#کاپ_کیک_پرتقال_و_نارگیل_معصومه
یه کاپ کیک نرم و لطیف 😍
از عطر و طعمش نگم که فوق العاده است 😋
.
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
آب پرتقال ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
پودر نارگیل ۲۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق م
مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر رو اول با قاشق ترکیب کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و رنده پوست پرتقال ریختم و یک دقیقه با همزن زدم ، دورگیری هم کردم.
دو تا پرتقال کوچک رو آبش رو گرفتم و از صافی رد کردم و داخل مواد ریختم . پودر نارگیل رو هم ریختم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم .
از مواد کاپ کیک داخل قالب ریختم ، از هر نوع قالب کاپ کیک و مافین می تونید استفاده کنید .
در فر از پیش گرم شده دمای ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
سایر نکات :
فر برقی : ۱۶۵ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
بدون فر در فر دست ساز روی گاز
برای من به این سایز ۱۵ عدد کاپ کیک شد .
جای کره ،می تونید روغن مایع هم استفاده کنید ، پودر نارگیل هم قابل حذف هستش .
#بستنی_کاراملی_شادی
شکر ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر داغ ۴ لیوان (بهتره شیر پرچرب یا شیر محلی استفاده کنید)
نسکافه فوری ۱ عدد (دلخواه)
ثعلب ۱/۲ ق چ (از عطاری یا لوازم قنادی تهیه کنید)
شکر ۱ ق غ
طرز تهیه
۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم بزارید و بدون اینکه هم بزنید بزارید آروم آروم ذوب بشه. هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا کل شکر کاراملی بشه. کره و خامه رو اضافه کنید.(بهتره خامه رو روی بخار کتری بزارید تا گرم بشه)
میبینید که شکر دوباره سفت میشه با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا سس کارامل یکدست بشه.
شیر داغ و نسکافه رو اضافه کنید.
۱ ق شک رو با ثعلب مخلوط کنید و همزمان که شیر رو هم می زنید کم کم اضافه کنید.
۳۰ تا ۴۰ دقیقه شیر رو هم بزنید تا کمی غلیظ بشه.
از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه .
توی فریزر بزارید و بعد از ۲-۳ ساعت که اطرافش یخ زد از فریزر دربیارید و هم بزنید.
دوباره بزارید تو فریزر و هر نیم ساعت هم بزنید بعد از ۴-۵ بار میبینید که مواد به شکل بستنی آب شده در اومده، الان دیگه مایه بستنی آماده ست. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و چند ساعت توی فریزر بزارید تا خودشو بگیره و بعد سرو کنید.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
♥️ℒℴνℯ♥️
جانان من♡
وقتی عاشق میشی
همهی دنیات محدود میشِه به یه نفر
تو نگاهش تو صداش تو وجودش
و چه خوشبختم من
که دنیام خلاصِه شده در تو
تویی که بودنت
جبران همه ی نداشته های زندگیمه . . .
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✓
روزگـارتـون قشنـگ . . . ❤️ꨄ⚘
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷عصرتون دل انگیز و آرام☕😊🌷
.
.
.
.
17.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیک بیسکوییت دلبر😋
مواد لازم :
موز ۱عدد
بستنی شکلاتی ۵ اسکوپ
شیر ۱ پیمانه
فندوق و گردو به مقدار لازم
بیسکوییت کرم دار
♥️🌸♥️🌸♥️🌸
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_خامه ای
آب ۱ لیوان سر خالی
⬅️ اگه دوست دارید نونها نرمتر بشه بجای آب از شیر استفاده کنید یا نصف آب نصف شیر
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ پنس
کره یا روغن نیمه جامد ۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ متوسط ۴ عدد
⬅️ اگه تخم مرغها خیلی بزرگ هستن تخم مرغ چهارم رو کم کم اضافه کنید تا موادتون شل نشه
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
بستنی خانواده وانیلی ساده
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
از شب تا صبح حسین حسین میگم
و اشک می ریزم و فقط با رویای حرم
می خوابم((:
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_خرده_شیشه😍😋
طبق گنجایش قالبتون مقدار مواد رو کم یا زیاد کنین
هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری بذارین تا ذرات ژله کامل حل بشه
برای ژله سفید:
هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل و بنماری کنین و بعد از اینکه کاملا سرد سرد شد نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده بهش اضافه کنین تا ژله سفید بدست بیاد
( من از قالب بزرگ استفاده کردم و از 6 بسته ژله رنگی و 3 بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم تا قالبم پر بشه)
ظرفاتون رو با روغن مایع چرب کنین و هرکدوم ژله های رنگی رو توی یک ظرف بریزین و بذارین تو یخچال تا سفت بشه
بعد از اینکه سفت شدن با چاقو به صورت مکعبی برش بزنین
دو سوم قالب رو از ژله های رنگی مکعبی پر کنین و ژله سفید رو روش بریزین و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه تا سفت بشه
قالب رو چند ثانیه تو اب گرم (اب جوش نباشه) نگهدارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو
به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین.