eitaa logo
فروشگاه واحد طب مسجد
1.3هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
3هزار ویدیو
172 فایل
🔺 ارتباط با ما 👈 @ghoghnuos #آدرس: 📣خ خاوران،محله مشیریه، خ سازمان آب، #مسجد_امام_حسن‌مجتبی_علیه‌السلام، جنب بیمه ایران، در چوبی سنتی. #ساعت_کاری_فروشگاه 📣معمولا پنجشنبه و جمعه‌ها فروش داریم که در کانال اعلام می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
✴️💠✍️ظروف در طب سنتی👇👇 1. سالم‌ترین و مفیدترین ظروف هستند. غذا را خوش طعم کرده و برخی مواد مفید معدنی به غذا اضافه می کنند. 2. در صورت تقلبی نبودن ظروف سالمی هستند. و تبادلی با غذا ندارند و چیزی به غذا اضافه نمیکنند. 3. سنتی: ترکیبی از آهن و کربن و سیلیسیوم هستند و به زغم برخی از اساتید یون آهن وارد غذا میکنند. 4. یا شیشه ای (پیرکس) 5. : ترکیبی از روی+مس+ قلع 6. یا : بسیار مفید هستند. مخصوصا برای رشد بچه ها و دفع فلزات سمّی، ولی این ظروف پیدا نمی شود. 7. . این ظروف باید حتما قلع اندود بشود تا ضرر نداشته باشند. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠✍️ظروف و در طب سنتی👇👇 🍲 👇 معمولا آلیاژ استیل ترکیبی ازسرب+آهن+کروم+نیکل+تیتانیوم است که در اینصورت به علت داشتن سرب از ظروف مضر قلمداد میشود. استیل نه به عنوان ظرف و نه به عنوان زینت استفاده نشود. 🍲 👇 برخی ازفلزات سنگین مثل سرب وآرسنیک را دارد . 🍲 👇 از همه بدتر است سرطان‌زا است، مشکلات گوارشی، یبوست ایجاد می‌کند حتی ساکنان اطراف کارخانه های این ظروف دچار بیماری می‌شوند.🏭 🍲 👇 غذا را سودازا می‌کند عامل سرطان، مشکلات گوارشی واعصاب، حتی نان و آب را هم در ظروف پلاستیکی قرار ندهیم 🍲 : مضر است. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️💠✍️ مزایای دیگ های 1🔸 موجب سلامتی بدن و تامین برخی از مواد معدنی مورد نیاز میشود. 2🔹 موجب صرفه جویی در سوخت میشود چون در این ظروف غذا با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود. 3🔸طعم بخشی ویژه ای به غذا دارد. طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و خوش طعم است 4🔹 سرعت پخت بالایی دارد. این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد، هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد 5🔸ریسک سوختن غذا در این ظروف پایین است. بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و در نتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود 6🔹 شستشوی راحت و کم هزینه ای دارند. دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️💠✍️ 💠ظروف مسی یکی از ظروف سالم قلمداد میشوند. به شرطی که به چند نکته توجه کنید 🔰 1️⃣اول اینکه از پختن غذاهای اسیدی و ترش پرهیز کنید . 2️⃣دوم اینکه هر چند وقت یکبار ظروف رو بدید قلع اندود کنند . ✔️تمیز کردن جداره بیرونی مس هم بسیار آسونه بهترین گزینه مالیدن .رب گوجه یا قرقروت به جداره بیرونی ظرف هست دقت کنید این مواد اسیدی ترش رو توی ظرف نریزید فقط به جداره بیرونی بمالید ⛔️❌📣هشدارها و ملاظات استفاده از ظروف مسی ❌در برخی موارد ظروف مسی را با سُرب سفید می‌کنند که برای اعصاب مضر است . ❌ظروف مسی فقط ظرف پخت و پز است و ظرف نگهداری غذا نیست . اگر قلع آن از بین برود، مسِ آن‌ نمایان می‌شود و نباید در آن غذا را نگه داشت و بلافاصله بعد از پخت و گرم گرم از ظرف خارج کنید👇 👈چون غذایی که در ظرف مییِ بدون قلع‌اندود ب مرور در مجاورت هوا اکسید می‌شود و سبز خاکستری رنگ‌ تغییر رنگ می‌دهد؛ غذا هم‌ تلخ می‌شود و اگر مصرف شود دچار مسمومیت، همراه با حالت تهوع و استفراغ و سردرد و همچنین با اختلالاتی در عملکرد کبد و تشکیل گلبولهای قرمز و عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود ❌مواد تُرش وخیلی چرب هم نباید داخل آن پخته شود( بدن ما زیاد به مس احتیاج ندارد) 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 ⛔️❌📣مضرات ظروف ، ، ، ، ⛔️✍️ ظروف آلومینیومی و تفلونی در هنگام پخت یون های آزاد به غذا اضافه میکنند که میتوانند موجب بروز بیماریهایی مانند آلزایمر، کم