💠نیکی به پدر و چشم پوشی از نامحرم
🔻امام صادق علیه السلام:
🔹برُّوا آبَاءَكُمْ يَبَرَّكُمْ أَبْنَاؤُكُمْ وَ عِفُّوا عَنْ نِسَاءِ اَلنَّاسِ تَعِفَّ نِسَاؤُكُمْ .
🔹به پدر و مادرتان نيكى كنيد تا فرزندان تان به شما نيكى کنند و از زنان مردم چشم پوشى كنيد تا از زنان تان چشمپوشى کنند.
📚 الکافي , ج ۵ , ص۵۵۴
@fetneh1
🤔تلنگر: ارزش و جایگاه علم ودانش
طلبه ی جوانی بود که در زمان شاه عباس در اصفهان درس می خواند، در یکی از روز ها این طلبه ی جوان به دیدن شیخ بهائی آمد و به او گفت: می خواهم طلبگی و درس خواندن را رها کرده و به دنبال تجارت و کار و کاسبی بروم چون درس خواندن برای آدم، آب و نان نمی شود و کسی از طلبگی به جایی نمی رسد، آخر این کار فقط بی پولی و حسرت است.
شیخ بهائی گفت: بسیار خب! حالا که تصمیم خود را گرفته ای من مانع تو نمی شوم.
بعد قطعه سنگی به طرف او گرفت و ادامه داد: اما فعلا این قطعه سنگ را بگیر و به نانوایی برو و چند عدد نان بخر تا با هم غذایی بخوریم و بعد هر کجا می خواهی برو، من مانع کسب و کار و تجارت تو نمی شوم.
جوان با شگفتی نگاهی به شیخ کرد و با تردید سنگ را گرفت سپس به نانوایی رفت و سنگ را به نانوا داد تا نان بگیرد ولی نانوا او را مسخره کرد و از مغازه بیرون انداخت.
طلبه جوان با ناراحتی پیش شیخ بر گشت و گفت: مرا مسخره کرده ای؟ این سنگ هیچ ارزشی نداشت و نانوا با دیدن آن نه تنها نانی به من نداد بلکه جلوی مردم هم مرا مسخره کرد و من شرمنده شدم.
شیخ گفت: اشکالی ندارد حالا ناراخت نباش، این بار به بازار علوفه فروشان برو و بگو این سنگ خیلی با ارزش است سعی کن با آن مقداری علوفه و کاه و جو برای اسب های مان تهیه کنی.
طلبه دوباره به بازار علوفه فروشان رفت اما آن ها نیز با دیدن سنگ چیزی به او ندادند و کلی هم مسخره اش کردند.
جوان با ناراحتی بیش تری پیش شیخ بهائی برگشت و ماجرا را برای او تعریف کرد.
شیخ بهایی به حرف های او گوش داد و گفت: خیلی ناراحت نباش، حالا همین سنگ را بردار و به بازار صرافان و زرگران ببر و به فلان دکان برو و بگو این سنگ را امانت بردار و در ازای آن، صد سکه به من قرض بده که اکنون به این مبلغ نیاز دارم.
طلبه جوان گفت: با این سنگ به من، نان و علوفه ندادند، چگونه زرگران بابت آن پولی قرض می دهند؟
شیخ گفت: یک بار دیگر امتحان کن که ضرر نمی کنی.
طلبه جوان با ناراحتی و بی میلی سنگ را بر داشت و به طرف بازار زرگران و طلا فروشان راه افتاد و دکانی که شیخ گفته بود را پیدا کرد.
او وارد دکان شد و گفت: این سنگ را به امانت بگیر و صد سکه به من قرض بده.
مرد زرگر با تعجب به طلبه جوان و سنگ نگاه کرد و سنگ را از او گرفت و گفت: قدری بنشین تا پولت را حاضر کنم، سپس شاگرد خود را صدا زد و در گوش او چیزی گفت و شاگرد از مغازه بیرون رفت.
پس از مدت کمی شاگرد با دو مامور به دکان بازگشت.
ماموران طلبه را گرفتند و می خواستند با خود ببرند، او که نمی دانست دلیل این کار چیست مدام از زرگر و ماموران می پرسید که جرم من چیست؟
صاحب دکان به ماموران اشاره کرد تا دست نگه دارند و بعد رو به طلبه جوان گفت: آیا می دانی این سنگ چیست و چه قدر ارزش دارد؟
طلبه جوان با آشفتگی گفت: نه نمی دانم، مگر این سنگ چه قدر می ارزد؟
زرگر گفت: ارزش این سنگ که گوهری گران بهاست، بیش تر از ده هزار سکه است، راستش را بگو، مشخص است که تو در تمام عمر خود حتی هزار سکه را یک جا ندیده ای، حالا چنین سنگ گران قیمتی را از کجا آورده ای؟
طلبه ی جوان که از ترس و تعجب زبانش بند آمده بود و فکر نمی کرد که این سنگ حتی ارزش یک نان را داشته باشد با من و من و لکنت زبان گفت: به خدا من دزدی نکرده ام، این سنگ را شیخ بهائی به من داد تا برای وام گرفتن به این جا بیاورم، اگر باور نمی کنید با من به مدرسه بیایید تا به نزد شیخ برویم.
ماموران برای این که مطمئن شوند همراه طلبه نزد شیخ بهائی رفتند، شیخ با دیدن آن ها حرف طلبه را تایید کرد و به ماموران دستور داد تا جوان را رها کنند و از آن جا بروند.
بعد از رفتن ماموران طلبه ی جوان نفس راحتی کشید و گفت: ای شیخ ماجرا چیست؟ امروز با این سنگ، چه بلا هایی که سر من نیامد! مگر این سنگ چیست که با آن کاه و جو ندادند ولی مرد صراف بابت آن ده هزار سکه می پردازد؟!
شیخ بهائی گفت: این سنگ که می بینی، گوهر شب چراغ است که بسیار نایاب می باشد، در شب تاریک چون چراغ می درخشد و نور می دهد، همان طور که دیدی، قدر زر را زرگر می شناسد و قدر گوهر را گوهری می داند.
سپس لبخندی زد و ادامه داد: نانوا و قصاب، نتوانستند تفاوت بین سنگ و این گوهر ارزشمند را تشخیص دهند زیرا که شناختی از آن نداشتند وضع ما هم همین طور است، ارزش و فایده علم و عالم را تنها انسان های عاقل و عالم می دانند نه هر بقال و عطاری… حال خود دانی اگر می خواهی به دنبال تجارت برو و اگر نه، به تحصیل علم بپرداز.
پسر جوان با حرف های شیخ و اتفاقات آن روز از این که می خواست از طلب علم دست بکشد، پشیمان شد و به درس خواندن ادامه داد تا به مقام بالایی در علم برسد.
@fetneh1
امام خمینی ره: ملتهاي مسلمان باید اصل را بردشمنی و فریب ابرقدرت ها با خود بگذارند، مگر این که خلاف عینی و عملی آن را مشاهده و لمس و باور نمایند. ما به حبل ولایت خدا و پیامبر وائمه معصومین - علیهم السلام - چنگ زده ایم و جداً باید از هر آنچه غیررضایت آنان است، متنفر و بیگانه باشیم و از این بیگانگی هم بر خود فخر و مباهات کنیم.
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 نماز این چهار نفر قبول نمیشود؟ 💔
حجة الاسلام زارعی
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حاج آقا پناهیان: من خودم واکسن زدم!واکسن برکت هم زدم. علیرغم توصیههای فراوانی که میکردند نزنید، چون قدرت قضاوت نداشتم، واکسن را زدم!
پ.ن: منظور حاج آقا پناهیان این هست با تمام مطالب و گفتههایی که ضدواکسن هست و تمام کلیپهایی که درفضای مجازی از فلان پزشک و فلان دکتر در تخریب واکسن هست که آدم رو مردد میکنه که آیا بالاخره واکسن بزنیم یا نزنیم و کاملا آدم گیج میشه، من قدرت قضاوتم رو از دست دادم، اینجا تنها یک راه میمونه برام، نگاه کردم به امام جامعه که چیکار کرده همون کارو بکنم. دیدم واکسن زده، برکت هم زده، منم زدم. چون او قرار است تو دوراهیها تواین حیرانشدنها راه رو به ما نشون بده.
امام جامعه فعلش و عملش عاقلانهترین عمله و حجت برای همهس بخصوص ولایتمداران
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹هر روز با شهدا🌹 🔴 شهیدی که قبل از شهادت با مزارش عکس گرفت
@fetneh1
🔸عیادت استاندار اصفهان از نوجوان قهرمان ایذهای
🔺علی لندی نوجوان اهل شهرستان ایذه، شامگاه ۱۸ شهریور، پس از وقوع آتشسوزی در خانه همسایه بهدل آتش میزند تا ناجی دو زن از میان شعلههای آتش شود.
👉 yjc.news/00X94R
@fetneh1
در سرزمین عجایب
چه کسی تصمیم میگرد؟
آیا ما واقعا ملت امام حسینیم؟
♦️حقا که عراقی ها لایق میزبانی حضرت ولی عصر ارواحنا له الفداء هستند
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خطبه بی سابقه آیت الله حسن عاملی، امام جمعه اردبیل خطاب به ترکیه و #باکو و گستاخی روزنامه ینی شفق که ایران را به تجزیه و نابود کردن تهدید کرده اند!!
📝 ایران_دیپلماتیک
#مهدی_قاسم_زاده
@fetneh1
رئیسی هنوز 2 ماهه نیومده، از دید نشریه تایم در بین صد چهره تاثیرگذار گذار جهان شد
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شروع عصر پوست اندازی ایران بزرگ، با سازمان شانگهای؛
🔺چندجانبه گرایی در عصر پساغرب
🔺شرایط جدید همگرایی با چین روسیه وهند در نتیجه افزایش قدرت مانور اقتصادی ایران
👈ظریف بارها اعتراف کرده بود: این طمع ما به ارتباط با غرب بود که دوستان شرق را ازما دور کرد.
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ای کاش بقیه روحانیت هم یکم از آیت الله میرباقری یاد میگرفتن!
tehroonnews
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقایسهای زیبا از لحظات ناب رزمندگان دفاع مقدس دیروز و زائران اربعین امروز
🔰 زیبایی این مقایسه اونجایی خودشو نشون میده که میبینی بعد ازچهل و اندی سال، با وجود لشکر عظیم دشمنان خارجی و داخلی، آرمانها و تفکرات مردم هموناست
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
41.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / مردم تاجیکستان درباره ما چگونه فکر میکنند؟ / روایتی از تاجیکستان که شاید برایتان جالب باشد/ آنها بیشتر از خودمان پیگیر شبکه خبر ایران هستند/ مجریها و چهره های ایران را میشناسند / ملتی که با ما حوزه تمدنی مشترک دارند اما فراموششان کرده ایم/ قسمت629
@fetneh1
📝🔸 بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی (who) در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱میلادی که همه درگیر کرونا بودیم و هستیم، همچنان مهمترین دلیل مرگ در جهان «گرسنگی» هست، نه کرونا!
گرسنگی: ۱۰٫۵ میلیون نفر
سرطان: ۷٫۷ میلیون نفر
سیگار: ۴٫۷ میلیون نفر
الکل: ۲٫۳ میلیون نفر
ایدز: ۱٫۶ میلیون نفر
کرونا: ۱٫۶ میلیون نفر
تصادفات رانندگی: ۱٫۳ میلیون نفر
خودکشی: ۱ میلیون نفر
آب آلوده: ۰٫۸ میلیون نفر
آنفولانزای فصلی: ۰٫۵ میلیون نفر
هر روز هزاران کودک در جهان از ویروسی بنام «گرسنگی» میمیرند. درمان این ویروس هم هزاران سال است که کشف شده است، غذا!!!
ولی این ویروس هرگز ریشه کن نشد. هیچکس هم در جهان برایش وضعیت فوقالعاده اعلام نکرد. تنها تفاوت این ویروس با ویروس کرونا این است که ثروتمندان عالم هم به آن دچار شدهاند و شاید به همین دلیل در جهان وضعیت فوقالعاده اعلام شد.
@fetneh1
امام خمینی | شغل تربیت فرزند، از همه شغلها بالاتر است/تأثیر «مادر» بیشتر از پدر، معلم و استاد
شما خانمها به طوری که حالا خودتان میگویید معلم هستید؛ دو شغل شریف دارید. شما خانمها دو تا شغل بسیار شریف دارید. یکی شغل تربیت فرزند، که این از همه شغلها بالاتر است. یک فرزند خوب شما اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالَم. اگر یک انسان شما تربیت کنید، برای شما به قدری شرافت دارد که من نمی توانم بیان کنم. پس شما یک شغلتان این است که بچههای خوب تربیت کنید. دامن مادرها دامنی است که «انسان» از آن باید درست بشود. یعنی اول مرتبه تربیت، تربیت بچه است در دامن مادر؛ و برای اینکه علاقه بچه به مادر بیشتر از همه علایق هست و هیچ علاقهای بالاتر از علاقه مادری و فرزندی نیست. بچهها از مادر بهتر [مسائل] را اخذ میکنند. آنقدری که تحت تأثیر مادر هستند، تحت تأثیر پدر نیستند، تحت تأثیر معلم نیستند، تحت تأثیر استاد نیستند. از این جهت بچه هایتان [را] در دامنتان تربیت اسلامی، تربیت انسانی بکنید تا وقتی تحویل میدهید شما این بچه را به دبستان، یک بچه صحیح، اخلاق خوب، آداب خوب؛ آنطور تحویل بدهید.
(صحیفه امام، ج8، ص: 90 |در جمع بانوان فرهنگی و معلم| 21 خرداد 1358)
@fetneh1
امام #هادى عليه السلام ـ در دعا به درگاه خداوند ـ :
يا مَن تُحَلُّ بِأَسمائِهِ عُقَدُ المَكارِهِ، ويا مَن يُفَلُّ بِذِكرِهِ حَدُّ الشَّدائِدِ، ويا مَن يُدعى بِأَسمائِهِ العِظامِ مِن ضيقِ المَخرَجِ إلى مَحَلِّ الفَرَجِ
اى آن كه گِره هاى ناملايمات با نام هاى او باز مى شوند! اى آن كه تيزى سختى ها با ياد او كُند مى شود! و اى آن كه با خواندن نام هاى بزرگش از تنگنا به گشايش، راه بُرده مى شود!
مُهج الدعوات صفحه325
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 با وجود نیاز فقرا، هزینه کردن برای زیارت چه توجیهی دارد؟
پاسخ استاد مطهری به اشکالی معروف در فضای مجازی
@fetneh1
.
🍃 دعای حضرت آیتالله بهاءالدینی برای شهریار
روزی در محضر آیتالله بهاءالدینی رضواناللهعلیه صحبت از شعر و شاعری بهمیان آمد.
با جملهای كوتاه فرمودند:
بنده اشعار بسیاری دربارۀ اهلبیت علیهمالسلام بهویژه حضرت علی علیهالسلام شنیدهام؛ ولی برای من هیچ شعری همچون اشعار شهریار تبریزی، جذابیت نداشته است؛ برای همین او را دعا كردم؛ بعداً دیدم برزخ را از او برداشتهاند.
📚حاجآقارضا بهاءالدینی، آیت بصیرت.
@fetneh1