✴️💠 ظروف چدنی اصل
🔹ماهیتابه لبه بلند با دهانه 24....300000
🔸ساج قطر 44 سانت.................300000
🔹ساج قطر 33 سانت.................200000
🔸حسوم –ملاقه چدنی..................70000
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
هدایت شده از حوزه انقلابی
✊✊ تجمع مطالبه گری پزشکان و پرستاران و طلاب و مردم انقلابی تهران از آیت الله رئیسی :
💉 تزریق واکسن های انگلیسی و آمریکایی را متوقف کنید...
⏰ چهارشنبه ساعت ١١/٣٠
🚪خ ولی عصر مقابل قوه قضائیه
✊✊ همه با هم می آییم ان شاء الله...
#نشرحداکثری برای نجات جان مؤمنین و هموطنان
#واکسن_آمریکایی_انگلیسی
#واکسن_آسترازنکا
🔥 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹📣این پیام ماست!
همونهایی که کشته های کرونایی رو غسل و کفن کردن
همونهایی که سیل و زلزله اومد کنار مردم و خادم مردم بودن
همونهایی که ایران رو هسته ای کردن
همونهایی که سلولهای بنیادین رو راه انداختن
همونهایی که پالایشگاه و نیروگاه و سد ساختن
همونهایی که نذاشتن دشمن به مرزها نزدیک بشه
همونهایی که توی این چندسال پوزه امریکا و انگلیس و اسراییل رو به خاک مالیدن
همونهایی که این هشت سال، در اوج خیانت دولتی ها نذاشتن مملکت از هم بپاشه
همونهایی که از مردم جز خدا و اهل بیت نخواستن
همونهایی که ....
▫️واکنش حجت الاسلام پژمانفر، به واکسن استرازنکای انگلیسی
@AntiVaccine_ils
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
🏴🏴🏴 شهادت حضرت #حمزه سیدالشهدای #احد را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه و امام راحل و مقام معظم رهبری و همه آنانکه خون خوردند و جان دادند ولی تنگه های احد را رها نکردند تسلیت عرض مینماییم.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
📚🔹امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
أَمَا وَاللهِ لَوْ أَنَّ حَمْزَةَ وَجَعْفَراً کَانَا بِحَضْرَتِهِمَا مَا وَصَلاَ إِلَی مَا وَصَلاَ إِلَیْهِ، وَ لَو کانَا شَاهِدَیهِما لاتَبَقا نَفسَیهِمَا
✍️ آگاه باشید! به خدا سوگند! اگر حمزه و جعفر زنده و حاضر بودند، آن دو نفر (اولی و دومی) به آن مقام (خلافت) که رسیدند، نمیرسیدند، و اگر حمزه و جعفر شاهد و ناظر بودند، آن دو نفر، جان سالم از میان بیرون نمیبردند.
🔺آنان که از مأموریت خود در احد سرباز زدند و دل به غنائم جنگی خوش داشتند، نمیدانستند خیانتشان تا ابد گریبان گیر امت اسلام خواهد بود. شاید از گناهشان درگذرند چون تا آن روز احدی نبود تا عبرتی باشد! حالآنکه ما اُحدها دیدهایم و تنگهها واگذاردیم و به کمتر از غنائم دل خوش کردهایم!
❌بدا به ما که تنگه های احد به غیر حمزه ها بسپاریم!
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
💠💯 #پنج_اصل_اصلاح_تغذیه
✍️ برای نتیجه بهتر و سریعتر در بیماریها باید موارد زیر به طور جدی رعایت شود.لازم به ذکر است که بسیاری از بیماریها ناشی از عدم رعایت همین موارد است:
1️⃣ اصلاح نمک، (عدم استفاده از نمک های صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک های طبیعی دریایی و معدنی).
2️⃣ اصلاح روغن، (عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،… و مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حیوانی (گاوی) و… روغن دنبه جهت پخت و پز.
3️⃣ اصلاح آب، ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات،…).
4️⃣ اصلاح ظروف، (عدم استفاده از ظروف تفلون، آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،… و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی، برنجی، سنگی،…).
5️⃣ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که عموما سمی و مضر و سودازا می باشند. مواد کارخانه ای همین خوراکی های متدوالی است که متاسفانه غذا و خوراک غالب ما شده است از نوشابه و دلستر و رب و سس و ماست و شیر و سوسیس گرفته تا تنقلات مختلف همچون پفک و کاکائو و شکلات و ...
❌🔴📣عدم رعایت موارد بالا، علت اصلی ابتلای طیف وسیعی از جامعه به امراضی همچون دیابت و فشارخون و عقیمی و سرطان شده است! پس به جای اینکه درآمد خود را خرج بیماری و بیمارستان کنید به اصلاح سبک زندگی خود اختصاص دهید و در امان باشید!
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
💠✍️ سه تا از بهترین ظروف مخصوص پخت غذا
1️⃣ظروف سفالین که در قدیم از آنها استفاده میشد، ظروف خوبی برای پخت و پز و نگهداری غذا بودند. پختن غذا در ظروف سفالی لعاب دار ممنوع نیست.
2️⃣ظروف چدنی هنگام طبخ، با مواد غذایی ترکیب نمیشوند و به همین دلیل قابل استفادهاند.
3️⃣ظروف سنگی برای طبخ غذاهای گوشتی، مانند انواع خورش و آب گوشت مفید است. این ظرفها از بهترین ظروف برای پختن میباشند، به شرط این که صاف باشند و غذا در خلل و فرج آن نماند، زیرا متعفن میشود.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠✍️ظروف #مفید در طب سنتی👇👇
1.#ظروف_سنگی سالمترین و مفیدترین ظروف هستند. غذا را خوش طعم کرده و برخی مواد مفید معدنی به غذا اضافه می کنند.
2. #ظروف_سفالی_چینی_سرامیکی در صورت تقلبی نبودن ظروف سالمی هستند. و تبادلی با غذا ندارند و چیزی به غذا اضافه نمیکنند.
3. #ظروف_چدن سنتی: ترکیبی از آهن و کربن و سیلیسیوم هستند و به زغم برخی از اساتید یون آهن وارد غذا میکنند.
4.#ظروف_ابگینه یا شیشه ای (پیرکس)
5. #ظروف_برنجی: ترکیبی از روی+مس+ قلع
6.#ظروف_روی یا #روحی: بسیار مفید هستند. مخصوصا برای رشد بچه ها و دفع فلزات سمّی، ولی این ظروف پیدا نمی شود.
7. #ظروف_مسی. این ظروف باید حتما قلع اندود بشود تا ضرر نداشته باشند.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠✍️ظروف #بیماریزا و #مضر در طب سنتی👇👇
🍲 #ظروف_استیل👇
معمولا آلیاژ استیل ترکیبی ازسرب+آهن+کروم+نیکل+تیتانیوم است که در اینصورت به علت داشتن سرب از ظروف مضر قلمداد میشود.
استیل نه به عنوان ظرف و نه به عنوان زینت استفاده نشود.
🍲 #ظروف_لعابی👇
برخی ازفلزات سنگین مثل سرب وآرسنیک را دارد .
🍲 #ظروف_تفلون👇
از همه بدتر است سرطانزا است، مشکلات گوارشی، یبوست ایجاد میکند حتی ساکنان اطراف کارخانه های این ظروف دچار بیماری میشوند.🏭
🍲 #ظروف_پلاستیکی👇
غذا را سودازا میکند عامل سرطان، مشکلات گوارشی واعصاب، حتی نان و آب را هم در ظروف پلاستیکی قرار ندهیم
🍲 #ظروف_ملامین: مضر است.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
#ظروف_مفید_پخت_و_پز
✴️💠✍️ مزایای دیگ های #سنگی
1🔸 موجب سلامتی بدن و تامین برخی از مواد معدنی مورد نیاز میشود.
2🔹 موجب صرفه جویی در سوخت میشود چون در این ظروف غذا با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود.
3🔸طعم بخشی ویژه ای به غذا دارد. طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و خوش طعم است
4🔹 سرعت پخت بالایی دارد. این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد، هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد
5🔸ریسک سوختن غذا در این ظروف پایین است. بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و در نتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود
6🔹 شستشوی راحت و کم هزینه ای دارند. دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠✍️ #ظروف_مسی
💠ظروف مسی یکی از ظروف سالم قلمداد میشوند. به شرطی که به چند نکته توجه کنید 🔰
1️⃣اول اینکه از پختن غذاهای اسیدی و ترش پرهیز کنید .
2️⃣دوم اینکه هر چند وقت یکبار ظروف رو بدید قلع اندود کنند .
✔️تمیز کردن جداره بیرونی مس هم بسیار آسونه
بهترین گزینه مالیدن .رب گوجه یا قرقروت به جداره بیرونی ظرف هست
دقت کنید این مواد اسیدی ترش رو توی ظرف نریزید فقط به جداره بیرونی بمالید
⛔️❌📣هشدارها و ملاظات استفاده از ظروف مسی
❌در برخی موارد ظروف مسی را با سُرب سفید میکنند که برای اعصاب مضر است .
❌ظروف مسی فقط ظرف پخت و پز است و ظرف نگهداری غذا نیست . اگر قلع آن از بین برود، مسِ آن نمایان میشود و نباید در آن غذا را نگه داشت و بلافاصله بعد از پخت و گرم گرم از ظرف خارج کنید👇
👈چون غذایی که در ظرف مییِ بدون قلعاندود ب مرور در مجاورت هوا اکسید میشود و سبز خاکستری رنگ تغییر رنگ میدهد؛ غذا هم تلخ میشود و اگر مصرف شود دچار مسمومیت، همراه با حالت تهوع و استفراغ و سردرد و همچنین با اختلالاتی در عملکرد کبد و تشکیل گلبولهای قرمز و عملکرد سیستم ایمنی بدن میشود
❌مواد تُرش وخیلی چرب هم نباید داخل آن پخته شود( بدن ما زیاد به مس احتیاج ندارد)
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
📌 #ظروف_بیماریزا
⛔️❌📣مضرات ظروف #آلومینیوم ، #تفلون ، #استیل ، #زودپز ، #مایکروفر
⛔️✍️ ظروف آلومینیومی و تفلونی در هنگام پخت یون های آزاد به غذا اضافه میکنند که میتوانند موجب بروز بیماریهایی مانند آلزایمر، کم خونی، راشیتیسم، اختلالات گوارشی و ….. شود.
⛔️✍️الان حدود ۶۰ درصد مردم دنیا دچار کم خونی و فقر آهن هستند که یکی از مهم ترین عواملش ظروف آلومینیومی و تفلونی میباشد. (پس به جای اینکه قرص آهن با آن همه عوارض خطرناک مصرف کنید، با حذف این ظروف از زندگی علت کم خونی را برطرف کنید و کاهو با شیره انگور بخورید).
⛔️✍️ تفلون ماده ای است شیمیایی به نام (پلی تترا فلئورو اتیلن) که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده میشود و هنگام طبخ، به مرور وارد غذا شده و همراه آن خورده میشود. در تهیه ظروف تفلون از کادیوم نیز استفاده میشود که از فلزات سنگین بوده و به مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی میشود. کادیوم در سنتز هموگلبین دخالت کرده و منجر به کم خونی میشود.
⛔️✍️ظروف استیل اگر از آلیاژهای حاوی سرب باشد سبب ورود سرب به غذاها شده و سرطان زا شناخته شده اند. زودپز به خاطر درجه حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند. طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطان زا تولید میکند.
⛔️✍️ امواج نشت یافته از مایکروفر در فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتری در حدی است که اکثر فاکتورهای خونی را به خصوص در سنین قبل از بلوغ تحت تأثیر قرار میدهد و تعداد گلبول های سفید، پلاکت ها و هموگلوبین را کاهش میدهد و باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی و دستگاه عصبی، اختلالات مغز استخوان، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون میشود. به علاوه نشت امواج مایکروفر تأثیرات منفی بر زنان باردار داشته و باعث افزایش احتمال اختلال در رشد جنین و یا حتی مرگ جنین میشود.
⛔️✍️ تماس مستقیم مواد غذایی و نوشیدنی گرم با ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف، قطعا سرطان زاست و ایجاد آلرژی و حساسیت میکند.
📚 منبع: (تغذیه در طب ایرانی اسلامی ص۱۵۲) و (بهداشت تغذیه از دیدگاه حکمای پزشکی ایران ص۱۳۳) و (عالمی که انسان نام گرفت ص۵۱)
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴📣#نظم نوین جهانی
✡#پروژه تغییر ارکان قدرت با جنگ جهانی بیولوژیک
💯فروپاشی امریکا
💯کوچ صهیونیستها به چین
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon