فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت سالگرد شهادت
شهید مدافع حرم
محمد تقی سالخورده♥️🥀
تاریخ شهادت : 1395/01/21
محل شهادت : خان طومان
🔴مشاور فرمانده کل سپاه درگذشت.
به گزارش ایلنا، سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درپی درگذشت سردار «حسین خالقی» مشاور فرمانده کل سپاه و از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس پیام تسلیتی صادر کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا»
خانواده ارجمند سردار پاسدار حاج حسین خالقی
سلام علیکم بما صبرتم
عروج جانباز سرافراز، سردار پاسدار حاج حسین خالقی (رحمةالله علیه) را صمیمانه تسلیت و تعزیت عرض مینمایم.
آن سردار عزیز و مجاهد در صحنههای گوناگون انقلاب اسلامی از دوران سخت و پرمخاطره دفاع مقدس و پس از آن در مسئولیتهای خطیر در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور مؤثر و انقلابی داشته و منشأ خیر و برکت فراوان برای کشور و انقلاب اسلامی بودند که این همه، نشان افتخار و ذخیره اخروی برای او خواهد بود؛ انشاءالله.
از درگاه خداوند سبحان برای ایشان رحمت و رضوان الهی، همجواری با شهیدان و برای شما صبر و اجر جزیل و سلامتی مسئلت مینمایم.
سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
جمله ای زیبا از حضرت علی(ع)
نه سفیدی بیانگر زیبایی است..
و نه سیاهی نشانه زشتی..
کفن سفید اما ترساننده است
و کعبه سیاه اما دوست داشنتی است...
انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش....
قبل از اینکه سرت را بالا ببری و نداشته هات را به پیش الله گلایه کنی..
نظری به پایین بینداز و داشته هات را شاکر باش
انسان بزرگ نمیشود ، جز به وسیله ی فكرش ، شریف نمیشود ، جز به واسطه ی رفتارش ،
و قابل احترام نمیگردد ، جز به سبب اعمال نیكش.
😁👉@bank_chnde
هدایت شده از همسفر باشهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣ #عــند_ربـهم_یــرزقون
مکالمه قابل تأمل حاج احمد متوسلیان و حاج همت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ضد خش؛ فیلم کوتاه ۱۳۰ ثانیهای درباره حجاب
✍اگر دیده اید ارزش دوبار دیدن را دارد
🔻اگر در ۴۴ سال گذشته دست کم ۴۰۰ فیلم کوتاه این چنینی (تبیینی) درباره حجاب و فلسفه آن ساخته بودیم، اکنون شاهد گرفتار شدن تعدادی از بانوان در منجلاب خانمانسوز بیحجابی نبودیم.
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلوات رو دست کم نگیرید!
تا می تونید راه می روید ...می نشینید صلوات بفرستید...
از فرصت های ریز ریز استفاده کنید
تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام صلوات☘
🤚 روز مــــــــرد مبارک !
💚 #حاج_قاسم
💚 #آقا_محمود
#پروفایل
✓تعجیلدرفرجصلوات؛
الّلهمّصلّعلیمحمّدوآلمحمّدوعجّلفرجَهم
نگاهی به سیره امنیتی امام علی(ع)
🔹هر چند امنیت مفهومی است که باید در بلندمدت فهم شود اما در مباحث امنیت ملی، دو گفتمان سلبی و ایجابیِ امنیت وجود دارد. در گفتمان سلبی، مبنای امنیت، قدرت است، به این معنا که هیچ تهدیدی متوجه منافع نباشد و یا حداقل بتوان آن تهدیدات را مدیریت کرد. این گفتمان، عینیتگراست یعنی ممکن است منافع تهدید نشود اما احساس امنیت که یک امر مهمتر است وجود نداشته باشد.
🔸در گفتمان ایجابی اما امنیت وضعیتی است که میان خواستههای شهروندان و کارآمدی نظام سیاسی رابطهای متعادل وجود دارد. به عبارتی قدرت، شرط لازم است اما ناکافی است و مبنای امنیت، رضایت شهروندان است. در واقع، امنیت در گرو داشتن رابطه نزدیک دولتمردان و جامعه است و هر چه این رابطه وثیقتر بوده، گسست بین دولت و ملت پایینتر باشد، ضریب امنیتی دولت افزایش خواهد یافت.
🔹دو راهبرد حضرت علی(ع) در حوزه امنیت نیز وحدت و صلح و ثبات داخلی است. تاکید امام بر وحدت جامعه اسلامی در فتنه خوارج و ماجرای سقیفه، دو نمونه از اجرای این راهبرد است. بدیهی است لازمه هرگونه پیشرفت جامعه، تامین امنیت پایدار بوده و تحقق امنیت پایدار جز با حفظ وحدت ممکن نیست. به عبارتی، امام بیش از آنکه به جنبه سخت افزاری امنیت توجه داشته باشد بر جنبه نرمافزاری امنیت تاکید داشتند. جالب است که پیدایش گفتمان ایجابی بعد از صدها سال آزمون و خطای گفتمان سلبی بود چه، امام علی(ع) قرنها پیش بر گفتمان دوم تکیه داشت!
