🔰 عید قربان؛ عیدِ نفیِ آقازادگی
▫️عید قربان، بر خلاف آنچه بعضی پنداشتهاند، اتفاقاً یکی از سیاسیترین اعیاد اسلام است و یکی از مهمترین شاخصهای جامعه دینی را به رخ میکشد. شاخصهای که اتفاقاً در جامعه امروز ایران هم محل بحث است.
▫️ابراهیم پس از آن که از فرزندش میگذرد و عملاً ثابت میکند دستور خدا را بر رابطه پدر_فرزندی ترجیح میدهد، به مقام امامت میرسد، «وَ إِذِ ابْتَلی إِبراهیمَ ربّه بِکلماتٍ فأتمهنّ قالَ إِنّی جاعِلُک لِلنّاسِ إِماماً » جالب اینجاست که ابراهیم میپرسد حالا که به این مقام رسیدم این اعتبار و جایگاه از طریق ژن به خانواده و بازماندگانم هم میرسد؟ «قالَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتي »؟ و پاسخ میرسد که «قالَ لا يَنالُ عَهْدِي الظَّالِمينَ»
یعنی: خیر، با آقازادگی نمیشود ادعای سروری کرد و اگر فرزند ابراهیم هم باشی و از موازین عدالت فاصله بگیری، حق نداری از اعتبار خانوادگی خرج کنی و در جایگاه تمشیت امور جامعه قرار بگیری. عید قربان، عید نفی آقازادگی و تاکید بر مناسبات عادلانه در سازماندهی جامعه دینی است.
▫️با این تفصیل، اتفاقاً نسبت عید غدیر و قربان هم آشکار میشود و نام گذاری «دهه ولایت» معنا و منطق روشنتری پیدا میکند. حکومت و جایگاه سرپرستی و رهبری جامعه، مبتنی بر عهدی ملکوتی است و به علی علیه السلام که عادلترین شخصیت امت است، «اختصاص» دارد که او هم ابراهیم دیگری است چرا که ده فرزندش یکی پس از دیگری به قربانگاه میروند و عملاً اثبات میکنند که در انجام رسالت الهی از مسموم ومقتول شدن ابایی ندارند.
▫️فرزندان رسول خدا از حضرت زهرا سلام الله علیها تا امام حسن عسکری علیه السلام به شهادت رسیدند تا خدا به فرشتگانش فخر کند که ببینید عهد مرا چه ظلم ستیزان فداکاری به دوش گرفتند. عید قربان عید امامت است و عید غدیر عید قربانی شدن و فداکاری برای اهداف مکتب.
✍وحید جلیلی
#گام۲انقلاب
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی استاد حسن عباسی
🔴 پیش به سوی دولت #جوان و #حزب_اللهی
🔵 مدیران نسل اول و دوم انقلاب باید #کنار بروند!!!
💢اهمیت و جایگاه #فقه_نظام در #گام_دوم انقلاب اسلامی
📌حجتالاسلام حیدر همتی، مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) در گفتوگویی، مطرح کرد:
🔹بیشک هر نظام هستیشناختی و معرفتشناختی سبک زندگی و نظام مختص به خود را دارد که اگر نتواند مبانی هستیشناختی و معرفتی خود را به ساختار و نظام تبدیل کند، عملاً دچار یک سلسله مفاهیم و عقاید خنثی خواهد شد.
🔹لازمه ساخت تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی ایجاد هماهنگی میان «آنگونه که میاندیشم» و «آنگونه که عمل میکنم» هست که در این میان ایجاد نظامات اجتماعی و هماهنگی میان این نظامها ضروری است.
🔹امروز حوزه رقابت دین، در برابر مکاتب علوم انسانی است که منشأ باید و نبایدها در حوزهای مختلف زندگی به شمار میآیند. قطعاً عدم کارآمدی دین در حوزه مدیریت اجتماعی و طراحی و تحقق نظام عادلانه، حقانیت آن را با چالش مواجه خواهد کرد.
