🔰 عمدی در کار است یا از روی غفلت است؟!
🔸تصویر این روزها از وضعیت پریشان مدیریت اجرائی کشور و همزمانی آن با رویدادهای تلخ، پیچیده و بسیار حساس منطقه بسیار درسآموز است. نقطه اوج این پریشانی، روایتهای منفی، سیاه و ناامیدکننده از شرایط کشور از سوی مدیران اجرائی در سطوح مختلف و القاء ضعف و شکست در شیوه حکمرانی است.
🔸اما این تصویرسازی منفی به گونهای است که با واقعیات میدانی فاصله دارد و هر صاحب نظر منصفی را متعجب میکند که چگونه فقط در عرض چند ماه از ایران عزیز به عنوان کشوری پیشرو، مقتدر، فعال، الهامبخش، باتحرک و تعیینکننده در مسائل جهانی، یک جامعه تعطیل، فرسوده، عقب مانده، معترض، کلنگی و واداده تصویرسازی میشود؟!
🔸آیا عمدی در کار است؟ یا این روند سهوی و از روی غفلت است؟ مشابهتهای تاریخی این رویکرد قابل بازخوانی است؟
🔸حجم بالای تولید اخبار با سویههای منفی در رسانههای رسمی و بهویژه در فضای مجازی که دل هر مخاطبی را خالی و روان اجتماعی را به هم میریزد در این چند ماه بسیار فزاینده است. منشاء عمده اخبار منفی تولید شده نیز به گزارشها و سخنان مسئولان رسمی کشور و سپس پژواک ممتد و ضریب یافتن آن در رسانههای معاند و جریانسازی علیه کارآمدی جمهوری اسلامی است!
🔸متأسفانه رسانههای مرجع، سایر مراجع اثرگذار و کمککننده به تبیین و ایجاد امید و یاری دهنده افکار عمومی برای بازیابی داشتهها هم یا دچار انفعال شده و یا ناتوانتر از هر زمان دیگر در توجیه، هدایت و تبیین هنرمندانه هستند. از قرارگاههای مختلف و متکثر با مدیران و فرماندهان متعدد و بودجههای کلان هم اثر میدانی دیده نمیشود تا جایی که مجددا و برای بار چندم «ضرورت تبیین» تذکر داده میشود.
🔸به نظر میرسد حرکتی نیاز است تا این فضا شکسته شود و شوکی نیاز است تا دست همتی از آستین جریان دلسوز به حال نظام و انقلاب بیرون آید.
#مقاله_وارده
https://kayhan.ir/001GhL
@Kayhan_online
نه هر که سر بتراشد قلندری داند.
تعطیلی های مستمر این روزهای پایتخت و بسیاری از شهرها و استانهای کشور تحت عنوان آلودگی هوا و سرما و همچنین قطعی های مکرر برق در این روزها؛ انسان را به یاد تعطیلی های بلند مدت کشور در دوره کرونا در دولت روحانی می اندازد. بیش از دو سال و نیم دانشگاهها و مدارس کشور تعطیل شد و این در حالی بود که آمار نشان می داد که اصولا در میان کودکان و نوجوانان زمینه ابتلا به کرونا چیزی در حد صفر بوده است به همین جهت در خیلی از کشورها مثل فرانسه حتی یک روز مدارس به دلیل کرونا تعطیل نشد. در همان زمان، همین تعطیلی های مستمر موجب شد تا وزارت آموزش و پرورش، کودکان و نوجوانان معصوم ما به آموزش مجازی سوق دهد و فضای بی در و پیکر برخی از نرم افزارهای کاربردی همانند اینستاگرام را بر آنان بگشاید که آسیب های زیاد اخلاقی و اجتماعی به آنان وارد کرد که آثار مستقیم آن را در اتفاقات پائیز 1401 به هنگام باز شدن دانشگاهها و ورود دانشجو اولیها از مدرسه به محیط دانشگاه شاهد بودیم. هم اکنون نیز به دلایل غیرکافی از جمله سرما(در حالی که در تهران و خیلی از شهرها هوا هنوز به زیر صفر درجه نرسیده) هفته آخر آذر ماه، کاملاً تعطیل اعلام شد و اعلام تعطیلی ها همچنان ادامه دارد. مساله دیگر، خاموشی های غیر متعارف و غیر ضرور در این روزهاست که از یک ماه پیش در روزهای نه چندان سرد آبان شروع شده و علی رغم تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی- که خود جبران کننده کمبود انرژی است- همچنان ادامه دارد.
