاری مخلوط کرده و خوب ورز میدیم خمیر رو یه ساعت در یخچال استراحت داده بعد دستمون رو خیس میکنیم کمی از مواد بر میداریم وسطش پنیر چدار میذاریم و خوب میبندیم و اول در تخم مرغ میزنیم وبعد در آرد سوخاری مزه دار شده ودر روغن سرخ میکنیم
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 ای با خبر از راز دلم،
حرف من این است:
نگذار که یک ثانیه
دور از تو بمانم...
#استوری 🕊
.
#کراکت_مرغ_پنیری
۳۰۰گرممرغ چرخ شده بایه پیاز رنده آب گرفته یه دونه زرده تخم مرغ ونمک وپودرسیروکمی جعفری و آرد سوخاری مخلوط کرده و خوب ورز میدیم خمیر رو یه ساعت در یخچال استراحت داده بعد دستمون رو خیس میکنیم کمی از مواد بر میداریم وسطش پنیر چدار میذاریم و خوب میبندیم و اول در تخم مرغ میزنیم وبعد در آرد سوخاری مزه دار شده ودر روغن سرخ میکنیم .
.
#دم_كردن_زعفران
ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم.
یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه .
بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه .
و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز
✅ ژله میان تهی 😋
برای تهیه این دسر ابتدا لایه اول ژله را طبق معمول همیشه درست کرده با این تفاوت که به جای یک لیوان آب سرد تنها نصف لیوان به آن آب سرد اضافه میکنیم و داخل ظرف میریزیم، در صورت تمایل می توانید از میوه هم برای داخل لایه اول استفاده کنید. سپس صبر میکنیم تا لایه اول کاملا ببندد. پس از بسته شدن لایه اول، ژله لایه دوم را آماده کرده و اجازه میدهیم کاملا سرد شود. سپس آن را با قاشق روی لایه اول میریزیم. دقت کنید که مقداری از سطح ظرف باید خالی بماند. پس از ریختن لایه دوم، روی ظرف را سلفون کشیده و ظرف را به صورت برعکس درون یخچال قرار می دهیم. پس از بسته شدن به آرامی سلفون را جدا کنید.
#ژله_میان_تهی
#فوت_وفن 😍🤗
#دلمه_قارچ
برای طرز تهیه دلمه قارچ ابتدا درون قارچ ها را به خوبی خالی کنید سپس با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید درون قارچ ها را پر کنید.
حتما بخوانید: طرز تهیه چیکن فینگر لذیذ و خوش طعم
می توانید از موادی که در درون ماکارونی استفاده می کنید برای دلمه قارچ نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که این مواد بایستی برای طرز تهیه دلمه قارچ خشک تر باشند. بعد از اینکه درون قارچ ها را پر کردید آن ها را در دون قالب فر قرار دهید و روی هر کدام از دلمه های قارچ یک برش پنیر پیتزا قرار دهید و روی برش های پنیر پیتزا می توانید فلفل دلمه ای و …بگذارید. سپس قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در درون فر بگذارید.
#ژله_رنگین_کمان 🍭 😋
▫️ژله من از ۳ طعم استفاده کردم
(آلبالو،بلوبری،پرتقال)
▫️شیر یک لیوان و نیم
🔴مواد لازم برای قسمت سفید🔻
▫️ژله آلوورا یک بسته
▫️شیر نصف لیوان
🔸ابتدا ژله آلبالو را با یک لیوان آبجوش خوب مخلوط میکنیم و نصفش میکنیم به یک قسمت نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم و به نصف دیگر(برای مات شدن ژله و دو رنگ شدن) نصف لیوان شیر استفاده میکنیم(حتما باید ژله و شیر هم دمای محیط باشه وگرنه میبره و یکدست نمیشه)حالا یه لایه از ژله رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و حدود بیست دقیقه میزاریم توی یخچال تا ببنده حالا ژله آلوورا را مثل روش بالا آماده میکنیم به جای آب نصف لیوان شیر استفاده میکنیم و روی ژله بسته شده میریزیم و بمدت ده دقیقه میزاریم داخل یخچال تا ببنده این روش رو روی ژله های دیگر هم انجام میدیم تا اتمام کار که ژله تون آماده میشه.
نکته
♦️بجای شیر میتونید از بستنی هم استفاده کنید
#آموزش_آشپزی_ایرانی
#پیشنهاد_دانلود
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
بادام زمینی های توپی چگونه تهیه میشود؟😍😋
🥠این توپ های گرد و خوشمزه برای درست کردنشان از شما وقت زیادی نمیگیرد و شما میتوانید به راحتی آنها را درست کرده و میز خود را با آن بیارایید.
🥜مواد لازم:
🍭گندمک ساده 2 فنجان
🍭شکر قنادی 1 فنجان
🍭کره بادام زمینی 1 فنجان
🍭کره آب شده 2 قاشق چای خوری
🍭شکلات 450 گرم
🍪طرز تهیه:
اول از همه گندمک ، شکر ، کره ی بادام زمینی و کره آب شده با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به شکل توپ های گرد و کوچک در آورید. حال که این توپ ها آماده شد، کف یک ظرف را با یک کاغذ شیرینی پزی بپوشانید و توپ ها را روی آن قرار دهید. برای مدتی آنها را درون فریز بگذارید تا حسابی سفت شوند.
🥜توپک بادام زمینی
به سراغ شکلات ها بروید. آنها را به وسیله ی حرارت ملایم آب کنید. بعد از آن توپ ها را از فریزر بیرون آورده و آنها را در شکلات آب شده غرق کنید تا همه جای آن شکلاتی شود. حال مجددااین توپهای شکلاتی شده را در فریزر قرار داده تا سفت شوند. به همین سادگی شما شکلات های بسیار خوشمزه ای خواهید داشت.
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
📣📣📣📣 میدونستی با سجده کردن میتونی انرژی منفی تو تخلیه کنی❌❌
⭕ میدونستی سجده باعث افزایش جریان خون میشه
✅ میدونستی سجده باعث زیبایی و شادابی پوست میشه 👈 اینجا کلیک کن
🔥 میخوای معجزه های عجیب سجده رو بدونی همین الان وارد کانال زیر شو
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2119565536Cedeb2b7fa6
#شیرینی_رول_گردو_و_خرما 🍪☕️
خب قبل از هر چیزی بگم که همیشه خمیر رولی رو روی سلفون راحت تر میتونید رول کنید در مورد این شیرینیه خوشمزه هم این موضوع خیلی بهتون کمک میکنه ⭐️
🌸مواد لازم
کره ۲۵۰ گرم
ماست ۳ ق غ
جوش شیرین ۱ ق چ
آرد ۱/۵ لیوان
مواد میانی
گردو خرد شده ۱ لیوان
خرمای له شده ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر دارچین ۱ق چ
مواد خمیر را مخلوط کرده ورز دهید تا خمیری که به دست نچسبد درست شود اگر شل بود کمی آرد اضافه کنین و اگر سفت بود کمی روغن مایع به آن اضافه کنید و بعد مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را باز کنید و از مواد میانی که شامل مخلوطی از گردو خرد شده شکر و سفیده و دارچین است رویش بریزید و رول کنید بعد روی خمیر را با زرده تخم مرغ و کمی شیره انگور رومال کرده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی شو
کیک کرم کاراملی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد تشکیل دهنده:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 پیمانه (200گرم)
روغن مایع 1/3 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل نوک قاشق
پودر کاکائو 2 ق غ
🥧 متن دستور آشپزی:
برای دسر :
پودر کرم کارامل 1 بسته شیر 2 پیمانه پودر ژلاتین 1 ق غ
🧈پودر کرم کارامل رو با یک و نیم لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا کمی بجوشه.
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری/حرارت بن ماری قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه.
ژلاتین حل شده رو به کرم کارامل اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.قالب رو چرب کنید.بسته ی کوچیک سس کارامل رو کف قالب بریزید و بعد کارامل داع رو داخل قالب بریزید.
قالب رو بذارید داخل یخچال تا ببنده.فر رو روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.تخم مرغها و وانیل و شکر رو 5دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد روغن مایع و بعد از اون نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خیلی کم با همزن بزنید.آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر روداخل مواد بریزید.داخل فر 180 درجه به مدت 50دقیقه قرار بدید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
.