💢 علامه طباطبایی رحمة الله علیه:
🌳 اعتبارات دنیا نوعاً وفا نمیکند و اگر هم وفا کند تا دم قبر است و بعد از آن ماییم و ابد ما!
علامه_طباطبایی🍃
@fetneh1🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ موانع دیدار با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
📹 " آیت الله ناصری (ره) "
@fetneh1🔥
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله العظمی جوادی آملی
«گاهی انسان يک اشتباهی ميکند اما فوراً #پشيمان ميشود، نگران است #استغفار ميکند، در صدد #جبران است. گاهی يک کار خير ميکند، خوشحال است خيلی خندان است خيلی اعجاب ميکند مدام دلش ميخواهد که بگويند، مرتّب اسمش را ببرند. فرمود: آن گناهی که پيامد خير دارد، بالاخره ترميم ميشود، به خير ختم ميشود. اين کار خيری که به دنبال بنِرگذاری و مدح و ثناست، اين يک کار خيری است که به شر ختم شده است...»
درس اخلاق ٩٧/٩/١۵
#شرح_نهج_البلاغه
@fetneh1🔥
بسم الله الرحمن الرحیم ادامه سلسله مباحث احیای سنت های طبی اسلامی
ادامه بحث شناخت مزاجها: مزاج مردان نسبت به مزاج زنان گرم و خشک است بدین سبب قوت مردان در انجام کارها نسبت به زنان بیشتر است .
هرگاه مزاج گرم و تر باشد کارها به راحتی انجام میشود زیرا قوت طبیعی در این افراد بیشتر است .قوت طبیعی،قوت پروردن و بالیدن و غذا پذیرفتن است این قدرت از کبد بر خیزد،مزاج پسران در سالهای طفولیت و کودکی گرم و تر است بدین سبب پسران در این سالها بهتر رشد و پرورش می یابند(تدبیر به اصلاح گرمی و تری برای کسانی که سرد و خشک و کسل هستند).
مزاج دختران در سالهای کودکی سرد و تر است بدین سبب لطیفتر هستند. و در سالهای جوانی (شروع بلوغ جنسی ) گرم و تر است لذا در این سالها بهتر رشد می نمایند و فرزند هم بهتر پرورش می دهند بهترین زمان ازدواج و پرورش نسل است بدین سبب در اسلام و در احادیث از ائمه اطهار (ع) داریم :دختران در بدو بلوغ جنسی مثل میوه تازه رسیده روی درخت هستند به محض رسیدن باید در سبد زندگی مشترک قرار گیرند تا دچار فساد و تباهی نگردند.ماندگاری زیاد میوه رسیده که شکل و طعم و حلاوت و شیرینی و جذابیت زیادی دارد در معرض نیش حشرات و نوک پرندگان و گرد و غبار دچار فساد و تباهی گردد دختران به سن بلوغ رسیده نیز با قدرت جذب و زیبائی و نشاط و طراوت ناشی از طبع گرم و تر این سنین اگر در این اوج طراوت ازدواج نکنند در معرض فساد و تباهی قرار می گیرند.
◀️کانال طب اسلامی ایرانی
@asrarsalamat
⭕️ رئیسی: اساس برنامه هفتم آسیبشناسی برنامههای گذشته بود
🔸رئیسجمهور:
🔹ما دولت را با برنامه تدوین شده شروع کردیم. این برنامه را در منظر مردم و تمام کارشناسان قرار دادیم.
🔹برنامه تحولی دولت در آغاز دولت در اختیار مردم قرار گرفت که منطبق بر سیاستهای نظام بود.
🔹قصد داریم در این برنامه، توانمندیها و ظرفیتهای تمام بخشهای کشور را ببینیم و از آن استفاده کنیم، همچنین موانع و مشکلات توسعه کشور را رفع کنیم.
