⭕️ رمزگشایی از رای ایرانیان خارج کشور
🔹جمعی از ایرانیان خارج از کشور به صورت مجازی با دکتر جلیلی دیدار کردند؛ این دیدار در حالی انجام شد که طبق اعلام نتایج دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری توسط وزارت کشور، دکتر جلیلی حائز اکثریت آرا ایرانیان خارج از کشور شده بود. در ادامه صحبت های دکتر و برخی از اظهارات شرکت کنندگان در این نشست را می خوانیم:
🔹پارسا باقرزاده، پستداک دانشگاه مکیل در رشته کاربرد هوش مصنوعی در سرطان: دانشگاه مکیل جزو اولین دانشگاههایی بود که به اعتراضات حمایت از فلسطین پیوست. من آذر به کشور بازمیگردم و علیرغم پیشنهادی که از دانشگاه ییل داشتم، با افتخار اعلام میکنم که به کشورم باز خواهم گشت.
🔹احمد جادری، دانشجوی دکتری سنتژوزف، رشته مهندسی کامپیوتر و مؤسس: بهنظر بنده در مناظرهای که بین دکتر جلیلی و دکتر پزشکیان انجام شد، حق و باطل مشخص بود؛
🔹حلیا دوطاقی پژوهشگر فوق دكترای حقوق و اقتصاد سیاسی دانشگاه ییل: ما باید تحریمکنندگان را پشیمان کنیم» که نکته بسیار مهمی است؛ اما سؤال این است که تا چه حد برای این موضوع سازوکار مشخص وجود دارد؟
🔹سارا لاریجانی، دانشجوی دکتری جغرافیای انسانی دانشگاه تریگر آلمان: رقیب دکتر جلیلی با سوءاستفاده از مسئله زنان و اهریمنسازی، جلوی مطرحشدن مباحث مهمی که ایشان در حوزه زنان انجام دادند را گرفت؛ باید این بازنماییها شکسته شود.
🔹طاها زینلی، دکتری اقتصاد سیاسی دانشگاه کاسل آلمان: در کارزار انتخاباتی دکتر جلیلی، شناخت درستی از شرایط ایران در منطقه، مناسبات جهانی و قدرت ایران وجود داشت. درک انتقادی دکتر جلیلی در نقد مذاکراتی که منجر به برجام شد، در اهمیت خنثیسازی تحریمها و حرکت بهسمت پشیمانسازی بلوک تحریمکننده، از ضرورت حمایت از مقاومت و درک ضرورت گسست از درک غربگرا و گسترش و تعمیق روابط با همسایگان و کشورهای معارض با نظام امپریالیستی مثل چین و روسیه باعث امیدواری ما بود. سیاستهای اقتصادی نئولیبرالی این فشار را تشدید میکند که هم از منظر امنیت ملی و هم از منظر عدالت اجتماعی نگرانکننده است. از برنامهها و حرفهای دکتر جلیلی مشخص بود که میخواستند در یک ریلگذاری دیگر حرکت کنند
🔹آزاده صفرچی، فوقدکتری میکروبیولوژی از سیدنی: در بحثهایی مثل کرسنت اطلاعرسانی نادرست به مخاطبان باعث گیجشدن آنها شد.
🔹لیلی کلهر، کارشناس ارشد مدیریت خدمات: زمان اغتشاشات زنزندگیآزادی من خیلی تهدید شدم اما بعد از گزارش به پلیس هیچ اقدامی انجام نشد
🔹سید حسینی، فعال رسانهای ایرانی در آمریکا: عجیب است که با مشخصشدن نتایج هم همچنان برخی طلبکارند که چرا دکتر جلیلی با رأی بیش از ۱۰ میلیونی بهنفع فردی که رأی کمتری آورده، انصراف نداده است.
🔹عسل اخوان، کارشناسی ارشد انسانشناسیِ رسانه از آلمان و فعال حوزه فلسطین: حمایت شما از مردم فلسطین در مناظرات بسیار ارزشمند بود. ما به شما رأی دادیم بهخاطر اعتمادی که به عدالتخواهی شما داشتیم.
🔹محسن فیروزی، دکتری علوم شناخت سیستمی از دانشگاه مونیخ آلمان: یکی از غمانگیزترین موضوعات در انتخابات امسال این بود که دکتر جلیلی بودهایی را داشتند که نمود نداشت و رقیب نبودهایی که داشت را خوب نشان میداد. یکی از مشکلات دیگر در انتخابات امسال بحث گفتمان «صدای بیصدایان» بود که توسط رقیب مصادره شد؛ درحالیکه اتفاقاً دکتر جلیلیای که فسادستیز است و یک ریال فساد در زندگی شخصیاش پیدا نمیشود باید صدای بیصدایان باشد.
🔹معصومه اسدی، فوقدکترای استاد آزمایشگاههای بایولوژی کالج نُوای آمریکا: ما افتخار میکنیم که دکتر جلیلی اخلاقمدارانه در انتخابات شرکت کرد و معیارهای خود را در حد رقبا پایین نیاورد. رأی من وقتی بهسمت دکتر جلیلی رفت که ایشان در مورد زنها همه زنها را دید و از زنان روستایی و زنان خانهدار صحبت کرد.
🔹رضا مُشرِف، وکیل ایرانی از برلین آلمان: هنگام برگزاری انتخابات در خارج از کشور هجمه عجیبی در مقابل سفارت وجود داشت و باعث ایجاد نگرانی برای ایرانیانی که خواهان شرکت در انتخابات بودند، شده بود.
این وکیل ایرانی همچنین درباره مشکلات ایرانیان در مهاجرت گفت: ای کاش میشد برای ایرانیانی که تمایل به مهاجرت دارند تبیین شود که چه چیزی در انتظارشان است و مقداری از غربزدگی و مدینه فاضلهای که برای ایرانیان ترسیم شده، فاصله بگیریم.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
📢 رئیسجمهور منتخب در گفتگوی تفصیلی با رسانه KHAMENEI.IR
💗 همدلی، پرهیز از تنش و حفظ آرامش مقدمه حل مسائل کشور است
🔹️ آقای دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ در گفتگوی تفصیلی با رسانه دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای (KHAMENEI.IR)، به تشریح رویکرد دولت خود درباره تعامل با بخشهای مختلف کشور، معیارها و شاخصههای انتخاب اعضای کابینه، سیاستها و رویکردهای کلی دولت در ۴ سال آینده برای حفظ آرامش کشور و پرهیز از تنش و التهاب در فضای عمومی برای حل مسائل مردم و اولویتهای فرهنگی و اقتصادی دولت چهاردهم پرداخت.
🔹️ رئیسجمهور منتخب ضمن تشریح معیارها و ضوابط کلی انتخاب وزرا و اعضای هیات دولت، اعلام کرد پس از مراسم تنفیذ و تحلیف حداکثر سعی به کار گرفته میشود تا کابینه در سریعترین زمان ممکن برای اخذ رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شود.
🖥 مشروح این گفتگو تا ساعاتی دیگر از رسانه KHAMENEI.IR منتشر میشود.
khl.ink/f/57156
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین جمله این ویدئو را با دقت توجه کنیم.
کاهش محبوبیت اسراییل در آمریکا یعنی کاهش مقبولیت سیاست های وحشیانه آمریکا!
ده ها شاهد وجود دارد که ایران در حال قدرتمند شدن و آمریکا در حال افول است.پس چرا ایران از موضع ضعف بنشیند از آمریکا گدایی مذاکره کند؟عزت مندانه ،مقتدرانه و طلبکارانه با آمریکا حرف زدن عین سیاست و تدبیر است.
#سیاست_عزتمندانه
#افول_آمریکا
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوزان ساراندون، بازیگر معروف آمریکایی در مقابل کنگره(محل سخنرانی نتانیاهو)خطاب به فلسطینی ها: ما صدای شما رو میشنویم؛ تا آزادی همه فلسطینیها هیچکس آزاد نیست.
پ.ن:سلبریتی آزاده شاید در کشور نامسلمان زیسته باشد اما آزادگی اش را به نظر دنبال کننده ها وواربابانش گره نمی زند.ممکن است بگویند این کارها هم نمایشی است ولی حتی اگر این کارها نمایشی هم باشد نمایش ارزشمندی است.نشان می دهد ارزش های هنری دنیا در حال تغییر است.امروز حمایت از فلسطین در دنیا نشانه روشنفکری است.
#سلبریتی_آزاده
#غزه
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
خداروشکر که ریاکاری اصلاح طلبان روزبروز آشکار تر می شود.
در دولت های قبل ساده زیستی اسمش پوپولیسم بود حالا که زورشان به پزشکیان نمی رسد که کاپشنش را عوض کنند برای ساده زیستی اش اینطور تبلیغ می کنند.این روزنامه حزب اشرافی و سرمایه دار کارگزاران است که عمده فاسدین و اختلاس گران را تولید می کند و رییس شان می گفت توسعه َروری است حتی اگر عده ای مستضعف زیر چرخ های توسعه له شوند !
حالا ببینید چطور چهره عوض کرده اند و ساده زیستی را تئوریزه می کنند😄!
https://eitaa.com/fatheGhalam
❇️خیلی چیزها خوب است اگر و فقط اگر اصلاح طلب ها انجامش دهند!
🔰خبرآنلاین رسانه اصلاح طلبان نوشته:
((روحیه پزشکیان از این جنس نیست. او خودش را برتر از مردم نمیبیند و تمایلی به این ندارد که برتری حتی در پوشش هم رعایت شود. اگر به دهه اول انقلاب رجوع کنیم می بینیم که اساسا پوشیدن لباس های ساده، و یا انداختن پیراهن روی شلوار سبک و مدلی بود که انقلابیون دهه شصت آن را می پسندیدند. لذا نمی توان انتظار داشت به سرعت پزشکیان دست از ارزشهایی که درست میپندارد، برداشته و نوع دیگری رفتار کند.))
پ.ن:بله این مدل لباس پوشیدن جزء ارزش های دهه شصت بود ولی نمی دانم چرا وقتی سال۸۴رقیب جناحی اصلاح طلبها همان ارزش های دهه ۶۰ را برجسته کرد ،ترور شخصیت شد و به ریاکاری متهمش کردند!
بله.همه چیز خوب است اگر از سوی حزب شما انجام شود!
#ریای_سیاسی
#ارزشهای_انقلابی
https://eitaa.com/fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کف مرتب و ممتد برای قصاب ۴۰ هزار نفر و ۲۰ هزار کودک در کنگره آمریکا!
پ.ن:
وقتی می خواهند سگ را وفادارتر کنند بخاطر پاچه گرفتن ها وگاز گرفتن های قبلی براش کف می زنند وغذای خوبی بهش می دهندتا دلخوش شود و بیش از پیش مراقب منافع ارباب باشد.در مورد اسراییل قرار است قلاده اش را باز کنند تا به لبنان حمله کند؛یا شاید هم عزت نفسش کم شده پاپی و مامی ها جمع شدند بهش عزت نفس دهند!به هرحال قلاده اش دست اربابان صهیونیستش است!
بلانسبت سگ !
#کودک_کش
#شریک_جرم
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستور مکرون برای منع حمل کردن پرچم فلسطین در المپیک پاریس
پ.ن:
ممنوعیت حمل پرچم حماس بخاطر انگ تروریستی که به آن زدن با معیارهای حقوق بشر صهیونیستی تناسب دارد ولی ممنوعیت پرچم فلسطین را با چه معیاری توجیه می کنند؟
فلسطین در جغرافیا وتاریخ جهان، کشور نبوده؟
الان موجود نیست؟
عضو سازمان ملل نیست؟
ورزشکاران در المپیک به اسم کشور فلسطین شرکت نکرده اند؟
چی پس؟
#لیبرال_دموکراسی_پلاستیکی
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
.
مقایسه تولید و مصرف برق
در دولت روحانی و دولت رئیسی
🔹برخی پروژه بگیرهای رسانه ای اصلاحات ادعا کرده اند دولت رئیسی در حوزه صنعت برق، زمین سوخته و ناترازی های بزرگ را تحویل دولت پزشکیان می دهد. اما آنها به وضوح و با وقاحت تمام دروغ می گویند. یک مقایسه آماری، واقعیت را روشن می کند.
🔻مصرف برق در کشور از ۶۱- ۶۲ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسیده است.
🔹مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بوده است. همچنین رقم مصرف در تایخ در ۵ مرداد ۹۹، حدود ۵۸۱۸۳ مگاوات بوده است.
🔻به عبارت دیگر، مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانه ها و شرکت ها)، احیای هشت هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه سالانه دما، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است.
🔹اما امروز بر خلاف سه چهار سال قبل، با وجود رکورد شکنی بی سابقه مصرف، با قطعی گسترده و انتشار جداول آن چنانی برای تمام استان ها درباره چند نوبت قطعی روزانه برق مواجه نیستیم.
🔻افزایش ظرفیت تولید در کنار برنامه ریزی برای کاهش مصرف و تشویق کم مصرف ها، توانسته بحران سه چهار سال قبل را تا حدود زیادی مهار کند. هر چند که ناترازی موجود، نیازمند افزایش بیشتر تولید در کنار سخت گیری بر مشترکان پر مصرف است.
🔹مدیریت این ناترازی می تواند کشور را نه تنها از چالش عبور دهد، بلکه تبدیل به صادر کننده برق تبدیل کند. تنوع بخشی به منابع و نیروگاه های تولید برق (از جمله نیروگاه های خورشیدی، هسته ای و...) می تواند در این زمینه نقش موثری ایفا کند؛
🔻مشروط بر این که در توسعه منابع تولید انرژی، فعال باشیم و نه اینکه در مقابل فشار های غرب برای توقف فرصت های تولید برق منفعل باشیم. این اتفاق شوم، با برجام و توافق آب و هوایی پاریس و تعهد به کاهش نیروگاه های فسیلی، در دولت روحانی رخ داد و کشور را گرفتار ناترازی تولید و مصرف کرد.
@IMANI_mohammad
فتح قلم🖋
. مقایسه تولید و مصرف برق در دولت روحانی و دولت رئیسی 🔹برخی پروژه بگیرهای رسانه ای اصلاحات ادعا ک
به زبان ساده تر
کمبود برق در این روزها پدیده عجیب غریب نیست.
در دولت روحانی ملت فراموش نکردند که تابستان چه تعداد یخچال و وسیله برقی دچار اختلال و سوختگی موتور شد!
در حالیکه امروز در بخش خانگی با چنین کمبودهایی روبرو نیستیم.
فقط با کمبود برق در بخش ت تولید و صنعت روبروییم که دلیلیش
۱. روی خط آمدن بسیاری از کارخانههایی که در دولت روحانی از خط تولید خارج شده بودند.
۲.افزایش دما نسبت به سه سال پیش و افزایش مصرف انرژی
۳.کمبود برق بخاطر کمبود ساخت نیروگاه برقی در دولت روحانی بوده.علت کمبود ساخت نیروگاه در دولت روحانی هم معاهده خفت بار پاریس بوده!چیزی شبیه برجام.
نتیجه:
نه تنها قطعی برق در مصارف خانگی شبیه دولت بی تدبیر و ناامید روحانی نیست بلکه کمبود برق در بخش صنعت و تولید هم هرچند میراث شوم روحانی است اما با مدیریت مصرف برق و افزایش ساخت نیروگاه این مشکل قابل حل است(که البته در دولت شهید عزیز تولید نیروگاه برق بصورت چشمگیری افزایش یافته ولی باید بیش از این باشد تا تنبلی دولت روحانی در تولید برق در ۴سال دوم دولتش جبران شود!
