#روحانی_علیه_روحانی
⚠️بزرگترین #خیانت #دروغ گفتن به #مردم است
▪️۱۵مرداد ۹۸ | روحانی: به ما حسادت میکنند ۸ سال مذاکره میکردند حاصلی نداشت!
#هدف مهم ما این بود که به دنیا بگوییم آمریکاییها #دروغ میگویند!!
🔸۱۷ خرداد ۹۴| روحانی: با #برجام قرار است مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت، سرمایهگذاری، بانک، آب خوردن و... حل شود! |تسنیم
🔹۲۳ تیر ۹۴ | روحانی: تمامی تحریم ها به طور کامل؛ حتی تحریم های تسلیحانی #لغو خواهد شد
🔸۱ بهمن ۹۴ | روحانی؛ شاهد آن هستیم که تمامی #تحریمهای_بانکی، بیمه، کشتیرانی، نفتی و غیره که در ارتباط با پرونده هستهای ایران وضع شده بود، #رفع شدهاند!!!
#وقاحت_يك_بازنده
کارنامه دولت برجام:
➖به جوانان بجای کار، بسته اینترنت دادند
➖به زنان بجای حقوقشان، مجوز موتور سواری دادند
➖به کودکان بجای تحصیل رایگان و رفاه مناسب، سیب و گلابی کاغذی دادند
➖به سالمندان بجای کرامت و درمان رایگان یا ارزان، خودت بمال دادند
➖به ملت بجای عزت، کاهش فجیع ارزش پول ملی و کاهش شدید قدرت خرید را دادند
❗اما
اما باز هم برای هم جشن تجلیل برگزار می کنند و کسی نمی گوید تعداد ۷۰۰ سکه طلا و نشان افتخار که به ظریف و تیم مذاکراتی بخاطر پیروزی پوشالی در برجام دادند چرا به خزانه ملت عودت داده نمی شود؟
چوب بی تدبیری روحانی و ظریف در برجام و مذاکرات عبس و خسارت آمیز را ملت خوردند و سکه هایش را ظریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پلان۱:
🔹محمدرضا باهنر: فکر میکنید اگر در سطح بالای نظام کسی مخالف برجام بود، اصلاً کسی جرأت داشت برجام را امضا کند؟
🔸مجری: بله؛ رهبرانقلاب بزرگترین مخالف برجام بودند.
🔹باهنر: وارد این بحثها نشویم!
🎥 پلان۲:
🔸مجری: شما که از برجام دفاع میکنید متن کامل برجام را خواندهاید؟
🔹باهنر: بله
🔸مجری: چطور وقتی بند ۳۷ برجام را خواندهاید هنوز از چنین توافقی دفاع میکنید؟
🔹باهنر: وارد این مباحث نشویم! من اصلا تخصصی در سیاست خارجی ندارم؛ شما این مباحث را خواندهاید و بلدید!
⛔️سیاست کثیف یعنی اینکه مدعی اصولگرایی باشی، ولی مالهکشِ خرابکاریهای لیبرالها باشی😏
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️انتشار صوت جلسه مجلس خبرگان در تاریخ ۱۵ مرداد ۶۸، رایگیری مجدد مجلس خبرگان درباره انتخاب امام آیتالله خامنهای به رهبری پس از اصلاح قانون اساسی.
🔻این صوت به شایعات بیبیسی و ضد انقلاب درباره موقت بودن انتخاب آیتالله خامنهای به عنوان رهبر انقلاب پایان میدهد.
#روایت_رهبری
🔴نتیجه جواب دادن به تماس شیاطین
سوژه اي كه همچنان داغ است؛ آقاي روحاني اگر به تلفن اوباما جواب نميدادي چي ميشد؟
كاربران فضاي مجازي از روز گذشته و پس از سخنان روحاني درباره تاثير مكالمه تلفني اش با اوباما رئيس جمهور اسبق امريكا با هشتگ #اگر_به_تلفن_اوباما_جواب_نميدادي پاسخ هاي جالبي براي روحاني در شبكه هاي اجتماعي منتشر كرده اند.
اين هشتگ با ۲۸ هزار توييت و ريتوييت ترند نخست توييتر فارسي است و نزديك به ۲۷ ميليون بازديد از توييتهاي ذيل اين كليد واژه به ثبت رسيده است.
⏪جواب برخی کاربران : اگر به_تلفن اوباما جواب نميدادي آنچنان رونق اقتصادي ايجاد ميشد كه مردم ديگه نياز به ۴۵ هزار تومن يارانه نداشتند
كاربر ديگري نوشت: اگر به تلفن اوباما جواب نميدادي اينطور نميشد كه شب بخوابيم صبح بيدار شيم ببينيم قيمت ها از سكه و دلار گرفته تا مرغ و گوشت چند برابر شده.
