eitaa logo
فروشگاه واحد طب مسجد
1.3هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.1هزار ویدیو
173 فایل
🔺 ارتباط با ما 👈 @ghoghnuos #آدرس: 📣خ خاوران،محله مشیریه، خ سازمان آب، #مسجد_امام_حسن‌مجتبی_علیه‌السلام، جنب بیمه ایران، در چوبی سنتی. #ساعت_کاری_فروشگاه 📣معمولا پنجشنبه و جمعه‌ها فروش داریم که در کانال اعلام می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠💯 ✍️ برای نتیجه بهتر و سریعتر در بیماریها باید موارد زیر به طور جدی رعایت شود.لازم به ذکر است که بسیاری از بیماریها ناشی از عدم رعایت همین موارد است: 1️⃣ اصلاح نمک، (عدم استفاده از نمک های صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک های طبیعی دریایی و معدنی). 2️⃣ اصلاح روغن، (عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،… و مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حیوانی (گاوی) و… روغن دنبه جهت پخت و پز. 3️⃣ اصلاح آب، ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات،…). 4️⃣ اصلاح ظروف، (عدم استفاده از ظروف تفلون، آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،… و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی، برنجی، سنگی،…). 5️⃣ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که عموما سمی و مضر و سودازا می باشند. مواد کارخانه ای همین خوراکی های متدوالی است که متاسفانه غذا و خوراک غالب ما شده است از نوشابه و دلستر و رب و سس و ماست و شیر و سوسیس گرفته تا تنقلات مختلف همچون پفک و کاکائو و شکلات و ... ❌🔴📣عدم رعایت موارد بالا، علت اصلی ابتلای طیف وسیعی از جامعه به امراضی همچون دیابت و فشارخون و عقیمی و سرطان شده است! پس به جای اینکه درآمد خود را خرج بیماری و بیمارستان کنید به اصلاح سبک زندگی خود اختصاص دهید و در امان باشید! 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
💠✍️ سه تا از بهترین ظروف مخصوص پخت غذا 1️⃣ظروف سفالین که در قدیم از آن‌ها استفاده می‌شد، ظروف خوبی برای پخت و پز و نگهداری غذا بودند. پختن غذا در ظروف سفالی لعاب دار ممنوع نیست. 2️⃣ظروف چدنی هنگام طبخ، با مواد غذایی ترکیب نمی‌شوند و به همین دلیل قابل استفاده‌اند. 3️⃣ظروف سنگی برای طبخ غذاهای گوشتی، مانند انواع خورش و آب گوشت مفید است. این ظرف‌ها از بهترین ظروف برای پختن می‌باشند، به شرط این که صاف باشند و غذا در خلل و فرج آن نماند، زیرا متعفن می‌شود. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠✍️ظروف در طب سنتی👇👇 1. سالم‌ترین و مفیدترین ظروف هستند. غذا را خوش طعم کرده و برخی مواد مفید معدنی به غذا اضافه می کنند. 2. در صورت تقلبی نبودن ظروف سالمی هستند. و تبادلی با غذا ندارند و چیزی به غذا اضافه نمیکنند. 3. سنتی: ترکیبی از آهن و کربن و سیلیسیوم هستند و به زغم برخی از اساتید یون آهن وارد غذا میکنند. 4. یا شیشه ای (پیرکس) 5. : ترکیبی از روی+مس+ قلع 6. یا : بسیار مفید هستند. مخصوصا برای رشد بچه ها و دفع فلزات سمّی، ولی این ظروف پیدا نمی شود. 7. . این ظروف باید حتما قلع اندود بشود تا ضرر نداشته باشند. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠✍️ظروف و در طب سنتی👇👇 🍲 👇 معمولا آلیاژ استیل ترکیبی ازسرب+آهن+کروم+نیکل+تیتانیوم است که در اینصورت به علت داشتن سرب از ظروف مضر قلمداد میشود. استیل نه به عنوان ظرف و نه به عنوان زینت استفاده نشود. 🍲 👇 برخی ازفلزات سنگین مثل سرب وآرسنیک را دارد . 🍲 👇 از همه بدتر است سرطان‌زا است، مشکلات گوارشی، یبوست ایجاد می‌کند حتی ساکنان اطراف کارخانه های این ظروف دچار بیماری می‌شوند.🏭 🍲 👇 غذا را سودازا می‌کند عامل سرطان، مشکلات گوارشی واعصاب، حتی نان و آب را هم در ظروف پلاستیکی قرار ندهیم 🍲 : مضر است. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️💠✍️ مزایای دیگ های 1🔸 موجب سلامتی بدن و تامین برخی از مواد معدنی مورد نیاز میشود. 2🔹 موجب صرفه جویی در سوخت میشود چون در این ظروف غذا با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود. 3🔸طعم بخشی ویژه ای به غذا دارد. طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و خوش طعم است 4🔹 سرعت پخت بالایی دارد. این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد، هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد 5🔸ریسک سوختن غذا در این ظروف پایین است. بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و در نتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود 6🔹 شستشوی راحت و کم هزینه ای دارند. دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️💠✍️ 💠ظروف مسی یکی از ظروف سالم قلمداد میشوند. به شرطی که به چند نکته توجه کنید 🔰 1️⃣اول اینکه از پختن غذاهای اسیدی و ترش پرهیز کنید . 2️⃣دوم اینکه هر چند وقت یکبار ظروف رو بدید قلع اندود کنند . ✔️تمیز کردن جداره بیرونی مس هم بسیار آسونه بهترین گزینه مالیدن .رب گوجه یا قرقروت به جداره بیرونی ظرف هست دقت کنید این مواد اسیدی ترش رو توی ظرف نریزید فقط به جداره بیرونی بمالید ⛔️❌📣هشدارها و ملاظات استفاده از ظروف مسی ❌در برخی موارد ظروف مسی را با سُرب سفید می‌کنند که برای اعصاب مضر است . ❌ظروف مسی فقط ظرف پخت و پز است و ظرف نگهداری غذا نیست . اگر قلع آن از بین برود، مسِ آن‌ نمایان می‌شود و نباید در آن غذا را نگه داشت و بلافاصله بعد از پخت و گرم گرم از ظرف خارج کنید👇 👈چون غذایی که در ظرف مییِ بدون قلع‌اندود ب مرور در مجاورت هوا اکسید می‌شود و سبز خاکستری رنگ‌ تغییر رنگ می‌دهد؛ غذا هم‌ تلخ می‌شود و اگر مصرف شود دچار مسمومیت، همراه با حالت تهوع و استفراغ و سردرد و همچنین با اختلالاتی در عملکرد کبد و تشکیل گلبولهای قرمز و عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود ❌مواد تُرش وخیلی چرب هم نباید داخل آن پخته شود( بدن ما زیاد به مس احتیاج ندارد) 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا