❇️سالروز بعثت #حضرت_خاتم صلوات الله علیه و آله مبارک باد.
💎 حضرت امیر، علی بن ابی طالب عليه السلام درباره بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
خداوند او را در زمانى فرستاد كه روزگارى بود پيامبرى برانگيخته نشده بود و مردم در خوابى طولانى به سر مىبردند و #فتنهها بالا گرفته و كارها پريشان شده بود و آتش #جنگها شعله مىكشيد و دنيا بىفروغ و پر از مكر و فريب گشته، برگهاى درخت زندگى به زردى گراييده و از به بار نشستن آن قطع اميد شده بود.
📖نهج البلاغه، خطبه 89
🆔 @Fotooh
❇️ روابط ما در عرصه #بین_الملل یا مناسبات و فعالیت های ما در حوزه #ارتباطات_مجازی باید مبتنی بر قواعد فقهیه، ترسیم و تحکیم شود.
🆔 @Fotooh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ الهی هب لی کمال الانقطاع الیک
🌱 فرازی بسیار زیبا و دلنشین از مناجات شعباینه با صدای ملکوتی #امام_عشاق_انقلابی
#مناجات_شعبانیه
🆔 @Fotooh
❇️ ولادت فرخنده مهتر جوانان بهشت و آموزگار شهادت حضرت #حسین_بن_علی علیه السلام مبارک و خجسته باد.
🆔 @Fotooh
❇️ روز جمهوری اسلامی گرامیباد.
💎 #رهبر معظم انقلاب:
🔹️ روز #جمهوری_اسلامی جزء مهمترین، پربرکت ترین و تعیین کنندهترین روزهای تاریخ ماست.
🆔 @Fotooh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ مبنای #فقهی حضور فقها در دربار سلاطین/ خدمات #سلاطین_مغول به تشیع
✴️ گزارش نشست نظام سیاسی اسلام. حجت الاسلام دکتر #رهدار:
🔹همکاری با مغولها از سوی فقها یک عقلانیتی داشته است، خط مغولها نسبت به اهل بیت(ع) نه رأی سلبی داشته و نه رأی ایجابی برخلاف خلفا که آگاهانه خط خودشان را در عرض اهل بیت(ع) قرار داده بودند.
🔹خط مغولها هیچ نظری نداشته و رویکرد آنها به لحاظ مذهبی تسامحی بوده است، یعنی هلاکوخان همزمان هم وزیر شیعه، هم وزیر سنی و هم وزیر مسیحی داشت.
🔹اتفاقا در تاریخ یک رقابت فرهنگی صورت گرفته بین مسیحیت، تسنن و تشیع برای مصادره کردن این قوم فاتح که در این رقابت تشیع برنده شده است و خیلی طبیعی است که مسیحیت و اهل سنت این جریان را مورد حمله قرار دهند، به همین دلیل در تاریخ این جریان مورد حمله قرار گرفته است.
🔹مغولهای مسلمان در هندوستان و تاتارستان آبادانی ایجاد کردند، دو سوم اماکن توریستی امروز هندوستان اماکنی است که مغولهای مسلمان برای آنها ساختهاند.
🔹همین تاج محل یکی از اماکنی است که مغولهای مسلمان ساختند، تاتارستان نیز به همین صورت است، مغولی که از ایران به آنجا رفته است یک مغول معقول بوده است.
🔹روسیه 6 جمهوری مسلمان نشین دارد که سه تای آنها اسلام تکفیری دارند و سه تای دیگر به تعبیر روسها اسلامی ایرانی مغولی است، دولت روسیه از ایران خواسته است این اسلام را در روسیه ترویج دهند.
🔹امروز تاتارها شهروندان درجه یک روسیه هستند و نبض تجارت روسیه دست آنها است و خدمات بسیاری در روسیه انجام دادهاند، تا جایی که فرهنگ روسیه را مصادره کردهاند.
🔹حقیقت این است که مغول به نفع شیعه خروجی داشته است و به ضرر اهل سنت و مسیحیان بوده است و عمده کتب تاریخی که فقط بدی مغول را گفته است مسیحی یا سنی هستند به همین دلیل اصرار دارم که تاریخ شیعه را پیرامون مغول مطالعه کنید.
🔹فقهای ما که امامت و زعامت تاریخی ما را داشتهاند به دلیل اینکه شیعه منفعت میبرده است با مغول همکاری می کرده، همه دورههای پادشاهی شاهد جنایت و خدماتی بوده است و ما باید به دنبال حقایق تاریخ برویم.
🔹در قبال صفویه نیز رویکرد ما همین است، ضمن اینکه برخی جنایات و اشتباهات آنها مقبول ما نیست اما به دلیل اینکه صفویه به نفع تشیع بوده است از سلسله صفویه حمایت میکنیم.
🌐 vasael.ir/0004DM
🆔 @Fotooh
❇️ به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله #سید_محمد_باقر_صدر
📖 ساخت نظام سیاسی اسلام در دورههای مختلف با طرح و نظریهپردازی فقها، اندیشمندان و حکمای اسلامی روبه رو بوده است، ایشان در دورههای مختلف در مواجهه با حکومتهای زمانه خود و حل بحرانهای ناشی از استبداد در حکومت بر آن شدند تا برای برون رفت از فضای حاکم و جایگزین کردن نظام سیاسی جدید با تکیه بر تعالیم شریعت، نظریهپردازی کنند و نهاد ملک و مملکت را بر اساس تعالیم دینی سامان بخشند.
در دوران معاصر نیز نظام مطلوب سیاسی اسلام محل بحث علمای دینی بوده است، از جمله این عالمان آیت الله سید محمد باقر صدر است، آیتالله سید محمد باقر صدر (۱۴۰۰- ۱۳۵۳ ه ق) از متفکران برجسته اندیشه اسلامی معاصر به حساب میآید که آثار علمی بسیاری در زمینه علوم فقه، اصول، تفسیر، فلسفه، منطق، اقتصاد، اخلاق، تاریخ و سیاست از خود به یادگار گذاشته است.
شهید صدر در زمینه مسائل مختلف سیاسی و اجتماعی، آرا و نظرات جدیدی ارائه کرده است، وی از جمله اندیشمندان فقیه شیعه بود که در اوان و دوران استقرار اولین حکومت دینی در ایران، به نظریهپردازی در باب حکومت دینی پرداخت.
اندیشه سیاسی ایشان دارای عناصر مردمسالاری قوی بوده و بر نوعی برداشت دموکراتیک از دین استوار است که در قالب نظریه «خلافت مردم و نظارت مرجعیت» ارائه شده است، بویژه تأکید او به نقش مردم در انتخاب موارد اختلافی فقیهان و نیز تقنین در حوزه فراخ مباحات، قابل توجه است که نسبت به اندیشههای دیگر در فقه شیعه، توأم با اجتهادهای جدید و متناسب با اقتضائات زمان است. ادامه مقاله👇
🌐 http://ijtihadnet.ir/
🆔 @Fotooh