#میراث_شوم
https://eitaa.com/fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید محمد در نشست ستادهای مردمی حامی پزشکیان!
❇️در نشست تشکر از ستادهای مردمی دکتر پزشکیان چه گذشت؟
دیروز نشستی برای تشکر از ستادهای مردمی حامی پزشکیان با حضور وی و رییس ستادشان برگزار شد که حواشی زیادی داشت.
عبدالعلی زاده رییس ستاد مرکزی دکتر پزشکیان که پیشتر ادعا کرده بود جبهه اصلاحات نتوانسته ۵ هزار نفر را برای حضور در صندوق ها معرفی کند بار دیگر با کنایه به اصلاحطلبان و نام نبردن از محمد خاتمی خطاب به پزشکیان گفت:
" آقای پزشکیان؛ این حماسه در گام اول توسط حلقه دوستان شما و در گام دوم توسط اصلاح طلبان و در گام سوم توسط قالیباف و یاران قالیباف و اصولگرایان معتدل رقم خورد!"
مطالب عبدالعلی زاده باعث ایجاد تشنج در مراسم شد و در ادامه بعضی حضار وی را بخاطر اسم نبردن از خاتمی هو کردند.
روزنامه جمهوری اسلامی از رسانه های اصلاح طلبان خوش خیم خطاب به دکتر پزشکیان نوشت:
« آقای دکتر پزشکیان؛ به فیلمهای دوران تبلیغات انتخاباتی نگاه کنید و ببینید چه کسانی تلاش میکردند دوربینها آنها را در کنار شما ثبت کنند و چه کسانی بدون چنین تلاشی با شما همراهی کردند ولی به محض اینکه شما پیروز شدید، دیگر خودشان را به شما نشان نمیدهند. دسته اول، اصحاب بوی کبابند و دسته دوم اهل صواب. از #اصحاب_بوی_کباب بپرهیزید و همکاران خود را از میان اهل صواب انتخاب کنید.»
اما سایت عصر ایران متعلق به طیف بدخیم اصلاح طلبان در واکنش به حرفهای رییس ستاد پزشکیان نوشت:
"اگر حرف زدن نمیدانی، حرف نزدن که میدانی!"
نزاع درون جبهه ای در میان حامیان پزشکیان جدی است.ظاهرا رییس ستاد وی بیشتر به اصلاح طلبان خوش خیم و اصولگراها و اعتدالی ها گرایش دارد اما سنگینی حضور ظریف و جبهه اصلاحات و خاتمی مانع نقش آفرینی این افراد می شود.
#اصحاب_بوی_کباب
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفتر رئیسجمهور با حضور مخبر تحویل پزشکیان شد.
ناراحتی خودم را پنهان نمی کنم . رنج می برم از اینکه می بینم دفتر رییس جمهور شهیدمان هنوز چهار سال نشده در اختیار جریان مخالف ایشان قرار می گیرد.💔آن هم بعد از حادثه شهادت شان.ولی به روزهای قبل و بعد از این ماجرا هم فکر می کنم.به گذشته ای پر فراز و نشیب.به ۸۸ که بی ظرفیتی اصلاح طلبان کشور را به لبه پرتگاه برا .به روزهایی که گذشت ولی می شد آن طوری نگذرد.ممکن بود مردم سالاری که دستاورد مجاهدت های انقلابیون از زمان مشروطه تا کنون بود زیر دندان طمع غرب گراها خرد شود. ولی درایت آقا را که یادم می آید به بودنش افتخار می کنم.به اینکه در دریای پر از بلا و طوفان سایه سر و راهنما داریم افتخار می کنم.به آینده امیدوارم.آینده ای که مردم سالاری دوباره فرصت حضور صالحان را فراهم کند.البته به تجربه ملی مان هم امید دارم.دهه۹۰ نشان مان داد اصلاح طلبان جریانی فرصت سوز و منفعت طلب اند.اگر دوباره به همان شیطنت و حماقت دهه نودی دست بزنند منفورتر می شوند.البته که به سنت های الهی هم ایمان دارم.باور دارم جریان باطل ماندنی نیست.تا وقتی گروهی از مومنین پرانگیزه در میدان اند ،هرچند اقلیت باشند رحمت ولطف خدا شامل حال ملت خواهد شد.ان شاءالله که این تغییر هم برای مردم ایران برکت داشته باشد.
#منافع_ملی
#مردم_سالاری_دینی
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
🖼 پزشکیان در حکمی محمدرضا عارف را بهسِمت معاون اول رئیسجمهور منصوب کرد./فارس
پ.ن:
زور اصلاح طلبان بر اعتدالی ها و اصولگرانماها چربید.البته آقای عارف در مجلس نشان داد ظرفیت تندروی که برخی منفعت طلبهای تندرو از او می خواستند را نداشته. اگر دوباره همان ها پشت سرش باشند معلوم نیست کله پایش نکنند . از طرفی غیر از سن بالا ویژگی های خلقی ایشان هم کار تعامل با هیات دولت را سخت خواهد کرد. این انتصاب نشان می دهد انتظار پرتلاش بودن پرکاری دولت انتظاری نیست که دولت چهاردهم برآورده کند. اولویت داشتن اقتصاد و معیشت مردم در دولت جدید هم با این انتصاب محل تردید است!
https://eitaa.com/fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 آقا برخورد اخلاقی رقبا با رییس جمهور منتخب را بسیار تحسین برانگیز دانستند.
پ.ن:
در ۸۸عده ای با بی ظرفیتی منتخب مردم را نپذیرفتند و کشور را ۸ماه در حالت جنگی نگه داشتند.واکنش دور از اخلاق شکست خوردگان۸۸را هرگز فراموش نمی کنیم.البته که اخلاق مداری رقبای آقای پزشکیان را هم محصول تربیت و تبعیت از رهبری می دانیم.
https://eitaa.com/fatheGhalam
❇️بقیه کلاسش را می گذارند رهبری بدون پز دادن،دلسوزانه عمل می کند.
کنشگری سیاسی آقا در سطح حکمرانی با بسیاری از سیاسی های داخلی (خارجی را نمی گویم چون اصلا قابل مقایسه نیستند) متفاوت است.بزرگمنشی و حالت پدری در کنش ورزی ایشان زیاد نمود دارد.این هاست که آقا را به امانتدار صادقی برای میراث مردم سالاری دینی تبدیل کرده.آقا حتی برای منتقدین به سیاست های کلی نظام هم با دلسوزی و مهربانی، پدری می کنند.این ها را ادا و اصول های عمل گرایانه و مصلجت اندیشانه نبینید.ایشان بهرها نشان دادند دلسوز همه عناصر داخل نظام اند و چیزی به اندازه از یکپارچگی و منافع انقلاب و ایران برای شان اهمیت ندارد.امروز یک نمونه از آن بزدگ منشی و جوانمردی مدبرانه ایشان را دیدیم.در مراسم تنفیذ ،رییس جمهور در بیانات شان چند بار تپقی زدند و کلماتی را لفظا اشتباه به زبان آوردند که برخی از حضار هم از شنیدنش لبخند زدند.یک جاهایی متن را فراموش کردند و به همان محتوای سخنرانی های همیشگی شان درباره مردم پرداختند.در ایام انتخابات گاهی حرف هایی زدند که باعث خوشحالی برخی فرصت طلب ها شد .حرفهایی که بعضی اش کنایه به رهبری بود.ایشان از حمایت جریانی برخوردارند که زاویه داشتن شان با سیاست های عزتمندانه نظام، علنی و قطعی است.با این حال آقا بعد از تمام شدن سخنان رییس جمهور،اینطور پدرانه و مهربانانه نقاط ضعف ایشان را پوشاندند و فرمودند:
" بیانات رئیس جمهور متقن و عمیق و حاکی از پایبندی به مبانی حقیقی مردم سالاری اسلامی است."