📖 متن کامل در:
🌐 http://yon.ir/Y1u4k
#تحلیل_نخبگان
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#گام_دوم_انقلاب
👉eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
حجتالاسلام والمسلمین مهاجرنیا:
📌 نظریه همسویی جوشش انقلابی با نظم سیاسی، سند انقلاب اسلامی است
🔻 حجتالاسلام والمسلمین محسن مهاجرنیا، استاد و پژوهشگر مسائل سیاسی در هفتمین نشست کرسیهای آزاداندیشی مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم که با موضوع «تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» در دانشگاه طلوع مهر قم برگزار شد، گفت: «در بیانیه گام دوم، مقام معظم رهبری میفرمایند: «انقلاب اسلامی پس از نظامسازی به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود» و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمیبیند؛ بلکه از نظریه نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند. این تعبیر، کوتاه اما نغز و پر معنا است و به اعتقاد من همسویی جوشش انقلابی با نظم سیاسی، سند انقلاب اسلامی است که در قالب نظریه نظام انقلابی مطرح شده است.» ...
🔹 متن کامل سخنرانی را در آدرس زیر بخوانید:👇
yon.ir/yKyc7
#تحلیل_نخبگان
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#گام_دوم_انقلاب
👉eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 یک فعال اقتصادی در برنامه زنده تلویزیون:
کاش به #رئیسی رای داده بودیم و ایشان الان رئیس جمهور بود
🔻سعید جليلی: در انتخابات سال ۹۴ و ۹۶ جريان انقلابی به وحدت رسيد، اما چرا به نتیجه نرسید؟/ برخی میگویند ببینیم مردم از چه حرفی خوششان میآید همانها را بگوییم/ نمیشود با لیست دادن بر رای مردم تاثیر گذاشت/ پیروزی در انتخابات کار یک شب و یک ماه نیست
نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی:
🔹با یک کلمه یا یک جمله نمیتوان راجع به مسائل کشور تحلیل بدست آورد. با «فرهنگ توئیتی» بیحوصلگی و اخذ تحلیل یک جملهای از افراد مختلف، نمیتوان عملیات تعریف کرد؛ این عرصه کار جدی و تامل دقیق میطلبد.
🔹منظومه فکری جوان مومن انقلابی به جای توئیت به مبانی عمیقتری همچون سیره امام خمینی(ره) نیاز دارد.
🔹انتهای سال جاری انتخابات مجلس شورای اسلامی است و پیش از آنکه این سوال بوجود بیاید که میخواهیم به چه کسی رأی بدهیم باید بدانیم که به چه چیزی میخواهیم رأی دهیم؟
🔹اگر نقشه راه تعریف شده باشد این را میتوان فهمید وگرنه انتخاب زید و عمرو در مرحله بعدی است. باید جهت را تشخیص داد و افراد مدعی چه در این انتخابات و چه انتخابات بعدی را متناسب با آن سنجید.
🔹مباحث معرفتی دارای عمق و گستره بینهایتی است، اما ما باید در مرحله اول در حد وسعی که داریم و در حیطه کار عملی خود لوازم نظری و معرفتی آن را فراهم کنیم. طرح ولایت به همین دلیل شکل گرفته تا چهارچوب های مورد نیاز دانشجویان را در اختیار آنها قرار دهد.
🔹یکی از ایرادات آن است که صرفا بخواهیم با ارائه لیست بر رأی مردم تاثیر بگذاریم اما در فاصله دو انتخابات، مردم را رها کنیم و تلاش لازم را بکار نبریم. نسبت به دغدغه آنها در طول این سالها بیتفاوت هستیم و آنها را با مشکلاتشان تنها میگذاریم و توقع داریم به کاندیدای مورد نظر ما نیز اقبال کنند.
🔹شبهاتی که در این سالها در اذهان مردم باقی مانده است را چه کسی باید جوابگو باشد؟ اگر شما میخواهید رای مردم را داشته باشید و پیروز بشوید، این یک شبه به دست نمیآید؛ باید نسبت به راه حل هایی که برای مسائل مختلف دارید آنها را اقناع کنید. مردم باید ببینند که شبهه آنها، سوال آنها، مشکلات آنها شنیده شده و پیگیری میشود یا نه؟
🔹اگر در یک انتخابات افرادی از یک جناح حضور داشتند که حرفشان در نهایت یکی بود، طبیعتا برای آنکه رای نشکند باید یک نفر در صحنه بماند؛ اما به این نکته باید توجه داشت که این در صورتی اتفاق میافتد که حرفها و راه حلها متفاوت نباشد.
