#يك_پيشگويى_مهم
#نهج_البلاغه
💥یَأْتِی عَلَی النَّاسِ زَمَانٌ عَضُوضٌ، یَعَضُّ الْمُوسِرُ فِیْهِ عَلَی مَا فِی یَدَیْهِ وَ لَمْ یُؤْمَرْ بِذالِکَ، قَالَ اللّهُ سُبْحَانَهُ: [وَ لاَ تَنْسَوُا الْفَضْلَ بَیْنَکُمْ]. تَنْهَدُ فِیهِ الَأَشْرَارُ، وَ تُسْتَذَلُّ الْأَخْیَارُ، وَ یُبَایِعُ الْمُضْطَرُّونَ، وَ قَدْ نَهَی رَسُولُاللّهِ(ص) عَن بِیَعِ الْمُضْطَرَّینَ.
🌎 بر مردم زمانى رسد بسيار سخت، كه توانگران در آن زمان از آنچه در دست دارند انفاق نكنند در حالى كه به نگاهدارى مال امر نشدهاند، خداوند سبحان فرموده: «احسان بين خود را فراموش نكنيد». در آن زمان بدكاران بلند مرتبه، و خوبان خوار مىشوند، تهيدستان هستى خود را از روى ناچارى به قيمت اندك مىفروشند (و توانگران مىخرند) در حالىكه پيامبراسلام صلّى اللّه عليه و آله از چنين خريد و فروشى منعكرده.
📘#حكمت_468
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
📝#صرفا_جهت_اطلاع| اقدامات دولت سیزدهم در عرصه خنثیسازی تحریمها به روایت دکتر مخبر
🔻 معاون اول رئیسجمهور دربرنامه صف اول: در گذشته با کوچکترین موضعگیری رئیس جمهور آمریکا، شاخصهای اقتصادی تغییر میکرد اما امروز آنها متوجه شدهاند که تحرکات و موضعگیریهای آنها چالشآفرین نیست.
🔹#دولت_سیزدهم اقدامات خوبی در عرصه خنثیسازی تحریمها داشته است.
🔸 در آغاز بهکار دولت فروش نفت حدود ۶۰۰ هزار بشکه بوده و امکان دسترسی مناسب به منابع حاصل از فروش نفت نداشتیم.
🔹دولت بدون استقراض و با همان منابعی که در اختیار داشت ظرف سه تا چهار ماه توانست وضعیت کالاهای اساسی را به نقطه مناسب برساند.
🔸دولت سیزدهم با همان منابع در اختیار خود ۱۵۰ میلیون دوز #واکسن تولید کرد و بسیاری از امور کشور را با همین درآمدها و درآمدهای حاصل از فروش نفت مدیریت کرد.
🔹 برخی اقتصاددانان پیشبینی میکردند که قیمت دلار به ۴۰ هزار تومان برسد، اما با اقدامات دولت و گشایشهای مالی که صورت گرفت، شاخصهای اقتصادی ثبات پیدا کرد.
🔺در اوایل کار دولت سیزدهم نرخ تورم ۵۰ درصد رشد داشته اما این رقم در پایان سال گذشته به حدود ۳۵ درصد رسید.
#روشنگری
#ثامن
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
⁉️ چرا از پیچ مشکلات عبور نمیکنیم؟!
⁉️ سئوالی که همیشه در اقتصاد ما مطرح بوده این است که چرا از مشکلات عبور نمیکنیم؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت، برای عبور از رودخانه مشکلات، در ابتدا باید شناگر خوبی باشید و متأسفانه دولتها تاکنون شناگران خوبی نبودهاند؛ شناگر نبودن یعنی اینکه:
1⃣ _ هم راه، هم پهنای راه: ما هنوز در اقتصاد در مورد آنچه که هستیم و آنچه که باید باشیم، به فهم مشترک نرسیدهایم. ازاینرو دائم از این پارادایم به آن الگو و از این شاخه به آن شاخه میپریم و اقتصاد سالهاست که در کشاکش دست مرئی دولت و دست نامرئی بازار قرار گرفته و در انقباض و انبساط سیاستها و قطع و وصل یارانهها دستوپا میزند.
2⃣ _ رفتار باری به هر جهتی: همانگونه که نشانههای جهان کنونی در گـذشته قـابل شـناسايی بودند، نشانههای جهان آينده نيز در زمان حال، پیدا و قابلدیدن هستند؛ اما باز غافلگیر میشویم و بهجای کنش، دائماً در حال واکنش هستیم و دقیقاً «باری به هر جهتی» رفتار میکنیم.
3⃣ _ شنا با یک دست: مدیریت اقتصادی به سبک دولتی و با تکیه بر یک محصول، مثل شنا کردن در رودخانه با یک دست است؛ به زبانی ساده، دولتها اصرار دارند تا بهتنهایی و بدون توجه به بخش خصوصی و ظرفیتهای مردمی و تنها با اتکا به فروش نفت از مشکلات عبور کنند؛ کاری تقریباً ناشدنی! دولت باید بپذیرد تنها در اموری که مردم نمیتوانند انجام بدهند و یا بخش خصوصی مایل به سرمایهگذاری نیست، باید ورود کند و در بقیه موارد فقط و فقط باید نظارت کند.
✅ لذا در شرایط امروز، تنها راه برای دولت نوپای #رئیسی، عبرت از گذشته و تکیه بر توانایی داخلی برای خلق ثروت است. خلق ثروتی که بدون تولید شدنی نیست؛ تولید خوب، نیازمند دانش است و دانش از ذهن انسانها بیرون میآید؛ بنابراین کافی است دولت سیزدهم علفهای هرز را حرص کند و خاک را مرطوب نگه دارد، خواهید دید که دانهها خیلی زود به جوانه تبدیل میشوند.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1