🔸در حوزه رفع اختلافات و صلح و ثبات داخلی شاهدیم که اولویت حضرت هیچگاه جنگ نبوده و همواره بر صلح و ثبات داخلی تاکید داشتهاند. مذاکره مستقیم با طلحه و زبیر و ایجاد تزلزل در آرای آنها، پیشنهاد بیعت با معاویه که وی با رد آن به جنگ با حضرت آمد و حتی حضرت در آن زمان نیز با فرستادن فردی با قرآن به دمشق، خواستار حکمیت قرآن شد اما معاویه وی را به شهادت رساند شاهد مثالهایی از اولویت صلح برای حضرت است.
🔻در ادامه به برخی اقدامات حضرت علی(ع) در حوزههای امنیتی، سیاسی و نظامی میپردازیم.
الف. امنیتی:
1️⃣خبرگیری از دشمن(اشراف اطلاعاتی):
یکی از اقدامات امام ارسال افرادی برای خبرگیری از وضعیت دشمن باشد. این یکی از توصیههای امام در نامه به قثمبنعباس، والی مکه است.
2️⃣نظارت و بازرسی مستمر بر کارگزاران:
از اقدامات مهم امام در حوزه امنیتی، نظارت بر ارتباطات دشمن(معاویه) با کارگزاران نظام اسلامی بود. نامه امام به زیاد و هشدار وی در خصوص ارتباط با معاویه در همین راستاست.
3️⃣حفظ اسرار نظامی(پنهان پژوهی):
امام در نامهای به سربازان و نیروهای مسلح خود فرمود: حق من بر شما این است که هیچ رازی جز اسرار نظامی را از شما پوشیده ندارم.
ب. سیاسی:
1️⃣ انتخاب کوفه به جای مدینه به عنوان پایتخت حکومت اسلامی:
در حالی که پیش از آن پایتخت خلفای اسلامی مدینه بود، امام کوفه را به عنوان پایتخت انتخاب کرد. کوفه در مقایسه با مدینه دارای جمعیت بیشتر، منابع طبیعی بیشتر، نقش مرکزیتی جغرافیایی در جغرافیای جهان اسلام و وجود پیروان بیشتر امام در کوفه نسبت به مدینه از جمله دلایل حضرت برای انتخاب پایتخت بود.
2️⃣ اول دیپلماسی، بعد جنگ:
این راهبرد که اکنون یکی از اصلیترین اصول جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با کشورهاست، تلاش برای مذاکره، نامهنگاری و به اصطلاح امروز اقدام دیپلماتیک پیش از شروع جنگ است. نامههای استدلالی امام به ناکثین، مارقین و قاسطین از آن جمله است.
پ. نظامی: امام به اصول جزء نظامی نیز توجه ویژهای داشت. برخی توصیههای هوشمندانه نظامی ایشان بدین شرح است:
1️⃣پیش از شروع جنگ در وسط سپاه بایست؛ اگر جلو بروی تحریک به جنگ شده و اگر عقب بروی، پیام ترس و ضعف ارسال کردهای.
2️⃣ لشکر باید مانعسازی کرده و در موقعیتهای سخت مانند کنار رودخانه یا روی ارتفاعات بلند مستقر شود تا مانع حمله دشمن شود.
3️⃣ در سه طرف نجنگ و فقط در یک یا دو طرف بجنگ زیرا جنگیدن در چندین محور باعث پراکندگی و ضعف میشود.
ج. اقدامات پیشگرانه: یکی از استدلالهای معروف جمهوری اسلامی ایران برای حضور در سوریه در ابتدای شروع جنگ بینالمللی این کشور، این جمله امام است: ... پیش از آنکه آنها به جنگ شما بیایند شما به جنگشان بروید. سوگند به خدا، هرگز با قومی در میان خانه آنها جنگ نشده مگر آنکه ذلیل و مغلوب گشتهاند. در آن زمان نیز امام بر آمادگی سپاهیان پیش از حمله معاویه تاکید داشت.
د. گزینش سپاهیان: مهربانی و دیرسختگیری و زودعذرپذیر بودن به زیردستان از اولویتهای امام در انتخاب سپاهیان بود. ایشان در انتخاب مامورین اطلاعاتی نیز نهایت دقت در وجود معیارها در این اشخاص را داشتند.
ز. امنیت داخلی: سه عامل تهدید کننده امنیت داخلی در آن دوره، گروهها و احزاب سیاسی معاند و محارب، جمعیتهای قومی و نژادی و شورشهای داخلی به سرکردگی اشرار بود. بدیهی است در صورتی که کشوری در داخل دچار ناامنی شود، شکست آن در جنگ خارجی قطعی است. امام پیش از جنگ دوم با معاویه، به دلیل تهدید خوارج در داخل، بخشی از نیروهایش را نگه داشت تا به دفع تهدید داخلی بپردازند.
●موانع بسط امنیت از نظر امیرالمومنین(ع): سستی در دفاع ملی، اختلافات داخلی، کمرنگ شدن ایمان و تعهد دینی، جنگ افروزی، قانون شکنی، حرمت شکنی رهبر، غفلت از وجود دشمن و فساد کارگزاران.