فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا که مسابقات تیم ملی #والیبال در جریانه یه رالی زیبا ببینیم از بازی ایران و آرژانتین در سال ۲۰۱۹.
این رالی حدود ۳۵ ثانیه طول می کشه.
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
انا لله و انا الیه راجعون
#مصطفی_نصیری دوست و شاعر اهل بیت علیهم السلام در راه تبلیغ دین در رفسنجان بر اثر سیل به رحمت خدا رفت. وی صاحب یک خیریه مردمی بود و به خانواده های فقیر زیادی کمک می کرد.
خدا او را بیامرزد و با ارباب شهیدش امام حسین علیه السلام محشور کند.
@feyzefeyz
هدایت شده از حق شناس (علی مع الحق...)
داستان #ابالفضل_العباس علیه السلام و از خودگذشتگی ایشان در اشعار گوناگونی آمده. یکی از شعرهای قدیمی، سروده «فضل بن محمد بن حسن بن عبیدالله بن عباس بن علی» نبیره حضرت عباس است. وی در مقام تمجید و رثای جدّ بزرگوارش چنین میسراید:
أَحَقُّ النَّاسِ أَنْ يُبْكَى عَلَيْهِ / فَتًى أَبْكَى الْحُسَيْنَ بِكَرْبَلَاءِ
أَخُوهُ وَ ابْنُ وَالِدِهِ عَلِيٍّ / أَبُو الْفَضْلِ الْمُضَرَّجُ بِالدِّمَاءِ
وَ مَنْ وَاسَاهُ لَا يَثْنِيهِ شَيْءٌ / وَ جَادَ لَهُ عَلَى عَطَشٍ بِمَاءٍ.
ترجمه:
سزاوارترين مردم به اين كه بر او گريسته شود جوانمردى است كه (شهادتش) حسين را به گريه آورد.
برادرش و پسر پدرش على، ابوالفضلى كه با خونش سرخ رو گرديد.
و کسی که به او (حسین) مدد رساند و چیزی مانع یاری او نشد و با اینکه خود تشنه بود در راه او از آب گذشت.
منبع📚:
لهوف، ص118
شرح الأخبار (مغربی): 3 / 193
حق شناس (علی مع الحق...)👇👇👇👇👇
@haqshenas110
هدایت شده از علوم و معارف حدیث
گزارش جراحات امام حسین علیه السلام.pdf
573.9K
📝 مقاله «گزارش رویدادهای مرتبط با جراحات امام حسین علیه السلام در روز عاشورا»
✍️ سید حسن فاطمی (موحد)
محمد حسین فیض اخلاقی
#زخم_های_بدن_امام__حسین #مناجات_سید_الشهداء #قاتل_اباعبدالله #سارقان_اموال_امام_حسین #اسب_تازی_بر_جنازه_سید_الشهداء #مقتل_مستند #تاریخ_و_سیره
چکیده:
شاید کمتر رویدادی را بتوان یافت که مانند «واقعه عاشورا» بر جریان تاریخِ پیش و پس از خود، اثری این چنین گذاشته باشد. در روز عاشورا، مصائبی به صورت مستقیم بر امام حسین علیه السلام وارد شد و مصیبت هایی نیز به اطرافیان ایشان رسید. نگاشته کنونی زخم هایی را که بر خود امام علیه السلام وارد شد، از منابع متقدّم یا کتاب هایی که از آن منابع بهره گرفته اند، بررسی می کند. همچنین در این نوشتار، قاتل امام حسین علیه السلام و نیز حملاتی که پس از شهادت ایشان به آن بزرگوار شده به بحث گذاشته می شود. مناجات های حضرت اباعبدالله علیه السلام پس از هر جراحت نیز، نقل می گردد. گردآوری همه اقوال به صورت خلاصه و بررسی مختصر آن از ویژگی های این مقاله است. نوشتار حاضر، دستیابی به گزارش این رویدادها را آسان کرده و مستندات آن را به روشنی نقل می کند. این نگاشته در شش گفتار، به جراحات و صدمات رسیده به امام حسین علیه السلام، تعداد ضربات واردشده بر ایشان، مناجات های امام علیه السلام پس از جراحت، قاتلان آن حضرت، سارقان اموال ایشان و دواندن اسب بر بدن مطهّرشان، می پردازد.
#کانال_علوم_ومعارف_حدیث
@MaarefHadith
به نام خدا
وقتی بچه بودم کلا در قم دو نفر شاخص رو میشناختم که به مجالس روضه مرتبط باشند. یکی آقای واعظی و دیگری آقای پناهیان که پای منبرش مینشستیم. البته اسم آقای فرحزاد رو هم گاهی میشنیدم. هر سال هیئت خادم الرضا علیه السلام مجالس دهه محرم رو در سالن فوتسال ورزشگاه شهید حیدریان برگزار میکرد که البته همچنان ادامه داره. اون زمان آقای واعظی روضهخوان ثابت این هیئت بود و ما هر سال اونجا میرفتیم. تا اینکه صدام سقوط کرد و واعظی دهه محرم به کربلا رفت و به جاش آقای بنیفاطمه اومد. ما هم یک سال و شاید یک جلسه رفتیم و مداحی بنیفاطمه نسبتا یا کلا تازه کار اون زمان رو نپسندیدیم و دیگه نرفتیم. چند سال پیش من یک روز به همین ورزشگاه رفتم و دیدم که سیب سرخی مداحی میکنه. انصافا خوب انرژی میگذاشت و خوب مداحی میکرد ولی از فیلمبرداری مثلا حرفهای اونجا خوشم نیومد. دوربین چرخان و سریع و... که باب شده بیشتر به سالنهای کنسرت همراه با رقص میخوره تا هیئت! البته من نتیجه اون فیلمبرداری رو ندیدم و شاید با کات و غیره، تدوین وزینی از آب درآورده باشن ولی مشابه این فیلمبرداری های چرخشی و عنکبوتی! رو که مناسب کنسرتهای دولتی خارجی است! در هیئتهای دیگه دیدم. من به لزوم تذکر به همراهی شور و شعور حسینی معتقد نیستم چون گاهی خود شور حسینی، شعور میاره اما این دلیل نمیشه متولیان هیئت هر کاری خواستن بکنن!
امسال هم یک شب به همین هیئت رفتم که دیدم داخل سالن از شدت شلوغی و دم و گرما، جای نشستن نیست و ناچار، بیرون و از طریق تلویزیون مستقیم، روی موکت نشستم و مداحی رو دنبال کردم. جایی که برعکس داخل، تا جایی که دیدم کمتر کسی حتی سینه میزد و بیشتر مردم، تماشاچی بودند. مداح امسال رو نمیشناختم و اسمش هم یادم نموند.
اقای پناهیان رو هم پس از دوران کودکی تا سالها ندیدم تا اینکه با ریش تا حدودی سفید در صدا و سیما دیدمش که اصلا با تصویر ذهنی من هماهنگ نبود. دیدن هایی که تکرار شد و برعکس سابق، خاطرات چندان خوبی به همراه نداشت. چون سخنرانیهای آقای پناهیان گاهی سیاسی بود که شخصا نمیپسندم و حتی گاهی دارای اشتباهاتی در زمینه آموزههای دینی _مثل تطبیق غیر موجه برخی از شخصیتهای زمان ظهور بر افراد حاضر در جامعه_ و هر کدام یک نوع حاشیه و انتقاد در جامعه به همراه داشت. گر چه هنوز هم گاهی از ایشون سخنرانیهای اخلاقی شیرینی به دستم میرسه.
گاهی دلم هیئتها و روضههای با صفا و بی شیله پیله اون زمان رو میخواد. البته که هست الحمدلله فراوان هم هست به خصوص در روضههای خانگی ولی انگار بعضی هیئتهای بزرگ و باسابقه نسبت به بیست سال پیش، عقبگرد داشتند و خیلی کاری به مضمون اشعار و شیوه صحیح برگزاری ندارند و فقط میخوان مجالسشون باحال و جوون جذب کن باشه حالا به هر قیمتی. خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه.
یاعلی.
#خاطرات_طنزآمیز
#روضه #هیئت
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
قلم
در بین انگشتان پر توان من
چه روان است
و روحش
شادروان!
امّا امروز قلمها
روحشان را به شیطان فروختهاند
و تاریکی خریده اند
امروز قلمها
به جای آن که سرشان را
در دریای معرفت فرو ببرند
با جهل و تعصّب در میآمیزند
و گمراهی مینویسند
بیچاره قلم!
مجبور است فقط اطاعت کند
ولی شکایت میکند
در آن دادگاه
که خداوند
عدل مطلق است
و قدرت مطلق
و تنها قاضیاش.
ای عالم بر هر چیز!
صاحبم مرا
در راهی به کار برد
که برای آن آفریده نشده بودم
و دوست نمیداشتم
امروز ازو شکایت دارم
و انگشتانش
گواه من هستند
و تو ای آفریننده عدل و درستی
دادخواه من!
در این محکمه مانند من فراوانند...
