6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
ژله میوه ای فوق العاده خوشمزه 🍇🍒🍓
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل با میوه تابستونی 😋😋
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش جدا کردن ژله از قالب
#هنر_آشپزی🍇
نودل سبزیجات و ران مرغ
دوستان ران مرغ را به تکههای ریز خرد کنید با سویا سس و پودر سیر و فلفل سیاه چند ساعت مزه دار کنید
سبزیجات رو به صورت خلالی آماده کنید هویج
پیاز
کدو سبز
فلفل دلمه
سیر
سبزیجات رو با دو قاشق روغن کنجد یا زیتون حرارت بالا تو ماهیتابه بزرگ به مدت چهار تا پنج دقیقه تفت بدید و از ماهیتابه خارج کنید
حالا مرغ را با همون حرارت تفت بدید و بعد از چهار دقیقه یک استکان سویا سس آرومات ٫فلفل چیلی پودر سیر ٫گرانوم فلفل سیاه اضافه کنید وقتی سویا سس غلیظ شد سبزیجات تفت داده شده رو به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید
دو بسته نودل رو با چهار لیوان آب به مدت ۳دقیقه بجوشونید
مرغ و سبزیجات رو به نودل اضافه کنید و یک دقیقه در جهت عقربه های ساعت به آرومی زیرورو کنید
حالا سرو کنید نوش جان
(میتونید یک تیکه کوچیک جلبک سوشی روش بزارید خیلی خوش عطر و بو میشه)
#هنر_آشپزی🍇
✅حلوای شیر عسلی 😋
✍مواد لازم:
یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین)
یک قاشق غذا خوری کره
چهار قاشق بزرگ شیر خشک
🍜طرز تهیه:
همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد.
این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد .
مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد .
سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذارید
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ بسته بیسکوییت پتی بور
۲ بسته پودر پودینگ نسکافه ای
به اندازه ی ۴ پیمانه شیر
۱ قاشق غذا خوری کره
خامه ی قنادی، به اندازه ی نیاز برای تزئین
طرز تهیه:
۲ بسته پودر پودینگ نسکافه رو طبق دستور با ۴ لیوان آب روی حرارت ملایم درست کرده و آخر سر یک قاشق غذا خوری کره را به آن اضافه میکنیم
سپسقالب مربوطه را آماده کرده ، و طبق فیلم یک لایه بیسکوییت و یک لایه پودینگ رو میریزم ، و آخر سر خامه را روی مواد ریخته و به دلخواه تزئین میکنید
#هنر_آشپزی🍇
سالاد آلمانی
#مواد_لازم
💢سیب زمینی پخته ۵۰۰ گرم
خیارشور ۳۰۰ گرم
شوید ساطوری شده یک چهارم پیمانه
خامه نصف پیمانه
تخممرغ آبپز چهار عدد
آبلیموچهار قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
#طرز_تهیه_سالاد_آلمانی
💢سیبزمینی، خیارشورها و دو عدد از تخممرغها را به صورت حلقهای خرد میکنیم. دو عدد تخممرغ باقیمانده را نیز را رنده میکنیم. نمک، فلفل، آبلیمو و خامه را نیز مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. در ظرف سالاد ابتدا یک ردیف سیبزمینی، سپس روی آن یک ردیف تخممرغ و بعد خیارشور چیده و سس خامه را میریزیم و شوید ساطوری شده را روی آنها میپاشیم
#هنر_آشپزی🍇
❤️ آلو یا هر میوه ای که دوست دارید یک نوع یا مخلوط میشورید و تو قابلمه میریزید و به اندازه ای که رویه میوه تونو اب بگیره اب میریزید و میزارید رو گاز تا بپزه وقتی با قاشق فشار میدید هسته از گوشت میوه جدا بشه خاموش میکنید یعد اینکه سرد شد داخل یه ابکش میریزید و با کمک دست به اصلاح صاف میکنید تا فقط پوست و تخم میوه بمونه همین فقط دو نکته بگم باید در اخر مواد لواشک مثل فرنی تقریبا سفت باشه نباید خیلی ابکی باشه اگر اب اون زیاد بود بزارید رو گاز یکم جوش بخوره و غلیظ بشه اگر اندازه بود که هیچ( اینو بخاطر این میگم ممکنه بعضی از دوستان از اول اب زیاد بریزن یا میوه اشون خیلی اب پس بده. دوم اینکه من همیشه یکم نمک هم میزنم اخر کار بعد صاف کردن اگر از الو خالی یا میوه هاایی که ترش مزه باشن استفاده کنم شکر هم میزنم تا ملس بشه. بعد کف سینیمو با پلاستیک فریزر میپوشونم و موادو پخش میکنم میزارم تو افتاب تا خشک بشه.
یکبار هم برای اینکه حوصله نداشتم صاف کنم همون اول قبل اینکه بزارم میوه ها بپزن تخمشون رو جدا کردم و وقتی پختن تو میکسر با همون پوستش میکس کردم که اینم خیلی خوب
#هنر_آشپزی🍃🥀
#سالاد سبز☘️☘️☘️
کاهو،کلم سفید ، برگهای ریز اسفناج ، ذرت ، گردو ، زیتون سیاه یا سبز و کدو سبز بلانچ شده و نخود سبز و خیار.
برای #سس هم میتونید از ماست و آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل استفاده کنید یا مثل من فقط با سرکه بالزامیک و روغن زیتون میل کنید
#هنر_آشپزی🍇
#ژله_رنده_ای 🍡
🔸یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش خوووب حل کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه .وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم ببنده.
#هنر_آشپزی🍇