وزارت میراث فرهنگی
صالحی امیری از مسوولین امنیتی! دولت های اصلاح طلب بوده و در دولت روحانی سابقه طلایی وزارت فرهنگ !!!و عضویت در هیات رییسه مرکز بررسی های استراتژیک دفتر ریاست جمهوری را داشته.مشاور خاتمی بوده.
وزارت دفاع( امیر نصیرزاده جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور و از فرماندهان ارتش است)
وزارت کار.میدری.نماینده مجلس دوره ششم اصلاح طلب.معاون وزارت تعاون حسن روحانی بوده.به عنوان مشاور پزشکیان در انتخابات از گفتمان عدالت اجتماعی دفاع کرده.اگر از چپ های اقتصادی باشد با همتی که از لیبرال هاست چالش خواهند داشت.
وزارت آموزش و پرورش کاظمی.معاون پرورشی در دولت روحانی بوده.اصلاح طلبان تندرو از انتخابش راضی نیستند.
وزارت بهداشت ظفرقندی
دو دوره رییس سازمان نظامپزشکی بوده ورییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دولت خاتمی بوده.
.
.
آقای ظریف درباره کابینه گفته بود قرار است ۶۰درصد اعضا سابقه وزارت نداشته باشند شرایط سنیشان زیر ۵۰ سال باشد.اگر زن باشند امتیاز بیشتری دارند .جوان باشند و از اقلیت امتیاز بیشتری دارند.
الان چه کسانی امتیاز بیشتری آوردهاند؟
.
روزنامه هم میهن(متعلق به کرباسچی) به نقل از حسین نورانینژاد، فعال سیاسی اصلاحطلب ضمن ابراز نگرانی درباره کنارگذاشته شدن گزینههای اصلاحطلب و میانهرو در کابینه پیش بینی کرد: اگر دولت پزشکیان موفق نشود و بهخصوص این عدم توفیق به دلیل مانعتراشی دولت پنهان باشد، بدون تردید بخش اعظم رایی که به پزشکیان داده شد، به سمت 50 درصد تحریمی در انتخابات اخیر خواهد چرخید و نارضایتیهای موجود هم به سمت اعتراضات گسترده خواهد رفت و در بحرانهای فراوان ناشی از ناترازیهای مختلف و تحریمها و تهدیدهای داخلی و بیرونی، شرایط بسیار سختی رقم خواهد خورد.
🔹🔹🔹
پ.ن:ببینید تهدید می کنند.همما می دانیم هم خودشان که آشوب و اعتراض در ایران غالبا بومی نیست و از سر تحریک و برنامه ریزی و حیله گری همین جماعت مکار است.اگر آشوبی به پا شود زیر سر همین هاست.ولی جنگ زرگری راه انداخته اند. ۶۰درصد کابینه به پیشنهاد شورای راهبری بوده بعد طوری وانمود می کنند انگار هیچ کاره اند که پیامدهای بعدی را نپذیرند.
#گردن_نگیران
ماحرای استعفای ظریف:
اگر برگردد معنی اش این است که مثل دفعات قبل استعفاء جهت فشار بر پزشکیان برای تغییر در کابینه بوده.همان طور که در رسانه ها القا می کنند.
اما اگر استعفاء جدی باشد پس احتمالا نتیجه ی پیگیری نمایندگان مجلس برای پاسخگوکردن وزیر اطلاعات پیرامون استعلام ها درباره ظریف بوده.چون طبق قانون باید برای انتصاب ،رییس جنهور از وزارت اطلاعات استعلام بگیرد.خانواده ظریف دو تابعیتی هستند.طبق قانون وزارت اطلاعات باید نتیجه این استعلام را در اختیار چزشکیان بگذارد و او نمی تواند ظریف را به عنوان معاون خود برگزیند.چون چنین گزینشی غیرقانونی است.
