فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۵۵ قرآن کریم ( آیه آخر سوره مبارکه رعد و آیات ۱ تا ۵ سوره مبارکه ابراهیم )
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «مَنِ اتَّخَذَ قَولَ اللهَ دَلیلًا، هُدِیَ اِلَی الَّتی هِیَ اَقوَم» هرکس که سخن خدا را راهنمای خود بگیرد، به استوارترین راهها هدایت میشود. (نهجالبلاغه خطبه ۱۴۷)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #روشنگری
@fatemie313
🔴 محمود واعظی و آلزایمر زودرس دولت روحانی
💬 #رجانیوز
🔹 رئیس دفتر حسن روحانی در گفتگویی با بیان اینکه « دولت باید هر چه زودتر ترمز قیمتها را بکشد» گفته است «دوران ما ۲۵ قلم کالا سوبسید میگرفت، ما آن را رساندیم به ۷ کالا، بدون اینکه شوک به جایی وارد شود.»
🔸 این ادعای واعظی در حالی مطرح میشود که دولت روحانی در طول بیش از سه سالی که رقمی بالغ بر ۷۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی به ۲۵ گروه کالایی اختصاص داد، از کنترل قیمت تمامی اقلام ناتوان بود و گروههای مختلف کالایی بدون آزادسازی قیمت و تنها متاثر از تورم، افزایش بین ۳/۵ تا ۵ برابری را تجربه کردند.
✅ از سوی دیگر، طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، نحوه توزیع این ارز به طوری صورت گرفت که تنها درصد کمی از آن به هدف اصلی یعنی سفره مردم اصابت کرده و بخش عمده آن در مسیر دلالی و قاچاق معکوس و امثال آن هزینه شده است.
🔹 دولت روحانی همچنین در برابر حذف ارز ترجیحی کالاهای مختلف، هیچ یارانه جبرانی به مردم نداد و در برابر تورمهای تاریخی دو سال آخر، همواره افزایش دستمزد را در حدی کمتر از نرخ تورم مصوب میکرد. این در حالی است که دولت سیزدهم در اولین سال تصویب حداقل حقوق، افزایشی بالاتر از نرخ تورم را برای اقشار حداقلی بگیر در نظر گرفت.
🔸 این رفتار دولت روحانی البته برای خودش حالتی معکوس داشت. هزینههای جاری دولت دوازدهم در سال پایانی، افزایش ۱۱۰ درصدی را به ثبت رساند و تنها در یک قلم، کل بودجه ۸ میلیارد دلاری ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۰ را پیش از استقرار دولت رئیسی پیشخور شد. دولت رئیسی در سال ۱۴۰۱ هزینه جاری دولت را تنها ۵ درصد افزایش داد و طرح کالابرگ الکترونیکی و یارانه جبرانی را جایگزین ارزپاشی دولت قبل کرد.
✅ واقعیت آن است که دولت قبل مبلغ هنگفتی ارز ترجیحی را به صورت ناعادلانه و به نفع دلالان و مفسدان توزیع کرده و در حذف مرحله به مرحله آن نیز هیچ یارانه جبرانی به مردم پرداخت نکرده است. ناکارآمدی این سیاست در کنترل قیمتها نیز در نمودارهای اقتصادی و سفره مردم به وضوح روشن است.
💢 با این وصف مشخص نیست که مقامات دولت قبل چرا تا این میزان فراموشکار شدند که امروز اقدامات پرهزینه و کماثر خود را به عنوان عملکردهای موفق به افکار عمومی میفروشند.
@fatemie313
✍️ شخصی به آیتالله بهاءالدینی (ره) گفت: آقاجان! دعا کنید من آدم شوم !
👌 فرمودند: «با دعا کسی آدم نمیشود.»
❓شده است بدون ریختن چای خشک در آب جوش، چایی بخوری؟!
❓شده است بدون مایه زدن به شیر، پنیر درست شود؟!
❓شده است بدون خوردن آب و غذا سیر شوی؟!
❓شده است بدون الکتریسیته، لامپ روشن شود؟!
🌸 بدون علم و عمل صالح نیز آدم شدن، محال است.
مادر و تربیت
✨بچه وقتی در دامان مادرش هست،
میبیند مادر اخلاق خوش دارد، اعمال صحیح دارد، گفتار خوش دارد، این بچه از همانجا اعمالش وگفتارش به تقلید از مادر(که از همه تقلید ها بالاتر است) تقلید میشود و به تزریق مادر (که از همه تزریقها موثر تر است) تزریق میشود.