🔹ممکن است برخی از مناطق یا دستگاهها بگویند چرا در برنامه به مسائل دستگاههای ما توجه نشده است. اینکه ما برنامه را محلی برای اصلاح قوانین کشور بدانیم صحیح نیست، اگر قانونی نیاز به اصلاح دارد باید آنرا در جایگاه خودش یعنی مجلس اصلاح کرد.
@fetneh1🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برنامه هفتم با نگاه مهار تورم ارائه شده است/ رشد نقدینگی و پایه پولی کنترل میشود
🔸رئیسجمهور در جلسه تقدیم لایحه برنامه هفتم به مجلس:
🔹بانکهای مشکلدار که امکان اصلاح ندارند از نظام پولی و بانکی کشور حذف میشوند.
🔹سال گذشته با همکاری مجلس همخوانی منابع و مصارف حاصل شد.
🔹با ایجاد منابع و بدون استقراض از بانک مرکزی تلاش کردیم کسری بودجه جبران شود.
@fetneh1🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال رئیسی از رئیس جمهور ازبکستان در سعدآباد
🔹رئیسجمهور از همتای ازبکستانی خود در مجموعه سعدآباد استقبال رسمی بعمل آورد.
@fetneh1🔥
💢 وزیر سعودی را
چه کسی به تهران آورد؟ -۱
🔹عربستان در مقایسه با آمریکا و انگلیس و اسرائیل، دشمن فرعی است. کاهش تنش با چنین دشمنی، اقتضای مصلحت است.
♦️اولویت راهبردی جمهوری اسلامی، صلح و ثبات منطقهُ حفظ تمامیت ارضی کشور ها و نفی دخالت بیگانگان است. ما قاعده کاهش تنش را -جز با رژیم نا مشروع صهیونیستی- حتی با آمریکا به اجرا گذاشته ایم، هر چند که طرف غربی بدعهدی کرده است.
🔹آنجا که دشمن سر موضع است و دشمنی می کند، ما هم مقابله می کنیم؛ اما هر جا مسیری برای کاهش تنش بگشاید، استقبال می کنیم.
♦️قاعده کلی، همان است که امیر مومنان (ع) به مالک اشتر فرمود: «ولا تدفعنّ صلحا دعاك اليه عدوّك للَّه فيه رضا، فإنّ في الصّلح دعهًْ لجنودك، و راحة من همومك، و أمنا لبلادك.
🔹صلحى را كه رضاى خدا در آن باشد و دشمن پيشنهاد كند، رد مكن، زيرا كه صلح، سبب آرامش سپاهيان تو، و مايه آسودن از ناراحتي ها، و امنيت براى شهرها است».
♦️حضرت در ادامه فرمود: «ولكن الحذر كلّ الحذر من عدوّك بعد صلحه، فإنّ العدوّ ربّما قارب ليتغفّل فخذ بالحزم و اتّهم في ذلك حسن الظّنّ. ولى پس از صلح، سخت از دشمن برحذر باش؛ چه بسا نزدیکی ورزد تا غافلگیر کند. بنابراين، احتیاط و دورانديشى پیشه کن و در اين باره، حسن ظن را متهم کن».
🔹حکومت عربستان در طول چند دهه، مرتکب دشمنی بسیار علیه ملت ما و دیگر کشورهای منطقه شده؛ از تجهیز صدام تا حمایت از گروهک های معاند و تامین بودجه اشغالگری آمریکا در منطقه.
♦️با همه اینها، سر عربستان در بسیاری از تحولات منطقه به سنگ خورد. "گاو شیرده"، پاداشی است که آمریکایی ها به مدعی ابرقدرتی در منطقه دادند. خاطره این تحقیر از حافظه سعودی ها پاک نخواهد شد.
🔹عربستان هزینه های گزافی برای این تبعیت پرداخت، اما طرف شکست خورده تحولات سوریه، عراق، لبنان، یمن و فلسطین بود. در مقابل، ایران و متحدانش طرف پیروز تحولات دو دهه اخیر بوده اند.
