❣️ #سلام_امام_زمانم❣️
🌾ما هر چه می کنیم که #آدم
نمیشویم بر خیمه 🏕گاه #سبز تو محرم نمیشویم❌
🌾تقصیر ماست این همه دوری و #انتظارما حق مان همیشه #خزان است نه بهار🌻🍃
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
🌹🍃🌹🍃
🏴@gamedovomeenqelab
خبرها و اطلاعات بسیاری در مورد تحولات روی داده در مناطق مرزی شمال غرب کشور وجود دارد که از انتشار آن معذور هستیم، اما همین اندازه بدانید که سازمان امنیت ترکیه برای انتقال تروریستهای تکفیری سوری علاوه بر هوا، تعداد زیادی از آنها را نیز تلاش کرده از طریق مرزهای غربی ایران به استانهای آذربایجان غربی و شرقی منتقل کند. هدف این اقدام رژیم اردوغان هنوز برای ما مشخص نیست، اینکه آیا این افراد بر آن بودند تا به جمهوری باکو بروند یا آنکه در راستای اقدامات ضد امنیتی علیه کشورمان به عناصر مخفی و خائن حاضر در شمال غرب کشور که با سازمان امنیت ترکیه همکاری دارند پیوسته تا در روز مبادا دست به اقدام علیه کشورمان بزنند، مشخص نیست.
به صورت خلاصه میتوان گفت پیشبینیهای سالهای گذشته ما در مورد اهداف و افکار پلید اردوغان علیه تمامیت ارضی و امنیت کشورمان کاملا واقعی بوده و آنهایی که فکر میکنند خبری نیست یا این جانور وحشی ساکن آناتولی را نمیشناسند یا آنکه خیلی خوشبین هستند. اطلاعات موثق ما نشان می دهد که ده ها تروریست سوری در مناطق شمال غرب کشور توسط نیروهای امنیتی دستگیر شدهاند.
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما یادتون نمیاد ولی زمان #شاه وضعیت اقتصادی مملکت به حدی خوب بوده که َشاپور بختیار نخست وزیر شاه میگه: اینایی که میگن وضعیت مملکت از لحاظ اقتصادی خوب بوده یا نادانن یا وضع اقتصادیشون خیلی خوب بوده
🏴@gamedovomeenqelab
#محرمانه
🔺 شنیده شده جعفر پناهی در یکی از شهرهای استانهای شمال غربی کشور، مخفیانه در حال ساخت فیلم جدیدی است.
🔺وی محکومیت قضایی دارد و ممنوع الکار است، اما به دور از چشم نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی، بدون مجوز و به طور پنهانی در حال ساخت فیلم است!
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگن جمهوری اسلامی چرا در خارج از مرزها این همه خرج مقابله با دشمنانی مثل اسرائیل و داعش میکنه!!؟
شما یادتون نمیادولی زمان #شاه ارتش ایران برای سرکوب شورشیان کشور #عمان وارد این کشور شد که نتیجه آن بیش از 200 نفر تلفات بود.
سرکوب شورشیان عمان چه سودی به حال ما داشته خدامیدونه🤔
#پهلوی_بدون_روتوش
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⌛3 روز تا اربعین..🚩
💥میخواستن آبله های پاشو بخرن.....
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حضور اربعینی یکی از هیئت های اصفهان در عرصه ی جهادی در منطقه ی دشت آزادگان
یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹📅
💳 5041721078690105
🔹بنام قرارگاه شهید امید اکبری
🏴@gamedovomeenqelab
چهارمین مرحله فروش فوقالعاده ایران خودرو
🚙 ثبتنام چهارمین مرحله از طرح فروش فوقالعاده ایرانخودرو از امروز با عرضه سه مدل از محصولات این شرکت آغاز میشود و به مدت سه روز (تا چهارشنبه) ادامه خواهد داشت.
🚗 در این مرحله از فروش فوقالعاده سه محصول راناپلاس، سورن پلاس و وانت آریسان با قیمت قطعی و موعد تحویل حداکثر ۹۰ روزه عرضه شده است.
#خودرو
🏴@gamedovomeenqelab
♦️ #چند_خبر_کوتاه
🔹وزیرخارجه عربستان: برجام جلوی جاه طلبیهای هستهای ایران را نگرفته است.
🔹وزارت علوم: افزایش وام مسکن دانشجویی در تهران به ۲۵میلیون تومان
🔹واکسیناسیون آنفلوانزای جانبازان شیمیایی و ۷۰ درصد شروع شد.
🔹دولت ارمنستان: روسیه براساس توافقنامههای دوجانبه، برای تضمین امنیت ما، دخالت نظامی خواهد کرد.
🔹بعد از قطر؛ عربستان هم برای بازیهای آسیایی ۲۰۳۰ درخواست میزبانی داد.
@gamedovomeenqelab
🌷پیامبر اکرم صلوات الله علیه
یک نماز به جماعت بهتر است از چهل سال نماز فرادی.
📗مستدرک الوسائل ج۱ ص۴۸۸
🏴@gamedovomeenqelab
۱۴مهر ۱۳۵۲؛
محمدرضا پهلوی: اگر دولت در مبارزه با گرانفروشی موفق نشود، ارتش عهده دار این کار خواهد شد!
عجب!!!
چه افسانههایی که از ثبات قیمت در دوران هویدا برایمان نگفتهاند!
مشتی اراجیف...
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فامیل بهداد گوشی دختر قاسم خانی رو دزدیده...😂😂😂
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حکمرانی مجازی!
🔻حکومتها چگونه حاکمیت سرزمینی خود را در فضای مجازی بازتعریف و اعمال میکنند؟
🔻کشورهای پیشرو چگونه توسط حکمرانی فضای مجازی بر روی ابزارها، محتواها و پلتفرمها نظارت میکنند؟
🔻رویکرد ایران در حکمرانی فضای مجازی چگونه بوده است؟
🏴@gamedovomeenqelab
جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران - ۱
نومحافظهکاران آمریکایی وقتی به دو همسایه شرقی و غربی ایران لشکرکشی کردند، گفتند این آغاز «جنگ جهانی چهارم» است که دهها کشور اسلامی از جمله ایران را هدف گرفته است. همچنین در پی جنگهای نیابتی تروریستها در عراق و سوریه که تا پشت مرزهای ایران پیش آمد، هنری کیسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا و موشه یعلون وزیر جنگ وقت اسرائیل تأکید کردند این جنگ، «جنگ جهانی سوم» است. هدف اصلی هر دو جنگ به فاصله ۱۵ سال، محاصره و نابودی ایران بود. اگر این جنگها را دولت جمهوری خواه بوش آغاز کرد، دولت دموکرات اوباما همان را به شکلی پیچیدهتر و در اوج مذاکرات هستهای با ایران ادامه داد. دولت ترامپ، وارث دو دولت قبلی بود. هر سه دولت اگرچه یکدیگر را بهخاطر ارتکاب این جنگها سرزنش کردهاند، اما همان پروژه جنگی را بهروزرسانی و تداوم بخشیدهاند. بنابراین اولین نتیجهای که باید از روند تحولات ۱۹ سال گذشته بگیریم، این است که جنگهای مذکور انتخاب ما نبود تا بخواهیم استقبال یا نکوهش کنیم؛ تحمیل بود و امنیت ما و منطقه ما را هدف گرفته بود.
برخی افراطیون مدعی اصلاحطلبی، در قبال این رویکرد جنگی آمریکا، دائما واکنشهای افراطی و تفریطی نشان دادهاند. برخی از بزرگان این طیف، سی سال قبل وقتی صدام به کویت حمله کرد و با آمریکا درگیر شد، مدعی شدند صدام همان خالد بن ولید است و باید کنار او با آمریکا جنگید! البته نظام، این توهم غلط را رد کرد.
یک دهه بعد هم وقتی آمریکا به افغانستان حمله کرد، برخی از همینها در مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین (انقلاب) مدعی شدند باید در کنار طالبان وارد جنگ با آمریکا شویم! در عین حال و در مقابل این نگاه افراطی، دولت مدعی اصلاحات، رویکردی تفریطی پیشه کرد و سرگرم چراغ سبز دادن برای مذاکره و تعامل و شراکت با آمریکا شد. وقتی سازمان ملل در بیانیهای سال 2001 را «سال گفتوگوی تمدنها» نام نهاد، تصور این شد که آمریکا موافق ایده تعامل است. اما آمریکا در همین سال، به افغانستان حمله کرد و عجیب اینکه دولت اصلاحات به دشمن برای تسریع در پیروزی یاری رساند! خاتمی و وزیر خارجه او از اینکه آمریکا، کمکشان را با گذاشتن ایران در لیست محور شرارت جبران کرد، گلایه کردند. روند تحولات نشان داد ایران در این جنگ تحمیلی نمیتواند به دشمن اعتماد کند یا منفعل باشد. بلکه باید به بسیج ملتهای منطقه برای تشکیل جبهه مقاومت یاری رساند تا امنیت به منطقه برگردد. این تجربه تاریخی، از ارکان تشکیلدهنده سیاست خارجی ما است.
اخیرا یک روزنامه زنجیرهای، ضمن تحریف واقعیتها نوشت «حكومت عراق، محصول نهادهاي بينالمللي است و نه مبارزه مردم عراق... موضع رسمي ایران، پرهيز از تقابل با آمريكا در عراق است. شاهد ماجرا، حمايت ايران از الكاظمي بهعنوان نخستوزير است. اغلب نيروهاي سياسي نزديك به ايران در عراق نيز طرفدار اين ديدگاه هستند... برخي نيروها در عراق نگاه متفاوتي دارند. نگاه افراطي شيعهگري و ضدآمريكايي آنان موجب ميشود كه براي بههم زدن اين بازي كوشش كنند و اين مجموعه در ايران نيز همپيماناني دارند». (این روزنامه و نویسندهاش، همان هستند که مدتی قبل منطبق با نقشه مشترک آمریکا برای عراق و لبنان و ایران، خواستار استعفای آقای روحانی شده بودند!).
اما چرا باید نقش مبارزه مردم عراق در تاسیس نظام سیاسی جدید انکار گردد، یا ادعا شود سیاست ایران، حتی با وجود ترور سبعانه سردار سلیمانی، همسویی با آمریکاست؟!
تحولات عراق در دو دهه اخیر، بسیار فراز و نشیب داشته، اما مهم است که در یک ارزیابی روندی، بررسی کنیم عراق از کجا به کجا رسیده و آمریکا و ایران، هر یک چه رویکردی داشتهاند؟ ایدهآل آمریکاییها، قبضه قلدرانه حکومت پس از اشغال بود. به همین دلیل هم بیتعارف، جی گارنر و پل برمر را بهعنوان حاکم گماشتند. اما این کار، با اعتراض مرجعیت و مردم مواجه شد. در مقابل، نگاه جمهوری اسلامی، احترام به رای و انتخاب مردم عراق بود.
🔻ادامه دارد🔻
🏴@gamedovomeenqelab