#خورشت_به_آلو_لپه 🥘 😋
▫️گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم
▫️به متوسط ٣ عدد
▫️پياز ١ عدد متوسط
▫️لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر)
▫️الو بخارا ١٠،١٥ عدد
▫️رب گوجه نصف تا ١ ق غ
▫️رب انار ٢ ،٣ ق غ.
🔸پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه. مقداري هم رب بزنيد (ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن،
رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد (خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت).. همچنين آلو...
(دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان😍
در اخر كمي شكر (ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده
حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه😄
♦️لپه قابل حذفه
♦️ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد.
هدایت شده از خانومانه ⭐
ٻسمـِࢪَبِ النّۅرِوالذی خَلقاڶمَہـد؎...
مِهـرَتبہدِلَمنِشَستو
دِلَمرَنـگوبـوگِرفت
ایـندِلبـہپـٰاےعشق
شمـٰاآبروگَـرفت...!:)
#حسیــــن_جـــانم♥️
#میرزا_قاسمی 🍲 😋
🔸تقریبا یک کیلو بادمجون رو کبابی کردم وپوستشو گرفتم میتونید تو فر هم اینکار رو بکنید وچندتا سوراخ بزنید وبذارید فر بعدا پوستشو در بیارید وبعد خنک شدن ساطوری کردم وتو ماهیتابه حدود ۴تا گوجه فرنگی رو رنده کردم وبا ۵_۶حبه سیر ریز شده با دوسه ق غ روغن تفت دادم تا کمی اب گوجه فرنگی کشیده بشه وبادمجون ساطور شده رو اضافه کردم وفلفل وزردچوبه ونمک اضافه کردم وخوب که ابش کشیده شد کمی تفت دادم.ویک عدد تخم مرغ توش زدم وقاطی کردم وبعد از رو حرارت برش داشتم وتو قالب کمر بندی دورشو بادمجون ورق شده وسرخ شده چیدم وتوش میرزا قاسمی ریختم روش تخم مرغ نیمرو کردم وگذاشتم
این غذارو با نون یا کته میتونید میل کنید نوش جان
🧚♀️🌺🧚♀️
.
#مرغ_گریل_شده🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
500 گرم سینه مرغ بدون پوست
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری آویشن خشک
1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری آویشن یا جعفری تازه
طرزتهیه
👇👇👇
ابتدا تکه های مرغ را با حوله ی آشپزخانه خشک کنید تا آب آصفی نداشته باشند.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. روغن زیتون ، آب لیمو ، آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ کامل به مواد آغشته شود و برای مدت حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و مرغ ها روی ماهیتابه گذاشته و دو طرف آنرا گریل کنید تا کامل پخته شود.
#کوکو
#کوکو_کلم_بروکلی
۵۰۰گرم کلم بروکلی، ۲ تخم مرغ متوسط، نصف پیمانه پودر پنیر پارمسان، ۱ ق غ آرد، نمک، فلفل، پودر سیر، زرد چوبه
🔴 کلم بروکلیها را بپزید تا نرم شوند با آب سرد آبکشی کنید. سپس له کرده و بگذارید سرد شود.
تخممرغ، پنیر، ادویهها و آرد را اضافه کنید و هم بزنید. اگر خیلی شل بود، یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید.
مخلوط بروکلی را در روغن داغ بریزید و وقتی یکطرفش پخت، طرف دیگرش را سرخ کنید
✔️ می توانید یک سیب زمینی پخته و رنده شده هم به مواد اضافه کنید.
👩🍳
#نان_دارچینی 🥐 😋
🔸1/4 پیمانه آب گرم و با 1/4 ق چ نمک 2 دو ق چ خمیر مابه فوری مخلوط میکنیم و میذاریم جای گرم تا عمل بیاد.1عدد زرده تخم مرغ و 1/4 پیمانه شیر گرم و 25 گرم کره آب شده و 2پیمانه آرد الک شده و 2ق غ شکر و با مایه عمل اومده به مدت 10 دقیقه ورز میدیم بعد یک ساعت،خمیرو به قطر یک سانت به شکل مستطیل باز میکنیم و روش با برس کره میمالیم و ( دو ق چ دارچین و با 4ق غ شکر مخلوط میکنیم)روی خمیر میپاشیم رول میکنیم بعد از طول برش میزنیم و به صورت گیس میبافیم و به شکل حلقه در میاریم،روش و بقه کره آب شده رو میمالیم.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 350درجه زمان برای پخت میدیم.که البته دمای فرها متفاوته تا طلایی
#نان_قندی یه دستور متفاوت
بسیار عالی و خوشمزه.. فقط لطفا گرم نچشید.. بذارید خنک بشه.با نصف مواد درست کردم.فویل ضخیم توی سینی فر انداختم.چرب کردم و آردپاشی. با رولت خیاطی روی اون خط انداختم و با سیخ چوبی سوراخ سوراخ کردم.
برای رومال زعفران غلیظ + زرده تخم مرغ + وانيل و کمی عسل زدم.
🍃تذکر:
خمیر هیچ شباهتی به خمیر نان ها نداره و تقریبا شل هستش ولی چسبنده نیست. آرد اضافی بخورد خمیر ندین.
بافتش نه خشکه نه خیلی نرم.
آرد سفید 400 گرم(دو و "دوسوم" پیمانه)
بکینگ پودر 3 ق چ
آب نصف پیمانه
شکر 200 گرم(یک پیمانه منهای دو و نیم ق غ)
روغن مایع نصف پیمانه
نمک یه ذره
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید. یک ظرف آب جوش هم کف فر بگذارید.
شکر رو تو آب حل کنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کنید.
روغن و محلول آب و شکر رو بهش اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
سینی فر رو با فویل یا کاغذ روغنی بپوشونید و کمی چربش کنید.خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید. هر کدوم رو توی همون سینی فر با وردنه به قطر 8 میل باز کنید. اطرافشونو مرتب کنید. روشونو با چنگال یا هر ابزار دیگه ای سوراخ بزنید و با مخلوط رقیق آب و آرد، رومال کنید و کنجد بپاشید . داخل فر بزارید و وقتی زیرشون کمی رنگ گرفت (تقریبا ٢۰ دقیقه زمان لازمه)، گریل رو روشن کنید
#شامی_ماسوله
مواد لازم برای تهیه شامی ماسوله
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم مخلوط گوساله و گوسفندی
پیاز بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب نارنج ۱/۲ پیمانه
کره یا روغن کرمانشاهی ۱ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، سماق به مقدار لازم
ابتدا باید پیاز بزرگ را رنده ریز بزنید و نیازی نیست آب پیاز را بگیرید زیرا شامی باید آبدار باشد. گوشت را چرخ کنید و داخل یک کاسه ریخته و به آن پیاز و تخم مرغ و ادویه ها و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید تا مواد منسجم شود. سپس نیم ساعت به مواد استراحت دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.
در ادامه باید داخل یک تابه روغن ریخته و از مواد شامی ماسوله بردارید و در دست گرد کنید و داخل تابه یک طرف را سرخ کنید و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و به همین ترتیب همه مواد را سرخ کنید و داخل بشقاب قرار دهید تا سس را تهیه کنید.
در ادامه برای تهیه سس باید گوجه فرنگی ها را خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و بعد با قاشق فشار دهید تا نرم و له شوند و یا می توانید گوجه را به صورت پوره شده استفاده کنید. کره یا روغن کرمانشاهی را به همراه آب نارنج اضافه کنید و هم بزنید تا کمی گرم شود.در ادامه باید شامی های سرخ شده را داخل سس قرار دهید و حرارت را کم کنید تا سس کم کم غلیظ شود و به خورد شامی ها برود و در همین حین سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و در انتها به همراه کته و سالاد این شامی خوشمزه را سرو کنید. نوش جان
🧚♀️🌺🧚♀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️💫پیامبر اڪرم( ص):
❤️💫هرڪس در روز جمعه ۱۰۰ مرتبه
💚💫بر من صلوات فرستد خدا گناهان
❤️💫هشتاد ساله او را بیامرزد
💚💫📚 فضیلت صلوات ۱۴
❤️💫روزمون راپربرکت میکنیم با صلوات
💚💫بر محمد (ص) وخاندان مطهرش
❤️💫 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚💫وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آقاجانم . . .
گناهڪردم؟!
قبول!
ولیمنوبادوریکربلاتامتحاننڪن(:💔😢
حسیــــن_جـــانم♥️
غذاهای 3سوته😋
#مرغ_لا_پلو
مواد لازم برای 4 نفر🟣ران و سینه مرغ4 تکه🟣برنج4 پیمانه🟣زیره1 قاشق چایخوری دلبخواهی🟣زعفران دم کرده3 قاشق غذاخوری🟣برگ بو1 عدد🟣فلفل سیاه½ قاشق چایخوری🟣فلفل قرمز½ قاشق چایخوری🟣نمک و روغن به مقدار کافی
برای تهیه مرغ لا پلو ابتدا برنج را داخل کاسه ای می ریزیم و آب تا سطح روی آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خیس بخورد. تکه های مرغ که می تواند سینه یا ران باشد را داخل کاسه ای بزرگ قرار می دهیم.
در این مرحله فلفل سیاه را به همراه قرمز، زعفران دم کرده، برگ بوی پودر شده، مقداری نمک، زیره سیاه و کمی روغن زیتون یا آفتابگردان به آن اضافه می کنیم و با دست خوب تکه های مرغ را جابه جا می کنیم تا با مواد کاملا آغشته و طعم دار شوند.حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 2 ساعت مرغ ها استراحت کنند و مزه دار شوند. سپس قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم.سپس مرغ ها را داخل آن می چینیم تا سرخ شوند. حرارت را کم نمی کنیم چون باعث آب انداختن مرغ ها می شود و ما فقط می خواهیم که مرغ ها کمی سرخ شوند.هر طرف مرغ ها را تقریبا 5 دقیقه زمان می برد تا سرخ شود.مرغ ها که سرخ شد،آب برنج خیس خورده را خالی می کنیم و برنج را می شوییم و همراه با نمک و روغن داخل قابلمه محتوی مرغ های سرخ شده می ریزیم و به ازای هر پیمانه برنج بلافاصله 1/5 پیمانه آب می ریزیم.
سپس اجازه می دهیم تا با همان حرارت ملایم بجوشد و آب برنج تبخیر شود و آنوقت برنج را وسط قابلمه جمع می کنیم (همان طور که تکه های مرغ زیر برنج قرار دارند)، سپس درب قابلمه را می گذاریم و برنج را دم می اندازیمتقریبا 80 دقیقه زمان می برد تا مرغ لای پلو ما بپزد.بعد از اینکه مرغ لاپلو ما آماده شد داخل دیس پلو را می کشیم و تکه های مرغ را روی پلو قرار می دهیم و با کمی زرشک تفت داده روی آن را تزئین می کنیم.نوش جان
🧚♀️🌺🧚♀️
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
امیدوارم به زودی برسد
روزی که در سجده بگویم:
رسیدم کربلا، الحمدلله..
#اللهمارزقنیکربلاء..🙂💔
#دلتنگکنجحرم😭💔
#شامی_مرغ_سیبزمینی
سینه مرغ را با ۱ عدد پیاز، یک لیوان آب و مقداری نمک، فلفل و زعفران روی حرارت قرار دهید و به آرامی بپزید.
سیب زمینی ها را هم با کمی آب و نمک بپزید. سپس پوست بگیرید و رنده کنید.
بعد از اینکه مرغ پخته شد استخوان هایش را جدا کنید و به همراه سیب زمینی چرخ کنید.
پیاز را هم رنده کنید و به مرغ و سیب زمینیها اضافه کنید. سپس تخم مرغ و کمی زعفران و نمک و فلفل هم بزنید و با دست خوب ورز دهید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه بدهید داغ شود.
کف دستتان را با پودر سوخاری آغشته کنید و از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست به صورت گرد یا بیضی شکل دهید و کتلت ها را داخل روغن داغ شده سرخ کنید. سپس در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات دلخواه سرو کنید.
🧚♀️🌺🧚♀️
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
بابارضا
خیلی زیاد دلمون هوای صحن و سرای با صفاتونو داره🙂♥️بطلب دیگه....💔
#دلمه_برگ_مو:پیاز داغ کردم، یک بسته سیصد گرمی گوشت چرخ کرده رو باهاش تفت دادم، سه قاشق سبزی دلمه خورد شده، هشت قاشق لپه نیم پز، هشت قاشق برنج آبکش و رب انار و کمی رب گوجه و آب نارنج و ادویه تفت دادم و وسط برگها ریختم و پیچیدم. داخل قابلمه چیدم و کمی اب و رب انار و گوجه سبز و... برای سس درست کردم و ریختم روی دلمه ها و درش رو گذاشتم تا بپزه. من اندازه همه مواد رو چشمی میریزم و تغییر اندازه ی مواد دست خودتونه.فوق العاده خوشمزه بود امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
🧚♀️🌺🧚♀️
.
#خورشت_کرفس
راز کرفس خوشمزه⬇️
کرفس ۷۰۰ گرم🌿
گوشت ۳۰۰ گرم( گوسفند🥩
سبزی کرفس ۵۰۰ گرم(جعفری،نعناع)☘️
پیاز ۱ عدد🧅
سیر ۱ حبه🧄
لیمو عمانی ۲ عدد🥔
سبزی قورمه آماده ۲ قاشق غ خ
آب جوش ۲ لیوان
روغن به مقدار لازم
نمک،زردچوبه،پودر قوره،پودر شنبلیله ۱ قاشق چ خ
.