🔹شما مشاهده کردید که در انتخابات سال ۹۴ و حتی سال ۹۶ نیز وحدت شکل گرفت و جریان انقلابی در نهایت با یک لیست و کاندیدا حضور داشت اما چرا به نتیجه نرسید؟ باید تمایز شما با دیگران برای مردم احراز شود. کار یک روز و یک هفته و یک ماه نیست؛ برای پیروزی در انتخابات باید اکثریت جامعه را اقناع کرد.
🔹زمانی انتخاب مردم یک دولت انقلابی خواهد شد که مردم فکر و جریان انقلابی را باور داشته باشند.
🔹البته یک خلطی که ممکن است ایجاد شود آن است که برخی میگویند ببینیم مردم از چه حرفی خوششان میآید همان ها را بگوییم! نمونهاش کسانی بودند که در مجلس قبلی عدهای میگفتند فعلا دست نگهدارید و از برجام انتقاد نکنید چرا که مردم فعلا خوششان میآید؛ این همان محافظه کاریای است. باید با مردم صداقت و صراحت انقلابی داشت.
🔹کمکاری افراد مشهور در مواقع غیرانتخاباتی نمی تواند توجیهی برای کمکاری دیگران باشد، وقتی رهبرانقلاب فرمودند آتش به اختیار در چهارچوب تقوا، قانون و اخلاق، این بدان معناست که جوان مومن انقلابی ما معطل دیگران نماند و راه را برای پیشبرد اهداف انقلاب طی کند؛ جاده اگر صاف بود که طی کردن آن دیگر مجاهدت نامیده نمیشد.
🔹زمانیکه جوانانی مثل شهید حسن باقری به جبهه های جنگ قدم گذاشتند فرماندهی کل قوا با بنیصدر بود اما آنها به کار خود با تمام قوت ادامه دادند؛ کسی برای آنها فرش قرمز پهن نکرده بود. نامه مشهور «مسلمین به داد ما برسید» درباره مشکلات آن روزها گواه است.
🔹امروز مگر تشکیلات کم داریم؟ بسیج دانشجویی، نهاد رهبری، بسیج اساتید و تشکل های دانشجویی دیگر انقلابی که در دانشگاه ها وجود دارند. رهبری انقلاب نقشه را تعیین کردند، فرمان آتش به اختیار را نیز صادر کردند، پس معطل چه هستیم؟ پیشران حرکت آن اراده و روحیهای است که باید در این تشکیلات ها جاری گردد.
🚩 امامی: حیاتی ترین شاخص بازگشت نشاط سیاسی کشور «جوان گرایی» است/پیرسالاران به دانشگاه برگردند
مجید امامی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) در گفتگو با تسنیم:
🔹نخبگان سیاسی نتوانستند تجاربشان را در نسل بعدی باز تولید کنند
🔹به طور مثال ما اصلاح طلب جوان زیر 45 سالی که بتوانیم روی آن برای مدیریت کشور حساب باز کنیم نداریم، همانطور که اصول گرایی با این شرایط نداریم.
🔹تنها راهبرد برای اجرای گام دوم و تحقق رویکردهای آن، جوان گرایی است
🔹اینکه می گوییم چرا جوان مومن حزب اللهی دلیل مهمش این است که چون خرده گفتمان جوان گرایی در سطح جامعه این باور را دارند که گویی پیران وفاداران به نظام اند و جوانان مشکوک اند و وفادار به نظام نیستند، باید در این خصوص شفاف سازی بیشتری کرد.
🔹آلترناتیوی برای جریانهای سیاسی موجود و مدعی وجود ندارد
🔹مردم نمی توانند ادامه داشتن این شرایط را تحمل کنند
🔹الان ماجرا این نیست که مردم دنبال سلب یا ایجاب باشند بلکه شرایط دچار یک رکود سیاسی است. پس الان باید به دنبال عوض کردن ریل بود که به نظر من این ریل«جوانگرایی» است
🔹الگوسازی از حضور جوانان در حاکمیت و روسای اجرایی، اداری و سیاستی کشور از نهادهای انتصابی رهبری شروع شده است. آغاز این ماجرا از انتصاب آقای شب زنده دار به عنوان فقیه شورای نگهبان بود درحالی که متوسط سنی شورای نگهبان بالاست
🔹پیرسالاران باید به دانشگاه بازگردند و تجارب خودشان را متواضعانه در اختیار اساتید جوان بگذارند
🔹گاهی عدم اعتماد به جوانان برای اداره کشور، منفعتی است
🔹یعنی عدهای میگویند اگر جوانها روی کار بیایند منافع ما تأمین نخواهد شد. یعنی آن مدیر 60 یا 70 ساله حاضر به رها کردن منصب و موقعیت و حتی منافع خود نیست.
🔹افراد بالای 60 سال برای کاندید شدن در انتخابات خجالت بکشند
🔹جوانان بر روی دوش مدیران پیر پا به عرصه نگذارند که بعدا وامدار آنها خواهند شد
https://tn.ai/2072793
#تحلیل_نخبگان
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#گام_دوم_انقلاب
👉eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
💠 امروز #وظیفه همه ما #گفتمان_سازی است.
♦️گفتمان اصلی امروز ما گفتمان بیانیه #گام_دوم انقلاب است.
امروز گفتمان بیانیه #گام_دوم انقلاب را باید در #گام_دوم انقلاب خلاصه و تبدیل به یک #گفتمان_روزمره کرد و آنقدر تکرار شود تا به #هدف برسد.
#دشمن امروز در نبرد روی زمین در مقابل جمهوری اسلامی ایران #تسلیم شده است و روی زمین حرفی برای گفتن ندارد.
امروز دشمن #گام_اول انقلاب را پذیرفته است و تمام تلاش دشمن معطوف به این شده است که اجازه ندهد جمهوری اسلامی #گام_دوم را بردارد.
🔅استاد حاج مهدی طائب
◽️متن کامل 👇
◻️rasanews.ir/002aGj
#تحلیل_نخبگان
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#گام_دوم_انقلاب
👉eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🌀 پیشنهاد علیرضا پناهیان به ائمۀ جمعه و مساجد
🔻رسولخدا(ص) مردم شهر مدینه را به گروههای ۱۰نفره، سازماندهی کرد و بالای سرِ هرکدام از آنها، یک رئیس یا سرگروه قرار داد که نامش «عریف» بود. خودِ این سرگروهها با یک شورای مرکزی ۱۲نفره به نام «نقبا» در ارتباط بودند؛ یعنی بهواسطه نقبا، به پیامبر متصل میشدند.
🔻در جامعۀ ما، اگر ائمه محترم جمعه و جماعات، مانند #رسولخدا(ص) به #سازماندهی و #شبکهسازی مخاطبان خود اقدام کنند، کارها بهتر پیش خواهد رفت. نمیشود صرفاً با سخنرانیهای عمومی به اصلاح جامعه پرداخت. آیا مسجدیهای ما به گروههای ۱۰نفره سازماندهی شدهاند؟!
🔻#سازماندهی و #تشکیلات، هم عامل #رشد_معنوی و #اخلاقی است و هم لازمۀ #قویشدنِ مردم در #معیشت است. #مسجد محل #ارتباطگرفتنِ مردم با یکدیگر است؛ نه اینکه صرفاً در کنارِ هم بنشینند، نماز بخوانند و بروند و باهم کاری نداشته باشند!
🔻کنارِهمنشستن در صف نماز جماعت، باید مقدمۀ تعاون و تشکیلاتیزیستن باشد و امام جماعت، رئیس گروه است؛ نه اینکه صرفاً پیشنماز باشد.
👤علیرضا پناهیان- ۹۶.۱۱.۱۶
🚩دانشگاه صنعتی شریف
#تشکیلات_برای_معنویت_اخلاق
#خودسازی_جامعه_پردازی
👉 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217