eitaa logo
گالریاس
619 دنبال‌کننده
15.4هزار عکس
14.7هزار ویدیو
132 فایل
ارتباط با مدیر @Zahra_askarifar خوش اومدین به کانال خودتون گالریاس گالریاس یه کانال تلفیقی و متنوعه برا خاص پسندان کپی از مطالب کانال با ذکر صلوات برای ظهور آقا صاحب الزمان عج جایز است. 😉 یه اصفهونه و یه گالریاس 😉 ✅تبادل بنر آری ❌تبادل ادمینی
مشاهده در ایتا
دانلود
🍩🍪 مواد لازم: کدو حلوایی … 1 کیلو آرد کامل … 2 پیمانه کره محلی… 100 گرم شکر سرخ… 1 پیمانه گلاب طبیعی… نصف پیمانه زعفران آب کرده … 2 قاشق غذاخوری آب … 1 پیمانه طرز تهیه: کدو را به تکه های کوچک تقسیم کنید و پوست آن را بگیرید و همینطور یک لایه نازک از قسمت داخل کدو را هم بگیرید تا ریشه های آن گرفته شود و با 1 پیمانه آب با حرارت کم بگذارید تا کدوها پخته شوند. آرد را در ماهی تابه بدون روغن با حرارت خیلی کم به مدت نیم ساعت تفت بدهید تا کمی رنگ آرد عوض شود و کره را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید. شکرسرخ را به کدوی پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید تا آبی که با اضافه کردن شکر به کدو ایجاد شده است جمع شود. بعد کدو را بوسیله مخلوط کن به پوره تبدیل کنید، گلاب و زعفران آب کرده را اضافه کنید، روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا وقتی که مواد به دیواره ظرف نچسبد در این زمان حلوا آماده است. 💫می توانید به جای آرد از سویق گندم استفاده کنید که در این صورت نیازی به تفت دادن نیست. 🔹حضرت رسول صلوات الله علیه و آله خطاب به امام علی صلوات الله علیه: کدو بخور؛ زیرا هر کس آن را بخورد، خویَش نیکو و رویَش شاداب می شود. آن، خوراک من و پیامبرانِ پیش از من است. 📚الدعوات، ص 154، ح 419، بحار الأنوار، ج 66، ص 229، ح 17 ╭─┅🍃🖤🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🖤🍃┅─╯
3عدد بادمجان کبابی 1عدد فلفل دلمه ای کبابی گوشت چرخ کرده 300گرم پیاز2عدد نمک،زردچوبه،فلفل، ادویه، رب الو یا رب انار 1ق غ نعنا خشک 1ق غ ، آرد 1ق غ . گوشت چرخ کرده رو باپیاز رنده شده و ادویه ها و نعنا و آرد خوب هم میزنیم و کوفته هایی به شکل گرد یا بیضی درست میکنیم درون روغن کمی سرخ میکنیم کوفته ها را از تابه خارج کرده و درون همان تابه پیاز خلالی یا رنده شده را سرخ میکنیم فلفل دلمه ای کبابی و نگینی شده و رب را هم اضافه میکنیم بعد بادمجان کبابی را به تابه اضافه کرده ادویه و نمک میزنیم یک لیوان آب هم ریخته اجازه می‌دهیم تا بپزد، وقتی آبش کشیده شد مواد را درون ظرفی که مناسب فر باشد ریخته و کوفته ها را روی آن قرار می‌دهیم گ ظرف را 15دقیقه درون فر که گریل آن روشن باشد قرار می‌دهیم تا کوفته ها تغییر رنگ دهد. ╭─┅🍃🖤🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🖤🍃┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭─┅🍃🖤🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🖤🍃┅─╯
1.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️•چقدر این صحنه زیبا و دیدنے ست...[🌸] ⚫️•علمدار کہ باشے، همه جا فزیاد میزنی که:{🗣} ⚫️•ای اهل عالم من حسین را دوست دارم...(💔) ╭─┅🍃🖤🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🖤🍃┅─╯