این ویدئو برای دیشب است👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ سؤال از وزیر اطلاعات
امروز (یکشنبه) وزیر اطلاعات در کمیسیون امنیت ملی به سؤال رسایی پاسخ میدهد/ موضوع سؤال: انتصابات اخیر رییس جمهور و رعایت قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس
👈 مطابق ماده یک «قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» مصوب سال ۱۴۰۱ آمده است: «کلیه دستگاههای اجرائی ... و نهادها و سازمانهای وابسته به قوای سه گانه کشور مکلفند ... در انتصاب افراد به مشاغل حساس موضوع این قانون، وجود یا فقدان شرایط مقرر در ماده (۲) این قانون را از مراجع سه گانه شامل وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و قوه قضائیه استعلام نمایند. چنانچه انتصابی برخلاف استعلام ... صورت پذیرد یا بدون استعلام، انتصاب انجام شود، انتصاب مذکور کأن لم یکن بوده و مرتکب یا مرتکبان به محرومیت از حقوق اجتماعی درجه (۵) موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ محکوم میگردند.
فتح قلم🖋
. ♻️ سؤال از وزیر اطلاعات امروز (یکشنبه) وزیر اطلاعات در کمیسیون امنیت ملی به سؤال رسایی پاسخ مید
وامروز این پیام را ارسال کردند👇
حمید رسایی:
♻️ وزیر اطلاعات به کمیسیون امنیت ملی نیامد. شائبه تابعیت درباره برخی معاونین رییس جمهور و خانواده ایشان مطرح است. بر این اساس انتصاب آنها غیرقانونی است.
خلاصه اگر استعفای ظریف واقعیت داشته باشد احتمالا همان مساله غیرقانونی بودن حضورش بوده و فضاسازی های رسانه ای برای بتمن نشان دادن ظریف بخاطر اعتراض به کابینه پیشنهادی حیله اصلاح طلبان است؛ برای اینکه این استعفاء را پرهزینه کنند.و از طرفی به دولت فشار بیاورند تا سهم بیشتری ببرند.افراطی های خیانت کار غرب گرا سابقه استعفاء در مجلس ششم استانداریهای کشور را دارند.مشتی امنیتی فاسد در بین شان است که چنین نسخه هایی برای فشار میپیچند.
.
.
معاون زنان رییس جمهور یک اصلاح طلب است.یکی که روزنامه هم میهن (روزنامه کرباسچی) از او تمجید میکند.
مدیر کل زنان شهرداری در دوره حناچی شهردار اصلاح طلب تهران بوده .
چون جوان است(متولد ۶۰هست)امکان تاثیرپذیری از امثال مولاوردی و شجاعی منتفی نیست.امیدواریم از راهی که بزرگترهایش در دولت های اصلاح طلب رفتند و دفترشان محل جولان جاسوس هاشد درس عبرت بگیرد.
هرچند با ترکیب مجلس دست و بالش برای تندروی چندان هم باز نیست.
.
متن دوم ظریف ؛
سند بی صداقتی مضاعف
💠 توضیح دوم ظریف درباره علت استعفایش، پرده از بی صداقتی مُزمن او بر می دارد. ظریف دیشب وانمود کرده بود که چون پزشکیان از اسامی پیشنهادی شورای راهبری برای ۱۹ وزارت، ۱۰ نفر را در لیست قرار داده، کناره گیری می کند. این موضع البته به معنای گماشته پنداری رئیس جمهور بود!
🔻ظریف پس از آن که دیشب شیطنت و فرافکنی کرد، با این روشنگری مواجه شد که مسئله، کابینه نیست بلکه منع قانونی درباره تصدی معاونت راهبردی است: تابعیت آمریکایی فرزندان!
🔹ظریف دیشب اصل ماجرا را تحریف و پنهان کرد. اما امروز پس از آشکار شدن واقعیت، نوشته است:
🔻"پیام دیشب بهمعنای پشیمانی و یا ناامیدی از دکتر پزشکیان عزیز نیست؛ بلکه به معنای تردید در مفید بودن در معاونت راهبردی است.
البته برخی مردودین از جانب مردم، با تفسیر عجیبی از قانون مصوب ۱۴۰۱، اشتغال بنده در مشاغل حساس را به بهانهای برای فشار بر دولت تبدیل کردهبودند. بنده نیز برای جلوگیری از هرگونه شائبه یا بهانه برای کارشکنی، هفته گذشته طی نامهای از معاونت راهبردی انصراف داده بودم".
