6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید بهشتی رضوان الله تعالی علیه:
در کشورهای اروپایی که زادگاه لیبراسیم است راه به سوی تباهی انسان گشوده است نه شکوفایی انسان چرا؟ برای اینکه در یک محیط اجتماعی که دائما زیر فشار اشعه ی مرئی و نامرئی جاذبه های جنسی قرار دارد انسان واقعا انجا آزاد نیست....
@fereshtehrouhafza
روزپلاس
معصومهآباد عضو اسبق شورا شهر و نویسنده،سفیر ایران درفنلاند شد
@fereshtehrouhafza
معصومه آباد (زاده ۱۳۴۱ در آبادان)، عضو شورای شهر تهران دوره چهارم بود.وی همچنین نویسنده کتاب «من زنده ام» است.
وی ۳۳ روز پس از آغاز جنگ عراق علیه ایران در تاریخ ۲۳/۷/۱۳۵۹ به همراه سه زن دیگر به نام های فاطمه ناهیدی، شمسی (مریم) بهرامی و حلیمه آزموده در حال مأموریت هلال احمر، در جادهٔ ماهشهر به آبادان به اسارت نیروهای عراقی درآمد و ابتدا به اردوگاه مرزی تنومه و سپس به زندان های استخبارات و الرشید و چندی بعد به اردوگاه موصل و الانبار برده و سه سال و شش ماه بعد در تاریخ ۰۱/۰۲/۱۳۶۲ آزاد شد.
وی در زمان اسارت ۱۷ سال سن داشت.معصومه آباد عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران ( ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶) بود. او در آن انتخابات در لیست آبادگران ایران اسلامی قرار داشت.
او مدتی در دانشگاه لندن در رشتهٔ «جنین شناسی» تحصیل کرد اما پس از مدتی این رشته را رها کرد و به ایران برگشت و در دانشگاه شهید بهشتی در رشتهٔ بهداشت باروری دکتری گرفت. وی رئیس هیئت مدیرهٔ نظام پزشکی ایران هم بوده است.
سوابق اجرایی
از سوابق علمی - اجرایی معصومه آباد می توان به عضویت در سومین دوره شورای شهر تهران، مسئول انجمن اسلامی دبیرستان ۱۳۵۹-۱۳۵۶، بسیج ویژه ۱۳۵۸، مسئول درمانگاه محرومین درون مرزی ۱۳۶۷-۱۳۵۶، رئیس بخش زنان و زایمان بیمارستان نجمیه ۱۳۷۷-۱۳۷۵، مسئول موسسه فرهنگی بروج، مشاور مدیر کل شهرداری تهران اشاره کرد. از زنان جانباز ایران به شمار می آید و مسئولیت نامگذاری ها را در شورای شهر تهران بر عهده دارد. . کتاب من زنده ام خاطرات وی از دوران اسارت است.
@fereshtehrouhafza
31.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣
مناظرهدکتر کمیل حسینی و مهدی جمشیدی در 🎥 برنامه رینگ (شماره ۱) موضوع: چالش حجاب در جامعه _بحث الزام به حجاب در میان مراجع تقلید بحثی اختلافی است _حتی با وجود حکم اولیه، حکم بر اساس شرایط ساقط می شود _ حتی جمهوری اسلامی هم حد برخوردش حد حجاب شرعی نیست _ با فرض فقهی بودن موضوع حجاب در اصل مسئله اما روش اجرا فقهی نیست _ هزینه های اجبار به حجاب کجا بررسی شده است ؟ _ اجبار حجاب بر میلیون ها نفر تبعاتی درونی بر آن ها دارد که نمی توان آن را ندید گرفت. برنامه کامل مناظره را می توانی در آپارات به آدرس زیر ببینید 👇 https://www.aparat.com/v/ZUC2T @fereshtehrouhafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترامپ در سخنرانی دیروزش سعی کرد ادای عبدالحمید رو دربیاره👆👆
@fereshtehrouhafza
🔻فقر، لزوماً بی دینی نمیآورد
مال حرام اما قطعا!
@fereshtehrouhafza
📍من یه پیشنهاد بهتر دارم برای اقای عبدالرضا داوری و دوستانشون
🔹️چطوره تریاک و حشیش هم تولید استاندارد بشه برای پا منقلی هایی مثل شما؟فکر میکنم خیلی سودش هم بیشتره تازه دیگه نیاز هم نیست با عوامل مواد مخدر بجنگیم کلی شهید بدیم یه تیره و هزار نشون.