👨🍳چطوری درست کنیم؟🤔
1️⃣کرفس راشسته،آبکشی میکنیم.ساقه ها را ۲ سانتی خرد کرده،برگهای کرفس ریز خرد کرده.
.
2️⃣سبزی کرفس که نعناع آن ۱/۳ سبزی جعفری باشد ریز خرد میکنیم.روغن دست خودته🤗
.
3️⃣ساقه های خرد شده را ۱۵ دقیقه سرخ کرده،سبزی ها هم ۲۰ دقیقه تفت میدهیم.
.
4️⃣پیاز با کمی روغن تفت داده نرم شد سیر را افزوده بعد زردچوبه میزنیم ۲ دقیقه تفت میدیم .گوشت را ریخته ۵ دقیقه تفت میدهیم.سبزی ها و ادویه ها و لیمو عمانی و ۲ لیوان آب جوش را ریخته
با حرارت کم ۲ ساعت دیگه آمادست.به روغن بیافته و آبش کم بشه 🤗
.
👈🏻رازش پودر غوره،شنبلیله خشک،سبزی قورمه هستش
............................🌺🍃
#سالاد_ماكاروني با نخودفرنگي و تن ماهي
اول سس سالاد:دو سوم ليوان ماست(آبكي و ترش نباشه)+يك سوم ليوان مايونز+دو ق غ آبليموي تازه يا آب نارنج تازه+نمك و فلفل+يك ق مرباخوري شويد خشك رو مخلوط كنيد و كنار بذاريدحالا سيصد گرم ماكاروني فرمي رو آبكش كنيد در يك كاسه ماكاروني+دو قوطي تن ماهي كه بيست دقيقه جوشونديد و روغنشو جدا كرديد+يك ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي+يدونه فلفل دلمه اي قرمز بزرگ كه نگيني خرد كرديد+دو ق غ جعفري ساطوري+يك ق غ روغن تن ماهي رو مخلوط كنيد،سس رو هم اضافه كنيد،نيم ساعت در يخچال بذاريد تا مزه دار بشه.
#دلمه_برگ_مو
برگ تازه و نازک و ترد : 400 گرم
لپه : نصف پیمانه
برنج : یک پیمانه
سبزی های معطر : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه
پیاز بزرگ برای پیاز داغ : 4 عدد
بلغور :نصف پيمانه
پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .سپس نمک،فلفل و ادویه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه.
بعد لپه را که قبلا” خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم.
برنج راشسته ب مواد اضافه ميكنيم همراه نصف ليوان اب ميزاريم نيم پز بشه زماني ك ابشو كشيد از رو حرارت برداشته بعد بلغور ك ك از قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده ب مواد گوشيتيمون تضافه ميكنيم نمك و سبزي معطر راهم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم
بهتره از برگهای جوان ترد استفاده کنیم . برگها را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم.
از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو جمع كرده رول كرده توي قابلمه ب ترتيب ميچينيم بعد در اخر يك ليوان اب روي دلمه ها ريخته با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي ابشو كشيد كمي روغن ب رويه دلمه ها داده از رو حرارت برداشته باكلي پياز داغ سرو ميكنيم
.............................🍃🌺
#حلوا_شیر
حلوا شیر😍
آرد1 لیوان
کره 100 گرم
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 200 گرم
هل 1/2 قاشق چایخوری
زعفران 1/2 به مقدار دلخواه
شیر 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شودواز روی حرارت برداشته و آرد را الک می کنیم.
کره و روغن مایع را روی حرارت قرار میدهیم وآرد را اضاف کرده و تفت میدهیم تا یکدست شود بعد شکر، هل، زعفران را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم.و شیر را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در نهایت گلاب را اضاف کرده و انقدر هم میزنیم تا اینکه حلوا وسط ظرف جمع شود.
این حلوا احتیاجی به شربت شهد ندارد
.
#باقالى_پلو
🍲برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید.
#اکبر_جوجه.اصلی
ران یا جوجه کوچیک رو با نمک و فلفل و زعفرون در صورت دلخواه و ابلیمو از ظهر مزه دار کردم حتما باید چند ساعت بمونه.
بعد تو یک تابه یا قابلمه کلی روغن میریزیم و مرغ رو میندازیم توی روغن تا غوطه ور بشه،بعد درشو میبندیم،باشعله کم میذاریم دوساعت باروغن بپزه و کم کم سرخ میشه،بعد کمی کره البته ده دقیقه اخر پخت بهش اضافه میکنیم .
روش رب انار بریزید خیلی خوشمزه اس😇و طعم واقعی اکبر جوجه رو میده
............................🍃🌺