فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خط و نشان "ترزا می" نخست وزیر انگلیس برای تلگرام / تلگرام به مسئولیت خود عمل نکرده،تروریسم،قاچاق انسان و سوءاستفاده جنسی از کودکان در آن رواج دارد
@seraj_khabari
دیروز پسرک رو فرستادم چادر برده داده خشکشویی, شماره همراهمم داده موقع قبض گرفتن. الان از خشکشویی زنگ زدن به گوشیم, بعد از سلام و بفرمایید گفتن من, فرمودند : علیک سلام خوبی عمو؟
ناراحتطور گفتم :عرضتونو بفرمایید!
ادامه دادند:چادرای مامانت حاضره عموجون, بیا بگیر!
«نفیسه سادات موسوی»
@seraj_khabari
یک عروس و داماد در شهرستان جم استان بوشهر ضمن عقد، شرط گذاشتند که برای بهبود وضعیت محیط زیست با هم ۱۲۰ نهال درخت مناسب با آب و هوای شهرستان بکارند.
«امیرعلی صفا»
@seraj_khabari
@ebteda_ir
🔺آن حزباللهیِ سبیلو!
هم مغضوبِ جماعت شبهروشنفکر است و هم مطرودِ جماعت انقلابی!
شبهروشنفکران که تکلیفشان روشن است و میدانند چرا از او متنفرند؛ هنوز هم سوزشِ شلاقِ کلماتش را بر تنِ خود احساس میکنند. همچنان کابوسِ نقدهای بیمحابا و ویرانگرش، آزارشان میدهد. شاید در زمانهی ما، هیچکس مانند او، پتهی این جماعتِ بهقولِ خودش «پهناور» را روی آب نریخته باشد. استثناهایی مانند جلال آل احمد هم هستند البته.
از اینها که بگذریم، بیاعتناییِ بیمبنای انقلابیها به او، حیرتانگیز است. آن هم در شرایطی که او از نادر چهرههای سرشناس ادبیات داستانیِ همعصرِ انقلاب اسلامیست که بیاعتنا به همهی تحدیدها و تهدیدها و تحریمهای دیکتاتوریِ شبهروشنفکری، به تمامی در خدمت انقلاب اسلامی قرار گرفت. نه اینکه چون «سه دیدار» را برای حضرت روحالله نوشته یا «با سرودخوانِ جنگ...» را برای رزمندهها. فراتر از اینها، روح حاکم بر تمامی آثارش، روح انقلاب است. بیقراری برای عدالت، ستیزِ مدام با ستم، تعهد نسبت به سرنوشت مظلومان، آزادگی و...
در این بیپناهی و سردرگمیِ فکری و فرهنگیِ حاکم بر جامعهی ایرانی، #نادر_ابراهیمی یک پیشرانِ قدرتمند است.
اگر از آن سِبیلِ کلفت و ریشِ نداشتهاش درگذریم، او یک حزباللهیِ واقعی و تمامعیار است! باور کنید...
✍ روحالله رشیدی
@seraj_khabari
💢مانع ذهنی تعطیلات دو روزه
وجود برخی از موانع ذهنی باعث تاخیر مزمن در مدیریت تعطیلات در ایران شده است.
مقایسه تعداد روزهای تعطیل در ایران و بسیاری از کشورهای دنیا نشان میدهد که روزهای سرخپوش تقویم در ایران بیش از ۴۰ روز از میانگین جهانی کمتر است.
پژوهشهای علمی و تجربیات جهانی نشان میدهد که مدیریت صحیح تعطیلات با اثرگذاری بر بهرهوری نیروی کار از یکسو و ایجاد تحرک در بخشهایی مانند گردشگری، ضمن کمک به توسعه مناطق کمتر توسعهیافته میتواند بهعنوان نیروی محرکه رشد اقتصادی عمل کند؛ حتی با توزیع سفرها و کاهش اتلاف منابع آثار سوء مسافرتهای پرتراکم در دوره کنونی را تعدیل کند.
مانع دیگر مقابل دو روزه شدن تعطیلات نیز اولویت نداشتن آن از جانب برخی دیدگاهها است. درحالیکه اثرات جانبی این طرح بر سبک زندگی و سلامت روحی و نشاط اجتماعی شهروندان از سوی برخی نهادهای رسمی اثبات شده است.
🔖 دنیای اقتصاد
@seraj_khabari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون میشه #تلگرام تو سال ۹۴ اینقدر عقب مونده بوده که برای عضویت تو کانال هاش باید آیدی رو می فرستادید برای یکی از دوستانتون ؟!
به پیامرسانهای داخلی فرصت بدیم
@seraj_khabari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 #ببینید
💬 #شهریار_زرشناس:
⭕️ #شهید_آوینی مستندساز وتئوریسین سینما بود، اما فراتر ازآن او «متفکر دوران گذار» بود
⭕️ او نیازهای تئوریک جامعه در تقابل با شبهمدرنیته را طرح میکرد
@seraj_khabari
4_5922473542829474894.pdf
493.1K
نامه جمعی از احمدینژادیها به رهبر معظم انقلاب
خلاصه این نامه عریض و طویل این است: کلا در حال نابودی هستیم،فاجعه شده،راه حل احمدینژاد است. بقیه باید کنار بروند و به درد نمیخورند
@seraj_khabari
فرکانس۵۷
نامه جمعی از احمدینژادیها به رهبر معظم انقلاب خلاصه این نامه عریض و طویل این است: کلا در حال نابو
✅توییت دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد در مورد #هویت_جعلی نویسندگان نامه به رهبری
#جریان_انحرافی
@seraj_khabari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگیم دهه نودی دقیقا داریم از چی حرف میزنیم.
https://t.co/UWL0e0rmis
@seraj_khabari
⚡️آیا آمریکا با #تجارت_آزاد پیشرفت کرد؟
🔹وقتی ایالات متحده آمریکا تشکیل شد، الکساندر همیلتون نخستین فردی بود که بر کرسی وزارت خزانه داری این کشور تکیه زد.
🔹نخستین ماموریت همیلتون، تهیه گزارشی درباره وضعیت اقتصادی آمریکا بود. او نتیجه تحقیقات خود را پنجم دسامبر ۱۷۹۱ با عنوان "گزارش درباره تولیدات"(Report on Manufactures) تقدیم کنگره کرد که مبنای مصوبات کنگره در صیانت از بازار آمریکا برای کالای آمریکایی شد.
🔹به نظرم قلب گزارش همیلتون، این پاراگراف است:
"صنایع نوتأسیس باید از رقابت و تهاجم تولیدکنندگان خارجی محافظت شوند و تا وقتی که کارخانهجات داخلی بزرگ و قوی شوند، دولت باید با افزایش حقوق گمرکی از آنها حمایت کند. زمانیکه صنعت داخلی توسعۀ کافی یافت، و هزینۀ متوسط تولیدات پائین آمد و تولیدکنندگان از «صرفه های ناشی از مقیاس» برخوردار شدند، سپس دولت می تواند در آن بخش، تجارت آزاد را پیشه کند تا بر اثر رقابت بین تولیدکنندگان داخلی و خارجی، قیمت ها پائین بیاید و کیفیت اجناس و خدمات بالا برود."
🔹پاتریک بوکانان در اینباره مینویسد:
"ایالات متحده پشت دیوار تعرفهای که توسط جرج واشنگتن، الکساندر همیلتون، کلی، لینکلن و دیگران ساخته شد، از یک جمهوری ساحلی ارضی، به بزرگترین قدرت صنعتی جهان تا به حال، آنهم صرفا در یک قرن، تبدیل شد.
چنین سیاست موفقی به حمایت گرایی از تولیدات داخلی معروف است که امروزه ناپسند قلمداد میشود."
🔹هیچ کشور پیشرفتهای در جهان وجود ندارد که بدون صیانت از بازار و بازارگشائی برای تولید داخلی خود به پیشرفت رسیده باشد.
🔹پیشرفت البته لوازم دارد. شرط لازم و اولیه آن صیانت از بازار داخلی برای تولید داخلی است. شرط دیگر این است که نظام اقتصادی به تولید پاداش دهد نه به دلالی. شرط سوم این است که هدف نظام حمایتی، نه بیشینهسازی سود تولیدکننده، که پیشرفت صنعتی باشد؛ یعنی تولیدکننده در برابر امتیازاتی که از دولت میگیرد موظف باشد بخش مشخصی از عایدات خود را صرف تحقیق و توسعه کند و تکالیفی در رابطه با ارتقای فناوری و افزایش کمیت و کیفیت محصولات داشته باشد.
🔹هیچ نظام اقتصادی در دنیا وجود ندارد که بدون حمایت، هدایت و نظارت قدرت فائقه مرکزی، یعنی دولت، کشور را یه پیشرفت رسانده باشد. لیبرالهای ایرانی اما قائل به این هستند که اقتصاد را اگر به حال خود رها کنند و آزاد بگذارند، به مدد دست نامرئی آدام اسمیت، نیروهای بازار در جهت پیشرفت کشور عمل خواهد کرد. این جنگل اقتصادی که با شعار آزادی ایجاد میشود، به پیشرفت منجر نمیشود، بلکه چنانکه میبینیم جولانگاه مفسدان و رانتخواران و دلالان، و قربانگاه مولدان و صنعتگران میشود.
🔹کشور را باید از شر لیبرالیسم نجات داد. برای پیشرفت ایران، باید چوب لیبرالیسم را از لای چرخ اقتصاد خارج کرد.
🔹مردم بدانند چه در دولت هاشمی، خاتمی و روحانی، و چه در دولت احمدینژاد، آنچه در این کشور اجرا شده سیاستهای اقتصادی لیبرال و نولیبرال بوده و هر پیشرفتی حاصل شده، به مدد، هدایت یا اجبار نیروهای خارج از دولت بوده است. اگر اقتصاد ایران در اختیار جریان انقلابی قرار گیرد، در همه حوزهها پیشرفت حاصل خواهد شد.
✍ سید یاسر جبرائیلی
@jebraily
@seraj_khabari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به آتش کشيدن عکس پادشاه و وليعهد سعودی و نخست وزير رژيم صهيونيستي در «راهپيمايي بازگشت» فلسطينی ها در مرز غزه
@seraj_khabari
دادگاه تونس ورود ۴ تکواندوکار صهیونسیت به این کشور را ممنوع کرد
🔹دادگاه تونس اعلام کرد که برای حمایت از مقاومت فلسطین ورود ۴ تکواندوکار رژیم غاصب صهیونیستی را به این کشور برای حضور در مسابقات تکواندوی کسب سهمیه المپیک جوانان ۲۰۱۸ آرژانتین ممنوع کرد/فارس
@seraj_khabari
تولد نوزاد داخل بالگرد اورژانس هوایی کرمانشاه
مسئول روابط عمومی اورژانس استان کرمانشاه:
🔹با درخواست پایگاه اورژانس و درمانگاه روستای چنار در پی وخامت حال یک مادر باردار ساکن این روستا، بالگرد اورژانس هوايی به سمت این روستا به پرواز درآمد و پس از انتقال سریع وی به بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه در حین فرود و در پد بالگرد این بیمارستان این خانم باردار زایمان کرد و نوزاد پسری به دنیا آورد.
🔹حال مادر و نوزاد با اقدام به موقع تکنسينهای اورژانس هوايی و کادر درمانی بیمارستان امام رضا(ع) مساعد است.
fna.ir/8nz
@seraj_khabari
تیراندازی به ماشین نماینده شادگان تروریستی نبوده است
استاندار خوزستان:
تلاش ها برای دستگیری فردی که اقدام به تیراندازی کرده ادامه دارد.
احتمال میرود قضیه شخصی است ضمن اینکه نیروی انتظامی در حال بررسی موضوع است/ باشگاه خبرنگاران
@seraj_khabari
محمد ایمانی:
300 امضا کردید؟ تقبل الله!
اما به کدام طرف شلیک می کنید؟! -1
✍️ منتظر امام زمان (عج)، علامت و مختصات دارد. او در روزگار غیبت، با ولایت فقیه آزموده می شود. درک و بصیرت که نباشد، به جای اینکه گریبان سرکشان را بگیری، سرباز همان ها می شوی و پای نامه سرگشاده به ولی فقیه را امضا می کنی. مرحبا! شما به عدد 313 نزدیک شده اید؛ 300 امضا. اما برادر سر تفنگت را سمت دیگری بگیر! هیچ رزمنده صاحب شناختی، لوله تفنگ را سمت خود نمی گیرد و شلیک نمی کند. نام این کار انتحار است نه رزمندگی!
♦️بارها در طول 4 دهه گذشته دیده ایم عناصر و حلقه های سیاست بازی را که از درون فروریخته اند و به دلیل همین بدحالی و وارونگی، خبر از فروپاشی قریب الوقوع نظام داده اند. از نهضت آزادی و مجاهدین خلق تا باند مهدی هاشمی معدوم و چپ و راست های پشیمان و این آخری، فرقه انحرافی متظاهر به عدالت خواهی که به انواع مفاسد اقتصادی و سیاسی آلوده است.
🔹رهبر انقلاب با وجود همه ناملایمت ها و دشمنی ها و کم کاری و کج بازی ها، به پشتوانه مدد الهی و میلیون ها انسان پای کار بشارت می دهند که افق روشن است و فردای این ملت، بهتر و روشن تر از امروز خواهد بود؛ اما سران سیاست باز و از درون تهی حلقه انحرافی، وعده ای را که رسانه های فارسی زبان بیگانه و گروهک های ورشکسته به تقصیر، 39 سال است هر 3 ماه یک بار تکرار و تمدید می کنند، طوطی وار بازگو می کنند. که چی؟ که "رژیم"، سه یا شش ماه دیگر سقوط می کند!
🔸تمام هنرشان (مانند همه فتنه زدگان و فتنه گران قبلی) این است که در درون اردوگاه خودی مسئله بسازند و فشار را از روی دشمن و جریان همسو با آن بردارند. دقیقا شبیه موقعیت نشناسی و نافرمانی و معارضه ای که جریان آلوده و نفوذ زده خوارج، در اوج پیروزی در جنگ صفین، در درون اردوگاه امیر مومنان (ع) راه انداختند. دل امام در دو جنگ جمل و خوارج، خون شد از نافرمانی و تردید و شبهه افکنی همین جماعت مقدس نما که معیار و ترازشان همه چیز و همه کس بود جز ولایت و بصیرت.
♦️خوب هایشان همان ها بودند که به تعبیر رهبر انقلاب «در روایت دارد که آمدند خدمت حضرت و گفتند: «یا امیرالمؤمنین ـ یعنى قبول هم داشتند که امیرالمؤمنین است ـ انا قد شککنا فى هذا القتال» ما شک کردیم. ما را به مرزها بفرست که در این قتال داخل نباشیم!» (دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری، 2 مهر 1388)
@seraj_khabari
⁉️آیا انگلیس در مسیر پیشرفت از کالای داخلی خود حمایت نکرد؟
ℹ️پاسخ روزنامه انگلیسی گاردین:
"یک چیز درباره تاریخ تجارت کاملا روشن است؛ حمایت از تولید داخلی شما را ثروتمند میکند. #انقلاب_صنعتی برآمده از حمایتگرایی بود. برای مثال، سال 1699 ما[انگلیسیها] واردات پشم از ایرلند را ممنوع کردیم؛ در 1700 واردات کتان از هند را منع کردیم. برای حمایت از صنایع نوزاد خود، ما تقریبا بر واردات همه کالاهای صنعتی، تعرفههای وحشیانهای را وضع کردیم.
درباره آمریکا: بین سالهای ۱۸۶۴ تا ۱۹۱۳، آمریکا حمایتگراترین کشور روی زمین، بود و البته بیشترین سرعت رشد را داشت".
🔹متن کامل مقاله گاردین را با لمس INSTANT VIEW در انتهای پست مطالعه کنید.
https://www.theguardian.com/commentisfree/2008/sep/09/eu.globaleconomy
@jebraily
@seraj_khabari