🔻دیگری نوشت اگر جواب تلفن اوباما رو نمیدادی روزانه جای ۴ میلیون، ۴۰۰هزار بشکه نفت نمی فروختیم.
دلار و طلا ۱۰ برابر نمیشد.
پراید خداتومن نبود.
پیاز و سیب زمینی آقا نمیشدن.
هیچ صفری از پول ملی کم نمیشد.
بابت گاندو هم اینطوری نمیسوختی.
🔻یکی دیگر هم نوشت#اگر_به_تلفن_اوباما_جواب_نمیدادی
الان صنعت هسته ای کشور نابودنشده بود
تحریم همه جانبهی آمریکا علیه کشور اجرا نشده بود،اینهمه برای برقراری اینستکس التماس نمی کردیم، کلی سرمایه از ایران فرار نکرده بود
قیمت ارز قیمت خون نمی شد
و جناب وزیرالممالکتون هم تحریم نشده بود
بازم بگم...؟؟
#اگر_به_تلفن_اوباما_جواب_نمیدادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روحانی: "پهباد مدرن آمریکایی با موشک ساخت دولت یازدهم و دوازدهم منهدم شد"!
🔻مگه شما نمیگفتید چرا سپاه روی موشکها شعار "مرگ بر آمریکا" مینویسه، حالا دیگه شد موشک شما؟😂😂
#سنگ_پا
💢نشرحداکثری
اسدالله بادامچیان میگوید: «شما نمیدانید با شهید آیت چه کرده بودند. طوری فضا را علیه ایشان ساخته بودند که وقتی در مجلس راه میرفت، کسی جرأت نمی کرد با او راه برود. هرجا میرفت، به او آیت کودتاچی می گفتند. هر روز یک گروه سمت حزب میفرستادند و شعار میدادند آیت کودتاچی اعدام باید گردد، اخراج باید گردد. آنوقت در این شرایط چهرهای مثل آیت، اینطور ولایت پذیرانه با اینکه امام شکایت را منع نکرده بود، می گوید مصلحت امام را باید رعایت کرد»
#ترورحقیقت
#آیت_انقلاب
#مبارزه_با_موسوی_از_شاه_واجبترست
البته #بدوک نام فیلم #مجیدمجیدی در مورد سیستان و بلوچستان بود که ابوی گرامی معتقد بودند سیاهنمایی است و از پرده سینما پایین آمد.
🔶 جزئیاتی از پیشنهاد اخیر ماکرون به روحانی
🔹شبکه خبری «المیادین» به نقل از «منابع مطلع ایرانی» نوشت، رئیس جمهور فرانسه اخیرا به همتای ایرانی، طرح تزریق پانزده میلیارد دلار به مکانیسم اینستکس را پیشنهاد داده که پنج میلیارد دلار متعلق به فرانسه است و باقی مبلغ را دیگر اعضای توافق هستهای میگذارند.
🔹ماکرون از روحانی دعوت کرده که در نشست سران «جی هفت» که قرار است در فرانسه برگزار شود، به عنوان میهمان افتخاری حاضر شود.
🔹بهانه ماکرون برای دعوت از روحانی به نشست سران جی هفت، دیدار با ترامپ بوده تا به گفته ماکرون، او مانع این طرح اروپا نشود.
🔹این منابع گفتند روحانی مذاکره با ترامپ را تا زمانیکه آمریکا تمام تحریمهای تحمیلی بر ایران را لغو نکند، رد کرده است.
📝۱۵ مرداد ۶۸ را بخاطر بسپارید
✍یادداشت کبری آسوپار در روزنامه جوان
🔻۱۵ مرداد روز مهمی در تاریخ ایران است. روز مهمی که البته به واسطهی عدم اطلاع رسانیهای درست، کمتر مورد توجه قرار گرفته است و همین امر موجب فضاسازیهای کذایی ضدانقلاب در مورد نحوهی رهبر شدن آیت الله خامنهای شد. ۱۵ مرداد سالروز انتخاب حضرت آیت الله خامنهای به رهبری انقلاب اسلامی به شکل «دائم» است. فیلم انتخاب جانشین برای امام خمینی (ره) در عصر روز ۱۵ خرداد سال ۶۸ بارها و بارها از صداوسیما پخش شده است. مذاکرات اعضای مجلس خبرگان در جلسه حساس آن روز که همراه با غم درگذشت امام امت است، سرانجام با این جملهی مرحوم هاشمی رفسنجانی پشت تریبون مجلس خبرگان به پایان میرسد: «آقایانی که با رهبری جناب آقای خامنهای- تا رفراندوم البته، این موقته، دائمی نیست- تا اون موقع موافق هستند، قیام بفرمایند.» و اکثریت قریب به اتفاق اعضای خبرگان قیام میکنند و آیت الله خامنهای رهبر ایران میشوند؛ البته موقتاً!