این رفیقم که میبینی میون دارِ هیئتا بود… مسجدی بود بی ریا بود؛ با صفا بود با خدا بود یه شب توی میدون مین، آخر به آرزوش رسید! ترکشای خمپاره ها هر دو تا دستاشو برید… این رفیقم که میبینی اهل نظر بود به خدا… مرغِ سحر بود به خدا مرد خطر بود به خدا… یه شب توی میدون مین، دیدم بی سر بود به خدا... ╭─┅🍃🖤🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🖤🍃┅─╯
2.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشک نریز آقاجان، ما همه قاسم سلیمانی هستیم. وصیت : حضرت آیت الله خامنه ای را و میبینم را بر سایر امور ترجیح دهید الهی بمیرم که از نزدیکترین افراد به حضرت آقا بود بر غریبی و مظلومیت ایشون تاکید کرده 📭 جهت سلامت و تعجیل فرج عجل الله تعالی فرجه الشریف و سلامتے و شفای همه بیماران و رفع بلا و گرفتارے 🦋•• به عشق حضرت آقا لطفا نشر دهید... 🌹ظهور نزدیک است .... ╭─┅🍃🖤🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🖤🍃┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱دوستان میپرسن چرا برگ سانسوریا رو که قلمه میزنند میگنده و پاجوش نمیزنه🤔؟ ⬅️اول اینکه هر چی اندازه قلمه بزرگ تر باشه احتمال گرفتنش بیشتره ⬅️دوم نور ملایم و دمای ۲۰ درجه و آبیاری بعد از خشک شدن خاک رو میخواد ⬅️سوم حدود دوماه زمان می‌بره تا ریشه بده و بعد از اون سه چهار ماه زمان می‌بره پاجوش بزنه پس صبوری میخواد ⬅️چهارم از گلدون کوچیک و خاک ماسه ای،پرلیت و پوست برنج استفاده کنید ⬅️در آخر پاجوش های قلمه برگ سانسوریا ابلق ،ابلق نمیشه و نوار طلایی نداره. ╭─┅🍃🖤🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🖤🍃┅─╯
. . گلی سبز و زیبا که میتوانیم فضای منزل رو با آن باطراوت کنیم و جلوه ای زیبا به فضای آپارتمانمان ببخشیم. . 🍀نور: به مکانی با نور کافی نیاز داره اما مواظب باشید که نور مستقیم خورشید بر روی گیاه نتابد چون باعث سوختن آن می ش. و هر چقدر نورمان مناسبتر باشد رنگ گیاه زیبا و برگهاش پررنگتر می شوند. . 🍀ابیاری: خاک آن که تقریبا خشک شد ابیاری انجام شود. و در زمستان مقدار ابیاری کمتر شود. . 🍀دما: دمای مناسب آن بین ۱۵ الی ۲۵ درجه س. و اگر در راه پله و یا جای سردی قرار داره مراقب باشید که دما کمتر از ۱۰ درجه نشه. و به یکباره هم مکان آنرا تغییر ندید که به تغییرات دمایی حساسه. . 🍀خاک: خاک باید دارای کیفیت مطلوب و زهکش خوبی هم باشد. از خاکی سبک با مقداری خاک برگ و ور می کمپوست استفاده کنید. 🍀کود: از کود ۲۰۲۰۲۰ ماهی یکبار در طی فصل رشد استفاده کنید. . 🍀تکثیر: از طریق قلمه برگ و ساقه و خوابانیدن تکثیر میشود. که قلمه برگ به زمان طولانی نیاز داره و صبر ایوب میخواد. قلمه ساقه: شاخه ای از آنرا که نه خیلی نازک و نه چوبی باشه انتخاب کنید که دارای چند برگ باشد و برگ پایین آنرا کنده و حدود ۲۴ ساعت قلمه را در گوشه ای سایه گذاشته تا شیره اش خارج شود و بعد آنرا داخل آب بدون کلر و املاح در جایی با نور مناسب قرار دهید تا ریشه دار شود. بهتره قلمه کاور شود و چندین سوراخ کوچک روی نایلون ایجاد شود. ╭─┅🍃🖤🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🖤🍃┅─╯