💠
🍔 #همبرگر_خانگی😋
🍃مواد لازم:
بلغور گندم 1لیوان
گوشت 2لیوان
سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
پیاز 1عدد متوسط
روغن کنجد یا زیتون به میزان لازم
نمک(دریا یا پودر سنگ نمک)-ادویه کاری و فلفل: به میزان لازم
✨✨✨✨خواص✨✨✨✨
استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است.
🍃دستور پخت:
بلغور گندم را 8 ساعت خیس کرده و 3بار آب آن را عوض کنید.
گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید
در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده ؛
بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده
به مدت 2تا3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
ض
روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید ویا بمدت ۱۰دقیقه در فر یا روی ذغال کباب نمایید...
#هنرآشپزی🍃🌺🦋🌺🍃
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_خونگی 🍧🍨
کلیپ وبادقت ببینید ودقت داشته باشید موادی ک استفاده میکنید دقیق باشه
#هنر_آشپزی👩🍳
#کیک_عسل_وزنجبیل
📝مواد لازم
🔰زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
🔰عسل ۳ قاشق غذاخوری
🔰تخم مرغ ۳ عدد
🔰کره حیوانی ۱۵۰ گرم
🔰شکر نیشکر ۱ لیوان
🔰شیر تازه گاو ۱/۵ لیوان
🔰هل یک قاشق غذا خوری
🔰آرد گندم سبوس دار ۲ لیوان
طرز تهیه
1⃣سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید.
2⃣ تخم مرغ و کره محلی ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید.
3⃣ شکر و هل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.
4⃣آرد سبوس دار را دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید.
5⃣قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود.
کیک را ولرم سرو کنید.
✅ نکته
جهت تزئین می توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده گردو ،خلال پسته و بادام پرک بپاشید .
#هنرآشپزی 🍃🌼🦋🌼🍃