@fereshtehrouhafza
پیدا و پنهان سومین استعفا
در میان سران اصلاحطلبان
کانالهای اصلاحطلبان نوشتند «در دومین جلسه جبهه اصلاحات، آذر منصوری با اکثریت آرا به عنوان رئیس انتخاب شد».
این خبر حاوی چند خبر و تحلیل است. اولا بنابر اعلام احمد شریف عضو جبهه اصلاحات، منصوری تنها نامزد بود و با این وجود، بخشی از ۴۶ عضو این گروه، با ریاست دبیرکل حزب اتحاد ملت (حزب پدر خوانده) مخالفت کردهاند.
ثانیا، ریاست وی به خاطر این است که بهزاد نبوی پس از استعفای چهارماه قبل، حاضر نشد به هیچ قیمتی دوباره به ریاست برگردد. حسن رسولی، عضو جبهه اصلاحات گفته؛ «در جلسه هرچه اصرار کردیم، نبوی قبول نکرد».
به گزارش روزنامه آرمان، «بهزاد نبوی آبان سال گذشته اعلام کرد قطعا نمیتوانیم با معترضان کف خیابان که شعارهای براندازانه میدهند، همسو شویم. بحث محافظهکاری نیست؛ ما شعارهای آنان را قبول نداریم. ما میخواهیم در چارچوب نظام، اصلاح کنیم. نمیخواهیم دینامیت زیر ساختمان بگذاریم. این سخنان، انتقاداتی را درپی داشت».
همچنین حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران، اواخر اسفند پارسال گفته بود: «بعضی از دوستان اساساً معتقدند که ادامه ریاست آقای نبوی مناسب با فضای سیاسی پسامهسا نیست؛ در واقع فضا رادیکالتر شده. آقای نبوی همیشـه در شرایط اجمـاع آرا رئیس میشد. اگر اجماع نباشد، ایشان از پذیرش مجدد مسئولیت پرهیز میکند. جبهه اصلاحات چند عضو حقوقی دارد که به رغم اینکه اقلیت خیلی کوچکی هستند اما صدای خیلی بلندی دارند. آنها گاهی اوقات مطالبی را میگویند که شنیدن این نـوع پرخاشها خیلی شایسته نبوده است. از این جهت برای ایشان دلخوری به وجود آمده است».
این دو تحلیل نشان میدهد که بهزاد نبوی عملا از سوی عناصر تندروتر مجبور به کنارهگیری شده است. او، حریف برخی عناصر رادیکالتر نشده و بنابراین ناچار شده همانند عارف و موسوی لاری، عطای ریاست را به لقای آن ببخشد؛
تندروهایی که جبران بیکفایتیهای هشت ساله خود و نارضایتی مردم را به جای عذرخواهی، در فریبکاری ایجاد بلوا و بیگاری دادن بیشتر به آمریکا و غرب دیدهاند.
بر این مبنا، به نظر میرسد جبهه اصلاحات، تحت فشار اقلیت پدرخوانده قرار است بر حجم رفتارهای رادیکالیستی بیفزاید و از این جریان، گروهکی برانداز بسازد. در همین زمینه روزنامه اعتماد، درباره «خطر تندروي براي جريان اصلاحات» هشدار داده و نوشت: يكي از خطراتي كه آسيبهاي زيادي را متوجه اصلاحات كرده، برخي تندرويها در اين جريان است. اين خطر همچنان جريان اصلاحطلب را تهديد ميكند».
گفتنی است بهزاد نبوی، سومین چهره مستعفی در میان سران ادارهکننده تشکیلات اصلاحطلبان است. پس از انتخابات مجلس سال۱۳۹۸ هم، عارف و موسویلاری، از ریاست و نایبرئیسی «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» (شعسا) استعفا دادند و شعسا از هم پاشید.
منبع:یادداشت محمد ایمانی /روزنامه کیهان
@fereshtehrouhafza
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان جالب "هوشنگ امیراحمدی" مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه راتگرز آمریکا در مورد سقوط هژمونی ایالات متحده:
🔺وضعیت آمریکا بسیار بدتر از آن چیزی است که تصور میشود
آمریکا رو به افول است و دیگر حاکم دنیا نیست
منتظر یک جنگ داخلی در این کشور باشید!
@fereshtehrouhafza
آنان که قضیه صیانت از فضای مجازی را به راحتی آب خوردن پیچاندند ؛ خوب بلدند که موضوع #حجاب را نیز بپیچانند!!!...