♦️آنها دورشان را در منطقه زدند، اما سرانجام فهمیدند که باید با واقعیت اقتدار ایران کنار بیایند. طرف سعودی از طریق واسطه های متعدد (عراق، عمان، قطر، روسیه و چین) خواستار کاهش تنش ها با ایران شد.
💢ادامه دارد
✍ محمد ایمانی
@fetneh1🔥
💢 وزیر سعودی را
چه کسی به تهران آورد؟ -۲
♦️حاکمان ریاض در ماجرای تجاوز به خاک یمن یمن، شکست بزرگی را متحمل شدند و آموختند هنگامی که تاسیسات نظامی و اقتصادی و نفتی شان (مثل آرامکو)، زیر ضرب موشک های مقاومت قرار گیرد، آمریکا و اسرائیل نمی توانند از باتلاق نجات شان بدهند.
🔹نظام سعودی، تغییر ماهیت نداده، اما ناکامی های پیاپی به ویژه در جنگ یمن، او را از موضع توهم پایین آورده است. ما هم در این تنش زدایی چیزی از دست نمی دهیم، بلکه می توانیم منابع و فرصت های خود را بهتر مدیریت کنیم.
♦️طبیعتا باید به توافق مجال داد تا در بوته امتحان درآید. برجام با آن عقبه غربی و "شورای امنیت" اش، جمهوری اسلامی را از پیشبرد دیپلماسی منطقه ای باز نداشت و نسبت به جنگ موازی غرب (جنگ نیابتی) غافل یا منفعل نکرد، توافق با دولت سعودی که جای خود دارد.
🔹برقراری ثبات و آرامش و کاهش درگیری در یمن و سوریه و عراق و لبنان، مطلوب ماست. اگر هم امکان احیای مناسبات اقتصادی فراهم شد، استقبال می کنیم. ایران در عین حال، نه پشت متحدانش را خالی می کند و نه چنین تعهدی می دهد.
♦️به صلاح عربستان است که به جنگ حیثیت سوز یمن پایان دهد. ممکن است کسانی بگویند ریاض فقط می خواهد شش ماه یا یک سال نفس تازه کند. می گوییم همان یک سال آرامش در منطقه و غافل نشدن کشورها از تحرکات آمریکا و اسرائیل هم مطلوب است.
🔹موضوع مهم دیگر این است که به تجربه دیده ایم هر وقت آمریکا و اسرائیل می خورند یا از تحولات جا می مانند، محافل غربگرا بلافاصله آفتابی می شوند تا ضمن تحریف روند تحولات، حاشیه پردازی را به بهانه مجادله در داخل کنند و بار ناکامی را از روی دوش آمریکا بردارند!
♦️سعودی ها فهمیدند آویزان شدن از آمریکا، یک دلیل عمده شکست های شان است و باید خود را با انتقال محور قدرت جهانی از غرب به آسیا هماهنگ کنند؛
🔹اما غربگرایان سرشان را زیر برف کرده اند تا همین واقعیت را که بر زبان سیاستمداران غربی مانند موگرینی و سارکوزی و جوزپ بورل و دیوید ایشینگر هم جاری است، نبینند و نفهمند!
♦️دیروز، روح سردار سلیمانی بر سفر وزیر خارجه عربستان به تهران حاکم بود؛ ولو غربگرایان با حاشیه سازی، واقعیت را وارونه تصویر کنند. آنها نخواهند نوشت که وزیر خارجه ما به ریاض نرفت و این وزیر خارجه سعودی بود که پذیرفت برای تجدید روابط به تهران سفر کند.
🔹غربگرایان می دانند اما تعمد دارند کتمان کنند که فتوحات معجزه آسای سردار سلیمانی، وزیر خارجه سعودی را به تهران کشاند. به تعبیر قرآن حکیم: "قل موتوا بغیظکم".
✍محمد ایمانی
@fetneh1🔥