این شیرینی پرتقالی توی دهن آب میشه🤤 از عطر و بوی معرکش هم که نگم براتون 😋
سیوش کن و بزن بریم درستش کنیم
.
مواد لازم برای شیرینی پرتقالی 🍊 :
کره همدمای محیط ۸۰ گرم
پودر قند ۲۵ گرم
آب پرتقال ۲ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
آرد سه صفر ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
کمی شکلات برای تزئین
.
✅طرز تهیه توی ویدیو کاملا واضحه فقط چند تا نکته :
.
👈موقع رنده کردن پوست پرتقال حواستون باشه که قسمت های سفیدش رو نگیرین وگرنه شیرینیتون یکم تهش تلخی میزنه .
.
👈به جای پوست پرتقال میتونین از لیمو هم استفاده کنین 😊
.
👈 آرد رو کنترلی اضافه کنین تا خمیر مثل ویدیو بشه . کم بریزین شیرینی وا میره و زیاد هم بریزین شیرینی سفت و خشک میشه .
.
👈 در فر گازی از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدودی ۱۵ دقیقه .
فر برقی ۱۶۰ درجه
توستر و سولاردوم ۱۵۰ درجه
( درجه حرارت و مدت زمان کاملا حدودیه و بستگی به قلق فر خودتون داره )
وقتی شیرینی از روی کاغذ روغنی جدا شد یعنی پخته .
.
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_موس_پرتقالی شیک و لاکچری
🌺 #کیک_اسفنجی
تخم مرغ ۳عدد، شکر ۹۰گرم، آرد ۹۰گرم، شیر ۳۰میلی، روغن ۲۰گرم، وانیل نصف ق.چ
🔴 زرده و سفیده رو جدا و سفیده ها رو با شکر هم میزنیم تا پفکی بشه یکی یکی زرده ها رو اضافه و هم میزنیم. آرد الک شده رو اضافه و با همزن می زنیم
شیر، روغن و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم ۲ق.غ ازمایع کیک رو به مخلوط شیر و روغن اضافه و هم میزنیم. به مایع کیک اضافه و هم میزنیم تو قالب ریخته در فر 180 درجه ازقبل گرم شده ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم
#موس_پرتقال
شیر ۷۵میلی، ژلاتین ۱۰ گرم، آب پرتقال ۱۵۰ میلی، خامه صبحانه ۱۸۰ میلی، شکر ۵۰ گرم
خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره شیر و ژلاتین رو با هم مخلوط و میذاریم روی بخار کتری تا حل بشه بعد برداشته و آب پرتقال رو اضافه و به خامه اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم
#ژله_پرتقال
ژله پرتقال ۱ بسته، آبجوش ۱/۵لیوان، بستنی آب شده ۱ق.غ
پودر ژله و 1 ونیم لیوان آبجوش رو هم میزنیم ژلاتین حل بشه وقتی خنک شد بستنی رو اضافه و توظرف میریزیم. میذاریم یخچال تا ببنده
در رینگ متحرک به ترتیب، کیک، ژله و موس میریزیم، میذاریم یخچال تا ببنده
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
#حرم🕊
از برکت عشق پسرحضرت موسی است
درسینه اگر قلب، چنین در ضربان است.💕
#ساندویچ_استیک_مرغ 🌯 😋
▫️ فیله مرغ
▫️پیاز نگینی شده
▫️سیر له شده
▫️ قارچ اسلایس شده
▫️آب لیمو
▫️ زنجبیل
▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده
▫️خیار شور
▫️گوجه فرنگی
▫️ کاهو
▫️ ذرت
🔸 فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ مزه قارچ را بگیرد
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
هدایت شده از خانومانه ⭐
#حرم 🕊
شعروشاعریکہبلدنیستم!
امادلتنگِکربلابودنرا..
خوباستادم :)💔
.
⬇️#لوکوم ترکیه ⬇️
.
⏺️موادلازم
.
✔️شیر 1 لیتر ✔️شکر 11 ق غ ✔️رنگ خوراکی نوک ق چ ✔️ آرد سمولینا 10 ق غ ✔️کره 25 گرم✔️ پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ
.
.
⏺️طرزتهیه
.
شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید نوش جان
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
هدایت شده از خانومانه ⭐
#حرم 🕊
یكجھاندࢪد،دࢪاینسینہتۅࢪامیخۅاند:)'!
💔شاهڪࢪبݪا
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
#نان_خرمالو
مواد لازم:
▫️پوره ۳ عدد خرمالو
▫️شکر ۱ لیوان
▫️آرد سفید ۲و۲/۳لیوان
▫️جوش شیرین ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️وانیل ۱ ق م
▫️پودر دارچین ۱ ق م
▫️نمک ۱/۴ق چ
▫️کره ذوب شده ۱۰ ق غ
▫️گردو ۳/۴لیوان
▫️کشمش ۳/۴لیوان
طرز تهيه:🍞
تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید)
آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
#بستنی_کاراملی_شادی
شکر ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر داغ ۴ لیوان (بهتره شیر پرچرب یا شیر محلی استفاده کنید)
نسکافه فوری ۱ عدد (دلخواه)
ثعلب ۱/۲ ق چ (از عطاری یا لوازم قنادی تهیه کنید)
شکر ۱ ق غ
طرز تهیه
۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم بزارید و بدون اینکه هم بزنید بزارید آروم آروم ذوب بشه. هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا کل شکر کاراملی بشه. کره و خامه رو اضافه کنید.(بهتره خامه رو روی بخار کتری بزارید تا گرم بشه)
میبینید که شکر دوباره سفت میشه با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا سس کارامل یکدست بشه.
شیر داغ و نسکافه رو اضافه کنید.
۱ ق شک رو با ثعلب مخلوط کنید و همزمان که شیر رو هم می زنید کم کم اضافه کنید.
۳۰ تا ۴۰ دقیقه شیر رو هم بزنید تا کمی غلیظ بشه.
از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه .
توی فریزر بزارید و بعد از ۲-۳ ساعت که اطرافش یخ زد از فریزر دربیارید و هم بزنید.
دوباره بزارید تو فریزر و هر نیم ساعت هم بزنید بعد از ۴-۵ بار میبینید که مواد به شکل بستنی آب شده در اومده، الان دیگه مایه بستنی آماده ست. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و چند ساعت توی فریزر بزارید تا خودشو بگیره و بعد سرو کنید.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