@fereshtehrouhafza
🔴 آیا با ۳۱۳ نفر میشود قیام کرد ؟
🔵 در مقالهای که اندیشکده یهودی جینسا به تازگی چاپ نموده، عنوان کرده است:
🌕 وقتی یک ژنرال ایرانی شیعه به نام "قاسم سلیمانی" میتواند ارتشی نیمسری و نیمنظامی چریک را در سطح خاورمیانه آماده سازی و تا آمریکای جنوبی و افریقا گسترش دهد که هیچ ارتشی درسطح جهانی تاب مقابله با آن را نداشته باشد،
یا وقتی در مانورها بهترین ارتشهای جهان همچون ارتش آمریکا و اسرائیل مقابل آنها قرار میگیرند، به سمت نبرد فرسایشی پیش میروند و در نهایت درمانده و خسته، یا باید آتشبس استراتژیک، و یا شکست مذبوحانه را پذیرا باشند، میتوان گفت: اگر در سطح جهانی فقط ۱٠٠ نفر نه ۳۱۳ نفر، از این چنین افرادی را شخصی در اختیار داشته باشد میتواند، ادعای رهبری و حکومت بر کل گیتی را داشته باشد!!!
🔺 همین اندیشکده عنوان کرد:
در زمانی که "داعش" به کردستان عراق یورش برد، کردستان عراق ۹٠ هزار نیرو و انواع سلاحهای سبک، نیمهسنگین، و سنگین را در اختیار داشت، که در عرض فقط چند ساعت شکست خورد! و ناچاراً در آخرین لحظات سقوط، دست به دامان سردار ایرانی "حاج قاسم سلیمانی" شدند، او فقط با ۴٠ نیرو برای مقابله با اشغالگران داعشی وارد کردستان عراق شد، خودِ سرکرده کردهای عراق "آقای بارزانی" میگوید:
وقتی او و چهل نیرویش را دیدم، پاهایم سست شده بود و گفتم: فقط همین چند نفر؟!
اما وقتی خبر حضور "حاج قاسم" به گوش داعشیها رسید، در نهایت ناباوری دیدیم که با شنیدن خبر حضور "حاج قاسم"، چند کیلومتر عقب نشینی استراتژیک نمودند!
جالب آنکه این چهل نفر، هر کدام متخصص یک قسمت از امور نظامی بودند؛ مثل:
▪︎ اطلاعات،
▪︎ خمپاره انداز،
▪︎ بیسیمچی،
▪︎ نقشه خوان،
▪︎ طراح جنگهای درون شهری،
▪︎ طراح جنگهای چریکی و شبانه،
▪︎ طراح جنگهای نامنظم و خط شکن
▪︎ و...
بعد از پیروزی بر "داعش" بود که بارزانی میگوید: تازه فهمیدم چرا همه جا صحبت "لشکر یک نفره" در میان است! ما با ۹٠ هزار نیرو در چند ساعت شکست خورده بودیم و "کردستان عراق" طومارش داشت در هم میپیچید،
ولی یک نفر با ۴٠ نیروی زبده ، داعشِ تا بن دندان مسلح را عقب راند و کردستان را باز پس گرفت!
🙇♂آری وقتی خداوند وعده منجی را با حضور۳۱۳ یار میدهد، منظورش من و امثال من نخواهد بود، بلکه آنانی که در خود باوری به اعلا درجه رسیده باشند و خداوند را با چشم دل مشاهده کرده باشند، آنچنان فرماندهی و سربازی کنند که از صفر تا صد سربازی تا فرماندهی آنان فاصلهای کمتر از دو چشم از هم باشد،مطیع و تابع امر ولی زمانه خویش.
🔹 وقتی سردارانی از جنس شهدا، تابع امر ولی فقیه و همسو با آرمانهای والای مهدوی همچون سلیمانیها هستند، آن زمان به این ادراک خواهیم رسید.که با ۳۱۳ نفر می توان در زیر پرچم امام زمان(ع) دنیا را از تمام امراض، گرفتاری ها وبی عدالتی ها نجات داد.
@fereshtehrouhafza
خدایا! قَسَمَت میدهم هر لحظه کمکم کنی
تا نفسم را به قربانگاه درگاهت عرضه کنم
و تو قربانی شدن و نلرزیدن و نلغزیدن را عنایت فرما
عید سعید قربان مبارک
@fereshtehrouhafza