🌸 در دیدار جمعی از خانواده شهدای مدافع حرم با رهبر انقلاب و در روز ازدواج صورت گرفت 👇
❤️ قرائت خطبه عقد خواهر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی توسط رهبر انقلاب
👈 خطبه عقد خواهر شهید مجید قربانخانی از شهدای مدافع حرم که سال ۱۳۹۴ در منطقه خانطومان سوریه به شهادت رسیده بود توسط رهبر انقلاب قرائت شد.
🔸 خانواده شهید مجید قربانخانی به همراه تعدادی دیگر از خانواده شهدای مدافع حرم در فهرست میهمانان ویژهای قرار داشتند که صبح روز سهشنبه ۳۰ خرداد مصادف با اول ذیحجه سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در حسینیه امام خمینی(ره) میهمان رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای بودند.
🎉 در این دیدار خانواده شهید درخواست کردند تا خطبه عقد دخترشان زینب قربانخانی توسط رهبر انقلاب جاری شود. به این ترتیب حسینیه امام خمینی(ره) و توصیههای حضرت آیتالله خامنهای نقطه شروع زندگی مشترک زینب قربانخانی و احسان عطایی شد و مهریه نیز به رسم مالوف همیشگی ۱۴ سکه بهار آزادی مقرر شده بود.
🔸 رهبر انقلاب بعد از جاری شدن خطبه عقد دعا کردند این زوج زندگی شیرینی داشته باشند: «باهم بسازید، صفا و صداقت داشته باشید تا زندگیتان شیرین باشد.» این اما همه ماجرا نبود.
🔆 پس از قرائت خطبه عقد، پدر شهید قربانخانی از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کرد تا از مادر شهید بخواهند تا لباس مشکی خود را عوض کند؛ درخواستی که با پاسخ مثبت ایشان روبرو شد: «لباس مشکی را عوض کنید. ما چشم حقیقتبین نداریم و نزدیکبین هستیم. اگر چشم حقیقتبین داشتیم و جایگاه شهدا را در آن دنیا میدیدیم قطعاً برای آنها خوشحالی و شادی میکردیم و عزا نمیگرفتیم.»
🌷 رزمنده مدافع حرم مجید قربانخانی، سال ۱۳۹۴ در ۲۵ سالگی در خانطومان سوریه شهید شد و پیکر مطهرش سه سال بعد از شهادت به کشور بازگشت. جوانی از منطقه یافتآباد در جنوب تهران که به برکت ارادت به اهلبیت (ع) و سفر کربلا تحول روحی و شخصیتی یافت و در نهایت به درجه رفیع شهادت رسید.
📌 ۱۴۰۲/۳/۳۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 صبح امروز؛ قرائت خطبه عقد خواهر شهید قربانخانی توسط رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 صبح امروز؛ گفتگوی اشکآلود مادر شهید قربانخانی با رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 صبح امروز؛ اهدای انگشتر توسط رهبر انقلاب به خواهر شهید قربانخانی و همسرش
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 صبح امروز؛ درخواست پدر شهید قربانخانی از رهبر انقلاب تا از مادر شهید بخواهند لباس مشکی خود را عوض کند
💻 Farsi.Khamenei.ir
19.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | صبح امروز؛ قرائت خطبه عقد خواهر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی توسط رهبر انقلاب
🌸 ۱۴۰۲/۳/۳۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ این کلیپ را با هم ببینیم 👆👆
👈 ببینید این کشور به دست چه کسانی حفظ شد تا به دست ما رسید
👈 *آیا مدیران و مسئولین می دانند که صندلی های آنان به واسطه چه کسانی به آنان رسیده است
👈 آیا اصلا می شناسیم مردان بزرگ بی ادعا را
✅ این کلیپ را صدقه جاریه به همه افراد و گروهها به خصوص مسئولین در هر سطحی ارسال کنید
#ارجمندی
👈 فاستقم کماامرت
https://eitaa.com/joinchat/1183252760C09ecf43283
https://ble.ir/fastaghem_313
👈 تأثیر موسیقی بر انسان
🔹 موسیقیهایی که غنا هستند، با طبیعت بدن سازگار نیستند و اغلب محتوای خوبی هم ندارند؛ اول در بدن دگرگونی و نشاط ایجاد میکنند و حرارت بدن را به صورت غیرطبیعی بالا میبرند، زیرا عنصر آتشین و هوایی آن، که سبک است به سمت بالا آمده و نشاط میدهد ولی کمکم باعث سوختن خون و رسوب خون در عروق مغز شده و باعث اعتیاد فرد به گوش دادن این موسیقی میشود و چیزهایی که همراه این موسیقی دیده و شنیده در ذهن مانده و منجر به افسردگی میشود.
🔹در مقابل صدای طبیعت، صدای آب و پرندگان و نوایقرآن، آرامبخش و موافق طبع جسم و جان است.
🔹سوره حج آیه ۵۱ «قول الزور» گفتار باطل و سوره لقمان آیه ۶ «لهو الحدیث» سخن بیهوده، در روایات به موسیقی غنا تعبیر شده است. در روایات نیز موسیقی غنا باعث فقر، نفاق و قساوت قلب میشود و خانهای که در آن موسیقی حرام باشد از بلا در امان نیست، دعای اهل خانه مستجاب نمیشود، فرشتگان رفت و آمد نمیکنند و برکت از خانه میرود. (دعائم الاسلام، ج۲، ص۲۸)
✍ارجمندی
👈 فاستقم کماامرت
https://eitaa.com/joinchat/1183252760C09ecf43283
https://ble.ir/fastaghem_313
👈 مناجات زیبای #دکتر_چمران
خدایا
از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت
اما شکایتم را پس میگیرم ...
من نفهمیدم!
فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد ..
گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،
معنایش این نیست که تنهایم ...
معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت ...
با تو تنهایی معنا ندارد!
ماندهام تو را نداشتم چه میکردم ...!
دوستت دارم، خدای خوب من
#دانشمند_عارف
#شهید_دکتر_مصطفی_چمران
#ارجمندی
👈 فاستقم کماامرت
https://eitaa.com/joinchat/1183252760C09ecf43283
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صوت/ آرزوی بزرگ شهید چمران به زبان خودش
آن چه خواهید شنید، بخشی از سخنرانی دکتر چمران است که مدت کوتاهی پس از بازگشت به ایران در سال 1358 شمسی انجام شده
#ارجمندی
👈 فاستقم کماامرت
https://eitaa.com/joinchat/1183252760C09ecf43283
https://ble.ir/fastaghem_313
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 نیایش های آسمانی شهید دکتر چمران
👈 فاستقم کماامرت
https://eitaa.com/joinchat/1183252760C09ecf43283
https://ble.ir/fastaghem_313
*ص۱*
👈 *مصطفی چمران را بشناسیم*👇👇
مصطفی چمران» دهم مهر سال ۱۳۱۱ در تهران متولد شد. دوران دبستان را در مدرسه «انتصاریه» گذراند، چهار سال در دبیرستان «دارالفنون» مشغول به تحصیل شد و ۲ سال پایانی دبیرستان را به مدرسه «البرز» رفت. در این مدت شاگرد اول دوره دبیرستان بود. وی سپس در کنکور دانشگاه فنی شرکت کرد و با رتبه بالا در رشته الکترونیک قبول و پس از پایان تحصیلات، به عنوان مهندس برق و مکانیک فارغالتحصیل شد.
*بزرگترین دانشمند فیزیک هستهای پلاسما*
در آن ایام فارغالتحصیلان ممتاز بورسیه دانشگاههای خارج از کشور میشدند که چمران نیز به عنوان دانشجوی برتر با استفاده از بورس تحصیلی به آمریکا رفت و در دانشگاه «تگزاس» در رشته «الکترومکانیک» مشغول به تحصیل شد؛ سپس در دانشگاه «برکلی» در رشته «فیزیک پلاسما» مدرک دکترای خود را دریافت کرد و از بزرگترین دانشمندان جهان در رشته خود شد و پس از این در مرکز تحقیقات «ناسا» مشغول به کار شد.
در خصوص زندگی چمران باید گفت که او از ۱۴ سالگی در کلاسهای تفسیر قرآن آیتالله «طالقانی» حضور یافت و در حوزه علمیه حاج آقا «مجتهدی تهرانی» دروس حوزوی را فرا گرفت؛ وی در همه فعالیتهای سیاسی از زمان ملی شدن صنعت نفت و نیز حضور آیتالله «کاشانی» و جبهه ملی در مجلس فعال بود. بعد از کودتای ۲۸ مرداد در همه تظاهراتها و پخش اعلامیهها به شدت فعالیت میکرد.
چمران علاوه بر این در آمریکا در یک انتخابات مسئولیت دانشجویان ایرانی را از دانشجوهای همسو با رژیم پهلوی گرفت و مسئول این انجمن شد. وی همچنین انجمن اسلامی دانشجویان مسلمان شامل دانشجویان مسلمان همه کشورهایی که در آمریکا حضور داشتند را تأسیس کرد. بعد از جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل که به شکست اعراب منجر شد، دیگر محیط آمریکا را برای ماندن تنگ دید، به خصوص اینکه بعد از این شکست، مسلمانان در این کشور مورد تمسخر قرار میگرفتند؛ به همین دلیل تصمیم گرفت در مرزهای فلسطین به نبرد مسلحانه بپردازد؛ لذا ۲ سال در مصر آموزش جنگهای چریکی را دید و سپس به دعوت امام موسی صدر به لبنان رفت.
*اولین مقابله با اسرائیل/ سید حسن نصرالله سرباز چمران بود*
چمران پس از حضور در لبنان در مدرسهای در «جبل عامل» مستقر شد و کارهای فرهنگی و نظامی خود را آغاز کرد. او «حرکه المحرومین» را به وجود آورد و از ذیل آن سازمان «امل» که سازمانی نیمهنظامی بود را تشکیل داد. این برای اولین بار بود که شیعیان لبنان سازمانی نظامی را تجربه میکردند؛ در حالی که ایران به عنوان کشوری اسلامی باید از این جنبش حمایت میکرد؛ اما شاه ایران در حقیقت دشمن این گروه بود و نیز به خاطر فعالیتهای «چمران»، به او اجازه ورود به ایران را نمیداد.
مصطفی چمران در این دوران برای دیدار حضرت امام خمینی (ره) به «نجف» رفت. او در مدت هشت سال حضور در لبنان، با اسرائیل و فالانژها مبارزه سخت و جدی کرد و برای اولینبار تانکهای اسرائیل را منهدم و به آتش کشید که عکسی از حاج احمد آقا با این تانکهای آتش گرفته نیز وجود دارد و فیلمی هم از آن تهیه شده است.
مبارزات چمران پایه اصلی مقاومت اسلامی در لبنان و سوریه شد. «سید حسن نصرالله» در سن ۱۸ سالگی از شهید چمران حکم گرفت تا مسئول نظامی در روستای زادگاه خود شود. امروز مقاومت اسلامی دغدغه اصلی آمریکا و قدرتهای غربی است که برای شکست آن، دست به هر کاری میزنند.
دستور امام برای ماندن چمران در ایران/ ایران اصلاح شود کشورهای مسلمان اصلاح خواهند شد
چمران ۱۰ روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به کشور بازگشت. قرار بر این بود که به لبنان برگردد؛ اما به دستور امام خمینی (ره) در ایران ماند؛ چراکه امام اعتقاد داشت که اگر ایران اصلاح شود، لبنان و کشورهای دیگر اسلامی نیز اصلاح خواهند شد. وی مدتی مسئولیت آموزش نظامی نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بر عهده داشت؛ لذا ۲ دوره به آموزش مشغول شد و سپس معاون نخست وزیر در امور انقلاب شد. با آغاز غائله ضد انقلاب در غرب کشور، به منطقه غرب رفت و با محاصره «پاوه» با شهید «فلاحی» و بهوسیله هلیکوپتر در وسط حلقه محاصره نشست، ۲ شبانه روز ماند، جنگید و بعد از صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره)، صبحگاه ۲۶ مرداد، این شهر را در شرایطی که ۱۲ هزار نفر از نیروهای ضد انقلاب آن را محاصره کرده بودند، با تعدادی نیروی کم محلی و غیر محلی آزاد کرد.
بعد از آن به «نوسود»، سپس به «بانه» و پس از چند شهر دیگر به «سردشت» رسید و مسیر کرمانشاه، آذربایجان و جنگل «آلواتان» را در کمتر از ۱۵ روز طی و آزاد کرد. وی بهدلیل فوت آیتالله «طالقانی» به تهران آمد و به فرمان امام خمینی (ره) وزیر دفاع شد. او به مجلس شورای اسلامی رفت و به عنوان نماینده امام در شورای عالی دفاع برگزیده شد.
👇👇👇 ادامه