🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾
#سوره_انفال ــ #آیه ۴
أُولَٰٓئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا ۚ لَهُمْ دَرَجَاتٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَمَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
مؤمنان واقعی فقط آنانند، برای ایشان نزد پروردگارشان درجاتی ویژه و آمرزش و رزق با ارزشی است.
🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾
#تفسیر:(آيه ٤) :
🌹در اين آيه موقعيّت و مقام والا و پاداشهاى فراوان اين گونه مؤمنان راستين را بيان مىكند، نخست مىگويد: «مؤمنان حقيقى تنها آنها هستند» (أُولئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا) . سپس سه پاداش مهمّ آنها را بيان مىكند:
🌹 «آنها درجات مهمّى نزد پروردگارشان دارند» (لَهُمْ دَرَجاتٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ).
🌹 درجاتى كه ميزان و مقدار آن تعيين نشده، و همين ابهام دلالت بر فوق العادگى آن دارد. به علاوه آنها «مشمول مغفرت (و رحمت و آمرزش) او خواهند شد» (وَ مَغْفِرَةٌ).
🌹 «و روزيهاى كريم (يعنى مواهب بزرگ و مستمرّ و هميشگى كه نقص و عيبى در آن راه ندارد و حدّ و حسابى براى آن نيست) در انتظارشان مىباشد» (وَ رِزْقٌ كَرِيمٌ).
🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
📜📜📜📜🌿🌹🌿📜📜📜📜
💠تندخويي بي مورد نوعی ديوانگی است، زيرا كه تندخو پشيمان می شود، و اگر پشيمان نشد پس ديوانگی او پايدار است.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت255
📜🌹🕊
📜🌿🌹
📜📜📜📜
💕💞💓💗💖
سلاااااااام 😊
💐امروز دراین صبح زیبا
آرزو میکنم
🌾رزق و روزیتون پر از برکت
باشه
👣 و هر گام زندگیتون پر از معرفت و شناخت خدا باشه
💖 زنده باشید و زندگی کنید حتی با شاد کردن دل پرنده ای تشنه 🕊
روزتون بخیر و پر از نگاه مهربون خدا
🌸 هوای دلتون عالی ☺️
🌺 یا علی مدد دوستان
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi مدیر گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
شکرگزاری قوی ترین داروی ضد افسردگی !
تحقیقات اخیر نشان داده ، حس " شکرگذاری " باعث تولید چشم گیر هورمونهای دوپامین و سروتونین در بدن میشود که هر دو کلید مبارزه با افسردگی هستند !
💟 پس همیشه شکر گذار باشید و راضی، نه ناسپاس ناراضی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
🌻فرازے از وصیت نامه شهید
خواهر عزیزم🌱🌹
هرگاه خواستی از حجاب خارج شوی و لباس اجنبی را بپوشی به یاد آور که . .
🍂اشک امام زمانت را جاری میکنی،😔
🍂به خونهای پاکی که ریخته شد برای حفظ این وصیت خیانت میکنی
🍂به یاد آور که غرب را در تهاجم فرهنگیاش یاری میکنی فساد را منتشر میکنی
🍂و توجه جوانی که صبح و شب سعی کرده نگاهش را حفظ کند جلب میکنی،
🌿به یاد آور حجابی که بر تو واجب شده تا تو را در حصن نجابت فاطمی حفظ کند تغییر میدهی، تو هم شامل آبرویی،
✓ بعد از همه اینها اگر توجه نکردی، هویت شیعه را از خودت بردار...
#شهید_علاء_حسن_نجمه
#مدافع_حرم
#حجاب
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بدون_شرح
.
بخشی از فیلم اخراجی ها هست اما دنیایی حرف دارد....
.
وطن خودتو به چی فروختی؟به یک مشت #دلار؟
.
#وطن_فروشی
🔴 شما وطن خودتون رو به چی میفروشین مثل بعضیا به برهنگی تو کشور خودتون در مقابل چشمان جوانان یا به خراب کردن نام کشورتون ؟؟
🔴 به چی میفروشین نام زیبای ایران رو ؟؟
🔵 بهش فکر کنید....
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
آشپزای تو خونه امروز اومدیم خدمتتون با آموزشهای مختلف ☺️
یه غذایی که تازه خودم دیدمشم 😄
🍅 یه سس گوجه برا اینکه از سسهای بیرونی که معلوم نیست توش چی ریختن استفاده نکنید.
🌸 یه شربت عالی و خوشمزه ی خونگی که عطرش دلتونو می بره به هر جایی دوست دارین 😉😄
🔺 یه ترفند عالی برا وقتایی که کمبود وقت دارین .
🔵 رازهای جوان ماندن که همیشه دنبال کننده داشته و داره خصوصا برا خانم خوشگلای توی خونه 😉😄
🍦 و آخر سر هم یه بستنی سنتی عالی که میتونین خودتون درست کنید و از طعم واقعی بستنی سنتی لذت ببرین . 😊
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi مدیر گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
#کوکو_پیازچه
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
تخم مرغ ۱ عدد
پیازچه ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد کوچک
پودر پرک جو ۱ قاشق سوپخوری(بدلخواه)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا سیب زمینی ها را آپز کرده بعد از اینکه خنک شد پوست گرفته با رنده ریز رنده کنید و کنار بزارید. بعد پیازچه ها رو ریز خرد کنید و پیاز را رنده کرده ابش را بگیرید و بهمراه ادویه ها و پودر پرک جو به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در ظرف در بسته حدودا یک ساعت در یخچال استراحت بدید و در روغن سرخش کنید.
نکته: من تو اکثر خورشت و سوپ و کتلتام از پودر جو پرک استفاده میکنم هم غلظت میده و هم انسجام گاهی هم از پودر جنین گندم استفاده میکنم طعم خاصیم نداره یعنی نگران عوض شدن طعم غذا نباشید.
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
#سس_کچاپ_خانگی🥫
1 کیلو گوجه فرنگی رو قاچ کنید و به همراه 3 تا فلفل هندی و 4 ق غ خوری آبلیمو و 4 ق غ خوری سرکه قرمز و نصف 1 ق چ خوری پودر سماغ و 1 ق چ خوری فلفل سیاه و 1 ق چ خوری فلفل قرمز تند و همچنین از پودر پاپریکای سبز و قرمز و نصف ق چ خوری نمک و اندازه نوک چاقو شکر داخل میکسر بریزید تا کامل پوره و صاف و یه دست بشه بعد بریزید تو یه قابلمه و بزارید رو حرارت حدود نیم ساعت بعد 4 ق روغن زیتون بریزید تو تابه و پوره گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید و بزارید یک ربع الی 20 دقیقه جا بیفته و غلیظ بشه بعد که سرد شد داخل ظرف بریزید 🍅
🎀 🌸 🎀
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
شربت گل محمدی
گلبرگ ها را داخل ظرفی بریزید و آب جوش را به یکباره روی گلبرگ ها بریزید تا تمام سطح روی آنها را بپوشاند با دم کنی روی ظرف را میبندیم و برای 24 ساعت به آن استراحت میدهیم حتما روی در ظرف دم کنی بگذارید تا عطر و بوی گل حفظ شود و خارج نشود بعد از سپری شدن 24 ساعت گلبرگ ها را آبکش میکنیم و تا آب آن خارج شود. دقت کنید که فشاری روی گلبرگ ها برای گرفتن آب بیشتر انجام ندهید چون باعث میشود رنگ شربت تغییر کند و قهوه ای شودداخل آب بدست آمده شکر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود و قوام بیایید. سپس جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از یک دو جوش از روی حرارت بردارید. اگر هم خواستید به شربت رنگ مربا یا رنگ های خوراکی اضافه کنید باید در مرحله آخر همراه با جوهر لیمو اضافه کنید.
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