📚 صحیفه امام، جلد۱۳، صفحه۱۹۲-۱۹۳
#سبک_زندگی
@fatemie313
🇮🇷
📝#یادداشت | راهبرد عرصه- لایه در تقابل با ایران
🍃🌹🍃
🔻مرور تحولات منطقهای و بینالمللی نشان میدهد که تنازع گفتمان مقاومت و دشمن وارد عرصه جدیدی شده است. اکنون جبهه مقابل ایران بر آن است تا در الگویی فراتر از مدلهای معمول، با بازی در لایهها و سطوح مختلف جمهوری اسلامی را مجبور به پذیرش خواستههای خود نماید. در این مدل هر بازیگر تلاش میکند تا نقش خود را بر پایه مدل عرصه/ لایه « Arena / layer » تعریف و در چارچوب آن اقدام نماید:
1⃣خشن و محدود: بازیگر اصلی این عرصه رژیم صهیونیستی است که در حال فعالیت در چندلایه است. لایه اول استفاده از عملیات نظامی محدود و ترور در جهت به چالش کشیدن توانایی امنیتی و دفاعی ایران، لایه دوم انجام عملیاتهای خرابکارانه یا سایبری در تأسیسات خدمات عمومی بهمنظور سلب اعتماد و ایجاد نارضایتی عمومی در داخل کشور و در لایه سوم به چالش کشیدن توانایی نظامی و اطلاعاتی ایران در منطقه است بهمنظور انتقال این پیام که او قدرتی اثرگذار و تعیینکننده در تحولات منطقه است.
2⃣ نرم و مستمر: تروئیکای اروپایی تلاش دارد با استفاده از بسترهای حقوقی و فرهنگی ایران را درگیر چالش هایی مستمر نماید. در لایه اول تلاش دارد با فعالسازی نهادهای بینالمللی و صدور احکام و قطعنامهها ایران را تحتفشارهای حقوقی قرار دهد و در مرحله دوم طریق لایههای فرهنگی و هنری گوناگون همچون جشنواره و محصولات سینمایی و تقویت جبهههای فرهنگی متخاصم به چالشهای فرهنگی و چند پارگی جامعه دامن زند.
3⃣ اقتصادی و مزمن: اقتصاد پاشنه آشیل ایران و آمریکا بازیگر اصلی این عرصه است. ایالاتمتحده سعی دارد همچنان به بهانههای مختلف تحریمهای چندلایه را حفظ و یا افزایش دهد.
🔺نکته پایانی اینکه؛ جمهوری اسلامی برای مقابله با این دست از طراحیهای چندلایه نیازمند دفاع لایهلایهای «Layered defense» است؛ مجموعهای از عملیاتهای پیشدستانه نظامی، کنشهای فرهنگی اتحاد زا و اصلاحات اقتصادی که بهصورت همافزا و هماهنگ که در یک کل همبسته عمل میکنند.
✍ حسین حسینی نژاد
#همه_خادم_الرضاییم | #روشنگری | #ثامن
@fatemie313
📍برنامه جدید مقتدی صدر چیست ؟
🔸️مقتدی صدر از تمام نمایندگان این جریان در پارلمان عراق خواسته که استعفای خود را بنویسند.
🔸️او ظاهرا قصد دارد با استعفای جریانش از پارلمان عراق مثل همیشه نقش اپوزیسیون را بازی کند و به آینده نگاهی داشته باشد.
🔸️در صورت پذیرفته شدن استعفا و خروج نمایندگان جریان صدر از پارلمان عراق ذو سناریوی عمده برای وضعیت آینده پیش بینی می شود.
1️⃣ اولین وضعیت آنست که همسو با جریان صدر ، نمایندگان ائتلاف های التقدم (وابسته به حلبوسی)، العزم (وابسته به خمیس خنجر) و حزب دموکرات کردستان (وابسته به بارزانی) نیز استعفا دهند و مجلس منحل شود.
🔸️این سناریو از این جهت بعید می نماید که مسعود بارزانی با کمک امارات نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار در انتخابات خرج کرده و برگزاری مجدد انتخابات پارلمانی به سود او و جریانش نیست.
🔸️همچنین محمد الحلبوسی برای رسیدن به کرسی ریاست پارلمان حدود ۳۰۰ میلیون دلار هزینه نموده (عمدتا با کمک سعودی) که بخشی از آن را به خمیس خنجر جهت جلب حمایتش بابت ریاست مجلس داده و تمایل ندارد پارلمانی که ریاست آن را بر عهده دارد منحل شود.
در نتیجه این سناریو قدری دور از واقعیات موجود است.
2️⃣ دومین وضعیت احتمالی آنست که مقتدی تصور می کند با استعفای جریانش در مقام اپوزیسیون قرار می گیرد و چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه نخست وزیر (احتمالا مالکی) را معرفی می کند و از آنجا که مشکلات عراق ساختاری است و نخست وزیر نمی تواند در کوتاه مدت آنان را مرتفع سازد بهترین موقعیت برای جریان صدر خواهد بود تا به خیابان آمده و از فرصت عصبانیت مردم نهایت استفاده را ببرد.