خونی، راشیتیسم، اختلالات گوارشی و ….. شود. ⛔️✍️الان حدود ۶۰ درصد مردم دنیا دچار کم خونی و فقر آهن هستند که یکی از مهم ترین عواملش ظروف آلومینیومی و تفلونی میباشد. (پس به جای اینکه قرص آهن با آن همه عوارض خطرناک مصرف کنید، با حذف این ظروف از زندگی علت کم خونی را برطرف کنید و کاهو با شیره انگور بخورید). ⛔️✍️ تفلون ماده ای است شیمیایی به نام (پلی تترا فلئورو اتیلن) که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده میشود و هنگام طبخ، به مرور وارد غذا شده و همراه آن خورده میشود. در تهیه ظروف تفلون از کادیوم نیز استفاده میشود که از فلزات سنگین بوده و به مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی میشود. کادیوم در سنتز هموگلبین دخالت کرده و منجر به کم خونی میشود. ⛔️✍️ظروف استیل اگر از آلیاژهای حاوی سرب باشد سبب ورود سرب به غذاها شده و سرطان زا شناخته شده اند. زودپز به خاطر درجه حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند. طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطان زا تولید میکند. ⛔️✍️ امواج نشت یافته از مایکروفر در فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتری در حدی است که اکثر فاکتورهای خونی را به خصوص در سنین قبل از بلوغ تحت تأثیر قرار میدهد و تعداد گلبول های سفید، پلاکت ها و هموگلوبین را کاهش میدهد و باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی و دستگاه عصبی، اختلالات مغز استخوان، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون میشود. به علاوه نشت امواج مایکروفر تأثیرات منفی بر زنان باردار داشته و باعث افزایش احتمال اختلال در رشد جنین و یا حتی مرگ جنین میشود. ⛔️✍️ تماس مستقیم مواد غذایی و نوشیدنی گرم با ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف، قطعا سرطان زاست و ایجاد آلرژی و حساسیت میکند. 📚 منبع: (تغذیه در طب ایرانی اسلامی ص۱۵۲) و (بهداشت تغذیه از دیدگاه حکمای پزشکی ایران ص۱۳۳) و (عالمی که انسان نام گرفت ص۵۱) 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴📣 نوین جهانی ✡ تغییر ارکان قدرت با جنگ جهانی بیولوژیک 💯فروپاشی امریکا 💯کوچ صهیونیستها به چین 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
⚫️📣اصلا نگران نباشید!! 🔰از این به بعد که تزریق عمومی واکسیناسیون صورت می‌گیرد، این گفتگوها رو زیاد خواهید شنید: 1⃣«نگران تزریق واکسن ها باشید»، از بستگان و آشنایان ما بعد از تزریق واکسن فوت کرد یا دچار عارضه فوری شد! 2⃣«نگران تزریق واکسن‌ ها نباشید»، بستگان و آشنایان ما واکسن‌ زدند، اتفاق خاصی هم نیفتاد! 🔎اما واقعیت این است که همه واکسن‌ ها بخاطر نگه دارنده جیوه ای که دارند، بسیار خطرناک هستند و عوارض بیشماری داشته و خواهند داشت، ولی اینگونه نیست که همه با تزریق واکسن دچار اوتیسم یا قارچ سیاه و...شوند یا بلافاصله فوت کنند، بطور مثال آلودگی هوا میلیون ها نفر را در جهان به کام مرگ می‌کشاند، ولی بسیاری از مردم هم زنده هستند، ولی نمیشود گفت: آلودگی هوا مضر نیست یا عوارض ندارد یا کشنده نیست، چون ما نمردیم یا به ظاهر دچار عارضه ای نشده ایم! اما نکته ی اصلی اینجا هست که واکسن های تزریقی جدید بنام کرونا، (جدای از عوارض و مرگ و میر هایی که کم و بیش روزانه گزارش میشود)، در آینده و در زمان تعیین شده و بصورت هوشمند، موجب مرگ و میر، فلج، سرطان، اوتیسم، ام اس، قارچ سیاه، سیاه سرفه، عقیمی، آلزایمر، سرطان، فشار خون، دیابت، بی غیرتی، بی فکری، چیپ گذاری و.‌‌...خواهد شد. لذا آنچه در این روزها از عوارض واکسن‌ ها و مرگ و میر های ناشی از واکسیناسیون گزارش می‌شود، بخشی از فاجعه است، فاجعه اصلی تحت کنترل و در آینده دور یا نزدیک خواهد بود. تمام شواهد و قرائن برای اتفاق افتادن این جنایت بزرگ آشکار شده است، فقط کمی مطالعه آزاد و تفکر آزاد می‌طلبد. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
