فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبرانقلاب، امروز: بایستی جوانها را وارد میدان کرد. ۹۸/۷/۴
💻 @Khamenei_ir
👌اساس تحول وتغییر با اراده مردم خواهد بود
✅تحقق گام دوم با #اراده_تمدنی ما جوانان امکان پذیره✊
#جوانان_مون_انقلابی
#نهضت_فراگیر_روشنگری
🌸🍁🌸🍁🌸
➡️ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبرانقلاب، امروز: بایستی جوانها را وارد میدان کرد. ۹۸/۷/۴
💻 @Khamenei_ir
👌اساس تحول وتغییر با اراده مردم خواهد بود
✅تحقق گام دوم با #اراده_تمدنی ما جوانان امکان پذیره✊
#جوانان_مون_انقلابی
#نهضت_فراگیر_روشنگری
🌸🍁🌸🍁🌸
➡️ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | نقطههای نورانی
🔺️ نماهنگی از پیام رهبرانقلاب بهمناسبت هفته دفاع مقدس و روز تجلیل از شهیدان و ایثارگران.
🔰 بخشی از بیانیه
🌹منزلت آزادی و استقلال را کسانی بیشتر میدانند که برای آن جنگیدهاند.
🌷 ملّت ایران با جهاد چهلسالهی خود از جملهی آنها است. استقلال و آزادی کنونی ایران اسلامی، دستاورد، بلکه👈 خونآوردِ صدها هزار انسان والا و شجاع و فداکار است؛ 👈 غالباً جوان، ولی همه در رتبههای رفیع انسانیّت!
🔖 #کوچه_شهید
#جوانان_مون_انقلابی
#نهضت_فراگیر_روشنگری
🌸🍁🌸🍁🌸
➡️ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀
☄ کانال متفاوت جوانان
🔥 کانال گام دوم انقلاب🔥
🌸🌸علت گرامی داشتن هفته دفاع مقدس چیست؟ 🌺🌺
۱ : آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد .(حدود ٢٠۵ سال پیش)
۲-منطقه نخجوان و ارمنستان بموجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد(یعنی حدود ١٩٠ سال پیش).
۳-افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد (یعنی حدود ١۶١ سال پیش ).
۴-ترکمنستان،ازبکستان و قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش).
۵-پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش).
۶-مجمع الجزایر بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد( یعنی حدو۴٧سال پیش).
۷-شهر بندری وزیبای فیروزه در شرق دریای مازندران،قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید.
اما میدانیم که در جنگ تحمیلی مدت ۸ سال جنگیدیم،حدود ۱۸۸۰۱۵ نفر شهید دادیم ( در میدان جنگ و هم بمباران شهرها تا روز آتش بس ) که ۳۶ هزار نفر از آنان دانش آموز بودند.
حال با افتخار اعلام میکنیم که:
۱- یک وجب از خاک میهن اسلامی را از دست ندادیم.
۲-باعث بیداری کشورهای اسلامی و مظلوم شدیم.
۳-قدرت اسلام و ایران را به ابرقدرت ها نشان دادیم تا دیگر جرأت حمله به ایران را نداشته باشند.
بنابر این در حال و همه زمان ها (جهت قدردانی از شهدا و رزمندگان و آزادگان و نیز خانواده صبور آنان و برای الگوسازی وپرورش نسل جوان که نیاز به قهرمانان راستین دارند ) لازم است که در بزرگداشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدای قبل از پیروزی انقلاب و ۸ سال جنگ تحمیلی و دانشمندان شهید هسته ای و اقتدار و شهدای مدافعین حرم و قدر دانی از رزمندگان و آزادگان وخانواده معظم شهداء بکوشیم.
یاد وخاطره امام خمینی ره و تمام شهیدان انقلاب اسلامی ایران گرامی باد و سلامتی وعزت رهبرحکیم ومقتدر وفرزانه انقلاب برقرار باد.
🌹🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌹
🔼🔼🔼✨سامانه ثبت اموال مسئولان و پارادوکس اتاق بازرگانی
قوه قضائیه در اقدامی قابل تقدیر، سامانه ثبت اموال مسئولان را راهاندازی و بالغ بر ۲۵۰ هزار مدیر در سطح کشور را مکلف کرد داراییهای خود، همسر و فرزندانشان را به قوه قضائیه اعلام کنند.
فلسفه این سامانه این است که از سلامت نظام اداری صیانت کند تا مبادا مدیران از دسترسی خود به اطلاعات و نیز داشتن اختیارات تصمیمگیری، از این دسترسیها و اختیارات به نفع خود سوء استفاده کنند.
البته این سامانه، تنها مکانیسم پایش سلامت اداری نیست و در تمامی دستگاهها، حراست و حفاظت نیز وجود دارد.
اما یکی از پارادوکسهای نظامات سلامت اداری در کشور این است که ما از یک سو نگران سوء استفاده اقتصادی مسئولان از اختیارات و اطلاعات حاکمیتی هستیم و راه آن را میبندیم، اما از سوی دیگر، در حال تقدیم همان اطلاعات و اختیارات به تعداد معدودی از فعالان اقتصادی هستیم، بدون آنکه کمترین نظارتی بر آنها داشته باشیم!
این تعداد معدود فعال اقتصادی که فارغ از هر نظارتی، اطلاعات و اختیارات حاکمیتی دارند، در جایی به نام #اتاق_بازرگانی گردهم آمدهاند. اینها بلااستثناء فعال اقتصادی هستند، خود را پارلمان بخش خصوصی میدانند اما نماینده یک صدم اصناف کشور هم نیستند، در مراکز مهم تصمیمگیری اقتصادی کشور حضور دارند، هم اطلاعات به دست میآورند و هم حق رای دارند!
پرسش این است که وقتی اطلاعات و اختیارات حاکمیتی به قدری قابل سوء استفاده است که ما باید اموال مسئولان و خانواده آنان را در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت مقایسه کنیم تا مبادا کاسبی کنند، با کدام منطق همین اختیارات و اطلاعات را به یک عده معدود تقدیم میکنیم که اتفاقا کارشان کاسبی است؟!
افرادی به انتخاب هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اینک در بالغ بر ۱۳۶ جلسه و شورای تصمیمگیر مرتبط با سیاستهای کلی اصل ۴۴ حضور دارند، در شوراهای عالی بیمه، پول و اعتبار، صادارت، اقتصاد، اشتغال، شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، و دهها جلسه تصمیمگیر در سه قوه حضور دارند. این افراد یا طرف مشاوره هستند و به اطلاعات دسترسی دارند و یا اینکه اساسا حق رای دارند و در تصمیمگیری مشارکت میکنند. اما هیچ کدام از ضوابط حاکم بر مسئولان حاکمیتی بر آنها حاکم نیست. نه حراستی روابطشان را بررسی میکند، نه برای ترددهای خارجی مجوزی میگیرند، و نه اموالشان را اعلام میکنند.
جایگاهی که برای اتاق بازرگانی تعریف شده، نیاز به یک بازنگری اساسی دارد که انشاءالله در آینده به آن خواهم پرداخت. اما عجالتا، انتظار میرود تدبیر لازم برای جاری شدن ضوابط مسئولان(چه ضوابط گزینشی و حراستی و چه ضوابط پایش داراییها) در مورد نمایندگان اتاق بازرگانی در نهادهای حاکمیتی، اتخاذ شود.
🖋سید یاسر جبرائیلی
#گام۲انقلاب
@@gam_2_enghlab