🔹او سپس تابعیت آمریکایی فرزندانش را قهری (تولد) و نه اکتسابی می داند و می نویسد: "هیچ نهاد نظارتی مخالفتی با معاونت بنده اعلام نکرده است... این بهانه برای دیگران که فرزندانشان تابعیت مضاعف اکتسابی (ونه قهری) همراه با اقامت در خارج دارند، بیش از بنده قابل بهرهبرداری است. آنچه باعث گزارش دیشب شد، تردید در مفید بودنم در معاونت راهبردی بود».
🔻دقت کنید! ظریف هفته قبل می دانسته یا مطلع شده که تصدی معاونت برای او منع قانونی دارد و انتصاب مذکور لغو است. بنابراین باید همان هفته گذشته، مودبانه به قانون تمکین و کناره گیری می کرده است.
🔹اما ماجرا را عمدا مکتوم گذاشته و پس از یک هفته، اصطلاحا ماست را وسط قیمه ریخته است؛ مسئله شخصی و انتصاب غیر قانونی اش را با موضوع معرفی کابینه خلط و وانمود کرده که در اعتراض به وضعیت چینش کابینه و عدم اطاعت از شورای راهبری کناره گیری می کند!
🔻او در عین حال باز هم به دروغ ادعا می کند به خاطر تردید در مفید بودنش در معاونت راهبردی کناره گیری کرده است، و اینکه: تابعیت فرزندانش قهری است، نه اکتسابی.
🔹اما ماده۲ قانون "قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس" (مصوب مجلس در تاریخ ۱۴۰۱/۸/۷) فارغ از نحوه تابعیت دوم تاکید می کند:
"انتصاب اشخاص ذیل در مشاغل و پستهای حساس ممنوع است:
الف ـ کسانی که خود، فرزندان یا همسر ایشان تابعیت مضاعف دارند.
ب ـ کسانی که به اسلام، نظام جمهوری اسلامی، ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی اعتقاد و التزام عملی ندارند.
پ-...".
🔻متاسفانه آقای ظریف، راحت دروغ می گوید و اصلا هم ابایی از هزینه تراشیدن برای کشور ندارد. او بشدت جاه طلب و ضمنا فاقد شجاعت و صداقت است. تا بتواند خودکامگی، قانون شکنی و هزینه تراشی می کند، و هر جا مشتش باز شود و در تنگنا بیفتد، به تحریف صورت مسئله و تشویش افکار عمومی می پردازد تا از مواخذه بگریزد.
🔹مراجع ذی صلاح قضایی و امنیتی حتما باید با این هزینه تراشی زنجیره ای برخورد قاطع کنند تا دیگر کسی هوس نکند به خاطر مطامع شخصی و کتمان تخلفات خود، به خلاف گویی و التهاب افکنی در افکار عمومی بپردازد.
👤 محمد ایمانی
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️صحن علنی مردم
دعوت سعید جلیلی برای نقش آفرینی مردم و نخبگان در انتخاب کابینه
✅@saeedjalily
کنایه کرباسچی(مدیر مسوول رسانه اصلاح طلب هم میهن) به گزینه پیشنهادی وزارت ورزش با انتشار توییت انتخاباتی وی
اصلاح طلبان عمیقا از حضور چند نیروی غیراصلاح طلب در کابینه عصبانی اند.
احمد دنیامالی نماینده مجلس است که برای کابینه آقای پزشکیان انتخاب شده.
ایشان در انتخابات اخیر از حامیان آقای قالیباف بوده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفاع عجیب نماینده مجلس از عراقچی
مقتدایی: حماسه خودکار پرت کردن عراقچی یعنی او خیلی دیپلمات ورزیدهای است.
