حلوای بحرینی 💕💕
مواد لازم
شکر2 پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
نشاسته ذرت2 پیمانه
آب سه و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ2 قاشق غذاخوری
پودر هل1 قاشق غذاخوری
انواع مغز (بادام هندی،گردو،خلال بادام و پسته)به مقدار دلخواه
برای درست کردن حلوا بحرینی خوشمزه ابتدا نشاسته را داخل آب حل کرده و کنار می گذاریم.
حالا در یک قابلمه نچسب شکر را ریخته و روی حرارت کم می گذاریم تا شکر ذوب شود. مواظب باشید شکر نسوزد چون در این صورت حلوا تلخ می شود..
وقتی که شکر کامل آب شد روغن را می ریزیم و بعد از هم زدن، مخلوط نشاسته و آب را اضافه می کنیم. اولش گلوله می شود نگران نباشید آرام هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود.
سپس زعفران و گلاب را هم اضافه کرده و هم می زنیم. حالا به مدت 1 ساعت صبر می کنیم تا حلوا با حرارت کم بپزد و غلیظ شود. در این مدت زمانی که حلوا پخته می شود حتما باید هم بزنید تا ته نگیرد.
در 10 دقیقه آخر پخت پودر هل را هم اضافه می کنیم. توجه کنید بعد از 1 ساعت وقتی که دیدید حلوا از ظرف جدا می شود آماده است.
بعد از آماده شدن حلوا، مغزهای دلخواه خود را اضافه می کنیم و بعد حلوا را به داخل ظرف سرو انتقال می دهیم و روی حلوا را با مغزایی که داریم تزیین می کنیم.
برای این حلوا هر چقدر مغزهایی که داخل حلوا می ریزیم و هر چقدر هل و زعفرانش بیشتر باشد حلوامون خوشمزه تر می شود. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
🍃🍃
هدایت شده از 《 هُویدا 》
تازمانیكحسیناسترفیق ِدلمن؛
مِیلهمراهشدنبادگراننیستمرآ :) . .
#حسیــــن_جـــانم♥️
.
غذاهای 3سوته😋
#پاریس_برست💕💕
مواد لازم
آرد۱۱۵ گرم معادل ۱ پیمانه سرصاف
آب۲۰۰ میلى لیتر معادل ۱ پیمانه و ۱/۴ پیمانه کره۵۰ گرم
وانیل١/۴ ق چای خوری
تخم مرغ۳ عدد
بیکینگ پودر۱/۴ ق چای خوری
خامه ى فرم گرفته۳۵۰ گرم یا هر نوع کرم یا کارامل به دلخواه
شکر۱ ق چای خوری
پرک بادام۱ ق غذا خوری
🍓ابتدا آرد را الک کنید، آب ،شکر و کره را باهم داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا بجوشد و کره ذوب شود و وقتی جوش آمد آرد را به یکباره اضافه کرده و هم بزنید و این خمیر را به مدت ۳ دقیقه با حرارت بسیار کم بپزید که به اصطلاح عمل داغ زدن می گویند.
🍓خمیر را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود. سپس خمیر را داخل کاسه ى همزن قرار داده و با دور کم همزده و تخم مرغ ها را یکى یکى اضافه کنید و تا یک تخم مرغ کامل به خورد خمیر نرفته، تخم مرغ بعدى را اضافه نکنید. وانیل و بیکینگ پودر را نیز اضافه کنید.
🍓پس از آماده شدن خمیر، آن را داخل قیف با سر ماسوره ى ستاره یا ساده ریخته و بدون فاصله داخل سینى فر که کاغذ روغنى انداخته ایم ،به شکل دایره ی تو خالی بریزید و بادام پرک روی خمیر پاشیده و در فر داغ که از قبل با بالاترین دماى فر ،که ٢۵٠ درجه است گرم کردید قرار دهید و دما را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت زمان دهید تا طلایی و کاملا مغز پخت شوند.