#پدر_امت
#رهبر_باکفایت
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
دیدم بعضی ها گفتند این احکام به رییس مجلس ربطی ندارد و انتخاب تاجگردون با نمایندگان مجلس بوده یا بعضی گفتند بصورت خودکار تاجگردون این احکام براش صادر میشه حتی بدون خواست رییس.البته هر عاملی در انتخاب تاجگردون به عنوان رییس کمیسیون برنامه بودجه نقش داشته طبیعتا بصورت خودکار باعث این احکام هم می شود .
من به دعواهای سیاسی کاری ندارم .نظر شخصی خودم را می نویسم. در انتخاب رییس کمیسیون ها و اصلا در هر گزینشی در مجلس رییس مجلس نقش پررنگی داره.این یه رویه است.رییس یعنی کسی که بتونه اهداف خاصی رو دنبال کنه ودر مسیر اون اهداف کمیسیون ها و صحن مجلس رو جهت بده.این چیز بدی نیست.به قول شهید رییسی به خط کردنه نیروهاست. مثلاً اگر یه رئیس تصمیم بگیره یک قانون خوب مثل قانون اقدام راهبردی در مجلس تصویب بشه کمیسیون هارو هماهنگ می کنه تا این قانون در صحن رای بیاره.حتی اگه بعضی از نماینده هامخالف باشن.این حسن ریاست قویه.رییس رو از میان افرادی که توان هماهنگ کردن بقیه وچانه زنی داره انتخاب می کنند.قدرت مدیریت وهمین اقتدار در جهت دادن به کمیسیون ها نقطه قوت رییس هست. وگرنه رییس تزیینی خواهد بود در مجلس.اگر قرار بود کمیسیون ها و نمایندگان حرف آخر رو بزنن که پس باید طرح صیانت که بارها به صحن اومد ودر دو کمیسیون رای آورد و هشتادو پنجی شد در صحن مجلس قبل تصویب می شد. که دیدیم نشد. اگر قبول کنیم رئیس مجلس در انتخاب روسای کمیسیونها نقشی ندارد باید قبول کنیم رییس مجلس ضعیفه و نمی تونه مجلس و خروجی کمیسیون هارو کنترل کنه!
پس اگه قبول کنیم رییس مجلس قوی هست باید بپذیریم در تصویب و گزینش های خوب و بد مجلس نقش آفرینه.
هم در تصویب قوانین خوبی مثل قانون اقدام راهبردی و هم گزینش های خسارت باری مثل تایید اعتبارنامه تاجگردون و انتخابش به عنوان رییس کمیسیون برنامه بودجه و تبعات بعدش!
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
.
.
امروز رییس جمهور در مراسم تحلیف(سوگند ریاست جمهوری)
نطق عزتمندانه و خردمندانه ای داشتند.از بعضی مطالب شان پیرامون مطالبه تغییر رویکردها! و تغییر ساختارهای! نظام جمهوری اسلامی که بگذریم و حرف هایی مانند با دوستان مروت با دشمنان مدارا و بیانات انتخاباتی با محوریت فعال کردن گسل های قومی جنسیتی را در جورچین اصلاح طلبی خوش خیم ارزیابی کنیم مواضع شان در برابر مستکبرین و نگاهشون به تقویت ارتباطات با کشورهای جنوب جهانی و کشورهایی که در مواقع سخت دوست ما بودند و کشورهای منطقه خوب بود.هم باعث دلگرمی مردم منطقه و هم نشانه یک صدایی در سیاست خارجه بود.امیدواریم خناسان غرب گرا و خودتحقیر اصلاح طلب بگذارند این دیدگاه ها تثبیت شود.