پ.ن:عراقچی یکی از ذلت بارترین مذاکرات تاریخ انقلاب را پیش برد.او فقط وردست ظریف در پخت و پز آش خسارت محض برجام نبود،ماله کش نقص های برجام پس از آشکارشدن ضررها هم بود. در طول ۸ سال مذاکره هیچ گرهی را باز نکرد و سهل انگاری و ضعف و سهل اندیشی او و بقیه تیم، باعث شد تحریمها بیشتر شود .یک قرارداد خسارت بار را به کشور تحمیل کردند حالا آقای نماینده از غیرت ایشان در برابر پرتاب خودکار طرف آمریکایی حرف می زند!تسلیم و عقب نشینی های آقای عراقچی ی که در کتاب خاطرات خانم وندی شرمن مذاکره کننده ارشد آمریکایی آمده بسیار شرم آورتر از این حرفهاست که بشود با اقتدار خودکاری جبرانش کرد.البته احتمال زیاد آقای عراقچی از مجلس رای می گیرد؛ چون ظریف که بخاطر کارنامه پر از صفر و مشکلات تابعیت فرزندانش معرفی نشد ،و اصلاح طلبان هم جایگزین سالم و کارآمدتر از آقای عراقچی ندارند که مجلس به او رای دهد.به اضافه اینکه دیدم این یکی دو روز روزنامه صبح نو متعلق به طیف نزدیکان آقای قالیباف رییس مجلس از برنامه های آقای عراقچی تعریف و تمجید کرد و صفحه اول روزنامه را به آن اختصاص داده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مصاحبه خانواده پدری، مادرشوهر پدرشوهر معاون زنان در مراسم تودیع معارفه وی!
پ.ن:
مراسم تودیع معارفه یک مراسم رسمی است نه مهمانی شخصی یا جشن مدال آوری المپیک!که تلویزیون با فامیل ها مصاحبه کند.
باید آنتن ملی، برای منافع ملی خرج شود نه اینکه در اختیار پدر و مادرشوهر مسوولین قرار بگیرد تا به نوعی ترویج فرهنگ غلط افتخار کردن به پست و مقام ومشهور کردن فامیل ها باشد.
فقط تصور کنید تلویزیون با مادرشوهر یکی از انقلابی ها در مراسم "معارفه" اش مصاحبه کرده بود ؛چه تیترهایی که نمی زدند...
#غیرحرفه_ای
#فرهنگ_غلط
https://eitaa.com/fatheGhalam
❇️تحلیل یک فعال اصلاح طلب از وزیر پیشنهادی کشور
✍جوادی حصار فعال سیاسی اصلاح طلب :
اینکه بگویند آقای مومنی (وزیر پیشنهادی کشور)با توجه به سابقه دوستی با آقای قالیباف معرفی شده یا بگویند در فراجا و ناجا سابقه همکاری داشته که او را انتخاب کردند، آقای قالیباف یک چهره فراگیر ملی است
((و در انتخابات مرحله دوم ریاست جمهوری هم خود و هم تیم او بسیار بسیار به ما کمک کردند.))
بنابراین این خیلی بیانصافی است که بگوییم چون آقای مومنی به قالیباف نزدیک است بنابراین وزارت کشور تبدیل به پاشنه آشیل دولت خواهد شد. اصلا چنین چیزی درست نیست.
این فعال سیاسی تصریح کرد: بنده شهادت میدهم در دوره دوم انتخابات ریاست جمهوری بسیاری از نیروهای آقای قالیباف آمدند به ما کمک کردند. آنها بین آقایان پزشکیان و جلیلی آقای پزشکیان را انتخاب کردند و هیچ کسی هم زورشان نکرد که انتخاب کنید بلکه خودشان انتخاب کردند. اگر خودشان انتخاب کردند با آقای پزشکیان کار کنند دلیلی ندارد که کسی به آنها چیزی را تحمیل کند. کسانی که چنین عقیدهای دارند( مخالفین وزیر پیشنهادی) در جهت تقویت دولت آقای پزشکیان کار نمیکنند و میخواهند آنها(تیم قالیباف) را از کمک به آقای پزشکیان محروم کنند و این اشتباه بزرگی است.
