eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
838 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم 1 پيمانه عدس قرمز 1 عدد هويج و سيب زميني متوسط 1 عدد پياز و سير نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم 1 عدد گوجه فرنگي 1-2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي يك ليوان عدس قرمز را شسته با يك عدد هويج متوسط نگيني شده و سيب زميني متوسط نگيني شده و مقداري آب روي شعله ملايم ميذاريم بپزه  كمي كه جوشيد كف هاي رو اون رو با قاش78ق دور ميريزيم يك عدد پياز متوسط و يك عدد سير رو خرد و سرخ ميكنيم زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگي ميزنيم و به خورش اضافه ميكنيم يك عدد گوجه فرنگي رنده شده هم ميريزيم و ميذاريم كمي جا بيوفته در آخر نمك و آب ليمو ترش ميريزيم  غذا رو با نون يا برنج سرو میکنیم 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هلو:۱ کیلو آب:۴ لیوان شکر:۱ لیوان (البته من کمتر ریختم،بستگی به شیرین بودن هلوتون داره) آب ۱ عدد لیموترش تازه طرز تهیه: پوست و هسته هلوها رو بگیرید. هلوهارو خرد کنید. آب و شکر و قاطی کنید و بزارید رو حرارت تا بجوش بیاد. هلوهای خرد شده رو بریزید داخل آب جوش و ۱۰ دقیقه بهش اجازه بدید تا بجوشه و نرم بشه. بعد از ۱۰ دقیقه از رو حرارت بردارید و آب یدونه لیموی تازه رو بریزید داخلش. یه مقدار از هلوها رو بردارید و ریزش کنید تا آخرسر بهش اضافه کنید. بعد از خنک شدن هلوهارو با آب بریزید داخل میکسر یا مخلوط کن و خوب میکسش کنید. حالا هلوهایی که جدا کرده بودید و ریزش کرده بودید و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهاش قاطی بشه.. اجازه بدید داخل فریزر یا یخچال کاملا خنک بشه و بعد بریزید داخل لیوان و نوش جان 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳 ❣💛 فینگر فود 💛❣ فينگرفود مرغ با طعم بادوم درختي واقعا دلچسب و خوشمزست ،شما ميتونيد از نان تست هم استفاده كنيد❤️ مواد لازم ( ٥ نفر) مرغ پخته >> ٥٠٠ گرم خيار شور>> ١٥٠ گرم شويد خرد شده >> ٢ قاشق غ خ نمك >> نصف قاشق چ خ فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ سفيده تخم مرغ پخته >> ٤ عدد سس مايونز >> ٤ قاشق غ خ ليمو تازه>> ١ عدد بادوم درختي>> ٢ قاشق غ خ نان باگت >> ٥ عدد گوجه گيلاسي و زيتون به مقدار لازم 👩‍🍳
تزئین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب تابه ای مرغ کبابی تیکه شده ب مقدار لازم پیاز ۱ عدد متوسط فلفل دلمه ای مکعبی شده ۱ عدد ماست خامه ای ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری (برای اینکه مرغ خشک نشه. اگر میخواید رژیمی باشه میتونید حذف کنید) نمک ۱ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو نصف فنجان تمام مواد رو ترکیب میکنیم و مرغ رو ترجیحا ۱ شب توی مواد میخوابونیم. اگر زمان نداشتید ۱ ساعت هم کافیه. بعد ب سیخ میکشید و با مقدار خیلی کم روغن توی تابه ک حرارتش خیلی خیلی کم هست سرخ میکنیم 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانيا سيب زمينى سيب زميني:3-4عدد گوشت چرخ كرده:250-300گرم پياز:1-2عدد فلفل سبز:1عدد فلفل قرمز:1عدد گوجه فرنگي:1-2عدد رب گوجه فرنگي:1 ق غ رب فلفل:1 ق چ سير:1-2حبه نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم طرز تهيه ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد. سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد. و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد(كمي قبل از پختن كامل لازانيا روي آن مقداري پنير پيتزا اضافه کنید 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه خامه حین زدن شل شد چیکار کنیم ؟ اگه خامه به هر دلیلی موقع فرم دادن یا خامه کشی و دکور در حال شل شدن بود سریعا اونو توی یک قیف بریزید و برای دو تا سه ساعت بذارید فریزر ( فریزر نه یخچال ) تا دوباره سفت بشه🍦🍨 👩‍🍳
شیر ۲ لیوان موز ۴ عدد شکر ۴ قاشق خامه ۲ قاشق گردو و کنجد وپسته و شکلات چیپسی همه مواد رو داخل مخلوط کن ریختم و داخل لیوان سرو کردم دور لیوان رو هم سس شکلات ریختم. 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم آرد سبک ۳ لیوان خمیر مایه ۱ قاشق غ تخم مرغ  ۱ عدد شیرولرم ۱ لیوان کره ۵۰ گرم نمک  ۱  قاشق چ شکر ۱سوم لیوان طرز تهیه خمیر مايه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک و کره آب شده رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو به مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. آردو کم کم میریزم و مخلوط میکنیم و بعد از سفت شدن ورز میدیم حدود ده دقیقه تا خمیر لطیفی بدست بیاد.آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر بدست نچسبه ،با ورز دادن خمیرو عمل بیاورید خیلی آردنزنید سفت میشه.بعد ظرفی رو چرب کنید خمیرو انتقال بدین با روکش در جای گرم قرار بدین تا حجمش دو برابر بشه. زمان به عمل اومدن خمیر بسته به  جای گرم داره ممکنه در جای گرم به مدت نیم ساعت تا یه ساعت به عمل بیاد. بعد از اینکه خمیرمون به عمل اومد اون رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدیم و دوباره 15 دقیقه استراحت داده و با زرده و زعفرون و کمی شیر رومال زده و کنجد پاشیدا و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت و بعد به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کرده و روی کار رو گریل میکنیم برای برشته شدن نوش جان 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا