🔴رییس مجلس: امضای سند راهبردی با چین یک عنصر مهم تولید قدرت درچارچوب نگاه به آسیاو اوراسیا بارویکرد سیاست خارجی متوازن و اقتصادمحور است
@Fetan2
🔴الگوی وزیر خارجه آمریکا به اعتراف خودش، #مادلین_آلبرایت است!
و او را زنی شجاع نامیده...
خبرنگار: ما شنیدهایم که نیم میلیون کودک عراقی بر اثر تحریمها کشته شدند. آیا ارزشش را داشت؟
آلبرایت: انتخاب سختی بود ولی بله ارزشش را داشت!
#حقوق_بشر
✍️نعیم رحیمی
@Fetan2
🔴آمار جدید کرونا در ایران
🔹مبتلایان جدید: ۸۷۵۱ نفر
🔹مجموع بیماران: ۱۸۵۵۶۷۴ نفر
🔹جانباختگان جدید: ۸۹ نفر
🔹مجموع جانباختگان: ۶۲۳۹۷ نفر
🔹مجموع بهبودیافتگان:۱۵۹۳۲۱۹ نفر
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آماده باش رئیس قوه قضائیه به همه دست اندرکاران قضایی و قضات ، برای اجرای کامل قوانین مربوط به پشتیبانی از تولید و رفع موانع
@fetan2
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس صهیونیست:
🔹ایران فشار نظامی خود را در سراسر منطقه افزایش داده است...!
@fetan2
🔴رابطه با چین و کلیدهایی که قفل تحریم را باز میکند
🔹به طور حتم امضای سند همکاری ۲۵ ساله راه درازی برای اجرایی شدن در پیش دارد چرا که اساساً آنچه روز شنبه بین دو طرف امضا شد یک برنامه درازمدت برای توسعه روابط دوجانبه است. در ایران همچنان برخی به هرگونه توسعه روابط بین ایران و چین بدبین هستند و خواستار بازگشت به ساختار گذشته با اجرایی شدن برجام هستند. با این حال واقعیت این است که حل بسیاری از این مشکلات بدون برقراری روابط راهبردی بین ایران و چین ناممکن است.
🔹برخی از مهمترین تحریمهایی که علیه ایران در سالهای گذشته اعمال شده از جمله تحریم مجدد بانکهای ایرانی با برچسب تروریسم و یا تحریم کل اقتصاد ایران در سال ۹۸ و یا صفر کردن صادرات نفتی ایران اساساً با هدف جلوگیری از برقراری روابط راهبردی بین تهران و پکن وضع شده است. از این رو اساساً نمیتوان انتظار داشت که با هرگونه توافقی بین تهران و واشنگتن حتی در آرمانیترین شکل آن نیز این تحریمها برداشته شوند.
🔹آمریکاییها میدانند که چین بخش مهمی از بهبود مداوم اقتصادی خود را مدیون روابط خود با ایران است و تاکنون نیز سیگنالهای مشخصی برای حفظ آن به ایران ارائه داده که یکی از آنها احتمالا افزایش ظرفیت خرید نفت از ایران است.
🔹به این ترتیب تحریمهای آمریکا علیه ایران نه تنها بر روابط تهران و پکن بیتأثیر است بلکه میتوان انتظار داشت که در آینده ایران راهی جز توسعه روابط خود با چین برای باز کردن کلید این تحریمها نداشته باشد.
🔹به نظر میرسد که در مسیر حرکت به سمت یک دنیای چند قطبی، ایران درست در مرحلهای قرار گرفته که با تنظیم راهبرد خود به یک توازن جدی بین غرب و شرق دست پیدا کند. برای موفقیتآمیز بودن این مرحله میتوان تنها امیدوار بود که الگوهای قدیمی همچون ماجرای برجام تکرار نشود؛ همان الگویی که سبب کنار گذاشته شدن چین از مبادلات اقتصادی بعد از امضای برجام شد و خسارات وسیعی را به کشور تحمیل کرد.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستبند زدن پلیس آمریکا به کودک ۵ ساله
🔹مأموران پلیس «مریلند» کودک ۵ ساله سیاهپوست را بهدلیل خروج بیاجازه از محوطه مدرسه بازداشت و به اداره پلیس منتقل کردند
@Fetan2
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قرارداد بین ایران و چین می تواند به اقتصاد ایران کمک کند؛ همه کشورها به دنبال رابطه با #چین هستند!
نادر حبیبی، استاد اقتصاد خاورمیانه در دانشگاه برندایس با حضور در برنامه بی بی سی که برای تخریب قرارداد ایران با چین پخش می شد، گفت:
🔹این قرارداد منحصر به ایران نیست، بیشتر کشورها با چین همکاری دارند؛ چین بدهی کشورها را تبدیل به مالکیت کرده است؛ این راهبرد می تواند در زمینه توسعه نفت و گاز و همچنین فروش نفت به ایران کمک کند؛ قرارداد ایران و چین می تواند اهرمی باشد برای کاهش و یا حتی رفع تحریم ها علیه ایران
@Fetan2
🔴عراق از ابتدا تا کنون
🔹عراق دارای فرهنگ و تمدن دیرینه ای است که به چند هزارسال پیش از میلاد مسیح برمی گردد. تا پیش از اسلام زیر سلطه امپراطوری های ایران اعم از : هخامنشیان ، سلوکیان ، اشکانیان و ساسانیان قرارداشت و بخشی از امپراطوری عظیم ایران حساب می شد .
🔹سپس با تضعیف و نابودی امپراطوری ایرانیان و قدرت گرفتن امپراطوری روم باستان ، این کشور (عراق) نیز زیر سلطه رومیان قرار گرفت و با آمدن دین اسلام ، امویان و سپس خلافت عباسیان سرزمین عراق را در برگرفت و در عصر حاکمیت عباسیان ، بغداد در عراق به عنوان مرکز خلافت اسلامی در عصر عباسیان شناخته شد . بعدها با سرنگونی خلافت عباسیان در اثر حمله مغولها این کشور نیز تحت سلطه مغولان قرار گرفت .
🔹در قرن دهم تا سیزدهم خورشیدی غالبا در اختیار ایران و عثمانی بود ، تا اینکه پس از شکست عثمانی در جنگ جهانی اول این کشور تحت سلطه امپراطوری بریتانیا قرار گرفت ( در سال 1298خورشیدی ) و به مدت 13 سال تحت قیومیت انگلیس بود تا این که در سال 1311 خورشیدی از انگلیس استقلال یافت و عراق که آن زمان حکومت پادشاهی داشت به همین منوال ( پادشاهی ) تا سال 1337 هجری خورشیدی باقی ماند و سه پادشاه در این عصر به نام های : فیصل اول ، غازی اول و فیصل دوم بر عراق حکومت کردند .
🔹این پادشاهی تحت سلطه بریتانیا بود و پادشاهی عراق هاشمی نام داشت که در نهایت در سال 1337 با انقلاب مردم عراق به جمهوریت تغییر یافت و در این سال نوع حکومت عراق از پادشاهی به جمهوری عراق تغییر پیدا کرد . از سال 1337 تا 1347 قدرت در دست سه تن از نظامیان با کودتا به ترتیب چرخید تا اینکه سرانجام دیکتاتوری از نوع حزب بعث در سال 1347 حاکمیت عراق را در دست گرفت و تا سال 1382 ( وقوع حمله آمریکا و ناتو که منجر به فروپاشی دیکتاتوری حزب بعث شد ) ادامه یافت
@Fetan2
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مصاحبه تلفنی اخبار مجلس با فریدون عباسی رئیس کمیسیون انرژی با موضوع قرارداد ایران و چین
🔹فعلا این قرارداد یک پیش نویس اولیه است
🔹فشار غربی ها به خاطر پیشرفت چین است
🔹چین به دنبال ایجاد رابطه طولانی مدت با ایران است
@Fetan2
🔴 انحصار بازار وکالت و سردفتری باید شکسته شود
رئیس قوه قضائیه:
🔹چند قانون برای حمایت از تولید داریم اما برخی قوانین کامل اجرا نمیشوند
🔹 بر رقابتی شدن بازار خدمات حقوقی و قضایی از جمله وکالت، سردفتری و کارشناسی دادگستری و شکسته شدن انحصار در این بخشها تاکید داریم.
🔹 رقابتی شدن این خدمات به سود جامعه است؛ نباید اینگونه مشاغل انحصاری شوند بلکه باید جوانهای واجد شرایط قانونی بتوانند وارد بازار کار شوند.
@fetan2