نقش پزشکیان در انتخاب قالیباف بعنوان رئیس مجلس چه بود؟/دولت و مجلس تازه نفس درابتدای راه مشترک! - تابناک | TABNAK
https://www.tabnak.ir/fa/news/1247264/
سایت اصلاح طلب تابناک:
قبل از پایان مرحله ثبت نام نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری، رقابت بر سر ریاست مجلس میان آقایان قالیباف و ذوالنوری برگزار شد که هر کدام به ترتیب توانستند 198 و 60 رای کسب کنند. پیش از رایگیری هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی به نظر میرسید نمایندگان مستقل و اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی که قریب به ۸۰ تا ۱۰۰ نفر هستند با تشکیل #فراکسیون_مستقلین نقش تعیین کنندهای در انتخاب ریاست مجلس خواهند داشت. بررسی آراء قالیباف نشان میدهد که قالیباف با کمک رای فراکسیون مستقلین بر صندلی ریاست تکیه زده است.
یکی دیگر از نقشهای اساسی فراکسیون مستقلین در به ریاست رسیدن محمدباقر قالیباف، عدم حضور مسعود پزشکیان در انتخابات هیات رئیسه مجلس بود. هر چند دلیل عدم حضور وی کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری بود اما آمدن نام پزشکیان در میان کاندیداهای ریاست مجلس، رای مستقلین و اصلاحطلبان را دو پاره میکرد و از وزن این طیف در سبد رای قالیباف میکاست.
🔹🔹🔹
❇️اما اعضای فراکسیون مستقلین ولایی مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
صد منتخب میانه رو اصلاح طلب، مستقل و اصولگرا عضو فراکسیون مستقلین هستند. رئیس هیات موسس آقای علاءالدین بروجردی نماینده شهرستان لار و گراش از استان فارس به عنوان رئیس موقت فراکسیون مستقلین ولایی مجلس دوازدهم است.
مسعود پزشکیان (تبریز در استان آذربایجان شرقی)، غلامرضا نوری قزلجه (بستانآباد در استان آذربایجان شرقی)، مهرداد لاهوتی (لنگرود استان گیلان)، همتی (ایلام)، احمد بخشایش (اردستان از استان اصفهان)،
غلامرضا تاجگردون
و....
چنانچه مشخص است اکثر نمایندگان هیئت رئیسه این فراکسیون از حوزههای انتخابیه غربی کشور و قومیت های زبانی و مذهبی کشور هستند که مردم این حوزههای انتخابیه در انتخابات ریاست جمهوری نیز رای قاطع و تعیین کنندهای به دکتر مسعود پزشکیان دادند(گچساران و باشت از استان کهگیلویه و بویر احمد)، فتحاله توسلی (بهار و کبودرآهنگ
⭐️⭐️⭐️حالا با حضور محمدباقر قالیباف در راس مجلس دوازدهم و مسعود پزشکیان در مقام رئیس جمهور، دو همکار قدیمی که خاستگاه پارلمانی دارند و هر دو با عمق مسائل و مشکلات کشور آشنا هستند، در راس نظام اداری و قانونگذاری کشور قرار گرفته اند ، آنها مخالفان تندرویی(انقلابی ها) در بیرون و داخل مجلس دارند که نیاز دارند با هماهنگی هم آنها را مدیریت کنند و همراهی دولت و مجلس می تواند راه حل سریع بسیاری از معضلات فعلی کشور باشد.
روزنامه نزدیکان و طیف مشاوران آقای قالیباف
تیتر اول صبح نو:
پزشکیان می داند که قالیباف با رادیکال ها مرزبندی دارد و از ادبیات عقلانیت انقلابی و مبارزه با تحجر سخن می گوید. قالیباف هم میداند که پزشکیان خاتمی و روحانی نیست و میتوان روابط دولت و مجلس را با کمترین تنش پیش برد تو رفته رفته فضا بر رادیکالهای چپ و راست تنگتر شود و مجلس با رویکرد عقلانیت انقلابی در کنار دولت چپ میانه با ادبیات وفاق که بیشتر از هر کسی شبیه شخصیت پزشکیان است به امور مردم رسیدگی کند.
