فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴قابل توجه دشمنان داخلی و خارجی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#هک
#صداوسیما
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
@fatemie313
💠همین کارهای شما عبادت هست، چون به کشور آبرو می دهید.
🔹اینها از ایران ترسیده اند،نه از افراد بلکه از این انسجام و اینکه پلیس و ارتش و دولت در خدمت مردم هستند و مردم پشتیبان آنها می باشند که اگر برای یک پلیس در خیابان گرفتاری پیدا شود مردم در رفع آن همکاری می کنند.
🔹این به خاطر آن است که همه در خدمت اسلام هستند و پلیس هم در خدمت اسلام است. همین کارهای شما عبادت است چون شما به کشوری آبرو می دهید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۶ ، صفحه ۲۰۶
👈بیانات امام خمینی(ره) در دیدار با رئیس و مسوولان شهربانی جمهوری اسلامی
🗓مورخ: ۱۳۶۱/۰۳/۲۹
🔵هفته نیروی انتظامی گرامی باد.
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۳۷۳ قرآن کریم ( آیات ۱۳۷ تا ۱۵۹ سوره مبارکه شعراء )
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) خطاب به امام علی (ع) میفرمایند: «یاعَلی ! سَیِّدُ الکَلامِ القُرآنُ» ای علی! برترین سخن، قرآن است. (تفسیرابی الفتوح ۲/۳۱۹)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #روشنگری | #لبیک_یا_خامنه_ای
@fatemie313
🔴غفلت از نماز اول وقت
لقمان حکیم نیمه شب برای نماز بیدار شد اربابش را صدا زد: برخیز که از قافله جا نمانی! ارباب خواب را ترجیح داد و گفت بخواب غلام خداوند کریم است! هنگام نماز صبح شد لقمان دوباره ارباب را بیدار کرد تا از قافله نمازگزاران باز نمانی. ولی ارباب باز هم همان پاسخ را به لقمان داد.
خورشید داشت طلوع می کرد که لقمان دوباره به سراغ ارباب آمد که ای بیخبر از کاروان نمازگزاران جاماندهای برخیز که تمام هستی در حال سجود و تسبیحاند ولی تو را خواب غفلت ربوده است و ارباب پاسخ داد که دل باید صاف باشد به عمل نیست خدا کریم است و نیازی به عبادت ما ندارد.
روز هنگام، ارباب کیسهای گندم به لقمان داد تا بکارد و لقمان آن را بفروخت و مشتی تخم علف هرز بر زمین پاشید هنگام درو ارباب دید در باغ جز علف نیست! علت را از لقمان جویا شد لقمان گفت: ای ارباب از عمل شما چنان گمان کردم که اگر نیت صاف باشد عمل چندان مهم نیست لذا من گندم گرانبها را بر زمین نپاشیدم بلکه تخم علف هرز را به نیت گندم بذر کردم. چرا که خود گفتی: نیت و دل باید صاف باشد خداوند کریم است و به عمل ما نیاز ندارد.
@fatemie313
🍜 ترفندهای پخت فسنجان مجلسی
1-بعد از اضافه کردن گردوهای آسیاب شده باید در قابلمه را روی آن قرار دهید تا روغن گردو خارج شود و فسنجان به غلظت مناسبی برسد.
2- استفاده از حرارت ملایم مهمترین راز روغن انداختن فسنجان است. اگر در مراحل آخر تهیه فسنجان مجلسی متوجه شدید که فسنجان شما روغن نینداخته است، میتوانید یک یا دو قالب یخ به خورش اضافه کنید.
3-برای این که خورش بیشتر روغن بیندازد، حتماً گردوها را دو بار چرخ کنید. سپس تفت دهید و سریع دو لیوان آب یخ به گردو اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا گردو با آب به جوش بیاید.
4-اگر آب خورش شما کم شد، هر نیم ساعت یک بار مقداری کمی آب سرد به آن اضافه کنید. این کار موجب میشود گردو بیشتر روغن بیندازد.
5- هیچگاه مزه رب انار فسنجان را در مرحله اولی که رب اضافه میشود نچشید. معمولاً در مرحله اول طعم رب هنوز کم است اما حدود یک ساعت بعد و زمانی که خورش فسنجان کمی جا بیفتد و بجوشد، طعم رب خودش را نشان میدهد.
6-برای تهیه فسنجان تیره میتوانید مقداری شکر به خورش اضافه کنید. این کار موجب تیره شدن خورش فسنجان میشود. برخی افراد به جای اضافه کردن شکر از مقداری شکلات تختهای استفاده میکنند. این کار هم طعم ملسی به غذا میدهد و هم رنگ خورش فسنجان را تیره و خوش رنگ میکند.
7-اگر بعد از اضافه کردن گردو در نهایت باز هم احساس کردید خورش شما آبکی شده است، میتوانید یک سیب درختی را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و به خورش اضافه کنید.
8-اضافه کردن ۳ تا ۴ عدد آلو بخارا موجب میشود خورش فسنجان لعاب و غلظت بیشتری پیدا کند.
9-استفاده از سیب زمینی رنده شده با رنده ریز ایده خوبی برای لعابدار کردن خورش فسنجان است.
10-در تهیه فسنجان مجلسی بهتر است پیاز را با رنده ریز خرد کنید تا ظاهر خورش شما بهتر شود و بافت یکنواختتری پیدا کند.
بنیاد بینالمللی استکبارشناسی برگزار می کند:
✅ اولین جشنواره داستان کوتاه «روایت تسخیر»
⁉ محورهای جشنواره:
💠 جنایات آمریکا قبل و بعد از انقلاب اسلامی
💠 تحریم ها
💠 ترور دانشمندان ایرانی
💠 بدعهدی های آمریکا
💠 افول آمریکا
💠 و سایر موضوعات مرتبط
🏆 اعطای تندیس جشنواره و جایزه ۵میلیونی به نفر برگزیده و جایزه یک میلیونی به نفرات دوم تا پنجم
📅 مهلت ارسال آثار: ۲۰مهرماه ۱۴۰۱
کسب اطلاعات بیشتر : ifoas.ir
📔 ۲۰ اثر برگزیده در کتاب مجموعه آثار جشنواره به چاپ می رسد
🔴آشوبگران آخر هفتهها و روزهای تعطیل کجا میروند؟
🔹برای بسیاری سوال شده که چرا اغتشاشگران در روزهای تعطیل و آخر هفته در خیابانها حضور ندارند؟ کسانی که مدعی حمایت مردم هستند آیا نباید از تعطیلی کاری مردم برای دعوت آنها به تجمعات خیابانی استفاده بهتری کنند و جمعیت خود را به رخ بکشند؟ پس چرا فراخوانهای خود را همزمان با اوج کار و مشغلههای مردم قرار میدهند و در روزهایی مثل چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه هفته گذشته اساسا خبری از حضور آنها در خیابانها نبود؟
🔹بررسیهای میدانی پاسخ این سوال را به خوبی نشان میدهد. گروههای چند نفره که در نقاط مختلف تهران مسئولیت اصلی ایجاد التهاب را برعهده دارند یک شگرد یکسان برای متشنج نشان دادن خیابانها را پیاده میکنند.
🔹این گروهها در هر خیابان با کشاندن یک یا چند سطل آشغال به میانه مسیر حرکت خودروها و آتش زدن آنها و همچنین شکاندن حفاظهای مربوط به خط ویژه و اتوبوسرانی ابتدا ترافیکی ساختگی را ایجاد میکنند و سپس شعارهای هنجارشکنانه میدهند. خشونت بالای این گروهها باعث میشود مردم برای در امان ماندن از آنها کمتر به صورت مستقیم به رفتار آنها اعتراض کرده و بخواهند مسیرها را بدون حضور نیروهای انتظامی و بسیج باز کنند. بنابراین مردم صرفا و اغلب تماشاگر این صحنه میشوند. فیلمهای منتشر شده همین واقعیت را تأیید میکند که این گروههای کوچک پس از اولین حضور نیروهای امنیتی از شلوغی ساخته شده در خیابانها برای مخفی شدن و متواری گشتن استفاده میکنند.
🔹آشوبگران به درستی متوجه شدهاند که عدم استقبال مردم از فرخوانهای ضدانقلاب خود را به صورت واضحتری در روزهای تعطیل نشان میدهد و اساسا در این روزها هیچ امکان مانوری نخواهند داشت. چرا که فضای مورد علاقه اغتشاشگران خیابانهای شلوغ و پر رفت و آمد است تا نه تنها عده ناچیز آنها کمتر به چشم بیاید بلکه خبر شلوغی خیابانها به لطف ترافیک ساختگی و رفتوآمد پرتعداد همیشگی مردم بیشتر رسانهای شود.
🔹همچنین در چنین فضایی لیدرهای اغتشاشات راحتتر میتوانند متواری شده یا اقداماتی مانند کشتهسازی و تخریبگری را پیش ببرند. همه این مسائل نشان میدهد آنها علاقهای به فعالیت در روزهای تعطیل و خلوت ندارند.
@fatemie313
کاش میپذیرفتیم که این نسل با ما فرق دارد.
این نسل در شرایط عادی هم نسبت به شنیدن نصیحت آلرژی دارد؛ چه برسد به وقت خشم.
که نصیحت به وقت خشم حکایت مستی در مستی است.
حکایت دیوانگیست.
انگار خوبهای این نسل خوبترینند و بدهایشان، بدترین.
نسل ما رنج دید؛
جنگ دید؛
سازندگی را تجربه کرد؛
اما دوام آورد.
ما تابآورترین نسل بودیم.
اما بچههای ما به اندازهی ما تابآور نیستند.
نسل ما ظرفیت روحی خود را با شبزندهداری تکمیل میکرد؛ اما این نسل شببیداریاش را مدیون سوشال مدیاست.
ما اگر بهحق از چیزی عصبانی میشدیم، راحت عبور میکردیم؛ اما این نسل به هیچکس اجازه نمیدهد تا عصبانیاش کند و اگر عصبی شود، گذشت را نمیشناسد.
این شکاف عمیق میان نسلها را ما ایجاد کردهایم و حالا نباید توقع داشته باشیم که این شکاف با ملات اندرز و پند و خواهش پُر شود.
آنها که اهل تحلیل بودهاند، بارها به خشمفروخوردهی این نسل هشدار دادهاند.
به آتشفشانی که لبریز میشود.
حرفهای ما برای خودمان منطقیست، اما بچههایمان تره هم برایش خرد نمیکنند.
ما خوب تربیت شدیم؛ اما بهدرستی تربیت نکردیم.
ما خوب آموزش دیدیم؛ اما محتواهای آموزشی برای فرزندانمان مناسب نبود.
این نسل سمج هنوز هم فرصت تنزیه دارد.
هنوز هم میتوان ارزشهای حقیقی دین را به اندیشهی این نسل تزریق نمود.
هنوز هم میشود پوستهی دینداری را کنار زد و باطن الهی آن را نشانشان داد.
این نسل قبل از اینکه مشکل اقتصاد، سیاست، فرهنگ و هرچیز دیگری داشته باشد مشکل ندیدهشدن دارد.
ما این نسل را، شرایطش را، خواستههایش را و مهمتر از همه استعداد بیحدو حصرش را ندیدیم.
نسلی که برای خواستهاش عربدهکشی کند، یعنی مدارا و گفتوگو را نیاموخته است؛ یعنی ما به او نیاموختهایم.
خود را آینهای تصور کردیم و خواستیم که فرزندمان خودش را در ما ببیند؛ غافل از اینکه او، خودِ ما، نیست. او با ما تفاوت دارد.
این نسل قصدش بههم ریختن نظم نظام نیست اگرچه جسور است؛ او فقط میخواهد بهتر و بیشتر بداند. او فقط نیازمند شنیدهشدن است.
او را بشنویم. نه فریادش را
بلکه سکوتش را.
او را دریابیم نه به هنگام عربدهکشی و نه با باتوم.
او را در میان خانواده، در متن اجتماع، در دانشگاه، در حوزه، در محل کار،
او را در کف خیابان دریابیم.
🖋زهرا ابراهیمی
#ایران
#لبیک_یا_خامنه_ای
@fatemie313
🔰چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم...
با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند:) طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد...
لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند...
احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراه هستند...
ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند:) و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند...
نظریه مارپیچ سکوت همین است، یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون براندازها که سواد و منطق زیادی ندارند، فقط توهم شان زیاد است و اتفاقا باید همین توهم شان را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع...
این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند.../ پایان
#رحمن_زنگنه
@fatemie313