🔻ماجرای این موقتی بودن رهبری البته خیلی ساده است. ۴ اردیبهشت ۶۸ حضرت امام خمینی (ره) نامهای به رئیس جمهور، آیت الله خامنهای مینویسند و دستور بازنگری برخی اصول قانون اساسی درباره ۸ موضوع از جمله «رهبری» را صادر میکند. یکی از مواردی که با نظر امام خمینی در دستور کار شورای بازنگری قانون اساسی قرار گرفت، حذف شرط مرجعیت از شرایط رهبری بود. شورای بازنگری قانون اساسی کار خود را آغاز میکند. اما ۴۰ روز پس از آن نامه، امام رحلت میکنند و در حالی که قانون اساسی و قوانین مربوط به رهبری در میانه مسیر تغییر بود، کشور نیاز به انتخاب رهبر پیدا کرد. حال مجلس خبرگان میتواند حداقل تا زمان تصویب قانون جدید، موقتاً فردی را براب رهبری انتخاب کند. بدیهی است از آنجایی که جایگاه رهبری در ایران حساس بوده و شأنیت بالایی دارد و از سویی از آنجا که پیش بینیها نشان از رأی آوری تغییرات قانون اساسی در همه پرسی دارد، خبرگان برای رهبری موقت هم سراغ کسی بروند که در صورت انتخاب دائم، او را انتخاب خواهند کرد. اینگونه میشود که اعضای مجلس خبرگان رهبری، همانی را که شایستهی جانشینی امام خمینی (ره) و بر عهده گرفتن رهبری میدانند، انتخاب میکنند؛ اما چون در میانهی راه تغییرات مهم در قانون اساسی هستند و از سویی با درگذشت بنیانگذار جمهوری اسلامی، مجبور به انتخاب رهبر، فی الحال انتخاب او به شکل موقت انجام میگیرد.
🔻۶ مرداد ۶۸ مردم در رفراندوم به تغییرات قانون اساسی رأی مثبت میدهند. مطابق بخشی از این تغییرات شورای رهبری حذف شده و اختیارات رهبر افزایش مییابد و شرط مرجعیت نیز از شرایط رهبر حذف میشود. ده روز پس از رأی ۹۷ درصدی مردم به این تغییرات قانون اساسی، مجلس خبرگان رهبری مجدداً تشکیل جلسه میدهد تا این بار برای رهبری آیت الله خامنهای که تاکنون رهبر موقت بودهاند، مجدداً و به شکل دائم رأی گیری انجام شود. روز ۱۵ مرداد ۶۸ این رأی گیری مجدد انجام شده و حتی نسبت به رأی گیری ۱۴ خرداد، ایشان تعداد آرای بالاتری کسب میکنند.
🔻روز ۱۶ مرداد ۶۸، روزنامههای کشور در صفحه اول خود خبر از رأی گیری مجدد برای رهبری حضرت آیت الله خامنهای و انتخاب دائم ایشان میدهند. روزنامه جمهوری اسلامی در شماره روز ۱۶ مرداد سال ۱۳۶۸ از دیدار خبرگان با رهبرانقلاب خبر میدهد و مینویسد: «مجلس خبرگان در جلسهی فوق العاده دیروز خود ضمن بررسی اصول جدید قانون اساسی با اکثریت قاطع و قریب به اتفاق آراء ادامه رهبری آیت الله خامنه ای را تصویب کرد.» تأکید این روزنامه بر "ادامه" رهبری آیت الله خامنهای جالب توجه است. روزنامه اطلاعات، دیگر رسانهای بود که به این موضوع پرداخت.
🔻نکته اما آن است که در طول سه دههی گذشته از سال پر ماجرای ۶۸ کمتر رسانههای ایران و خصوصاً رسانه ملی (صداوسیما) به تبیین این دوبار رأی گیری و چرایی موقت بودن بار اول پرداختهاند. سیاسیونِ اغلب محافظه کار ایران هم ترجیح دادهاند در مورد آن صحبتی نکنند و به دلیل عدم شناخت آنان از فضای رسانه و بی اعتنایی به مدیریت افکار عمومی، تصور نمیکردند این سکوت ممکن است در دهههای آینده شبهه آفرین باشد. حتی آن جملهی معروف آیت الله هاشمی هم که تأکید میکند انتخاب ۱۴ خرداد موقتی است، در رسانهها با حسن نیت! سانسور شد. در حالی که روند انتخاب حضرت آیت الله خامنهای در هر دو تاریخ ۱۴ خرداد و ۱۵ مرداد قانونی بوده و شبههای به آن وارد نیست.
#تحلیل_نخبگان
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#گام_دوم_انقلاب
👉eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217