فتح قلم🖋
روزنامه نزدیکان و طیف مشاوران آقای قالیباف تیتر اول صبح نو: پزشکیان می داند که قالیباف با رادیکال
این هم آخرین مطلب👆
نسبت به مطلب روزنامه نزدیک به آقای قالیباف سوال مطرح است:
۱.نویسنده محترم که از مشاوران و نزدیکان آقای قالیباف اند در بخشی از نوشته اینطور آوردند که:
((پزشکیان می داند آقای قالیباف با رادیکال ها(انقلابی ها) مرزبندی دارد .قالیباف هم می داند پزشکیان خاتمی و روحانی نیست و این دو نفر ظرفیت ائتلاف و اجماع و نزدیکی دارند.))
پرسش این است که در حالیکه در دور دوم انتخابات به قول نویسنده رادیکال ها انقلابی ها در برابر آقای پزشکیان قرار داشتند واکنش این دو بزرگوار چه بوده؟آیا آنچه را امروز می دانند در دور دوم هم باور داشتند؟
❇️گمانه ها درباره ائتلاف قالیباف و پزشکیان برای کابینه
به هر حال برداشت کلی از مطالب و اخبار ذکر شده این است که:
۱.ظاهرا بخشی از کابینه بصورت ائتلافی بین این دو بزرگوار بسته شده.
۲.در آینده این نگرانی وجود دارد که به دلیل ائتلاف این دو گروه هرگونه مطالبه گری یا نقد عملکرد دولت توسط هردو طیف آقای قالیباف و اصلاح طلبان مورد هجمه قرار گیرد.امیدواریم مجلس و دولت در برابر نقدها مسوولانه عمل کنند.
اما فارغ از ائتلاف ها،هرچند گزینه های پیشنهادی کابینه با شاخص های رهبری(تا بن دندان به انقلاب اعتقاد داشتن) فاصله دارند اما گزینه های اصولگرای نزدیک به آقای قالیباف(وزیر کشور،وزیر اطلاعات،وزیر ورزش،وزیر دادگستری وزیر صمت و وزیر نیرو)نه در مقایسه با انقلابی ها بلکه در مقایسه با اصلاح طلبانِ حاشیه دار، گزینه های مطلوبی اند.
❇️از جلسه امروز پزشکیان با مجلسی ها
امروز رییس جمهور برای دفاع از وزرای پیشنهادی کابینه به مجلس رفته بود.بر خلاف رویه جاری در نطق دفاعی،نه از برنامه و اولویت ها دولت خود سخنی گفت و نه در حمایت از وزرا مطلبی ارائه کرد.دفاع از وزراء را به خودشان سپرد.بعد از انتقادها نیز صرفا به این جمله بسنده کردند که به پیر و پیغمبر وزراء را با مشورت چیده ام.به همه کابینه رای دهید.
امروز رسانه ها نسبت به نطق ایشان و برنامه نداشتنشان انتقادات زیادی مطرح کردند که در ادامه در کانال قرار می دهم.اما مطلب اصلی که باید درباره آن نوشت این است که ایشان همچنان در فضای مناظرات به سر می برند.نطق ها همان نطق های انتخاباتی است.بدون ارائه راه حل مشخص.از طرفی ظاهر امر نشان می دهد چندان به لوازم پذیرش مسوولیت، آگاه نیستند چرا که دفاع از وزرائی که خود انتخاب نموده اند کمترین کار است که همه روسای جمهور سابق انجام دادند.از طرفی هم برنامه هفتم باید برنامه های جزیی برای رسیدن به اهدافش داشته باشد که فعلا چیز خاصی ارائه نشده.
#رای_اعتماد
❇️انتظار ملت از رییس جمهورشان
فارغ از اختلاف سلیقه ها،امروز آقای پزشکیان رئیس جمهور همه مردم ایران است.
انتظار ملت این است که رییس جمهور از فضای مناظرات خارج شده و بپذیرند که دیگر رئیس جمهورند؛ باید مسئولیت کابینه را به عهده بگیرند و نسبت به کلیات برنامه های اقتصادی وزرای شان آشنایی داشته باشند تا بتوانند به عنوان رییس وزرا مسوولیت عملکردها را به عهده بگیرند.تا کی می شود کار را به کارشناسان سپرد و مدام گفت من نمی دانم!
#رای_اعتماد
#کارشناس
#برنامه