https://eitaa.com/fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در آغوش گرفتن پزشکیان توسط اسماعیل هنیه
یکی از تصاویر دیدنی امروز
تاباد چنین بادا
#غزه
#مقاومت
#تحلیف
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
البته نطق آقای قالیباف هم هوشمندانه بود.اگر بعضی کلیدواژه ها مثل عقلانیت انقلابی (که عنوانی کلیدی در گفتمان مدنظر ایشان است که با آن دو جریان جریان لیبرال و یکی از جریان های مهم انقلابی را نفی می کند😉) نادیده بگیریم محتوای بیانات شان تقریبا وحدت آفرین، مقتدرانه و عزت مندانه بود.
#تحلیف
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
📷 تصویری از پزشکیان و اسماعیل هنیه
ماهیت انقلاب ما این بوده.هرگونه تغییر این ماهیت خیانت است.ان شاءالله رییس جمهور به آنچه گفت صادقانه پایبند باشد.مردم ما مثل مردم ترکیه نیستند که اردوغان ادای اسراییل ستیزی دربیاورد و ملت مسلمان را بازی دهد از آن طرف با اسراییل بیشترین مبادلات تجاری را داشته باشد و مردم واکنشی نشان ندهند!
#صداقت
#مقاومت
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
🔻 حملات تکفیریها علیه شیعیان در پاراچنار؛ ۲۰۰ نفر شهید و زخمی شدند
🔹 پنج روز درگیری مسلحانه در منطقه پاراچنار در نزدیکی مرز پاکستان با افغانستان، ۴۴ نفر شهید و بیش از ۱۶۰ مجروح برجا گذاشت. گروه های شیعه پاکستانی میگویند عناصر تکفیری با همدستی تروریستها به بهانه منازعات بر سر زمین و مزارع ساکنان شیعه این منطقه را هدف قرار میدهند. گفته میشود برخی از شاخه های تندرو تشکیلات طالبان افغانستان نیز در این درگیری شرکت داشتهاند.
🔹 ویدیوهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی نشان میدهد که تعدادی از تکفیریها، چند تن از اهالی منطقه شیعه نشین پاراچنار را سر بریدهاند!
🔹 منابع نزدیک به طوایف وهابی و قبایل تکفیری پاکستان، علت حملات خود به منطقه پاراچنار را تربیت و اعزام نیروهای مدافع حرم در قالب زینبیون به سوریه و عراق جهت مقابله با اهداف وهابیون و داعش عنوان کردهاند.
🔹 شایان ذکر است منطقه پاراچنار از گذشته شاهد درگیریهای خونین میان قبایل و گروه های مذهبی و همچنین درگیری های فرقهای و حملات تکفیریها علیه شیعیان بوده است./رجا
فتح قلم🖋
🔻 حملات تکفیریها علیه شیعیان در پاراچنار؛ ۲۰۰ نفر شهید و زخمی شدند 🔹 پنج روز درگیری مسلحانه در منط
هر وقت روابط ما با افغانستان و پاکستان کم رنگ بشه اندک اندک صدای پای این افراطی گری ها در پاکستان و افغانستان هم به گوش می رسد.امروز گفته شد نخست وزیر پاکستان بیمار بوده و عذرخواهی کرده که به مراسم تحلیف نیاید.امیدواریم این مساله بهانه نباشد.چون در نامه پزشکیان به دنیا که پس از پیروزی در انتخابات منتشر شد و بسیاری از کارشناسان نوع نگاه و نوشته را از آن ظریف می دانستند به تعامل با کشورهای همسایه مانند پاکستان افغانستان ترکمنستان قفقاز هیچ اشارهای نشده بود.در حالیکه در دولت شهید رییسی این تبادلاتی با این کشورها آغاز شد .ضمن اینکه این چند کشور قرار بود دریچه ارتباطی میان ایران با چین و روسیه باشند!