May 11
تشکل دانشجویی،آنچه باید باشد ..m4a
26.54M
📚گفت و گوی حجت الاسلام نجات بخش با اعضای شورا مرکزی تشکل جامعه اسلامی دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی
📒تشکیلات ها که جنس دانشجویی دارند چه نقشی در دانشگاه دارند ؟
آیا اصلا نقشی دارند ؟
آیا تشکل های دانشجویی خودشان را صرفا براساس ضعف ساختار سیاسی و اجرایی دانشگاه تعریف میکنند ؟
اگر ارگان های موجود دانشگاه کارشان را به نحو احسن انجام دهد آنگاه بودن این تشکل ها چه جایی دارد ؟
#فُرصت...
#گفت_و_گو_دانشجویی
#بازخوانی_تشکیلات
@forsat_soha
📚جمع خوانی کتاب ادبِ خیال،عقل و قلب «استاد اصغر طاهرزاده»
🕔روز های زوج ، عصرها ساعت: ۱۶:۳۰ الی ۱۸
جلسه اول چهارشنبه ۲۱ تیر
🔸مکان: اصفهان، خیابان میرداماد خیابان ظهیرالاسلام کوچه شهید حیرت بن بست اول سرای هنر و اندیشه (سها)
🔻جهت هماهنگی با آیدی @Hamahangi_jalase ارتباط برقرار کنید
@forsat_soha
«بسم رب الزهرا»
✍ همگان در درد نبودن به خود میپیچیم
نبودن در حضوری حاج قاسم گونه
نبودن در وجه اصیل خودمان
و بسیار از نبودن های دیگر
که ریشه در پریشانی و آشفتگی
سه وجه از وجوه اصیل انسانی مان دارد :
«عقل و قلب ،خیال »
همگان در هر راهی و سرآغازی
در نظر به آنچه هستند عزم خود میسنجند
و عزم راه میکنند
و آن موقع که عقل، قلب و خیال در کثرت امور و حوادث و بی عالمی جهان جدید از حدود خویش خارج و به پریشانی و آشفتگی رو کرده باشند باید عزم ادب و تربیت و تنبیه کرد ،که این سه وجه همه، وجود حرکت ها و حضور های ما در مسیر شگرف انقلاب اسلامی است تا وجود و عقل و قلب ،خیال لازم برای حضور در این راه را پیدا کنیم و مبادا که با دیروز خویش در فردای خودمان حاضر شویم.
#باشگاه_دانشجویی_فرصت
@forsat_soha
ادب خیال عقل و قلب- جلسه اول.mp3
31.29M
.
🎙 #ادب_خیال_عقل_قلب
متن خوانی کتاب "ادبِ خیال، عقل و قلب "
اثر: #استاد_اصغر_طاهرزاده
🔹 جلسه اول، ۲۱ تیر ۱۴۰۲
@forsat_soha
اینکه ما اصرار داریم که با جوانها حرف بزنیم و بحث کنیم و از آنها بشنویم و چیزی به آنها عرض بکنیم، متأثّر از یک پیشفرض قطعی است و آن پیشفرض این است که آینده در اختیار جوانها و متعلّق به این جوانها است. شکّی نیست که در آیندهی میانمدّت، بعضاً در آیندهی کوتاهمدّت، مسئولیّت بسیاری از همین موضوعاتی را که امروز شما دارید مطرح میکنید، متوجّه به شما جوانها و مجموعهی جوانهایی که امروز مخاطب این حرفها هستند خواهد شد و مدیریّتها در اختیار آنها قرار خواهد گرفت و ادارهی کشور به دست آنها خواهد افتاد؛ در این تردیدی نیست. لذاست که بحث با جوانها و صحبت با جوانها و شنیدن از آنها و گفتن با آنها برای ما مهم است. هر کسی به آیندهِی کشور علاقهمند است، ناگزیر بایستی به جوانها کمک کند برای اینکه بتوانند این آینده را به بهترین وجهی انشاءالله بسازند.
🎙دیدار رمضانی دانشجویان
۱۳۹۹/۰۲/۲۸ 📆
#باشگاه_دانشجویی_فرصت
@forsat_soha
🎬 خـــــطِّ تـــــا
گفتگو پیرامون مقالاتی از شهید سیدمرتضی آوینی
در رابطه با سینما و هنر
.
📆 یکشنبهها، ساعت 18
جلسهی اول، 25 تیرماه
مقالهی مونتاژ بهمثابهی معماری در سینما
.
◀️ جلسات حضوری است و امكان حضور مجازی در آن نيز از طريق لينك زير فراهم است.
https://www.skyroom.online/ch/sohasima/soharoom
.
#خط_تا
#باشگاه_دانشجویی_فرصت
@forsat_soha
@soha_sima
📚جمع خوانی کتاب ادبِ خیال،عقل و قلب
«استاد اصغر طاهرزاده»
🕔روز های زوج ، عصرها ساعت: ۱۶:۳۰ الی ۱۸
جلسه دوم
۱۴۰۲/۰۴/۲۴📆
🔸مکان: اصفهان، خیابان میرداماد خیابان ظهیرالاسلام کوچه شهید حیرت بن بست اول سرای هنر و اندیشه (سها)
🔻جهت هماهنگی با آیدی @Hamahangi_jalase ارتباط برقرار کنید
#باشگاه_دانشجویی_فرصت
@forsat_soha
📌فرصتهای بزرگی در اختیار است و چالشهای بزرگی را انسان انتظار میبرد؛ امروز از همین روزها است. امروز، هم فرصتهای بسیار بزرگی داریم، هم چالشهایی در پیش روی ما است که بایستی با این چالشها برخورد کنیم و با کمک این فرصتها، بر این چالشها به توفیق الهی پیروز بشویم. یکی از بزرگترین فرصتهای ما مربوط میشود به نیروی انسانی کارامد و مبتکر که در کشور ما بحمدالله بوفور ، نیروی کارآمد و عمدتاً جوان و دارای ابتکار و روحیّه وجود دارد.
یکی از بزرگترین فرصتهای ما همراهی مردم ما و جوانهای ما با نظام و هدفهای نظام و امام بزرگوار است.
📃بیانات رهبری در حرم مطهر رضوی
📆۱۳۹۴/۰۱/۰۱
#باشگاه_دانشجویی_فرصت
@forsat_soha
May 11
فرصت…
🎬 خـــــطِّ تـــــا گفتگو پیرامون مقالاتی از شهید سیدمرتضی آوینی در رابطه با سینما و هنر . 📆 یکشنبه
به نام خدا
« خطِّ تا » عنوانی ست که برای این مجموعه جلسات در نظر گرفته شده است. اگر بخواهیم کمی در مورد وجه تسمیهی این جلسات حرف بزنیم باید بگوییم « تا خوردنِ » چیزی بر روی چیزی مسئلهایست که شاید به راحتی به دست نیاید! باید بدانیم که « کات » تنها کار و امکانی ست که در برابر تدوینگر وجود دارد، اگر تدوینگر دلخوش نباشد به جلوه های ویژه و کاتهایی محیرالعقول، شاید پی ببرد به اینکه تنها یک کار برایش در تدوین باقی مانده -که شاید کسی خیلی هم به آن توجه نمیکند- و آن خود عمل تقطیع و برش است که اصطلاحا به آن «کات» میگویند. حال باید به این پرسش فکر کنیم که دو تصویر و یا قاب چگونه به روی هم «کات» و یا به عبارتی بهتر «تا» میخورند؟ شاید باید همزمان به این سوال هم فکر کرد که به راستی نسبت ما با تصاویری که هر روز با همین چشمانمان میبینیم چیست؟ تصاویری که ما میبینم از ماه و خورشید و سقف خانه و ماشین و مهر نماز و چهره ی معصوم پدر و مادر و... اینها چه ارتباطی با هم دارند؟! آیا ما میتوانیم پیوندی میان این تصاویر بیابیم. مسئله این نیست که میان این تصاویر پیوندی صوری برقرار کنیم، بلکه پیش از آن ظاهرا باید چیزی را در وجود خودمان اقرار کنیم و آن هم اینکه امروز تصاویر هیچ پیوندی با یکدیگر ندارند و اگر کسی بخواهد پیوندی میان آنها برقرار کند شاید جز پیوندی صوری و فانتزی کار دیگری از او برنیاید. نشانهاش هم این است که در این جهان هرکسی به کاری مشغول است که هیچ ارتباطی با وجود خودش ندارد و باید برای هدفی غیر از کار، کار کند. وقتی که پیوندی میان ما و کارمان نباشد، پس لاجرم تدوینگرها و کارگردان هایمان هم به کارشان به عنوان شغلی تخصصی نگاه میکنند که ارتباطی با وجودشان ندارد! اینجاست که وقتی بر سر میز موویلا(میز تدوین) میروند نهایتا با تقطیع صوری تصاویر و ارتباطی فانتزی عمل مونتاژ را انجام میدهند. در حالی که باید به این مسئله بیندیشم که هر چند امروز در چنین وضعی به سر میبریم که چیزها ارتباطی با هم ندارند اما اگر کمی به انتظار بنشینیم و از ظاهر تصاویر بگذریم، چیزی در باطن آنها هست که آنها را بهم مرتبط میکند و این دیگر ارتباطی صوری نیست بلکه پیوندی فطری ست که همه ی آدم ها با فطرت خودشان آن را در می یابند! کات زدن یعنی قطع یک تصویر و رفتن به تصویری دیگر. شاید بتوان گفت که کات زدن سفری در دل زمان است که منظور از زمان، زمان خطی و واقعی نیست؛ بلکه رفتن از عالمی به عالم دیگر است. این مسئله افقیست که در برابر تدوینگر وجود دارد و هنرمندی که در وجود خودش گمشدهای دارد و به دنبال عالم دیگری میگردد تشنه ی چنین لحظه ای ست که گاهی فقط با یک کات خیلی ساده رقم میخورد.
#خط_تا
#باشگاه_دانشجویی_فرصت
@forsat_soha
@soha_sima