🔸️ولی نکته مهم اینجاست که بسیاری معتقدند اگر اینبار گزینه چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه به نخست وزیری برسد، برخلاف دفعات گذشته بلافاصله با کمک ایران و چین تحولات اساسی در #عراق ایجاد خواهد کرد و به سان دوره عادل عبدالمهدی عرصه را به جریانات خیابانی غرب گرا و جوکر نمیبازد./علیرضا تقوینیا
〰〰〰〰🇮🇷〰〰〰〰
@fatemie313
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 واکنش حسن رحیم پور ازغدی به توهین به امام رضا علیه السلام:
◾️خفاشها با نور مشکل دارند،یک کسانی شهوت دیده شدن دارند،حتما بایدجلوی اینها ایستاد،اغلب اینها نمی دانند با چی دشمن هستند!
◾️یکی از اینها گفته بود من اگر بدانم فالوور و ببیننده پیدا می کنم حاضرم شلوارم رو روی سرم بکشم
◾️با چنین جانوارنی رو به رو هستیم که قداست زدایی از امر مقدس می کنند برای اینکه قداست تراشی کنند برای نامقدس ها
〰〰〰〰🇮🇷〰〰〰〰
@fatemie313
⁉️آقای عمادالدین باقی ناامیدمون کردی!!
🔰 آقای عمادالدین باقی یادداشتی مغالطه آمیز در نقد سخنان رهبر معظم انقلاب در مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره) منتشر نموده اند و در آن حقوق بشر غربی را دستاورد بشری و منبعث از اندیشه های متفکران غرب و شرق عالم دانسته اند.
🔻 آقای باقی یعنی اونقدر سخت بود فهم اینکه منظور حضرت آقا از غرب؛ غرب سیاسی است نه غرب جغرافیایی! اگر اندکی به خودتان زحمت مطالعه تاریخ سیاسی می دادید؛ متوجه می شدید که پایه گذاری سازمان ملل، ترکیب نامتوازن شورای امنیتِ بهره مند از حق ناعادلانه ی وتو، تدوین منشور حقوق بشر و ساختارهای مرتبط با آن همگی در جهت حفظ برتری سیاسی غرب[سیاسی] بر جهان، پس از جنگ جهانی دوم طراحی شده است.
🔺اگر فرصت کردید، تورقی بر کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت ؛ تاریخ نگار آمریکایی و کتاب «عصر ایمان» داشته باشید که خدمات اسلام برای غرب چه بودهاست! و کتاب《آندلس، یا، تاریخ حکومت مسلمین در اروپا》 نوشته محمد ابراهیم آیتی را هم بررسی می نمودید، به قول استاد شهید مطهری، شرقی در جنایت هرگز به پای غربی نمی رسد! آقای باقی؛ فجایعی که در طول ۱۴ قرن مدعی هستید، بیشتر آن از عملکرد استعمار و استکبار (خصوصا یهودیانی بوده که در بین مسلمین رخنه نموده اند، کتاب تبار انحراف آقای طائب قابل استفاده است) مگر خانم بیل کلینتون در خاطراتش در کتاب انتخاب های سخت(Hard Choices) نگفته که برای پیدایش داعش و به رسمیت شناختن دولت اسلامی پس از اعلام خلافت به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا سفر کرده است. این مقایسه جنابعالی صحیح نیست، بلای امروز دنیای اسلام؛ مسأله فلسطین، سوریه، داعش، القاعده، یمن، صدها هزار شهید و جانباز هموطن و میلیاردها دلار خسارت مادی و معنوی در جنگ بین دو کشور اسلامی ایران و عراق گوشه هایی از عملکرد و دستاوردهای نهادحقوق بشر در این فجایع دنیای اسلام است، که یک سر آن ریشه در آخور غرب دارد!
🔻برخورد سیاسی و استاندارد دوگانه غربی ها با حقوق بشر طنز تلخ تاریخ معاصر ماست. در حالی که زنان و کودکان فلسطینی و یمنی تحت شدیدترین حملات و رنج ها و تهدید به مرگ قرار دارند هیچ صدایی از مدعیان دروغین حقوق بشر بر نمی خیزد؛ اما همین جماعت برای مردم اوکراین اشک تمساح می ریزند.
🔻این روزها که دیگه آش انقدر شور شده که صدای خود آمریکایی ها اروپایی ها هم بلند شده و شاهد قتل و نقص عضو و زندانی شدن قربانیان نژاد پرستی و معترضان به تبعیض و بی عدالتی از سوی پلیس در این کشورها هستیم.
🔺خوب بود خود و همفکران از طیف سیاسی مطلوبتان اندکی از سوگیری گرایش مطلق به اندیشه های غرب فاصله بگیرید و قدری واقع بینانه تر به اوضاع بنگرید و بپذیرید آنچه که به عنوان حقوق بشر و محصول اندیشه سیاسی شرق و غرب عالم مطرح نمودید؛ چیزی جز یک دستاویز برای حمله به حقوق اساسی بشریت نیست.