#محمدحسین_فیض_اخلاقی
یک #دلنوشته قدیمی
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
«لطفا رو به جلو حرکت کنید!»
کاش در جاده زندگانی
یکی از علائم
ما را اینگونه «راهنمایی» میکرد...
#دلنوشته
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
می روم بالا تا اوج
من پر از بال و پرم!
#سهراب_سپهری
عکس، برگرفته از کانال تانگوگراد
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
هدایت شده از طنزک
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خدا.
سال سوم راهنمایی بودم. حدود 15-16 سال پیش. ایام نوروز رفته بودیم عراق. اواخر سفر و احتمالا اواخر نوروز، یهو متوجه جماعتی شدیم که از ابتدای شارع الرسول به طرف حرم امیرالمؤمنین (علیه السلام) به صورت راهپیمایی، مشغول شعاردادن هستند. اینطوری که یادمه و دیدیم اکثرشون جوون و نوجوون بودن و معلوم بود تفکری از خودشون ندارن. اول میگفتن: «الله! مقتدی! مقتدی! مقتدی!» بعد ادامه میدادن: «الله! محمد! مقتدی! مقتدی! مقتدی!» و در نهایت: ««الله! محمد! علی! مقتدی! مقتدی! مقتدی!» و بعد بلافاصله و به صورت بخش بخش و با همون صدای بلند «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن أعدائهم و احفظ ولدهم مقتدی مقتدی مقتدی!».
خدایا اینا دیگه کین؟ مقتدی کیه؟ بعد دیدیم یه گروهی به حالت کفن پوش مثلا در «سوق الحویش» نزدیک حرم، نشسته بودن در حالی که بعضیاشون جلوشون شمشیر بود! یکی از آشناهای ما بی خبر از همه جا دو ساعت رفته بود حرم و در راه با این صحنه های عجیب مواجه شده بود. وقتی برگشته بود پدرش که تو این مدت به شدت نگرانش بود بی هوا و بدون توضیح یه چَک بهش زد! (:
حق هم داشت! (: کلا صحنههای ترسناکی بود اونم در عراق اون روز که از سقوط صدام خیلی نمیگذشت و بیم تیراندازی می رفت.
بعدا فهمیدیم مقتدی یکی از پسرهای شهید سید محمد صدره که تازه به میدون اومده. خیلی زود برای خودش طرفداران زیادی دست و پا کرد و سرودهایی در مدحش خونده شد و سی دی های سرودهای طرفداراش و عکسها و فیلمهای خودش دست به دست شد و به قم هم رسید. هر چند همون وقتا هم طرفدارای آقای سیستانی (حفظه الله) با شعار «نعم نعم للسید السیستانی» میومدن و سعی میکردن به نوعی با مقتدی مقابله کنن که البته جمعیتشون خیلی زیاد بود. خلاصه اینکه ما قدمهای اول ظهور مقتدی در عراق رو دیدیم. گر چه حرکتش بعد از سقوط صدام آغاز شده بود.
اما اینکه چطور یک جوون ظرف این چند سال اندک برسه به اینجا که خودش یا طرفداراش یک کشور رو به هم بریزن و باز هم یک عده طرفدارش باشن همیشه برای من جای سؤاله. سؤالی که با نگاهی به سابقه مقتدی و خاندانش و اوضاع سیاسی داخلی و خارجی مربوط به عراق و شخصیت مقتدی قابل پاسخگوییه. چیزی که ابتدای تحرکاتش عیان بود، استفاده مقتدی و گروهش از نام پدر شهید و نیز سایر افراد برجسته خاندان صدر مثل شهید سید محمد باقر صدر بود.
در هر حال خدا همه ما رو از فتن آخر الزمان دور بداره! الهی آمین.
#خاطرات_طنزآمیز
#سیاسی
#مقتدی_صدر
پ.ن: اون آشنای ما فرمودند سیلی نخوردم پس گردنی محکم خوردم! (:
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
ترجمه متن بنر:
بهترین راه حل برای عراق، تعیین رئیس وزرای شیعه ای است که پدرش سنی و مادرش مسیحی است و با یک زن کردی ازدواج کرده است. متولد ایران و تحصیلکرده سعودی است و گذرنامه آمریکایی دارد. روز شراب می نوشد و شب نماز می خواند!
پ.ن: اگر تصویر، فتوشاپ باشد نیز از طنز ماجرا کم نمی شود.
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
پدرم وقتی مُرد
آسمان خونین بود.
لاله ها خسته و پژمرده شدند.
جغدها با گذر از باغ و گلستان و صفا
رو به ویران کردند.
کعبه مشکی پوشید.
پدرم وقتی مرد
شعر می گفت یزید.
چوبها رقصیدند،
عمه هایم ز غم و گریه بسیار بلند
همه می لرزیدند.
پدرم وقتی مرد
پدر عالَم مرد.
یک #دلنوشته قدیمی
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
بنت الحسین! حضرت معصومه! کن نظر
تا اربعین به قلب حزین و دو چشم تر
تائب چو بُشر حافی و مستانه از نجف
تا کربلا مصاحب مهدی کنم سفر
#محمدحسین_فیض_اخلاقی
#اربعین
@feyzefeyz
نوروز ۱۳۸۵
اربعین حسینی
پ.ن: #اربعین می رفتیم عراق وقتی اربعین عراق رفتن مُد نبود! (:
@feyzefeyz
به قول یکی از رفقا:
۹۶ سالت بشه ولی بازی ایران و انگلیسو نبینی بمیری! (:
#مرگ_ملکه
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
به نام خدا.
چیزی که در تصویر می بینید اشکال خیلی خاصی در ترجمه نیست. فقط یک "طرف" کم داره. اوایل دهه هشتاد که تازه صدام ملعون سقوط کرده بود اشکالات ترجمه ای در عراق به مراتب بیشتر و خنده دار تر بود. یعنی ترجمه های رسمی نهادها هم خطاهای آشکار داشت. چیزی که البته در بدو ارتباط بیشتر کشورها طبیعیه و برعکسش حتی در همین قم هم دیده میشه. مثلا در شارع الرسول که منتهی به حرم اميرالمؤمنين علیه السلام بود روی یک دیوار به صورت درشت نوشته بودند: "هست اتاق بزرک و گلر دار وسه زائرین!". يعنی "اتاق بزرگ و کولر دار برای زائران موجود است." غیر از به هم ریختگی و اغلاط جمله، اینکه مترجم! از "وُسه" که همون "واسه" است به جای "برای" بهره برده بسیار جالب توجه بود. چیزی که من ابتدا متوجه نشدم و منظور جمله رو نمی فهمیدم. این جمله، سالها روی دیوار باقی بود. استفاده از "درمانکاه" به جای "درمانگاه" یعنی در نقطه معنایی مقابلش و جمله "زنگ بزنگ"! از دیگر ترجمه های بانمک بود. یکی از بامزه ترین ترجمه ها هم این بود که برای یکی از حرم ها، روی تابلوی "ورود به حرم"، کلمه "دخول" یا "ورود" رو به "برو تو" ترجمه کرده بودند! یعنی یک جمله دستوری که مخاطب باید اطاعت می کرد!
همه اینها به کنار. معلوم نیست کدام شیر پاک خورده ای به خدام عراقی حرم ها گفته کلمه "حرکات" یعنی "حرکت کن" که از ابتدای سقوط تا الان این کلمه از زبانشون نمیفته. خلاصه اینکه وقتی چیزی رو بلد نیستیم مشورت بگيريم. اینم نتیجه اخلاقی امروز!
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
به نام خدا.
گروه هکری «انانیموس» رو سالهاس که میشناسم. گروهی که الان به خاطر فعالیت های هکری بر علیه مقامات و وبسایتهای ایرانی اسمش بر سر زبونها افتاده، سالها قبل داعش رو تهدید کرد و به حسابهای توئیتریش حمله کرد. داعش که ممکنه انسان تصور کنه صرفا یک گروه وحشی هستن نه اینکه در اینترنت کار کنن و فنی باشن! ضمن احمق خوندن انانیموس راهکارهایی رو به کاربرای خودش یاد داد تا هک نشن. البته که همین مطلب نشون میداد که این گروه هکری رو جدی گرفتن. در نهایت هزاران حساب توئیتری داعش هک شد ولی داعشیها هم تا حدودی تونستن متوقفشون کنن.
انانیموس بر خلاف سایر گروههای هکری، دارای سازمان یا رهبر مشخصی نیست و هکرها در بسیاری از نقاط جهان عضوش هستن از جمله هکرهای ایرانی. به همین دلیل هم اسم خودشون رو گذاشتن Anonymous یا ناشناسها. علامتشون یعنی کت و شلوار با یک علامت سؤال به این معنی است که «گمنامها» رهبر و سلسله مراتب خاصی ندارند.
#تاریخی
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
ماسک "گای فاکس" دیگر نماد هکرهای "انانیموس" است.
لبخند عصبی آن، نشانه تحت فشار بودن و گیج شدن فرد مورد حمله سایبری است.
فاکسِ کاتولیک در 1605 م به رهبری "رابرت کیتسبی" و عده ای دیگر، قصد منفجر کردن مجلس اعیان بریتانیا و ترور شاه جیمز یکم را داشت تا حکومت پروتستانی را ساقط کرده و به ظلم علیه کاتولیک ها پایان دهد اما نقشه آنان قبل از اجرا فاش شد و همگی اعدام شدند.
شایان ذکر است که انانیموس تاکنون هزاران وبسایت انگلیسی، اسرائیلی و آمریکایی را هک کرده است.
#تاریخی
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
خبر👇
«ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه در حمایت از الحاق مناطق جدید به روسیه گفت: مردم انتخاب خود را انجام دادهاند. دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپروژیا (مناطق و استانهای کشور اوکراین) سرنوشت مشترکی با روسیه دارند».
ادامه خبر❗️
پوتین در پاسخ به سؤال خبرنگار که پرسیده بود «آقا اصلا شما که همه این 4 منطقه اوکراین رو کامل نگرفتید بلکه خیلی هم ناقص گرفتید و هی دارید وا میرید. چطوری اونجا انتخابات برگزار کردید و گفتید کلش واس ماس؟» گفت: «وقتی یه تیکه از پا یا انگشت یه بازیکن فوتبال تو آفساید باشه کلش تو آفسایده. این مناطقم یه تیکه شو گرفته بودیم همون بسه. ورزشمونم که تحریم کردن نامردا.»
وی افزود:
«تازه ما میخوایم ضمن اعلام بسیجهای جزئی دیگه، ارتش شجاع و حرفهای خودمون رو به کشورهای سابق شوروی عزیز، یعنی قرقیزستان، استونی و... بفرستیم و سپس بعد از گرفتن صد متر تا یک کیلومتر از هر کشور، اونجاها هم انتخابات برگزار کرده و همه این کشورها رو هم به وطن اصلیشون یعنی روسیه برگردونیم.»
پوتین سپس تأکید کرد:
«اینا همه ش عملیات ویژه خواهد بود نه حمله.»
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
#کارتون
پاسخ به ادعاهای مضحک اماراتی ها درباره مالکیت جزایر سه گانه
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
هدایت شده از حق شناس (علی مع الحق...)
آرزوی عمر بن خطاب قبل از مرگ👆
مگر عمر چه کرده بود که چنین آرزویی می کرد؟
#آرزوی_عمر_بن_خطاب
حق شناس(علی مع الحق...)
@haqshenas110
بدان مذاکره ها بی ثمر نخواهد ماند
"که بد به خاطر امیدوار ما نرسد"!
حافظ + فیض اخلاقی
#مذاکره
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz
به نام خدا.
کارتون محبوب #فوتبالیستها عجایب بسیاری در دل خود دارد. شوتهایی که به خواست کارگردان سرعتش تند یا کند می شود تا دروازه بان نتواند یا بتواند آن را بگیرد، زمینی که مثل یک بزرگراه هرگز تمام نمی شود، بازیکنانی که در نیمرخ هم دهان کامل دارند! سوباسایی که هنگام محاصره سخت بازیکنان حریف، رسما به پرواز درمی آید و خود را نجات می دهد، کاکرویی که به موج دریا شوت می زند و آن را سوراخ می کند و دیگر عجایب.
اما این عجایب همه ما را از یک موضوع بسیار عجیب و باورنکردنی غافل کرده. آن هم این است که ورزشگاه ها در مسابقات رده نوجوانان آن هم باشگاهی تا خرخره پر از تماشاگر است و این تماشاگرانِ گاهی پرچم به دست، لحظه ای هم دست از تشویق پرشور خود برنمی دارند! این موضوع همواره جذابیت این انیمیشن و مسابقات فوتبالش را افزایش داده و بدیهی است که دروغ محض است.
نتیجه می گیریم گاهی در پس زمینه دروغ ها، دروغ بزرگتر دیگری هم هست که آشکارا سعی شده کسی به آن توجه نکند ولی همگان از آن تاثیر بپذیرند.
نتیجه گیریم خیلی فلسفی بود خودم حال کردم.
#تحلیل_فلسفی_کارتون_فوتبالیستها
فيضِ فیض👇👇👇👇👇👇
@feyzefeyz
animation.gif
510.3K
لذت بردن از تماشای صحنه های اکشن دعواهای خیابانی!
یه عده م مثل اون گنجیشکی هستن که اون پایین سمت چپه!
#طنز
فيضِ فیض👇👇👇
@feyzefeyz