مساله دیگر، گرانی ها و کاهش بسیار شدید ارزش پول ملی است به طوری که در عرض این چهار، پنج ماه حدوداً 20 هزار تومان کاهش پیدا کرده است.
سوالی که مطرح می شود این است که دلیل این تعطیلی ها و قطع برقها و مشکلات چیست؟ گفته می شود یک دلیل مهم آن، ناترازی انرژی یعنی در واقع همان کمبود منابع انرژی است. اخیراً هم آقای عبده تبریزی مشاور اقتصادی رئیس جمهور هشدار داده اند که: ممکن است در هفته تنها سه روز برق و بنزین داشته باشیم.
سوالی که باز مطرح می شود این است که چرا کمبود منابع انرژی اتفاق افتاده؟ چرا در دولت شهید رئیسی، با وجود بیش از ۱۳۰۰ همت(هزار میلیارد تومان) بدهیِ باز مانده از دولت قبل و خالی شدن صندوق ارزی کشور(به اعتراف دکتر نوبخت، معاون وقت رئیس جمهور) و کاهش صدور نفت به حدود 200 هزار بشکه در روز و ... بیشتر نارسایی ها و مشکلات کشور از جمله قطع مکرر برق، آمار بالای کشته های کرونا(که تا 700 نفر در روز هم رسیده بود)، تعطیلی و نیمه تعطیلی ادارات، دانشگاهها و مدارس، پایین بودن صدور نفت و ... در عرض مدت کوتاهی برطرف شد و کشور به حالت عادی بازگشت. اما هم اکنون با وجود تحویل گرفتن دولت در بهترین شرایط، شاهد این حجم از نابسامانی ها در این مدت کوتاه هستیم.
آیا مشکل کشور در این شرایط، قانون حجاب و عفافی است که بی حجابی را از جرم انگاری به تخلف انگاری کاهش داده و صرفا برای متجاهرین تذکر و در نهایت، جریمه نقدی پیش بینی کرده می باشد؟! یا مشکل کشور، فیلترینگ نامؤثر بر فضای مجازی است که به اسم مدیریت و حکمرانی بر فضای مجازی(که حق هر حکومتی است) در واقع ممر درآمدی برای فیلتر شکن سازان و در نتیجه «آش نخورده و دهان سوخته» برای حکومت بود می باشد؟! یا این که مشکل، بازگشت آن عده معدود از اساتید و دانشجویان متهتکی است که در پائیز 1401 به بهانه یک دستمال، قیصریه را به آتش کشیدند؟!
به نظر می آید که همه این فضا سازی ها و آدرس غلط دادن ها برای گم کردن دلیل اصلی مشکلات کشور که همانا ناکارآمدی و سوء تدبیر و یا شاید هم، تدبیر سوء برخی از مسؤولین کنونی کشور می باشد. این جاست که انسان به یاد سخن و شعر حکیمانه حضرت حافظ می افتد که می فرماید:
نه هر که چهره برافروخت، دلبری داند
نه هر که آینه سازد سکندری داند
نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست
کلاه داری و آیین سروری داند
هزار نکته باریک تر ز مو اینجاست
نه هر سر بتراشد قلندری داند
هاآرتص: آتشبس در غزه زمانبر خواهد بود
🔹روزنامۀ هاآرتص به نقل از منابع آگاه نوشت که مذاکرات آتشبس در غزه به زمان بیشتری برای رفع شکافها نیاز دارد.
🔹این منابع به هاآرتص گفتند: «اسرائیل هیچوقت با عقبنشینی از کل محور فیلادلفیا (جنوب نوار غزه و هممرز با مصر) موافقت نکرده و نخواهد کرد.
🔹ارزیابی احتمال تحقق جدول زمانی تعیینشده توسط ترامپ برای دستیابی به توافق مبادله گروگانها دشوار است، مذاکرات آتشبس در غزه به زمان بیشتری نیاز دارد و رفع شکافها نیز به تصمیمات سران سیاسی بستگی دارد».
از عیسی بن مریم بگویم، کسی که سنگ را بالش کرده بود و جامهای زِبر و خشن بر تن میکرد و خوراک ناگوار میخورد و گرسنگی میکشید. چراغ شبش روشنایی ماه بود و سرپوش زمستانش آسمان مشرق و مغرب (سقفی بر سر نداشت) میوه و گیاه او همان بود که برای دیگر موجودات میرویید. نه همسری داشت که او را فریفته سازد و نه فرزندی که او را اندوهگین نماید. نه اموالی انباشته بود که او را از توجه به خدا بازدارد و نه حرصی که وی را خوار و زبون سازد.
مَرکبش پاهایش بود و تنها خدمتگزارش دستهایش ...
نهج البلاغه؛ خطبه ۱۵۹
❌خود را برای اغتشاشات پیش رو آماده کنیم؛ «فان حزب الله هم الغالبون» اگر...
▪️ صحبتهای رهبری برای ما عجیب است چون رهبری از آینده صحبت میکنند و گوششان به صحبتهای حضرت حجت است و ما...
▪️رهبری با صراحت درباره فتنه پیش به ما گفتند.
ایشان در سخنرانی های اخیرشان دو بار به فتنه اشاره کردند، اول زمانی که فرمودند: ملت ایران هر کسی را که در اغتشاشات شرکت کند- و مزدوری آمریکا را در این زمینه قبول بکند، در زیر گامهای خود لگدمال خواهد کرد.
▪️دوم رهبری در دیدار دو هفته پیش فرمودند:
هر کدام از این دو وضعیت-که یکی از آنها هرج و مرج و اغتشاشات داخلی است- در کشور پیش آید، دست دشمن در کار است و «بسیج» باید در مقابل آن بایستد.
▪️ رهبری به صورت واضحی شکست مسلمانان در جنگ احد را بازگو کردند. درعین حال وعده پیروزیهای بزرگ دادند، لیکن به صورت شفافی شرایط مشخص است، امت حزب الله پیروز می شود اگر...
▪️در آیه شریفه «فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ» آمده است که «وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسولَهُ وَالَّذينَ آمَنوا فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ» یعنی کسانی پیروز میشوند که ولایت به خدا و رسول و «کسانی که ایمان» را بپذیرند.
▪️ما پیروزیم اما جبهه جدیدی در داخل کشور به زودی گشوده میشود، اما به نظر این فتنه دو بعدی است. احتمالا بخشی از جریان خودی نیز در نسبت با فرمان رهبری تردید خواهند کرد.
▪️ فرمان رهبری صریح است؛ «لگد مال کردن اغتشاشات» است و کمترین تعللی جایز نیست. خود را آماده میکنیم.../
👤سیدمحمد برقعی
ــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صحبتهای مسعود نیلی را ثانیه به ثانیه باید تحلیل کرد! ریشه همه بدبختیهای ما این تفکرات است. #بحران_نیلی
تحلیل:
۱- میگوید اشتغال در کشور ما مربوط به تولیدیهای کوچک است و این ربطی به توسعه اقتصادی کشور ندارد
پاسخ: بیش از ۹۹ درصد تولیدی های صنعتی ترین کشور دنیا (آلمان) کوچک مقیاس هستند. (منبع)
۲- میگوید سود زیاد بنگاه های بزرگ به تعداد کم کارگرانش میرسد و سود کم بنگاههای کوچک به تعداد زیاد کارگران!
پاسخ: دروغ و فریبکاری در این سطح فقط از ایشان بر میآید. میگوید سود بنگاههای بزرگ بین کارگران تقسیم میشود!!!! حقیقتا عجیب است که یک نفر هم به این مزخرفگویی اعتراض نمیکند!
سیصد سال پیش هم آدام اسمیت همین استدلال مضحک را داشت (اینجا بخوانید)
ضمنا مقام معظم رهبری فرمودند: رکن اصلی اقتصاد مقاومتی بنگاههای کوچک و متوسط هستند!
۳- می گوید اگر تحریم نمیشدیم هم رشد اقتصادی ما متوقف میشد!
پاسخ: این حرف درست است. با آمدن دولت روحانی اگر تحریم هم نمیشدیم باز هم رشد اقتصادی متوقف میشد!
همانطور که با رفتن دولت روحانی و آمدن دولت رئیسی رشد اقتصادی شد ۵ درصد!
یعنی دولتی که نیلی ۲۰۰۰ روز دستیار ویژه رئیس جمهور بود از تحریم هم زیانبارتر بود!
#بحران_نیلی
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
❇️طلوع هوش مصنوعی در عملیات روانی
🔸در قلب هر عملیات روانی، اطلاعات قرار دارد؛ شامل جمعآوری، تحلیل و استفاده از آن برای شکل دادن به ادراکات و دستکاری رفتار.
🔸در این حوزه، هوش مصنوعی به یک تغییر دهنده بازی تبدیل شده است.
🔸سیستمهای هوش مصنوعی میتوانند حجم عظیمی از دادهها را با سرعت و دقتی پردازش کنند که انسانها قادر به رقابت با آن نیستند.
🔸همین توانایی به تنهایی هوش مصنوعی را به ابزاری ارزشمند برای عملیات روانی مدرن تبدیل میکند.
🔸توانایی بررسی پستهای شبکههای اجتماعی، مقالات خبری، سوابق عمومی و حتی ارتباطات خصوصی به هوش مصنوعی این امکان را میدهد که روندها، نقاط ضعف و فرصتهای تأثیرگذاری را به روشهایی شناسایی کند که پیش از این غیرقابل تصور بود.
🔸یکی از قدرتمندترین کاربردهای هوش مصنوعی در عملیات روانی آینده، انتخاب هدف است.
🔸در حالی که عملیات گذشته بر کمپینهای گستردهای تکیه داشتند که هدفشان رسیدن به بیشترین تعداد ممکن از افراد بود، هوش مصنوعی دقتی بینظیر را امکانپذیر میکند.
🔸با استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشین و پردازش زبان طبیعی، هوش مصنوعی میتواند پروفایلهای دقیقی از افراد یا گروهها ایجاد کند.
🔸این پروفایلها نه تنها بر اساس ویژگیهای جمعیتشناختی، بلکه بر مبنای واکنشهای احساسی، باورهای شخصی و آسیبپذیریهای روانی ساخته میشوند.
🔸با در دست داشتن این اطلاعات، مجریان میتوانند پیامهایی بسیار خاص و شخصیسازیشده طراحی کنند که احتمال موفقیت بیشتری در دستکاری رفتار دارند.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین چیزی که خدا به بندهاش میدهد!
♨️ بهترین دعا در نگاه حاج قاسم
#شهید_القدس
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔻 ۷ روز دیگر تا سالروز شهادت #حاج_قاسم
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه نماینده مجلس به پزشکیان و کارشناسان: آقای رئیس جمهور زیاد میگوید نمیتوانیم، نداریم و نمیشه؛ این حرف خنده دار است! کارشناس هایی که حرف به دهن آقای رئیس جمهور میزارن دلسوز نیستند!
علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس:
🔹وقتی دولتی میگه (بودجه) ندارم یعنی من کمکارم، این حرفی که مشاورین به دهن آقای رئیس جمهور میزارن ظلمه به آقای پزشکیان؛ چرا این حرفهارو به آقای رئیس جمهور میزنید؟ چون گفته من خودم متوجه نمیشم و به کارشناس ها مراجعه میکنم.
🌎@Shakhes3🔜#شاخص