#تجربه👇
برا نوعروسهایی که هنوز تازه کارن و یا خانومهایی که الحمدلله بچه زیاد و کوچیک دارن و سرشون شلوغه(مثل بنده😅)، و (برنج خوش عطر ایرانی دارن و حیفه که آبکش کنن)روش بسیار خوبیه...(البته احتمالا آشپزهای عزیز بلدن ولی برا من جالب بود و تازه یاد گرفتم):
بعد از اینکه برنج رو شستین،تو قابلمه بریزید(ترجیحا تفلون یا ظروف نچسب البته)،به اندازه ی یک بند انگشت یا کمی کمتر و بیشتر(بستگی به نوع برنج داره) آب بریزید روش،آب دمای لوله(نمیخواد که اب گرم باشه)،مقداری نمک و کمی هم روغن،که البته بهتره محلی هم باشه☺️،بریزید و قاطی کنید،و روی شعله ملایم بگذارید(اندازه ی زمانی که میخواید دم کنه)،درش رو بگذارید و برید با خیال راحت به بقیه کارهاتون برسید،تا یک الی یک ساعت و ۲۰دقیقه...بعد میبینید که کاملا دم کشیده و انگار آب کش شده و برنج قد کشیده،ته دیگش هم کاملا زیبا و خوشمزه میشه...شفته هم نمیشه😋...
زمان پخت و همچنین مقدار آب،بستگی به نوع برنج داره،کم کم میاد دستتون...
ببخشید طولانی شد.
پ ن؛برا آقایونی که هیچی از آشپزی بلد نیستن هم خیلی خوبه😁😁
یه روشم اینه که وقتی آبش خشک شد تویه قابلمه دیگه دم بگذاریم اینجوری ته دیگم داریم😁😁
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
#طنز_آشپزی
صندوقدار میپرسه پیتزاتون چند قسمت بشه؟ ۶ یا ١٢ قسمت؟🤔
دختره میگه وای نه من ١٢ تا نمیتونم بخورم همون ۶ قسمتش کنید!😐
من 🤦♂️
صندوق دار 😧
پیتزاها 😜
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید .☺️
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جعبه زیبا
🐭🐭🐭🐭🐭
این همون قوطی رب بود! 😳😄
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین گلدان
🐯🐯🐯🐯
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ساخت
دمپایی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسته گل با ربان
شیک و زیبا و کم هزینه 😍
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
🔴 مویز ؛ دوست کبد و معده
♻️ در طب سنتی خوراکیهایی مانند مویز و کشمش در عین حال که یک غذای سالم و طبیعی هستند اثر درمانی نیز دارند.
▫️ مویزهای پر گوشت که هستههای کم و کوچک دارند، بهترند.
▪️خود مویز طبع گرم و دانه آن طبع سرد و خشک دارد مویز هر چه شیرینتر باشد گرمتر است.
▫️مویز بر #کاهش_عصبانیت، تقویت قلب، #کبد ،معده و حافظه موثر بوده و برای #مثانه و #کلیه مفید دانسته شده است به طوریکه ابن سینا در کتاب قانون مویز را دوست کبد و معده میداند.
▪️ مویز برای کسانی که میخواهند به طور سالم #چاق شوند غذایی مناسب است.
▫️خوردن گاه به گاه مویزی که دانه آن خارج شود برای #سالمندان مناسب است.
❗️اگر مویز با دانهاش خورده شود باید دانه به خوبی جویده شود در این صورت مویز برای #اسهال و #ضعف_کبد مفید است ولی خوردن دانه آن برای کسانی که #زخم دستگاه گوارش دارند مضر است.
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
🔴 حرارت و رطوبت عامل حیات و رشد
و سردی عامل اعتدال
♻ منشأ زندگی #قلب و #روح است و این دو بسیار گرمند و گرایش به افراط دارند،
#زندگی تابع #حرارت و رشد و نمو تابع #رطوبت است
✅ جایی که حرارت و رطوبت نباشد رشد و حیات نیست،
در جای خشک و خنک نگه داری کنید! یعنی در جایی که امکان حیات و رشد نباشد تا اغذیه فاسد نشوند...
🔹از سویی دیگر سردی و رطوبت تعدیل کننده افراط گرایی #روان و #قلب بسوی گرمی و خشکی زیاده از حد می باشد
♨️برخی اساتید که گرمی را ملاک نسخههای خود قرار دادهاند سخت در اشتباهند❗️
این انحراف از اصول طب ایرانی اسلامی است که سلامت مردم را به خطر انداخته است و متأسفانه در تفکر نادرست خود اصرار میورزند.
🔹 اولا نسخه باید بر اساس #مزاج_فرد باشد نه مزاج غالب جامعه!
🔹 ثانیا بسیاری از افراد غلبه هم زمان چند خلط در بدن دارند و نباید فقط علائم سردی آنها را دید بلکه حکیم باید توجه کند که آیا شخص پایه مزاج گرم و استعداد غلبه گرمی بالا نیز دارد یا نه یا اینکه هم زمان علائم غلبه مزاج گرم هم دارد یا نه
💢همان مزاج گرما و رطوبتی که باعث رشد و نمو نوزاد میباشد اگر سردی و بلغم در کنارش نباشد کودک را به اختلالات مغزی، اوتیسم و بیشفعالی و ... میبرد
✅#گرمی و #خشکی تحت کنترلِ #سردی و #بلغم، موجب #رشد و #نمو میشود و انسان را #متعادل میسازد
⭕️ #گرمی خوری زیاد همچون سردی خواری مضر است، هر چند که به خاطر سرد بودن غالب غذاهای عصر کنونی و رواج بیماریهای سرد، کمتر بدان توجه میشود.
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