🍓 پس از پخت و خنک شدن،نان را افقی برش زده و خامه را توسط ماسوره ى ستاره ،روی لایه ی برش خورده ی نان ریخته و لایه ی بالایی را روی خامه قرار دهید از توت فرنگی یا پودر پسته یا انواع مغزها و کرمها هم در تزیین پاریس برست می توانید استفاده کنید. می توانید پاریس برست تکنفره هم درست کنید. نوش جان
#چیز_کیک_نسکافه
برای تهیه بیس چیز کیک از کیک شکلاتی استفاده کردم قبل هر چیز دو تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو به همراه نص ق چ وانیل و یک لیوان سرخالی شکر هم زدم تا کذمی و کشداربشه بعد نصف لیوان روغن مایع ویک لیوان شیر اضافه کردم ودر حد مخلوط شدن هم زدم حالا ۱/۵لیوان آرد و با یه پنس نمک و یک ق غ سرخالی بکینگ پودر ودو ق غ پودر کاکایو سه بارالک کردم و به مخلوطمون اضافه و با خیلی کم هم زدم تا مخلوط شه ودر آخر یک ق غ شکلات آب شده تلخ اضافه کردم و مایه رو درقالب چرب شده ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه گذاشتم بپزه وبرای تهیه لایه پنیری باید کیک کامل خنک شده باشه حالا نیاز داریم به ۲۰۰گرم خامه قنادی یا(خامه صبحانه به همراه نصف لیوان پودر قند ودو ق غ عسل) با همزن میزنیم تا فرم بگیره و۲۰۰گرم پنیر ماسکاپونه یا پنیر خامه ایی لبنه بدون نمک رو بهش اضافه وهم میزنیم حالا ۲ق غ پودر نسکافه رو با یک ق غ شیر یا آبگرم مخلوط میکنیم تا حل شه وبه مایه پنیریمون اضافه میکنیم در این فاصله ۲ ق غ پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد بنماری میکنیم و کم کم به مخلوطمون اضافه میکنیم تا خامه نبره حالا نصف لیوان شیر یا نصف قوطی شیر عسلی رو اضافه میکنیم وبه همراه ۲ق غ شکلات آب شده وهم میزنیم تا یکدست بشه و روی کیک خنک میریزیم وروشو صاف میکنیم ومیذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره وبه دلخواه برش بزنید وتزیین کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
غذاهای 3سوته😋
دلمه اسفناج
مواد لازم
برگ اسفناج ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
سبزی دلمه ( گشنیز، جعفری، نعناع، ترخون) ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لپه ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه چاشنی
آب ۱ پیمانه
آبلیمو یا سرکه ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ ق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
ابتدا برگ اسفناج را پاک کنید و ساقه اضافی آن را بگیرید و بعد داخل یک قابلمه آب بریزید و نمک بریزید و برای ۱ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا برگ اسفناج نرم شود و بعد بلافاصله در آب سرد قرار دهید و آبکشی کنید و بگذارید تا خنک شود. لپه و برنج را خیس کنید و برای ۱ ساعت کنار بگذارید و با کمی آب نیم پز کنید تا پخته شود.
در ادامه پیاز را پوست را بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و بعد گوشت را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود و در ادامه لپه و برنج و سبزی های گفته شده را که از قبل پاک کردید و ساطوری کردید اضافه کنید و هم بزنید
برگ اسفناج را روی سطح صاف قرار دهید و مقداری از مواد تهیه شده روی آن قرار دهید و به دلخواه رول کنید و یا از دلمه پیچ استفاده کنید و یا می توانید برگ را داخل یک کاسه قرار دهید و از مواد داخل آن قرار دهید و آن را بسته و به صورت قالبی داخل یک قابلمه از که از قبل چرب کردید و برگ اسفناج پهن کردید قرار دهید.
در ادامه باید دلمه ها را به صورت یکدست و فشرده داخل قابلمه قرار دهید و روی دلمه ها یک بشقاب قرار دهید و ۱/۲ پیمانه آب بریزید و برای ۳۰ دقیقه بگذارید تا برگ ها پخته شود. در ادامه چاشنی را باید اضافه کنید و برای تهیه چاشنی باید تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید و برای نیم ساعت دیگر اجازه دهید تا دلمه ها خوش طعم شوند و بعد داخل بشقاب سرو قرار دهید و با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید. نوش جان
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
مداحی آنلاین - بید ها را حض رقصیدن هدایت می کند - حاج منصور ارضی.mp3
14.58M
🌸 #میلاد_امام_رضا(ع)
💐بیدها را حض رقصیدن هدایت میکند
💐نورها را کیف تابیدن هدایت میکند
🎙حاج #منصور_ارضی
👏 #مدیحه_سرایی
👌بسیار دلنشین
🌷مرجع رسمی #مولودی های
.
#مربا_پوست_هندوانه⭐️
مربای پوست هندوانه
برای تهیه این مربا پوست سبز رو از پوست سفید جداکردم و قسمت سفید رو با کاتر طرح دار شکل دادم میتونید مکعبی شکل خرد کنید و با کمی آب جوشاندم تا کمی نرم بشه(اگه به تردی بالنگ دوست دارید زیاد نپزید) بعد شکر و چنددانه هل شکسته و کمی پودر زنجبیل رو اضافه کردم من حدود دو برابر پوست شکر ریختم اگه زیاد شیرین دوست ندارید میتونید به اندازه برابر با پوست شکر بریزید.
کمی که قوام آمد کمی گلاب و کمی اسانس لیمو ،جوهر لیمو یا آبلیموی تازه اضافه کنید چند قل که زد خاموش کنید و اجازه بدید خوب سرد بشه بعد در شیشه مورد نظر بریزید.
نکته:
تا جایی که امکان داره نذارید از قسمت قرمز هندوانه روی پوست بماند.
استفاده از هل و زنجبیل و گلاب و اسانس لیمو الزامی نیست.برای خوشرنگ شدن میتونید از زعفران دم کرده استفاده کنید که الزامی نیست
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖
.