♨️ واکسن ژنتیکی کرونا با سلامت انسان چه می کند؟ 👈برخی پزشکان و متخصصان اعتقاد دارند واکسن های کووید حاوی نانوتکنولوژی، برای ردیابی و کنترل بیولوژیک است به این گونه که شرکت های دارویی بزرگ، با تزریق اجزای پیام رسان mRNA به بدن افراد، ژنوم انسان را به چیزی مصنوعی تبدیل می کنند. ✍️به گزارش تحریریه، تارنمای «Natural News» در گزارشی نوشت دکتر «کری مادج» فاش کرد که واکسن های کووید حاوی نانوتکنولوژی، برای ردیابی و کنترل بیولوژیک است. 🔹موضوعات زیادی درباره برنامه واکسیناسیون ویروس کرونا (Covid-۱۹) وجود دارد که مردم از آن آگاه نیستند اما کارشناسانی مانند دکتر «کری مادج» پزشک داخلی، یکی از چهره های مبارزه علیه واکسن کووید ۱۹و افشاگر برنامه کنترل و ردیابی افراد از راه دور هشدار می دهند که این واکسیناسیون پیامدهای شومی برای آینده بشریت دارد. 🔸در قسمت زیر دکتر مادج پیشگام حوزه بهداشت در مورد اینکه چگونه باید مردم را در مورد مولفه های مرگبار «پروتئین اسپایک» در ویروس کرونا و سایر عناصر موجود در واکسن که برای برچسب گذاری، ردیابی و کنترل جمعیت دنیا مثل گاو مورد استفاده قرار می‌گیرند، آگاه کنیم. ▫️مادج با ابراز تاسف از اینکه مافیای قدرتمند پشت پرده در عرصه پزشکی انجام این تقلب را برای گروه ها آسان کرده اظهار نارضایتی می کند و می گوید: «به نظر می رسد که ما هیچ کنترل و تعادلی نداریم». ◾️ وی می افزاید: «این رخداد به نوعی مانند کودتا در سراسر جهان اتفاق افتاده است اما در مورد آن چیزی به ما نگفته اند. بنابراین، این نوعی چالش است که سعی می کند همه را از خواب بیدار و مردم را وادار کند تا ببینند چگونه به آنها دروغ گفته می شود تا فریبی که در جریان است را مشاهده کنند». ☑️مادج برای کمک به گفتن مطالبی که می داند و آگاهی بخشی در این زمینه در یک رویداد ۹۰ روزه در سراسر کشور به نام «تور به پاخواستن» شرکت می کند که از ۱۵ مه آغاز می شود. در این برنامه متخصصان مختلفی حضور خواهند داشت که در مورد آزادی پزشکی، آزادی بیان، حقوق اساسی و حقوق بشر به سخنرانی خواهند پرداخت. 🔹تزریقات واکسن کرونای انسان ها را به جانورانی ترکیبی متعلق به بیگ فارما تبدیل می کند . به نظر می رسد آنچه این پزشک را بیش از همه نگران کرده، اجزای مصنوعی در تزریق واکسن بیماری کرونا است که اساسا انسان را به موجودات اصلاح شده ژنتیکی (GMO) تبدیل می کند. 🔸وی تصریح می کند: «آنچه بیگ فارما با تزریق اجزای پیام رسان mRNAبه بدن افراد انجام می دهد، ژنوم انسان را به چیزی مصنوعی تبدیل می کند و گیرنده ها را به عنوان شیمرهای غیرانسانی شناسایی می کند». ❌دکتر مادج هشدار می دهد: «آنها ژن های مصنوعی، ژن های سنتز شده و ژنوم ها را درون شما قرار می دهند. آیا پس از آن بازهم انسانید؟ این تزریق با ما چه می کند؟» 👈 وی همچنین در حین مصاحبه درمورد چگونگی موافقت دیوان عالی کشور مبنی بر اینکه امکان ثبت اختراع این نوع جدید انسان ها و تبدیل آنها به دارایی شرکت های دارویی از طریق این نوع تزریق ها که حاوی «نانوربات های عجیب و غریب» و سایر فناوری های آینده است، بحث می کند. ◾️وی می افزاید: «ممکن است انسان ها نیز به عنوان اختراع ثبت شوند. در حال حاضر جهان ما چه مشکلی دارد؟ هیچ انسانی نباید تبدیل به یک بخش از دارایی منقول هیچ شرکتی شود. ▫️مادج در مورد پروتئین اسپایک توضیح می دهد که این افزودنی های مصنوعی برنامه ریزی می شوند تا بدن نه تنها در برابر مهاجمان واکنش نشان دهد بلکه به سلول های خودی نیز آسیب برساند و هنگامی که داخل بدن قرار گرفتند، می توانند برای اهداف دیگری مانند کنترل افراد از طریق محرک های بیرونی مانند تابش ۵G مورد استفاده قرار گیرند. 👈وی می گوید: «پروتئین اسپایکی که آنها برای بهبود بدن شما آن را ساخته اند... به نظر میرسد که می تواند به بدن شما آسیب برساند. این ماده مصنوعی، خودتکثیر، غیرآلی و غیرزنده چه کاری انجام می دهد؟ هنگامی که این ذرات کوچک به درون بدن شما راه یافتند، می توانند به عنوان حسگرهای زیستی استفاده شوند». منبع : https://www.tahririeh.com/news/9866 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
کاش در اخلاق، در ایمان، در اعتقاد ریشه بدوانیم و انسان بمانیم.
📣📣 دفترچه محصولات عطاری 🗓به‌روزشده تاریخ 9 خرداد 1400 ✅ خوراکی ✅ بهداشتی و آرایشی ✅استشمامی ✅ظروف آشپزی ✔️انواع عسل و محصولات کندوی زنبور عسل، روغن های خوراکی، ارده و شیره های لذیذ و مقوی، شکلات و شیرینی های ارگانیک، دمنوش ها و شربت‌ها، سویق و فرآورده‌‌های سویقی، عرقیات، ادویه های غذایی، محصولات بهداشتی و لوازم حمام، محصولات آرایشی و زیبایی، عطرهای طبیعی، بخورات و دودکردنی‌ها، لوازم طبی و پزشکی، ظروف چدنی 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
دفترچه محصولات فروشگاه واحد طب اسلامی ایرانی 9 خرداد 1400.pdf
930.6K
📣📣 دفترچه محصولات عطاری 🗓به‌روزشده تاریخ 9 خرداد 1400 ✅ خوراکی ✅ بهداشتی و آرایشی ✅استشمامی ✅ظروف آشپزی ✔️انواع عسل و محصولات کندوی زنبور عسل، روغن های خوراکی، ارده و شیره های لذیذ و مقوی، شکلات و شیرینی های ارگانیک، دمنوش ها و شربت‌ها، سویق و فرآورده‌‌های سویقی، عرقیات، ادویه های غذایی، محصولات بهداشتی و لوازم حمام، محصولات آرایشی و زیبایی، عطرهای طبیعی، بخورات و دودکردنی‌ها، لوازم طبی و پزشکی، ظروف چدنی 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️💠🔰 شکر قهوه ای پخته نیشکر100٪ طبیعی ✔️اولین بار در ایران و دارای سیب سلامت ✔️حاوی کلسیم و پتاسیم و سدیم و منیزیم و ... 🔹شکر قهوه ای دارک(تیره) شکری است که علاوه بر گندزدایی اولیه و پخت توانسته است بدون اضافه نمودن هرگونه مواد کاتالیزور یا شیمیایی و صرفا با استفاده از فرآیند چندگانه پخت به سطحی از کیفیت برسد که علی رغم کسب فاکتور های سیب سلامت مورد توجه اطبا سنتی- اسلامی قرار گیرد و از پخت یک شیرینی مطبوع تا بخشی از یک ترکیب درمانی سنتی مورد استقبال قرار گیرد. 🔸شکر قهوه ای خام، از کارخانه های نیشکر - پیش از طی مراحل تسویه و سفید و بلوری شدن با مواد شیمیایی مضر - به طور یواشکی و غیرقانونی از کارخانه بیرون کشیده میشود، بدون اینکه فرآیند های پخت و گندزدایی را طی کنند. برای همین ممکن است بار میکروبی بیشتر از مجاز داشته باشند و توصیه میشود که از این نوع شکر جز در پخت‌وپز استفاده نشود. 🔹 شکر قهوه ای پخته نسبت به شکر قهوه ای خام برتری دیگری هم دارد: یکی اینکه ملاس بیشتری دارد و درنتیجه مواد مقوی آن بیشتر است و طعم شکلاتی بیشتری دارد و دیگر اینکه دو سه مرحله اول کارخانه های تولید نیشکر رو هم نداشته و سالم تر است!! 💠📣توجه این محصول رطوبت طبیعی دارد . لذا بعد ازمصرف درب آنرا محکم ببندید . در صورت سفت شدن محصول بعد از باز کردن کافیست تنها یکبار آب را درون اسپری کنید و درب را مجددا محکم ببندید. ✅شیوه نگهداری: خشک و خنک به دور از تابش مستقیم خورشید ✅زمان ماندگاری: 18 ماه 💰👈قیمت: کیلویی 30000 تومان 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon